Téma: Přítel se mnou žije ale už mne nemiluje

27.07.2015 15:49
Uživatel: treestill
Věk:  26
Odpovědí na téma: 3
Text: 

Jsem s pritelem na zacatku vztahu. Jsme spolu 8. mesic a od zacatku vztahu ze vzeslych situaci spolu bydlime (zijeme spolu v zahranici, zde jsme se i poznali - a je to Cech.). Celych 7mesicu jsme nemeli jediny problem. Vyrovnany a idilicky vztah. Mne je. 25 a jemu 30. Co se tyce bezneho chodu domacnosti, beznych rodinnych veci atd atd, nemame opravdu zadne problemy. Vzdy se dohodneme tak aby to vyhovovalo oboum dvoum stranam. Ovsem ted nam nastala prvni neshoda. A to u. jeho "kamaradek" (22let, studentky na pulrocni vymenny pobyt, cesky). Pul roku pred tim nez jsme spolu zacali chodit, spolu prozili "prazdniny". Od nej vim, ze jedna byla zamolovana do nej, ale on do ni ne. Druhou chtel on, ale ona jeho ne. On ji miloval (tvrdi ze uz nemulije a je z toho venku). Podle jeho slov zustali kamaradi i pres tento trojuhelnik, ktery spolecne prozili. holky odjely a on poznal me. Vedela jsem o techto holcinach od nej od zacatku. Psali si celou dobu co jame spolu. Nicmene jsem tomu neprikladala zadnou vahu a nechala. ho. Jednoho. dne jsem se dozvedela, ze holky hodlaji na prazdniny prijet na brigadu zpet sem a tak hledaly ubytovani. V prvnim momentu se chtely. nastehovat k nam. Tuto variantu jsem nepripustila. Respektoval ji a ony. diplomaticky. napsaly ze to chapou. Nicmene meho pritele prosily zda. by nemohl zjistit zda by nemohly bydlet u naseho kamarada, ktereho znaji. Toto se mi nelibilo uz protozenebyly schopny zvednout telefon a zavolat mu samy. Podle mych ocekavani nas kamarad rekl ze ne (jsme velci kamaradi) - a ze rozhodne holky, ktere se mu za cely rok ani neozvou ubytovavat na dobry slovo nebude. Holky si pote nasly ubytovani.  

Kdyz odjizdely na tu brigadu na leto z Cech, zrovna jsme byli v Cechach a muj pritel se jim nabidnul ze je odveze a pojede pro ne zajizdkou 300km. Ja zustavala v CR. Nesedelo mi to, ale moc jsem do toho nerypala. V den kdy je odvezl a dojeli do cile mi volal, ze si pujdou sednout na pivo a ze jestli pak mohou prespat u nas - rekla jsem samozrejme ze ne. On mi na to odpovedel ze tedy nebude pit, aby je mohl odvest (do 3km vzdaleneho jejich bydliste - tez zvlastni). Ja se vratila po tydnu. Kdyz jsem se vracela byla jsem 2h. od naseho spolecneho domova, kdy mi volal ze mu zavolaly holky ze at s nimi jde ven. Nelibilo se mi to ale susse jsem odpovedela ok. Asi se v nem hnulo svedomi a po pul hodine mi volal at mu zavolam az budu 10min. Pred cilovou adresou, ze dojde aby byl doma az dorazim. Tak jsem tak ucinila a zavolala. Dozvedela jsem se od nej ze si akorat objednal vino a jestli ho ma kvuli tomu vylejvat. Na to jsem mu odpovedela susse ze ho nemusi vylejvat a at udela. jak mysli za vhodne on. Prijela jsem domu a byt byl prazdny. On dorazil po 5ti minutach. A ze na nas holky cekaji, aniz by se zajimal zda mam hlad ci ne. , zda. jsem upravena ci ne. Rekla jsem ze se mi nikam nechce, ale ze se premuzu a ze at pocka ze se jdu oplachnout a upravit. Z toho jsem se dozvedela ze se nemam upravovat ze to je dobry - jeste ze jsem ho neposlechla - holky byly smaozrejme vymodene alt 

Holky jsem jenom tolerovala a videla v tom z jejich strany vycuranost kterou muj pritel nevidel a nevidi. Pote jsme je potkali asi po 3dnech v dalsim podniku, kde holky pozdravily vsechny okolo vc. kolegu. meho. pritele, ale me vynechaly. Kdyz doslo na tukani, svou sklenku jsem pro toto nezvedla. Situace ktere se. ted. kvuli holkam odehravaji se stupnuji (uz k nam chodi zvonit ve dve rano- on se jich zastava). Rekl mi ze se jich. nehodla vzdat. Pred par dny vyvolal velkou hadku, . ktera. se. tykala jich toho, proc s nimi nechci byt kamaradka. Na konci hadky jsem se ho zeptala, zda mne miluje, jeho odpoved byla, ze to nechci slyset. Ja ze ano. Rekl mi ze me ma strasne rad, ale nemiluje me. Na toto konto jsem se psychicky slozila a brecela nevim jak dlouho -  v tu chvili se u nej stal zlom a zacal mne objimat, utesovat, laskat, polibkovat a ja nemohla prestat a nemohla ho videt. Az jsme tak usnuly. Rano nel domluvene lezeni s kamaradem. Na to jsem dva dny pred tim reagovala ze jdu take (i. kdyz nelezu - spise se od nej ucim a snazimse to naucit). On mi n to odpovedel zda si uvedomuji ze holky kvuli tomu nepujdou. Odpovedela jsem mu ze tobje jejich vec, ale ze ja jdu. Na lezeni nedoslo, kvuli nasi nocni hadce a. stavu ktery nastal. Odvolal to a zustal se mnou, omlouval se mi stale dokola ze to nemel rikat atd atd… hladil me, objimal, libal. sli jsme spolu na obed, stravili spolu den po obede na dece na slunci v objeti, pote kino, zmrzlina. domu jsme se vrazili asi v 9 vecer… od te doby se bavime a on se se mnou bavi, ale vim ze s nimi resi tuto situaci… s holkou kterou miloval (a myslim si ze stale miluje jen si to on nedokaze priznat a nedokaze ji nechat). Tvrdi mi ze holky tu jsou n 2mesice a chce s nimi atravit co nejcice casu, protoze odjedou. Co mam s touto situaci delat? Rekla jsem mu ze vyklidim pole a odejdu… nechce abych odchazela, ale kdyz podle nej udelam scenu, tak to pry bude muset resit - pry i treba rozchodem. Mam od nej odejit? Mam vyckavat? Mam s nimi byt kamaradka? Mam cekat az se do nej zamiluje ona? Mam cekat jestli se on zamiluje do me? (podle jeho slov to treba prijde) Mam cekat az potka jinou. do. ktere se zamiluje??? Dekuji za rady.

 

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2827x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Lritel mne nemilije, zije se mnou, svou "kamaradku"miloval...
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
27.07.2015 16:04 Uživatel: treestill
Věk:  26
Téma: Přítel se mnou žije ale už mne nemiluje
Text uživatele: 

Rada bych uvedla, ze po vložení příspěvku, to asi opravuje admin. Nadpis není přesný po opravení adminem. S přítelem spolu žijeme, ale nikdy mne milovat nezačal. naopak proti tomu, kamarádku miloval.

 
27.07.2015 16:37 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Přítel se mnou žije ale už mne nemiluje
Text uživatele: 

Tak já nevím, ale pokud Ti říká, že se jich nehodlá vzdát a když podle něj uděláš scénu, tak to prý bude muset řešit - prý i třeba rozchodem, a tvrdí Ti,  že holky tu jsou na 2 měsíce a chce s nimi trávit co nejvíce času, protože odjedou,  tak já bych měla jasno a to pole bych tedy vyklidila, neboť Tě svým způsobem vlastně také tak trochu vydírá = buď jeho kámošky přijmeš nebo ne a on se zařídí po svém.  Jako samozřejmě kamarádky mít může, stejně tak jako Ty kamarády, ale mně přijde, že z jeho strany je to až za hranicí a na úkor Vašeho vztahu, i když ten je také zvláštní, když Ti říká, že: "Rekl mi ze me ma strasne rad, ale nemiluje me." To také o mnohém svědčí. Já si myslím, že na svůj věk je ještě nevyzrálý, nepřipravený na vážný vztah, a že se chce hlavně bavit a užívat si. To je můj názor.

 
27.07.2015 17:36 Uživatel: QAdama
Věk:  38

Město:Praha

Téma: Přítel se mnou žije ale už mne nemiluje
Text uživatele: 

 

… s holkou kterou miloval (a myslim si ze stale miluje jen si to on nedokaze priznat a nedokaze ji nechat).  

 

To, že Ti to neřekne nahlas neznamená, že si to nedokáže přiznat.

Bohužel vy máte mezi sebou vztah dvou nevyzrálých lidí. Chybí vám upřímnost a důvěra, což logicky u nevyzrálých lidí ani být nemůže.  To není špatně, jen to tak je. Jde o to, že když k sobě neodkážete být upřímní, neměli byste dělat závěry za druhého, jde totiž o předsudky a ty bývají základním rozvracečem vztahů.

 

Pokud jsi s mužem, o kterém víš, že miluje jinou (což evidentně miluje), pak váš vztah nikdy nedojde ke štěstí. On buď bude milovat tu první holku, nebo si najde časem místo Tebe jinou. Ty cítíš, že to tak je. Teď si to jen musíš přiznat.

Věř svým instinktům.

 

Je mi to moc líto, ale ve vašem vztahu nevidím perspektivu pro Tebe.

 

Nicméně, taky v tom nejsi nevinně. Děláš jednu z největších chyb, kterou ženy zabíjí svůj sexappeal v očích mužů. S konkurencí se neumíš vyrovnat s grácií, ale chováš se jak malé štěně, které štěká na vše kolem. To pak na část mužů působí odpudivě.

Existují ženy hysterky, projevující nejen slabost ale zoufalství když se objeví konkurence a přepínají svůj komunikační mód do toho, který popisuješ ve svém dotazu (jak si děláte malé dětinské naschvály… ) a pak existují ženy, které jsou si vědomé své hodnoty a umí se zbavit sokyně s důvtipem a noblesou. Ty druhé jsou sexy – umí ovládnout své emoce a mají inteligenci a dokážou, že jsou lepší než ty, které muž vnímá jako atraktivní.

Každá žena, která porazí svoji sokyni tímto způsobem vyhrává 4x. 1. Porazí sokyni. 2. Zvedne si sebevědomí. 3. Pro muže je atraktivnější. 4. Pro veškeré své okolí bude atraktivnější.

 

Dá se to naučit a dá se v tom zlepšovat.

 

 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Přítel se mnou žije ale už mne nemiluje
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
nerozumím rozchodu 2 892x
Přítel ke me není upřímný. 8 3127x
Objektivni nazor na uprimnost 8 2829x
Moje partnerka začala bydlet se svým dosud ženatým expřítelem 12 3260x
Partnerské krize, odstěhování 5 1944x
Moje matka mi kecá do života!!!!! 6 1370x
Proč se mnou je, když se mu nelíbím? 9 1997x
Partnerova obezita - jak mu říct, že přibral 5 2050x
Jak byste se zachovali??? 4 1390x
Manžel se cítí na vedlejší koleji, jsme jako dva spolubydlící 3 2165x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny