Téma: Kamaradi pritelkyne

04.10.2015 22:57
Uživatel: Kleekay
Věk:  29

Město: Praha

Odpovědí na téma: 21
Text: 

Dobry den,

omlouvam se za gramatiku ale pisu z mobilu.

 

Mam problem s pritelkyni, a nevim co si o tom mam myslet, jestli jsou moje obavy zbytecne a nebo opravnene.

 

Vsechno to zacalo pred tremi mesici kdy pritelkyne odesla z prace, protoze pro ni na projekte nebylo misto, praci na jinem projekte mit mohla ale tam by musela celou smenu stat a to se ji nezamlouvalo. Pote co v praci skoncila, zacala chodit s kamarady ven, ktere sem vubec neznal, kdyz sem ji pozadal aby me nekdy vzala sebou, odmitala to, vzdy si nasla nejakou vymluvu, ze pry az pozdeji, protoze sou pro ni take novy. Co se nestalo, jednou prisla s jejim jednim KAMARADEM az v  rano, zrovna sem se v tu dobu probouzel a slysel ji bavit se s nekym pod okny, vykouknul sem a videl sem jak se tam s nim liba, nez sem dobehnul dolu tak sem ji potkal na schdech a on byl pryc. Samozrejmne me to dost vzalo ale nejak jsme to presli, protoze ji hrozne miluju a odpustil sem ji. Pote byl nejakou dobu klid, aspon tedy myslim, nevim co dela, kdyz sem v praci. Praci si neustale pry hleda, jen mi prijde ze se moc nesnazi, protoze kdyz je nekde nejaka pracovni nabidka ktery by byla pro ni a reknu ji o ni, tak to odmitne s tim ze si neco najde sama, takhle se to tahne uz 3 mesice, problem je ze temer vzdy kdyz prijdu domu, tak ji vidim sedet za pocitacem a bud hrat s kamarady online hry, nebo kouka na serialy. Rika mi ze hledala pres dopoledne a ze byla na nejakych pohovorech taktez dopoledne. Kdyz prijdu z nocni z prace a sem pres den doma, tak sem ji jeste nevidel jit na pohovor, kdyz se ji zeptam na praci, tak to vetsinou skonci hadkou ze se nemusim starat, ze si neco najde, jenze ja sem ten kdo plati najmy, tak si myslim ze by mi dotoho neco je. Nedavno se zase stalo ze sem prisel z prace domu a mel sem naladu si s ni neco zahrat, rikala ze jde ted s kamaradem jednu hru, ze se muzu pridat. Kamaradovi do mikrofonu rekla ze se NEKDO k nim dvoum jeste prida, to me rozhodilo, a rekl sem ji, Tak ja sem podle tebe skoro po 4 letech nekdo? Ihned se nastvala ze vysiluju, ze by me pak predstavila ale jelikoz delam tyhle sceny tak se mnou hrat nebude a samozrejmne si s nim pak hrala sama a naramne si povidali. Hraje s nim docela casto, klidne i do rana a ja musim chodit spat sam, coz mi trochu vadi, protoze rano musim do prace ale ona vstavat nemusi. Napriklad dneska po me chtela pujcit penize, ze prijede jeji nejlepsi kamarad a ze by je potreboval on, souhlasil sem a pujcil sem ji je, jen se mi porad honi myslenkou jestli to tak opravdu je, protoze se vyhakla vic nez je u ni zvykem a ja nemuzu vedet jestli ty penize treba nepotrebovala nekde za utratu v hospode nebo na diskotece s nejakym jejim kamaradem. Snazim se ji verit ale furt me honeji tyhle myslenky, Uz sem s ni o tom mluvil ale stale me ujistuje v tom ze je vse v poradku ze mi rika pravdu. Nechci zahodit skoro 4 lety vztah, hrozne moc ji miluju ale zaroven si myslim ze neco neni v poradku kdyz me nechce seznamit s jejimy novymi kamarady, jako by se za me stydela. Chtel bych to s ni nejak vyresit ale uz nevim co mam vic delat. Diky za komentare.  

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
05.10.2015 07:10 Uživatel: Astrid
Věk:  50
Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

Ano, myslím si, že přítelkyně tě využívá. Bydlí u tebe, nechává se živit, půjčuje si peníze. Jako svého partnera tě zapírá, chodí si za zábavou s jinými muži.

Milý mladý muži, jaký ještě chceš další důkaz, že takový vztah není dobrý?

Na tvém místě bych přítelkyni sbalila kufry.

 
05.10.2015 07:10 Uživatel: Žirafka
Věk:  24
Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

Podívej, bylo tu téma dědečka, který má něco podobné s vnučkou. Tvá přítelkyně ti možná trochu lže podle toho, co píšeš - možná si udělala prázdniny a hlavně ji nic nehoří, když ty vše platíš. Proč nejde třeba jen na brigádu? Řekla bych ji, že zaplatím poslední nájem a pak ona něčím přispěje a uvidíš. Časem bys ji mohl dělat něco jako mamahotel - vše zařízeno a já nemusím nic. Jsi dost starý, aby si poznal na co tě má - že tě má ráda nebo, že se ji s tebou dobře žije. Pokud třeba dobře vyděláváš, tak možná se u ní projevuje jen zlatokopectví.  

 
05.10.2015 07:12 Uživatel: Astrid
Věk:  50
Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

Nechceš zahodit 4-letý vztah? Máš celý život před sebou, tak si ho nenič tím, že tě bude vysávat jedna pijavice.

Držím palce, ať se správně rozhodneš!

 
05.10.2015 07:15 Uživatel: Žirafka
Věk:  24
Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

Časem bys mohl zjistit, že ji živíš a oni ti její kamarádi jsou i její milenci. Budeš vůl a ještě parohatej.  

 
05.10.2015 09:30 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
3000-4000
Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

Mily Kleekey, samozrejme by clovek mel vzdycky vyslechnout obe strany, ale podle toho, co pises, si z tebe pritelkyne pekne utahuje a vyuziva tvoji dobroty. Uvedom si, ze ona ma krasny zivot, praci jiste nehleda, nic ji nechybi. Dej ji nejakou lhutu a uvidis jeji reakci. Takovehle slecny se potom snazi mit miminko, aby byly zabezpecne a mely platce a sponzora. Nezapominej, ze zeny jsou velmi rafinovane, v tomhle pripade bohuzel v tom negativnim smyslu slova.
Takze pozor na ni!! Zapoj vsechny smysly a pak necekej a jednej!!

 
05.10.2015 09:44 Uživatel: QAdama
Věk:  38

Město:Praha

Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

Tohle je už dávno konec.

 
05.10.2015 12:21 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

Vidím to tak, že ve Vašem vztahu opravdu není něco v pořádku, a to hodně. Podle Tvého psaní mi připadá, že s Tebou již přítelkyně není z pouhé lásky, nýbrž jistoty (jak Tebe, tak finanční) + mi přijde, že už jí Váš vztah až tak nebaví = proto do nové práce či brigády nijak nespěchá + si od Tebe půjčuje peníze, a hledá si zábavu jinde a s jinými + Tebe staví do role nikoliv přítele, ale NĚkOHO, což by mě mimichodem celkem urazilo. Takže já bych řekla, že by jsi měl přitvrdit a jako muž pomyslně "bouchnout" do stolu a nenechat ze sebe přítelkyní dál dělat blbce. Myslím si, že toho toleruješ přítelkyni dost, možná až moc, a ona toho evidentně  jen zneužívá. S takovým jejím přístupem nemá Váš vztah žádnou perspektivu a budoucnost. Ono někoho milovat je sice hezké, ale i to by mělo mít své hranice, když to evidentně není oboustranné + je toho navíc zneužíváno a využíváno…

 
05.10.2015 12:36 Uživatel: Žirafka
Věk:  24
Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

Mělo tě už probrat, že se cucala s jiným. Já mám takové kamarádky - chlap za ně vše zařizuje, živí je a ony využívají jen toho, že jsou slušní, hodní. On hodný chlap to je v dnešní době spíš mucholapka na zlatokopky, využívatelky… myslím, že to bude i tvůj případ.  

 
05.10.2015 13:00 Uživatel: QAdama
Věk:  38

Město:Praha

Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

Když jsem si Tvůj příspěvek přečetl, tak na mě padnul dojem, jakoby už na světě neexistovala opravdová láska, jen byznys.  

 
05.10.2015 13:53 Uživatel: JohnnyK
Věk:  24
0-100
Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

Taky mi to tak poslední dobou připadá.

 
05.10.2015 15:27 Uživatel: ZbS
Věk:  28
0-100
Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

Koukám, že tenhle názor má čím dál víc lidí (já teď se svými problémy taky)

 
05.10.2015 16:09 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

ZbS a JohnnyK, a to reagujete na čí názor? Tazatele, Žirafky nebo QAdama? Prosím, příště, než budete reagovat, klikněte nejdříve na "odpovědět" u toho uživatele, na kterého chcete reagovat, aby to bylo pro všechny přehlednější a jasnější. Díky 

 
05.10.2015 18:47 Uživatel: JohnnyK
Věk:  24
0-100
Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

Pardon. Reagoval jsem na QAdama.

 
05.10.2015 16:16 Uživatel: ZbS
Věk:  28
0-100
Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

Moje reakce byla na: QAdama a JohnnyK. Díky za tip ohledně reakcí polepším se.

 
05.10.2015 16:49 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

V pohodě, ještě párkrát, a už se Ti to podaří  Já tady ze začátku taky nevěděla hned vše alt

Jinak s těmi ženami či vztahy, já tedy věřím tomu, že opravdová láska stále existuje, třeba já bych ani jiné, než opravdové schopna nebyla. Jenže mě je 49, tak sem možná na dnešní dobu konzervativnější, i když o tom to nebude, ale dle mého názoru spíše o hodnotách, které má kdo jak nastaveny, ale uznávám, že v dnešní době to máte jak muži, tak ženy těžší - vztahy a manželství se rozpadají bohužel snadněji a zbytečněji a mohou v tom částečně hrát v dnešní době roli i peníze, ale myslím si, že to nebude tak paušální, že všechny ženy a dívky nejsou automaticky zlatokopky a využívající. Některé ano, ale všechny určitě nee. Vždyť i tady se častokrát dočteme, že i ženy různého věku touží po opravdové lásce  Jen se vzájemně najít ti, kteří to mají nastavené stejně - to uznávám, že dnes může být a asi je někdy těžší alt

 
05.10.2015 17:28 Uživatel: ZbS
Věk:  28
0-100
Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

Samozřejmě že nechci házet ženy do jednoho pytle, věřím že jsou ženy, které hledají skutečnou lásku ale na druhou stranu, když se člověk zamyslí nad svými problémy a nad problémy, které ZDE řeší ostatní ohledně vztahu nebo manželství tak nutno přiznat, že těch zlatokopek je v dnešní době dost, což je dle mého názoru dost smutné. Já osobně si myslím že láska by v žádném případě neměla souviset s penězi nebo s majetkem protože pak to není skutečná láska. Jinak souhlasím s Tebou v tom, že žen, kterým jde o skutečnou lásku je stále dost jen mít to štěstí.

 
05.10.2015 18:56 Uživatel: QAdama
Věk:  38

Město:Praha

Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

Ženy umí milovat hodně, dokud se nepřepnou do režimu "zlobení".

 
05.10.2015 18:56 Uživatel: JohnnyK
Věk:  24
0-100
Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

Souhlasím s tebou. Néé všechny jsou stejné. Znám hodně holek co jsou bohužel na ty peníze a taky i pár děvčat co na to nekouká, ale těch je opravdu málo a najít je je opravdu štěstí. Někdy si říkám, že dřív tohle nebylo cca před 20 lety, ale asi je to tou dobou.

 
06.10.2015 07:02 Uživatel: Žirafka
Věk:  24
Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

Ať si udělá test - ať dá slečně ultimátům, že do měsíce bude mít aspoň brigádu, aby se podílela na chodu domácnosti. Proč ji živí přítel? Ona nemá rodiče? Pokud holka zareaguje na to ultimátům tak, že udělá scénu. Ještě lepší zkus najít jedno místo, kam by mohla jít na pohovor a když to striktně odmítne - myslím, že je jasné, že žádnou práci nehledá. Když už jsme u toho, nevypadá to moc, že by její city byly extra upřímné a silné. Možná byla už chyba to, že když se cucala s jiným si ji odpustil. To pak si může i s borcem prcnout a přijde a ty jako přítel budeš zase říkat - odpouštím ti. Člověče, vzpamatuj se a nenech ze sebe dělat vola!!!

 
06.10.2015 07:32 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
3000-4000
Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

Zirafko, vim, ze to myslis dobre, ale nejhorsi je, hledat pro nekoho, kdo nechce pracovat, misto. To by jiste nasla 100 duvodu, proc tam nemuze nastoupit. At si to misto najde sama. V Praze to jiste nebude zas az tak velky problem.

 
06.10.2015 08:06 Uživatel: Žirafka
Věk:  24
Téma: Kamaradi pritelkyne
Text uživatele: 

Mně šlo o to, aby viděl, že ona si práce prostě nehledá. Jestli čeká jako ta vnučka Dědy z jeho zpovědi, že dostane hned 18 000 a pokud ne, tak bude doma. Já sama hledám práci a mám brigádu - dělám ranní, odpolední a mezi tím pohovory. Pochybuji, když příteli vypráví, že má pohovory jen dopoledne. Šlo mi o to, aby prokoukl a věděl, že ona o práci zájem nemá a žádnou nehledá. Podle všeho tu debatujeme my a Kleekay už to nečte, protože ho znovu utáhla na š. u. Občas nechápu blbost těchto pánů. Až si nezaměstnaná vymyslí, že chce silikony, protože kámošům se to líbí, zacvaká ji je?  

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Kamaradi pritelkyne
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Žena mi přiznala milence, utíká od rodiny 23 4928x
Jak se zbavit žárlivosti? ???? 3 1905x
dlouhodobý problém 8 1635x
Psaní s kamarádem... 9 2358x
Přítelkyně vs. kamarádka - co s tím? 5 2012x
hysterie ? 23 2215x
Podvedla mě s mým kamarádem 2 2720x
Podvádím přítele se zadaným kolegou 18 2997x
Sebevražda manžela 2 2265x
Přítel používá seznamku 2 1719x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny