Téma: Trvale nevěrný partner - podporuji ho, živím a on chodí za ženami ze svého harému

30.11.2015 23:07
Uživatel: Bezradná
Věk:  37
0-100
Odpovědí na téma: 6
Text: 

Můj dotaz je delší, ale zkrátit víc nelze. Prosím o radu. Jsem s partnerem 9 let (2006-2015). Za prvních 6 let (2006-2012) jsem od něj mnohokrát odešla a zas se vrátila. Vždy byla příčinou jeho nevěra s bývalými partnerkami. Ano, se všemi bývalými a občas přidal nový objev. Je o 15 let starší. Byl podnikatel a všem z "harému" bohatě dotoval život. Já byla ta, co s ním žije, stará se a nic nechce. Jen lásku. Pak už jsem nevydržela a ukončila to nadobro. Dokonce jsem měla nový vztah.

V té době mu zkrachovala firma. I když jsme spolu nebyli, pomáhala jsem mu řešit situaci, vzala si hypotéku a koupila od něj dům, aby mohl peníze použít pro záchranu firmy. Volal a psal celému okolí, jak mě miluje, co byl za hajzla, jak si vše uvědomuje atd. Nový vztah mi nevyšel, byla to rychlá volba, spíš "převozník".

Znovu jsme se začali vídat. Zkrachoval a vypadalo to, že se díky tomu srovnal a ví, které hodnoty jsou důležité. Zasnoubili jsme se.

Dnes (1.12.2015) máme dvouletého úžasného syna. Zjistila jsem, že mě podváděl i v těhotenství. Nic jsem nepotřebovala, nehekala, chodila do práce… Vše jsem překousla. Miluje syna, dokáže se o něj postarat. A teď problém. Už přes dva roky (2013-2015) nevydělává. Já na mateřské pracuji. Vše pro miminko a i dál jsem pořídila já. Platím hypotéku i vše ostatní. Už jsem vybrala veškeré úspory. On "pracuje" na nějakých kšeftech, z kterých stále nic není. Už má na sebe i exekuce, ale naštěstí nemá majetek. Většinu dne čučí do PC nebo kdesi jezdí. Taky rybáří a účastní se honů… Sem tam si vydělá pár stovek a jinak ho dotuji.

Zjistila jsem, že stále volá (a nejspíš nejen volá) svému harému a přidal i jednu novou. Jsem s ním vlastně kvůli synovi. Vím, že je to špatně. Pořád ho mám svým způsobem ráda, ale vím, že je to něco patologického. Nebo jak to říct.

Všechno ve mně řve, jdi od něj, stahuje tě ke dnu a jedná jak se zbožím. Pak vidím syna, jak volá tatínka a nechci mu to brát. A jak bych to vůbec měla udělat? Bydlím v domě, který jsem koupila a mám na něj nehoráznou hypotéku. Ovšem původně byl jeho. On se nehne. Já bych se odstěhovat mohla, mám ještě svůj byt, kde bydlí moje matka. Ale půjdu z baráku, který komplet platím? A syna zavřu do bytu, když tady má zahradu? (Jasně, přežil by to, jako jsem vyrůstala já. Ale proč, když já se pořád snažím a dřu a chci pro něj to nejlepší? ! ) Máte někdo řešení? Co bych mohla udělat, abych znovu žila?

Teď jsem šťastná jen ze syna, nic jiného nemám. Zbývá jen výhra ve sportce alt

Zoufalé vtipy mi jdou…

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2869x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Živím ho a podvádí mě
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
01.12.2015 00:48 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Trvale nevěrný partner - podporuji ho, živím a on chodí za ženami ze svého harému
Text uživatele: 

Tak jsem si myslela, že za ty 4 roky, co tu jsem už jsem četla dost "pestrých" příběhů, ale tohle? To fakt nechápu…  

1) Dům je Tvůj, koupila jsi jej od něj a platíš za to hypotékou, v tomto směru mu nejsi nic dlužna.

2) Nikdy si Tě nevážil, jen Tě vždycky využil a dělá to bez výčitek dál, protože mu to umožňuješ a ještě ho tak nesmyslně a roky dotuješ.  

3) Nevážíš si sama sebe, a to absolutně, pak si nemůže vážit ani on Tebe. Proč by to dělal, když mu cokoliv projde? Pochopit se dá ledacos, ale tohle už je tak dalece za jakýmkoliv pochopením a všemi možnými hranicemi, že fakt tohle nemáš zapotřebí, stejně tak Váš syn.

4) Nemá majetek? Ale bydlí u Tebe, tedy exekutoři mohou kdykoliv udělat ťuk ťuk, a co bude pak následovat, je jasné.

5) Řešení je v tomto případě pouze jedno = sbalit jeho osobní věci a vyhodit ho, ale už konečně navždy - tím syn o svého otce nepřijde.

6) Váš syn takovýhle přímý příklad do života tedy nepotřebuje, otec jej může vídávat jinak.

7) Nemáš se ráda a nevážíš si sama sebe, nemáš žádnou hrdost (nejspíše následek něčeho z dětství či špatných vztahových zkušeností) = to není v pořádku a chtělo by to pořešit u odborníka, jinak nebudeš moct normálně žít, když 9 let snášíš to co snášíš, a ještě za to pro něj děláš to co děláš.

Dodatek - omlouvám se tazatelce a ostatním, že jsem svoji odpověď změnila.

 
01.12.2015 16:22 Uživatel: Plamínek
364.jpg
Téma: Trvale nevěrný partner - podporuji ho, živím a on chodí za ženami ze svého harému
Text uživatele: 

Je to silná závislost, pisatelka si připadá možná natolk bezcenná, že snese i co snést nelze a nikdo by to snášet neměl.

 
01.12.2015 10:52 Uživatel: Astrid
Věk:  50
Téma: Trvale nevěrný partner - podporuji ho, živím a on chodí za ženami ze svého harému
Text uživatele: 

Co by musel Tvůj manžel udělat, abys ho dokázala opustit? Mnohaleté a mnohačetné nevěry nestačí, absence majetku nestačí, exekuce nestačí, nezaměstnanost nestačí… .

Ty nemáš svatozář, ty máš místo mozku.

 
01.12.2015 21:07 Uživatel: Bezradná
Věk:  37
0-100
Téma: Trvale nevěrný partner - podporuji ho, živím a on chodí za ženami ze svého harému
Text uživatele: 

Ono je to složitější. Už jsem se s ním snažila normálně dohodnout, že s ním být nechci a ať se odstěhuje. Nechce o tom ani slyšet, prý jsem se zbláznila. Pokud bych mu sbalila věci před barák a třeba vyměnila zámek. Přišel by garáží. Nemá reakce jako normální lidi. Dokonce ani pocity ne. Je obratný manipulátor a narcis. Každý jiný chlap, kdyby viděl věci venku, nesníží se vlézt dovnitř. On nejenže by to udělal, ale ještě by následovala scéna. Dozvěděla jsem se, že mě přeci živil celou dobu a já jeho teď jen 2 roky a hned vyvádím. To, že jsem od něj nikdy peníze nedostávala a že teď máme dítě a jsem na mateřské je pro něj jaksi podružné. Zajímalo by mě spíš, jestli ho můžu vystěhovat nějak právně. To už by snad vzal.   Rozhodně si nepřipadám bezcenná ani nemám nízké sebevědomí. Jen jsem tak nějak rezignovala a přijmula stav jaký je, aby syn nevyrůstal v hádkách a stresu. Teď jsem si jen uvědomila, že čas letí a jsem ještě mladá na to, to zabalit.

 
01.12.2015 21:24 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Trvale nevěrný partner - podporuji ho, živím a on chodí za ženami ze svého harému
Text uživatele: 

Právní dotazy je lépe pokládat ve webu k tomu určeném. Jde o spřátelené stránky - Bezplatná právní poradna online. Dotazy do webu poradny je možné poslat v liché týdny v pondělí po 10. hodině nebo formou online chatu v sudé týdny v sobotu po 9. hodině.


 

 
01.12.2015 21:37 Uživatel: Bezradná
Věk:  37
0-100
Téma: Trvale nevěrný partner - podporuji ho, živím a on chodí za ženami ze svého harému
Text uživatele: 

Děkuji za pomoc, zkusím případně také. Chtěla jsem zatím nějakou radu spíš ze zkušeností…

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Trvale nevěrný partner - podporuji ho, živím a on chodí za ženami ze svého harému
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Žena mi přiznala milence, utíká od rodiny 23 4913x
Jak se zbavit žárlivosti? ???? 3 1903x
dlouhodobý problém 8 1633x
Psaní s kamarádem... 9 2356x
Přítelkyně vs. kamarádka - co s tím? 5 2008x
hysterie ? 23 2214x
Podvedla mě s mým kamarádem 2 2710x
Podvádím přítele se zadaným kolegou 18 2992x
Sebevražda manžela 2 2262x
Přítel používá seznamku 2 1715x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny