Téma: Manželka se mnou od porodu 3 roky nespí - našel jsem jí vzkaz od nějakého muže v mobilu, co teď?

20.11.2014 14:40
Uživatel: nICEMAN
Věk:  38
1416481177_avatar001big.gif
0-100
Odpovědí na téma: 16
Text: 

Ahoj všem,
již nějakou dobu se potýkám s problémem v manželství. Jsem s manželkou 12 let, z toho 6 let jako manželé. Máme 2 děti, holčičky 3 a 5 let.
Od narození mladší dcerky se potýkám s tím, že máme se ženou rozdílné sexuální potřeby, já bych mohl kdykoliv manželka tak 1x za měsíc. Po porodu mladší dcerky byl u nás 8 měsíců sexuální půst, který mě dost vadil, ale na manželku jsem nenaléhal, potřebovala víc času, dostala ho.
Před tím byl náš vztah založen hodně na sexu, který jsme spolu provozovali často a vášnivě a oba nás uspokojoval. Jsem 38, ona 32.
Já ji stále miluji a velmi mě vzrušuje, pomáhám v domácnosti s nákupy, úklidem a starostí o děti - výrazně nad rámec "běžné" chlapské pomoci. No, po 8mi měsíčním půstu proběhl sex a já si myslel, že se konečně dočkám častěji.
Bohužel se naše potřeby zcela rozešli, já po jisté době začal být podrážděný, nevrlý a dělal jsem narážky, byl jsem tím stavem frustrovaný. Snažil jsem se o tom s manželkou bavit, ale říkala mi, že je unavená, nevyspaná a nemá chuť.
Ok, říkal jsem si, vydrž, tak to prostě s dětmi chodí a pořídil si umělou náhražku do ruky, manželce jsem o tom neřekl, poněvadž u nás byl stav, zase o tom mluvíš, nech toho, nedělej žádné sexuální narážky apod.
Nějakou dobu to takhle fungovalo, mě to teda nevyhovovalo, ale nechtěl jsem být nevěrný nebo opouštět kvůli tomuhle rodinu, která je pro mě vším. Manželce jsem se snažil nadbíhat a pomáhat ještě víc, chápat ji atd. , ovšem po nějaké době mi "náhodou" prohledala pracovní aktovku ve které našla. lubrikační gel pro mou umělou náhražku. Neřekla mi hned nic, ale večer po uspání dětí při večerní cigaretce mi řekla, že tohle (nález gelu) byla poslední kapka a musíme se domluvit jak to bude dál, rozvod, se střídavou péčí ať nepočítám apod…
Totálně vykolejenej jsem se jí snažil vysvětlit, proč a z jakého důvodu ten gel mám - no nakonec se to podařilo a začali jsme se zase bavit o tom co mě frustruje a proč.
Dozvěděl jsem se, že už mě nemiluje, nejsem pro ni chlap, ale mám všechno ostatní a beze mě si to nedokáže představit. No, tak se u mě dostavila ještě větší frustrace, ale začal jsem se snažit ještě víc po všech stránkách a vůbec ji netlačil ke styku. Ale nestála ani o polibek, objetí, přitulení blízkost.
Cca 1 rok jsem akceptoval novou skutečnost ve frekvenci našich společných chvilek, průměrně 1-2x měsíčně, psal ženě básně, bral ji do divadla, na večeře snažil jsem se jí dát co si vzpomněla. Pravidelně jsem se s ní snažil pobavit o jejích pocitech, plánech a zájmech, ale téměř vždy jsem zjistil, že žádné plány ani zájmy nemá, pocitově se cítí v pohodě apod. No, ale nevypadalo to tak, pořád byla utrápená, unavená (nevaří, děti ve školce, auto k dispozici) až mi letos v únoru oznámila, že byla u praktické doktorky pro antidepresiva, která jí je napsala od stolu.
Ok, je nemocná, musíš zabrat řekl jsem si, a zase zatáhnul, naše problémy se zakonzervovaly, byla podrážděná, vzteklá na mě ale hlavně na děti, ráno vstávala s pocitem naštvání na děti a mě a těšila se na večer až půjdem všichni spát, ale přitom si strašně zakládá na tom jak moc naše děti miluje a stará se o ně. Podotýkám, že děti většinou uspávám já a ráno k nim vstávám taky já, aby se manželka mohla dospat.
Začal jsem za tím hledat někoho 3. Na moje dotazy k této věci jsem dostával odpověď, že v tom nikdo není. Po cca měsíci od nástupu AD jsem udělal ze zoufalosti to, že jsem jí vlítnul do telefonu, chtěl jsem nic nenajít - a skoro jsem nenašel, žádné sms, fotky apod, ale najednou mi začaly na její telefon chodit přes nějaký messenger online zprávy: Miláčku, ty ses chtěla včera zastavit? Nečekal jsem to, spal jsem. Ty se zlobíš? Zlatíčko? OMG tohle vše asi během minuty, online.
Zmocnil se mě vztek, dotyčnému jsem neodepsal, jenom si zjistil telefon, zavolal mu abych se dozvěděl jeho jméno a šel vzbudit a konfrontovat manželku.
Místo vysvětlení jsem se dočkal osočení za narušení soukromí (chápu) a bagatelizování celé záležitosti tím, že se jedná pouze o kamaráda, kterého zná již velmi dlouho a on jí pomáhá svými názory na její problémy. Na moje dotazy ohledně těch citově zabarvených slůvek mi řekla, že jí nikdy takhle nepsal a že to možná začíná brát vážněji než ona, ale nic víc v tom z její strany není a víc se o tom se mnou nehodlá bavit.
No, řeknu Vám, chtěl jsem věřit, i když jsem se cítil podvedený, navrhnul jsem návštěvu manželské poradny. Souhlasila s podmínkou, že tohle se tam řešit nebude.
Poradnu jsme navšívili společně asi 4x, vždycky se ale naše debaty stočily k tomu, že ona byla zaseklá na události staré cca 2 roky (gel) a mě to rozčílilo, že místo řešení přítomnosti a budoucnosti, řešíme minulost. Na 4 sezení jsem to nevydržel a před terapeutkou jsem řekl, že mi vadí její vztah s dotyčným. Tím naše společná terapie skončila. Od té doby chodí sama, řešit sebe.
Tak jsem si řekl, že to chce čas a zase se nasadil na koleje a táhl jsem to dál. Bohužel, jsem ten, který platí účty a zrovna i účty za telefon, čili mám přístup k výpisu hovorů. Dle toho jsem viděl, že s dotyčným si 2-3x týdně volá a píše, většinou po půlnoci. Zase jsem ji konfrontoval, že mi to vadí a ať to ukončí, přešla na kredit. Hm.
S postupem času se její nálady dost zhoršovaly, čím dál více unavená, uzavřená, podrážděná. Jednou se mi prořekla, že AD si začala upravovat sama dávkování (2dny ne, pak 1 den jo, pak ne, pak dvojitou dávku apod.) Dost mě to vyděsilo a začal jsem se s ní opatrně bavit o tom, že by to dělat neměla a měla by to řešit s lékařem, že si může ublížit ještě víc. Nechtěla mě poslouchat nebo se o tom bavit, po dalším měsíci nebo dvou mi s odstupem času pověděla, že měla sebevražedné myšlenky, čímž mě vyděsila finálně a já jí pověděl aby se odhodlala k návštěvě psychiatra, protože se velmi bojím o ni a naše děti.
Po mých četných rozmluvách, se nakonec rozhoupala a šla k psychiatrovy, který ji dal jiná AD, která opravdu odstranila pocity chronické únavy a vyčerpání, úzkostí, depresí. V současnosti vidím velké pokroky v její psychice, což se projevuje hlavně na přístupu k dětem. Ke mě je stále chladná, občas polibek na tvář snese, sem tam se nechá obejmout, ale vždy to musím iniciovat já opravdové líbání už nebylo velmi dlouho (3 roky). Co se sexu týče, když už na mě vidí, že jsem zoufalý tak se přemůže a nastaví, ale mě to takhle nebaví, stylem máš 3 minuty, dělej, už seš, co děláš - v takovém prostředí se mi to nelíbí, ale jsem zoufalý, tak jsem vděčný i za to.
Nevím, jak dlouho tento stav ještě vydržím, nechci rozbíjet rodinu, ale na život bez sexu s člověkem jsem ještě mladý. Tak jsem se rozhodl to ze sebe vysypat sem, a trochu se mi snad uleví a třeba mi někdo i něco poradí… předem díky všem a omlouvám se za slohovku alt Typický muž SSS (Spolehlivý, slušný, slabý) jak by řekl Dr. Plzák.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 5827x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Nejen sexuální frustrace v manželství
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
20.11.2014 16:57 Uživatel: Moravan
Věk:  42
Téma: Manželka se mnou od porodu 3 roky nespí - našel jsem jí vzkaz od nějakého muže v mobilu, co teď?
Text uživatele: 

Oženil ses blbě. To je jádro pudla. Každým odpuštěním takové krávě budeš do toho zapadat hloub a hloub. Musíš se naučit manželku ignorovat  a věnovat se jen dcerám. Sex si vyřiď buď tak, jako většina dnešních mužů (tj. rukou kdesi v ústraní) a až budou mít holky 15 nebo 16 a budou dost velké, aby ustály ovlivňování ze strany matky, tak počítej s rozvodem. Jestli je pravda, co jsi napsal, tak od takové ženské žádné "polepšení" nečekej a nespoléhej na to.

 
21.11.2014 08:50 Uživatel: Lynx
0-100
Téma: Manželka se mnou od porodu 3 roky nespí - našel jsem jí vzkaz od nějakého muže v mobilu, co teď?
Text uživatele: 

jj, Moravan má pravdu. Jsem ve velmi podobné situaci a došel jsem ke stejnému závěru …

 
20.11.2014 20:56 Uživatel: Kami
Věk:  29
Téma: Manželka se mnou od porodu 3 roky nespí - našel jsem jí vzkaz od nějakého muže v mobilu, co teď?
Text uživatele: 

Tak to bývá, to je ten internet v mobilu!!! Nečekej, že to bude lepší. Musíš se rozhodnout jestli to vydržíš kvůli dětem. Podle me bys mohl, ale najdi si nějakou bokem, nebo te to zničí. Blba rada, ale vim o cem mluvim, měla jsem to opacne a ted dokonce bydlim a ziju s tajnym bokovym… jsem opravdu stastna a spokojena. dopadlo to dobře

Držím ti palečky.. ver ze bude líp K.

 
21.11.2014 06:56 Uživatel: nevímjakdál
Věk:  53
0-100
Téma: Manželka se mnou od porodu 3 roky nespí - našel jsem jí vzkaz od nějakého muže v mobilu, co teď?
Text uživatele: 

Myslím si že je moc fajn že si se tady z toho všeho co tě trápí vypsal a člověku se už jenom tím uleví … sama to tak mám moc mi tady pomohly názory na věc, která zase trápila mě. Snažíš se být dobrým tátou i manželem ale tvé ženě očividně imponuje chování toho druhého ale přece se nebudeme měnit jenom proto že už někomu nevyhovujeme. Zkus si najít nějakou zábavu, která tě rozptýlí a zapomeneš u ní na starosti a bude se ti to lépe snášet protože je mi jasné že vídat děti jednou za čas pokud by jste šli se ženou od sebe by se ti nelíbilo ale bohužel podle toho jak to tady píšeš by si i s touto variantou počítat měl. .netuším jk tohle všechno můžeš dlouho vydržet i když se říká že si nakonec zvykneme na všechno.

 
21.11.2014 17:22 Uživatel: karamelka
Věk:  40
0-100
Téma: Manželka se mnou od porodu 3 roky nespí - našel jsem jí vzkaz od nějakého muže v mobilu, co teď?
Text uživatele: 

Ja bych to osoceni z naruseni soukromi nebrala teda. Protoze ona potencionalni bokovkou to vase spolecne soukromi uz narusila davno. Je smutne, kdyz clovek sdili sve pocity (vcetne tech nejintimnejsich) jinde a s nekym jinym, nez s partnerem. Nekomu trva dele to pochopit, nekomu to nedojde nikdy… Vim, jak se citite, my tim s manzelem prochazime take. Vlastne spolu a pritom kazdy sam… a to jsme se v tom placali rok. Nevim, jestli 3leta krize neni uz pres caru, i kdyz se rika Nikdy nerikej nikdy. Smula asi je, ze vase zena asi navratu nebo naprave neni naklonena. Drzim palce a preju nervy z ocele.  

 
01.12.2014 09:06 Uživatel: nICEMAN
Věk:  38
1416481177_avatar001big.gif
0-100
Téma: Manželka se mnou od porodu 3 roky nespí - našel jsem jí vzkaz od nějakého muže v mobilu, co teď?
Text uživatele: 

Díky všem za komentáře, pomohlo mi to. Naštěstí se to doma začíná obracet k lepšímu, asi ty nové AD pomáhají manželce od depresí. Chová se ke mě i k dětem velmi hezky, dokonce se naše frekvence zvedla na 1x týdně I ten přístup k tomu sexu je takový jak se mi to líbí, dokonce iniciuje ona a odpadlo vše nepříjemné, znovu si to oba velmi užíváme. Přestal jsem kontrolovat telefony, začal víc chodit do hospody a párkrát jsem si důrazně bouchnul do stolu a změna se dostavila… . Snad to vydrží, manželce věřím, že není nikdo 3, který by ohrožoval naše manželství.  

Ještě jednou díky všem.

 
25.12.2014 23:17 Uživatel: Moravák
Věk:  40
Téma: Manželka se mnou od porodu 3 roky nespí - našel jsem jí vzkaz od nějakého muže v mobilu, co teď?
Text uživatele: 

Drž se chlape. Držím ti palce, ať ti to klape. mě to neklape už deset let a s tím sexem. matně si vzpomínám, že jsem to kdysi s manželkou dlělal. už dlouho nic. to u mě směřuje k tomu rozchodu.

Ale až budou děti větší. drž se

 
23.01.2015 06:46 Uživatel: fj1200
Věk:  39
1421903159_030.jpg
0-100
Téma: Manželka se mnou od porodu 3 roky nespí - našel jsem jí vzkaz od nějakého muže v mobilu, co teď?
Text uživatele: 

tak to je mazec mazáckej, docela jsem se v to viděl, ale pak se její probléy začaly míchat taky, jinak řečeno, vy dva jste já měl jsem sebevražedné sklony. No nic vše jsi napsal jsi borec a smekám nevím však jestli si hrát na spasitele a krátit si vlastní život ne úkor druhého v tom nemám jasno. sám jsem v roli zatím nesexovat i když mně dolí bok z toho a vydržet než děcka vyrostou a potom ádyjééé. Potom v tvém případě je možné se poradit s právníkem jaká je pravděpodobnost vysoudit děti a rozvod, protože v její rukách asi to nebude o. k. Poslední věc jedna anonymní z netu mi na mou tedy neprosto podobnou situaci jak máš řekla, sbal se pak pochopíš, že udělals dobře, nemůže tě připravit o děti nemůže přestěhovat bez souhlasu do jiného města prostě vše bude domluveno u soudu a jak bude trotlit hned se budou podávat opatření, už to není jak to bylo kdysi, že vše je na straně žen. Pro mě je těžké být bez svých dětí, pokud se mnou manželka odmítá komunikovat a svěřovat se mi, požádat o pomoc, říci co jí trápí beru to jako zradu, nemám pak problém jít s nějakou jinou na procházku, když mi dá pusu fajn když by mně udělala fajn ale zatím neodejdu, prostě když si mně moje holka nechce hýčkat a nedovolí abych to dělal i já jí tak budem zatím žít jako sousedi. seru na to, podal jsem dotaz na sexuologii jestli se dá sexuílní mužské libido nějak zrušit bud dočasně nebo trvale a čekám na odpověd, zdar a sílu

 
24.10.2016 20:15 Uživatel: Asim
Věk:  30
Téma: Manželka se mnou od porodu 3 roky nespí - našel jsem jí vzkaz od nějakého muže v mobilu, co teď?
Text uživatele: 

Promiň, ale ses vůl… nevím na co čekat, vztah není o sexu. ale sex je o vztahu, všichni ho potřebujeme a jestli je pravda to, co píšeš tak nevím, zda smeknout klobouk a nebo Tě litovat. Je krásné že miluješ své dcery na druhou stranu musíš mít rád i sebe.

 
16.03.2018 21:58 Uživatel: Zbyšek
Věk:  41

Město:Liberec

Téma: Manželka se mnou od porodu 3 roky nespí - našel jsem jí vzkaz od nějakého muže v mobilu, co teď?
Text uživatele: 

Ahojky, potloukám se něčím podobným. (vařím, peru, žehlím a uklízím, ale taky si dupnu a jdu na pivčo, hokej, fotbal atd.) Taky mám dvě holčiny a od porodu druhé byla u nás sexuální pauza. Dával jsem tomu čas, pro mojí maželku (22 let z toho 12 manželé). A když to konečně přišlo, tak jen s ochranou. Strašná potupa!!!!! A jen jsem se musel doprošovat. Hrozný. Tak jsem to vydržel 3 roky. Ale dál to prostě nejde. to můžu jít všichni víme kam a bez keců, že o ničem jiném nemluvím si užít. Už jsem byl rozhodnut, že si najdu milenku. A tak jsem si začal psát s jednou mladší holčinou. Jen psát, byla sranda, pomoc, při rozčílení v práci, dvě kávy na pumpě a nic víc. Ale manželka něco vytušila a začala mi lustrovat telefon. Nakonec napsala i jí. Dnes (16.03.2018) jsem bez sexu za debila a rozvračeče rodiny, bez milenky (potencionální) a jestli neudělám ten krutý krok, tak i bez sebeúcty. Jen ty naše holky mě držejí. PS od 9 let jsem vyrůstal díky soudům, jen s tátou. Svojí ženu miluji a řekl jsem, že jí nikdy neopustím. Ale vážně začínám uvažovat s přibývajícím věkem jinak. Vždy byla krásná, a to že nyní přibrala, čert vem. Vždy stála při mě, ale … Najednou se to zlomí, ona víc nadává a já už to tak nevnímám. A o je špatně.

 
17.03.2018 11:52 Uživatel: Seriozní muž.
Věk:  46
Téma: Manželka se mnou od porodu 3 roky nespí - našel jsem jí vzkaz od nějakého muže v mobilu, co teď?
Text uživatele: 

Myslím, že by si měl být víc empatický vůči ženě. Jsou muži co jsou bez sexu celý život. Tak zase nedělej, že by ses bez toho nevydržel.  

 
17.03.2018 12:50 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
3000-4000
Téma: Manželka se mnou od porodu 3 roky nespí - našel jsem jí vzkaz od nějakého muže v mobilu, co teď?
Text uživatele: 

to Seriozni muz: To, ze ty jsi asexual a zijes cely zivot bez sexu a bez partnerky, jeste neznamena, ze  vsichni ostatni to maji take tak.
Prosim te, prestan reagovat na prispevky, o kterych nic nevis, prestan radit hlavne v oblasti sexu, seznamovani se s partnery, vychove deti atd. Zaloz si radeji vlastni temata, ktera te zajimaji a prestan zaplavovat tento web tvymi nesmyslnymi radami.
Jinym vycitas, ze jsou tu porad, ale ty sam reagujes na 90% prispevku! Tve rady lidi vetsinou irituji, a pokud jsou  tu novi, ihned odchazeji.
Dekuji.

 
17.03.2018 13:15 Uživatel: Seriozní muž.
Věk:  46
Téma: Manželka se mnou od porodu 3 roky nespí - našel jsem jí vzkaz od nějakého muže v mobilu, co teď?
Text uživatele: 

Milá Lištičko opět se mýlíš. To, že je muž bez sexu, ještě neznamená, že je asexuál. A nikomu jsem nic nevyčítal, že je tu pořád, pouze jsem poradil posilujicí spánek a popřál hezké sny. Toť vše. Měla by si sama se naučit toleranci k odlišným názorům a snažit se překonat skepsi, která plyne z uzavřené převážně ženské společnosti. Přeji ti, aby si to vzala jako radu, nikoliv jako výčitku.

 
17.03.2018 14:56 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Manželka se mnou od porodu 3 roky nespí - našel jsem jí vzkaz od nějakého muže v mobilu, co teď?
Text uživatele: 

Pouhá demagogie, překrucování faktů, manipulace a podsouvání nepravd od Tebe. Nic víc, nic míň.

Tady žádná skepse plynoucí z uzavřené převážně ženské společnosti není.

 

P. S. Mimochodem Lištička je velmi objektivní a tolerantní člověk. Tzn, že pokud už na Tebe reaguje tak, jak reaguje, má to své opodstatnění a já s ní plně souhlasím.

 
17.03.2018 13:05 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
3000-4000
Téma: Manželka se mnou od porodu 3 roky nespí - našel jsem jí vzkaz od nějakého muže v mobilu, co teď?
Text uživatele: 

to Zbysek: myslim si, ze vam dvema by nejlepe pomohl  otevreny pohovor. Pokud to nikam nepovede, tak vyhledejte manzelskou poradnu. Dva lide, kteri se spolu rozhodli zit, by si meli zivot zprijemnovat a ne znechucovat. U vas dvou to vypada na krizi stredniho veku. Snazte se ji prekonat.

 
18.03.2018 20:40 Uživatel: Zbyšek
Věk:  41

Město:Liberec

Téma: Manželka se mnou od porodu 3 roky nespí - našel jsem jí vzkaz od nějakého muže v mobilu, co teď?
Text uživatele: 

díky za povzbuzení. Nikdy jsem si nemyslel že skončím v poradně. Už mi to manželka navrhovala.

Ale pro záchranu udělá člověk cokoli. Teda, když to stí za to. Tak když tam zkončím, dám vědět jaký to bylo.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Manželka se mnou od porodu 3 roky nespí - našel jsem jí vzkaz od nějakého muže v mobilu, co teď?
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
nerozumím rozchodu 2 921x
Přítel ke me není upřímný. 8 3138x
Objektivni nazor na uprimnost 8 2836x
Moje partnerka začala bydlet se svým dosud ženatým expřítelem 12 3268x
Partnerské krize, odstěhování 5 1948x
Moje matka mi kecá do života!!!!! 6 1374x
Proč se mnou je, když se mu nelíbím? 9 2002x
Partnerova obezita - jak mu říct, že přibral 5 2058x
Jak byste se zachovali??? 4 1399x
Manžel se cítí na vedlejší koleji, jsme jako dva spolubydlící 3 2175x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny