Téma: Nádor, astrocytom mozku u malého dítěte - léčba a zkušenosti s ní (operace, chemoterapie, alternativní léčba)

06.10.2015 07:59
Uživatel: Zlata 123
Věk:  38

Město: Ostrava

Odpovědí na téma: 3
Text: 

Má někdo zkušenosti s nádorem. Moje holčička 20mesicu má nádor na mozku astrocytom 1. stupně. Mela už jednu operaci, nádor nemel růst ale po dvou měsících opět narostl. Teď jdeme na další operaci a pak bude chemoterapie. Jsem opravdu zoufalá.

Budu ráda za každou odpověď.

Děkuji moc.  

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2451x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Nádor na mozku
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
06.10.2015 11:24 Uživatel: lc24
Věk:  35
Téma: Nádor, astrocytom mozku u malého dítěte - léčba a zkušenosti s ní (operace, chemoterapie, alternativní léčba)
Text uživatele: 

Větší úspěšnost operací mají lékaři v Pražských nemocnicích a následné gama paprsky, nebo-li proton má větší procentuální úspěšnost. Nebojte, už to hradí pojišťovna, ale musíte do Prahy. Hodně štěstí.  

 
07.10.2015 22:41 Uživatel: Zlata 123
Věk:  38
Téma: Nádor, astrocytom mozku u malého dítěte - léčba a zkušenosti s ní (operace, chemoterapie, alternativní léčba)
Text uživatele: 

Moc děkuji, do Prahy jsem volala bylo mi řečeno že je moc malinká prý je to možné ve třech letech. Teď v pátek bude mít operaci a pak do Brna na chemoterapii. Doufám že to zvládne. A že ji pomůžou, je mi strašně.  

 
10.10.2015 18:05 Uživatel: Karmelaren
1528730541_hell.jpg
1000-2000
Téma: Nádor, astrocytom mozku u malého dítěte - léčba a zkušenosti s ní (operace, chemoterapie, alternativní léčba)
Text uživatele: 

Zlatko 123  - Když čtu Tvoje téma, tak mi je těžko u srdce, protože pro každou matku by bylo velice těžké zažívat to, čim zrovna  procházíte. Píšeš že nádor už neměl růst, ale po dvou měsících opět narostl. A co na to všechno říkají lékaři? V současnosti je hodně lidi postižených nádorem i moje známa se nedávno vrátila z operace, kde jí lékaři odstranili nádor. Co si budeme povídat, v současnosti máme hodně znečištěné životní prostředí a na vznik nádoru má znečištěné prostředí taky určitý vliv. Zrovna čtu, že bydlíš v Ostravě - jak to vypadá v současnosti s životním prostředím a s čistotou ovzduší v Ostravě?

 

Doporučila bych Ti na celou situaci se podívat i z duchovního hlediska, protože duchovní stránka může mít v tomhle případě taky určitý podíl. Jsi křesťanka? Slyšela si něco o křesťanství a o síle modlitby za osvobození a uzdravení? …

Nepodceňovala bych duchovní pohled na celou situaci a ani bych ním neopovrhovala, protože zkušenosti lidí, jak věřících ale i nevěřících nám podávají různé (pozitivní) svědectví.

 

Vzpomínám si na slova italského kněze - exorcistu Gabriela Amorta, který ve své knize *Exorciste a psychiatři* píše:   >> Nabyl jsem poznání, že rakovina, která dnes tolik souží lidstvo, je z velké části spojena s působením zlého ducha. Je zřejmé, že určitý vliv zde má rovněž znečištění životního prostředí. Je ale také pravda, že zlí duchové se potulují ovzduším a že kníže temnot manipuluje s tím, co podporuje vznik a rozvoj nádoru. Je to on, kdo vážně narušuje rodinný život, fungování společnosti, provokuje zášti, probouzí a živí v lidech nenávist, pocity ukřivděnosti, uvádí lidi do hříchu. Jak se domnívají také někteří američtí lékaři, tohle všechno pak silně napomáhá vzniku a rozvoji nádorů. Když mám před sebou lidi postižené rakovinnými nádory, nejprve se proto modlím za jejích osvobození a teprve potom se modlíme za jejích uzdravení. V mnoha případech je mezi oběma záležitostmi jasná vazba, tedy mezi nemocí a působením zlého ducha.   …   Mohl bych na tomto místě uvést celou řadu uzdravení z tělesných chorob, jednalo se dokonce o rakovinu, k nimž došlo po modlitbě za osvobození. Byly to opravdu zázraky. Připomenu nyní dvě události. První je případ ženy, která se uzdravila z rakoviny plic. Nádor byl velký jako citrón, diagnostikovali ho na klinice v Palermu a posléze také odborníci v Paříži. Tato žena požádala modlitební skupinu o pomoc. Ihned jsme si povšimli, že v pozadí stálo něco, co bránilo uzdravení. Přistoupil jsem tedy k velmi prosté modlitbě za osvobození. Když byla žena osvobozena od zlého ducha, nařídil jsem rakovině, aby zmizela. V tom okamžiku po nádoru nebylo ani stopy.   … <<

Dalším duchovním pohledem je, zda jsi se neotevřela (např. i nevědomky) něčemu okultnímu, nebo zda  jsi to praktikovala - např. věštění, esoterika, reiki a pod. Stává se, že ženy, nebo rodiče, nebo i prarodiče kteří praktikují, nebo praktikovali okultizmus, tak těžce hřeší proti Božímu zákonu a duchovně zatěžují tak nejenom sebe, ale i svoje děti - svoji rodinu a jako následky toho všeho jsou často i různé nemoci jejich dětí >> řeč je o duchovním RODOVÉM  ZATÍŽENÍ. Víš co je to okultismus a co všechno patří pod okultismus?  

Zlatko123 - pouvažuj nad tím, protože i tyhle duchovní fakta jsou často příčinou různých nemocí, jak nás dospělých, tak i naších dětí. Je velice správně a užitečné se i v tomhle křesťanským- (duchovním) směru trochu orientovat a rozlišovat, i když např. nejsi věřící. Je dobře se informovat o tom, co je to pokání, proč je potřebné v životě člověka dělat pokání, čemu to pomáhá, co je to křesťanská víra - jak člověku pomáhá, co patří pod křesťanské duchovno a co už NE - co je špatné a zcestné a jak člověku škodí .

 Co bych Ti jako praktikující křesťanka v Tvoji nelehké situaci doporučila, je každopádně  *Modlitba, (pokání) Půst*. Jsou to velice silné (duchovní) záležitosti. Hodně lidí jak věřících, ale i (bývalých) -nevěřících Ti to potvrdí. Nevím zda jsi, nebo nejsi věřící, ale doporučuji Ti dojít do např. katolické farnosti, nebo kláštera a požádat/poprosit o modlitbu za osvobození a uzdravení za Tvoje nemocné dítě - (tahle služba je samozřejmě zdarma). V bibli je psáno, že tam kde se modli víc lidí, dobrotivý Bůh modlitbu vyslyší. Většinou v každé farnosti je i modlitební společenství, tak určitě bych poprosila (i přes kněze) modlitební společenství o Modlitbu a o Půst. Půst, je taky klíčová záležitost v tomhle směru, protože v bibli Ježíš říká, že některé neduhy - démony jde vyhnat jenom modlitbou a půstem. A ve farním  modlitebním společenství se lidi vystřídají v půstu …, takových uzdravení už bylo hodně.

Jako příklad Ti sem přidám svědectví jednoho muže, který byl těžce nemocny, lékaři mu našli nádory a Modlitbou a Půstem - skrze modlitební společenství byl uzdravený, viz ZDE-VIDEO  a taky video když měly nemocné děti, viz ZDE-VIDEO

Přeji Tobě a Tvému děťátku hodně Božího požehnání a ochranu. Budu na Tebe pamatovat v modlitbě!

 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Nádor, astrocytom mozku u malého dítěte - léčba a zkušenosti s ní (operace, chemoterapie, alternativní léčba)
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny