Téma: Krev na teplácích po holení kolem pochvy - co je příčinou?

31.03.2015 19:46
Uživatel: Liška Bstrouška
Věk:  18
Odpovědí na téma: 9
Text: 

Chtěla bych se zeptat co může znamenat krvavý výtok z pochvy. S přítelem jsme měli nechráněný pohlavní styk asi před 2-3mi týdny (kolem 10.3.2015), jinak je chráněný. Dával si pozor a netrvalo to ani nějak dlouho, spíš ho tak ani ne po 5 minutách vyndal a dodělalo se to ručně.

Já se v pátek 23.7.2015 holila, a trochu sem se pořezala u zadku (kousek od pochvy), jak sem si holila stehna, na kolenu atd. Možná i nad pochvou nebo u ní a dala sem si na sebe ty tepláky. V sobotu 24.3.2015 ráno si přítel všiml, že mám krev na teplácích, na kolenu, na zadku (uplně nepatrně) a právě mezi nohama, kde to bylo jak kdyby rožšmouhaný, poslední tak čtvrt roku mi z toho vytíká něco býlýho a nemůžu se toho zbavit.

Vypadalo to hodně podobně (mylsím tvarově), jak to vypadá, když mi z toho vytíká to bílý, až na to, že to šlo někdy víc do stran a krev byla i cca 2-3 centimetry od té nejvíc zakrvené oblasti.

Menstruci mám nepravidelnou cca 80-90 dní. Mohlo by to být z toho holení nebo co by to mohlo znamenat? Sme strašně nejistí.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2647x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Krev na teplácích po holení
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
31.03.2015 20:29 Uživatel: monty
Věk:  40
Téma: Krev na teplácích po holení kolem pochvy - co je příčinou?
Text uživatele: 

A co na to lékař? Opravdu se chceš raději řídit radou z netu, než zajít na gyndu?

 

 
31.03.2015 20:35 Uživatel: Liška Bstrouška
Věk:  18
Téma: Krev na teplácích po holení kolem pochvy - co je příčinou?
Text uživatele: 

To sem ještě nestihla. ale asi budu muset … nemá někdo ponětí co by to mohlo znamenat, kdyby to nebylo zkrz to holení? nebylo toho vůbec moc, vidět to jde, ale že by nějak extrémně se říct nedá…

 
31.03.2015 20:55 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Krev na teplácích po holení kolem pochvy - co je příčinou?
Text uživatele: 

Liško, to Tvoje psaní je poněkud zmatené, tudíž z toho není jasné, o jaké krvácení jde. Zda-li z pochvy, nebo z jejího okolí, kde si se pořezala při holení. A pak mi není jasné, odkud Ti tak cca čtvrt roku vytéká to bílý. Takže, prosím Tě, mohla by jsi to upřesnit? a pokud si nejsi jistá, není nic jednoduššího, než že si vezmeš zrcátko a koukneš se tam, jak vypadá to pořezání v okolí, jestli se Ti třeba nezanítilo.  

 

 
13.04.2015 18:33 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Krev na teplácích po holení kolem pochvy - co je příčinou?
Text uživatele: 

Abych pravdu řekl, taky to téma nechápu. Nevím co se přesně stalo a jestli jde o krvácení z poranění nebo o krvácení z rodidel.  

 
31.03.2015 21:25 Uživatel: Liška Bstrouška
Věk:  18
Téma: Krev na teplácích po holení kolem pochvy - co je příčinou?
Text uživatele: 

To není jasné nikomu, jestli je to z okolí z nebo z pochvy protože sama nevím. Proto se ptám, o co by se mohlo jednat, kdyby to bylo z pochvy. Na teplácích je to velice slabě zakrvené v okolí pochvy (pořezala sem se na zadku kousek od pochvy jak sem si holila stehna), potom asi 2-3 centymetry od toho zakrváceného místa je krvavá šmouha, pak ještě to mám na víc místech (to je určitě jak sem se holila) a nevím, jestli sem se nepořezala třeba někde vedle, nepamatuju si/nevšimla sem si. Jestli to bylo z pochvy tak to určitě neteklo dlouho, v sobotu jak mi tam přítel strčil prsty, tak na nich žádná krev nebyla. Bílá tekutina mi vytíká z pochvy. Naše teorie je ta, že jak sem seděla/ležela/hýbala se, tak se mi ta krev dostala na tepláky do toho místa a nějak sem to rozetřela, ale jistí si nejsme. Ta krev už mohla být totiž zaschlá, než sem na sebe dala ty tepláky, ale zase jak by se mi krev z pochy dostala na koleno, pokud by to teda na kolenu nezaschlo a ve zbytku třeba ano Taky si myslím, že by to zbavení bylo spíš víc do červena a bylo by toho víc, než taková kapka. Četla sem, že krvavé výtoky z pochvy můžou znamenat infekce, těhotenství a nebo taky normální věci. Proto se rači ptám, jestli s tím někdo nemá zkušenost a neví co by to mohlo znamenat, protože článkům na internetu nevěřím, všude se píše něco jiného. Třeba jeden doktor psal jedné holce na nějaké poradně, že spermie muž vyprodukuju pouze při vyvrcholení, psal tam že tekutina, která z penisu během sexálního stiku může vytéct, neobsahuje spermie. Toto je pravda? My se totiž nejvíce bojíme toho, že sem těhotná, pokud to bylo z pochvy.

 
01.04.2015 13:29 Uživatel: Liška Bstrouška
Věk:  18
Téma: Krev na teplácích po holení kolem pochvy - co je příčinou?
Text uživatele: 

monty : vám je to příjemné, když vás někdo zbtečně ochmatává a očumuje? mě moc teda ne

 
01.04.2015 18:28 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Krev na teplácích po holení kolem pochvy - co je příčinou?
Text uživatele: 

Milá Liško. Gynekologové vidí denně tolik žen, že to již nevnímají jako nějaké očumování apod. , prostě je to jejich práce alt Pokud máš gynekologa lékaře (muže), můžeš si najít lékařku (ženu), pokud by Ti to bylo příjemnější alt Chápu, že s tím má někdo problém, ale i bez těchto lékařů se ženy prostě neobejdou ať už kvůli potížím, antikoncepci, prevenci či těhotenství atd.

Jinak ještě k Tvému dotazu. Takhle na dálku je nemožné Ti poradit, protože není jisté, odkud ke krvácení došlo - zda-li z pochvy či jejího okolí, kde jsi se pořezala při holení. Proto jsem Ti radila kouknout se zrcátkem, třeba i jen kvůli tomu, jestli se třeba ta pořezaná místa v okolí nezanítila. Pokud by Ti i toto bylo "proti srsti", neboj se toho. Je to normální stejně jako to, když žena zná své tělo tak, aby třeba mohla partnerovi napovědět či ho vést, je-li třeba.

Takže pokud by se jednalo o krvácení z okolí, je to jasné, bylo to pořezání při holení. Pokud by se jednalo o krvácení z pochvy, tak to může mít vícero příčin, jak už víš, když jsi hledala info na netu. To Ti také těžko někdo s určitostí dokáže říci či poradit. Jinak to bílé, co tě čtvrt roku zlobí, předpokládám, že jde o výtok. No jenže zase, záleží na tom, jaký je. Některý může být normální, jiný už ne. A vzhledem k tomu, že jsi měla to krvácení mimo cyklus, vyloučíme-li příčinu od toho pořezání se, mohl by to být teoreticky ve spojení s tím výtokem náznak infekce. Takže asi by nebylo úplně od věci zvážit pro jistotu návštěvu gynekologa, byť ho nemusíš, ale alespoň budeš mít jistotu, že jsi v pořádku. Ono není dobré v této souislosti potíže přecházet, pak to může způsobit komplikace do budoucna, např. při plánování rodiny atd. Rozhodnutí je ale samozřejmě na Tobě alt

 
01.04.2015 20:51 Uživatel: Liška Bstrouška
Věk:  18
Téma: Krev na teplácích po holení kolem pochvy - co je příčinou?
Text uživatele: Konečně komentář, který sem čekala děkuju za reakci, dneska sem si dělala těhotenský test, negativní infekci doufám žádnou nemám
 
01.04.2015 22:15 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Krev na teplácích po holení kolem pochvy - co je příčinou?
Text uživatele: 

Nemáš zač alt Ještě k té tekutině (preejakulátu) před vyvrcholením (ejakulací), které se říká kapičky štěstí, lásky nebo touhy, tak to je sporné - názory lékařů se v tomto různí, neboť i studie jsou v tomto nejednoznačné. Takže malinké množství spermií mohou obsahovat či obsahují, tudíž byť malá, ale šance na otěhotnění je. Když se koukneš na různé diskuse na netu, tak nemálo dívek nebo žen otěhotnělo z preejakulátu, nebo také přerušovaná soulož není spolehlivá "antikoncepce", ani na plodné a neplodné dny se nelze vždy 100% spolehnout. Takže pozor na nechráněný pohlavní styk alt

 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Krev na teplácích po holení kolem pochvy - co je příčinou?
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Možné těhotenství 2 2451x
Opožděná a krátká menstruace ve 14 letech 1 1733x
bolestiva menstruace 2 1522x
Posunutá menstruace o týden dřív - příčina, antikoncepci beru pravidelně 3 2222x
Panna ve 21 letech - zájem o mě mají jen moulové 12 4125x
Menstruace - vliv antibiotika, stresu a angíny 4 2141x
Bolest podbřišku po sexu - příčina, léčba, vyšetření 4 3021x
Jak gynekolog pozná jak dlouho nejsem panna? 2 3347x
Proč ženy častěji trpí na gynekologické problémy než muži na urologické nemoci? - může za to psychika? 34 2370x
Jsem neplodná - zvažuji návštěvu lékaře na umělé oplodnění, IVT 35 3281x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny