Téma: Nepovedený vztah se zvláštní holkou

11.02.2016 00:15
Uživatel: Syslik
Věk:  17

Město: Sobůlky

Odpovědí na téma: 2
Text: 

Ahoj

před nedávnem se mě stala pro mě nemilá, pro někoho možná normální věc alej de o moji bývalou partnerku. Všechno to začalo na jedné narozeninové oslave, ze které si bohužel nic nepamatuju poprvé jsem se opil (spíš úplně střískal). Seznámili jsme se přes jednoho kamaráda  a od té doby si já vůbec nic nepamatuju. Na druhý den jsem se dozvěděl co jsem spolem dělali a líbali jsme se. Napsal jsem ji že jsem byl rád že se o mě starala, že sem neusl někde ve vinohradu. Po čase jsme si dali sraz v Brně ona je tady taky na intru a zašli ven normálne pokecat a tak jsme byli asi 4 krát a já ji bral jako kamošku. Po nějaké době kamarádství kdy jsem ju měl za super holku jsem u ni spal tahle myšlenka vznikla z toho že u nás měl spat sestřín přítel a my máme společný pokoj takže jsem musel spat někde na gauči a ona první ze srandy napsala, že mám spát u ni, tak jsem dojel její rodiče ani nevěděli že jsem u ni  spal a v posteli jsem se taky líbali, na nic víc nedošlo a já už věděl že to nebude jenom kmarádství ale i něco víc.

Asi po třetím přespaní u ni jsem ji uspokojil prsty a ona mě nic, první jsem si myslel že se asi stydí nebo tak nějak, ale když se to stalo podruhé tak mě to přišlo divný ale nic jsem neříkal, po třetí jsme se spolem vyspali a den na to jsem byl hodně štastný, že mám konečeně po delší době nějakou holku a ona mě napíše, že chce byt jenom kamarádka a v tom sem se zarazil. Když jsem se ji řív ptal jak to bere tak říkala že spolem jsme a ted toto dost mě to rozhodilo protože jsem ji měl fakt strašně rád před tím jsem měl na holky smůlu a myslel jsem si že je to ta konečne pravá na delší vztah. Ale asi ne no. Říkal jsme si že ji teda aspon neztratím a na narozeninové oslavě tam borcovi vykouřila, což mě taky mrzelo, sice jsme spolem nebyli ale i tak mě to štvalo. Nepřišlomě to zrovna normalní když jsme my spolem teoreticky byli a ani m na něho nešáhla a borci jenom tak vykouří ale něak jsem to neřešil.

Na silvestra se opila a bylo ji špatně jejínejlepší kamarádka se na ni vysrala a já jsem věděl že ji je špatně a našel jsem ji tak aby ji nebyla zima donesl jsem ji mikinu a pak i bundu hodinu sem seděl v -4 stupních na zemi jenom v trřičku a ona seděla na mě protože tam nebyla lavkaa nikam jít nechtěla a aby ji nebyla zima pak jsme si dovedl až do postele kde jsem počkal než usne a aby se cítila bezpečně že je v něčím ojetí. A já se vrátil zpět na tu párty asi po 4 hodinách napsala že mám k ni dojit a já jsem na tom nebyl nejlíp a tak jsem k ni šel abych se z toho prospal a tam jsem ji uspokojil ůsty a ona mě zase nic ale taky jsem to nehrotil nebylo ji dobře to sem se ani nedivil. ale dost mě udivilo že mě ani za to nepoděkovala nechtěl jsem to po ní ale udivilo mě to. Od té doby jsme si jenom psali a já na ni furt myslel asi 2 týdny po silvestru byla chlastačka kde jsem šel s tím že si pokecám s kamošama a že nebudu pít ale jenže jak jsem ji tam viděl a vzpoměl si na toco jsme spolem prožilii když to nebyla dlouhá doba i tak na to budu dlouho vzpomínat. a chtěl jsem na to zapomenout a tak jsem se opil nikdy jsem to tak neřešil nic alkoholem ale dopadla na mě slabá chvíle a už sem byl na plech. Svůj odvoz jsem prošvihl a tak jsem chtěl jít dom pěšky asi 13kilometrůa oni že ne a ta "bývalka" mě nepozvala abych u ni přespal jako nebyli jsme spolem ale nebyli ani nějak znepřátelení a ta kamarádka ji řekla že když mě využívá tak že mě aspon može u sebe nechat přespat udělala to s donucením a jak jsem k ni došel tak vždy jak jsem u ni spal před jsme byli pod jednou duchnou byli u sebe a atak a ted mě hodilanějakou deku nechalana kousku postele spat a hned uslaa mě bylo jasný že nejsu výtanýtak jsem se zbalil a šel dom pěšky vím že jsme nebyl ideální partner ale že mě ten "rozchod" takle řekla a objasnila to tím že mě á ráda ale že kvůli bývalýmu kvůli němu se prej se mnou aj vyspala ale kdyby to bylo kvůli němu tak tomu borcovi na narozkách nevykouří ne?

Sice jak jsem chodili ven jsem se po ni furt nesápal prostě chtěl být s ní a tak si to možná vzalatak že mě nepřithuje ale nebylo to tak jak jsem spal u ni tak mě rozhodně přitahovala a myslím že jsem to dával znát od toho silvestru na ni pořádmyslím a němůžu ani spávat možná si hraju na drsnáka ale na první pohled jsu jinčí než si každý myslí stačí mě poznat jenže taky vždy naletím někomu a ten mě většinou využije a lidově řečeno kopne do prdele. ted si sem tam pošleme nějaký snapchat ale jinak nic a chtěl bych prosím vědět vaše názory a vaše rady na tuhle situaci předem děkuju alt

 

 

 

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 1901x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: nepovedený vztah
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
11.02.2016 10:59 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Nepovedený vztah se zvláštní holkou
Text uživatele: 

Jak jsi sám napsal - Nepovedený vztah. A co taky čekáš, když se pohybuješ ve vlnách alkoholu.

 
11.02.2016 11:10 Uživatel: Rypoušice
Věk:  27
2000-3000
Téma: Nepovedený vztah se zvláštní holkou
Text uživatele: 

Ono je to celé takové spletité a nepříjemně napsané na čtení. Já bych to brala jako pubertální úlety, nabírání zkušeností. Sice divoce, ale každý řádí jinak alt.

Teď tomu všemu dáváš asi velkou  váhu, ale za pár let se na to budeš dívat úplně jinak.

Mám dojem, že to bude pořád o chatech, kámošení, občas možná spolu ulítnete, ale nijak závažný vztah to prostě není alt

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Nepovedený vztah se zvláštní holkou
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
I po rozchodu vzájemné urážky, možný návrat? 3 1363x
Odešla po 5 letech byl sem d*bil 3 2615x
Ochlazení ve vztahu, nezájem, přítel nemá rád moje děti 13 2080x
Nemohu se odpoutat 6 1966x
Co vytěžit ze samoty po rozchodu 6 1710x
Opustil mě milenec 5 2821x
Rozchod se ženatým mužem 15 2181x
Rozchod po 6 letech 12 1957x
Po půl roce otěhotněla, rozešli jsme se, vrátí se ke mě? 27 1894x
Má cenu doufat v návrat? 7 2413x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny