Téma: Přítel se mi nevěnoval na plese - mrzí mě to

23.11.2015 10:04
Uživatel: Radka.Mar
0-100
Odpovědí na téma: 6
Text: 

Nedávno jsem byla s přítelem na plese. S námi tam šli tři další kamarádi (jeho) které také znám ze společných akcí. Jsme spolu 05/2014-11/2015, krátce spolu bydlíme a každý pocházíme tak trochu z druhého konce republiky. Ples se konal ve městě odkud pochází, bylo tedy jasné že tam bude mnoho jeho známých a kamarádů a já tam skoro nikoho neznám. Podobné akce, kde jsme dosud byli společně byly v pohodě, je jasné že si chce taky popovídat s dalšími lidmi a i tak tam byl zbylý čas normálně se mnou, když jsem tam s někým dalšího a nesedím někde sama tak nemám žádný problém.

Z tohohle plesu jsem docela smutná, kdybych to věděla asi tam ani nejdu. Když jsme přišli, sedli jsme si k našemu stolu, ale přítel si ani nesedl, nic neřekl a rovnou odběhl ke kamarádům si povídat, pak s nimi na panáka pak zmizel zase za někým dalším. Většinu plesu jsem ho neviděla, jen jednou s přišel zatančit a pak zase zmizel. Sice jsem tam měla s kým být a v rámci možností jsem se bavila, ale připadala jsem si že jsem šla na ples sama mezi cizí lidi.

Popravdě když jdu s přítelem na ples představuju si to trochu jinak, i proto že nemáme moc příležitostí jít spolu do společnosti a tohle byla jedna z nich. Koupili jsme společně tombolu, ani se neptal jestli jsme něco vyhráli. Později ke konci jsme se náhodou potkali a všiml si že všechno není OK tak mě vytáhl na parket a snažil se to dát do pořádku. Ve stejnou dobu tam přišla kamarádka za naším kamarádem kterou znal taky, tu ovšem zajímal spíš můj přítel než ten za kterým přišla. Takže zbytek času jsem řešila proč pořád leze za námi a sledovala jak se snaží zaujmout pozornost přítele. To byl už jen "pěkný" závěr plesu.

Možná jsem tradicionalistka a cíťa, ale docela mě štvalo, že si nechtěl užít ten ples i se mnou když tam se mnou přišel. Mrzí mě to protože jinak je to super chlap, v podobných situacích vždycky tohle hledisko chápal.

Když jsme to spolu řešili tak sice zpětně chápal že mi to vadí ale prý by to asi neměnil, protože si chtěl popovídat s kamarády které dlouho neviděl. Tak tam pak neměl brát i mě, nebo mě na to měl připravit.

Fakt nevím jestli s ním někdy ještě půjdu na ples, možná jen k nám. Zajímalo by mě jaký na to máte pohled, asi by mi tohle nevadilo pokud bychom byli v přostředí kde to oba známe, já bych ho teda na našem plese nikdy takhle samotnýho nenechala. Jak to vypadá když jdete na ples s přítelem, kde vy znáte jen pár lidi?

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2067x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Ples s přítelem
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
23.11.2015 13:48 Uživatel: anničkaN
Věk:  36

Město:Brno

0-100
Téma: Přítel se mi nevěnoval na plese - mrzí mě to
Text uživatele: 

Tohle by mě hodně naštvalo. Bohužel se asi nejspíš chtěl předvádět před kamarády a asi dlouho je neviděl. Asi bych mu to hezky řekla a promluvila si, jestli v tom nebylo něco víc

 
23.11.2015 14:50 Uživatel: LILY
Věk:  23
Téma: Přítel se mi nevěnoval na plese - mrzí mě to
Text uživatele: 

Vy chápete plesy jako událost z ruských románů, kde muži hořeli touhou a tančili se svými vyvolenými do noci - horečné úpravy - šaty za tisíce, kadeřník a očekávání a pak se protějšek jen ožere… je to typický muž dnešní doby - ignorant a lev salónů. Mě by naštvalo spíš, že se nechá nabalovat od cizí borky a tebe má jako křena. jinak váš vztah funguje?

 
23.11.2015 15:01 Uživatel: Dara007
Věk:  33
500-1000
Téma: Přítel se mi nevěnoval na plese - mrzí mě to
Text uživatele: 

Mně to taky jednou bývalý udělal a za půl roku se semnou rozešel. Bavil se pořád se svýma koleginkama z práce se kterýma se vídával v práci každý den. Proto si myslím, že když ti přítel říkal, že to jsou kamarádi které dlouho neviděl,   je jen výmluva.   Jen se nenech odbýt. Jen mu dej…   já bych mu to dala ještě dlouho sežrat.

 
24.11.2015 08:34 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Přítel se mi nevěnoval na plese - mrzí mě to
Text uživatele: 

Každý máte zřejmě jinou představu o tom, co vám má podobný zážitek přinést. Pro příště bys na to měla být připravená a zařídit se podle toho. Pokud by se přítel choval tak, abys byla spokojená, nebyl by spokojený zase on, tak k čemu by to bylo?

 
24.11.2015 16:36 Uživatel: Dara007
Věk:  33
500-1000
Téma: Přítel se mi nevěnoval na plese - mrzí mě to
Text uživatele: 

Lidé se mají ve vztahu domluvit tak, aby byli spokojení oba, ne jenom jeden…

 
13.09.2022 15:37 Uživatel: dddd
Věk:  35
Téma: Přítel se mi nevěnoval na plese - mrzí mě to
Text uživatele: 

myslim, ze se s nimi douho nevidel a chtel si popovidat. obcas to tak je. to je jako kdyz jdes nakupovat a tesi te to a on za tebou beha znudene jako pes.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Přítel se mi nevěnoval na plese - mrzí mě to
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
nerozumím rozchodu 2 904x
Přítel ke me není upřímný. 8 3133x
Objektivni nazor na uprimnost 8 2833x
Moje partnerka začala bydlet se svým dosud ženatým expřítelem 12 3262x
Partnerské krize, odstěhování 5 1947x
Moje matka mi kecá do života!!!!! 6 1372x
Proč se mnou je, když se mu nelíbím? 9 1999x
Partnerova obezita - jak mu říct, že přibral 5 2055x
Jak byste se zachovali??? 4 1391x
Manžel se cítí na vedlejší koleji, jsme jako dva spolubydlící 3 2172x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny