Téma: Návrat menstruace po mimoděložním těhotenství - zkušenosti, diskuze, názory

12.02.2016 16:34
Uživatel: paloma_dorantez
Věk:  31
0-100
Odpovědí na téma: 1
Text: 

Ahoj všichni,

dlouho jsem tu nebyla. Jenže teď potřebuji poradit jelikož jste jediný na koho se můžu obrátit většinou svoje zdravotní problémy řeším přes online lékařskou poradnu, ale už pár měsíců nefungujou. Je tomu pár dní co jsem prodělala mimoděložní těhotenství odebrali mi pravý vejcovod už se oplodněné vajíčko nedalo zachránit byla jsem totiž v 6tém týdnů a 4 dny. Nějak jsem se těhotné necítila jen jsem pořád měla pozitivní těhotenský test, občas mě bolela prsa a chodila jsem večer častou na malou, ale nějak jsem si nemyslela že by to mohlo být mimoděložně. Problém je ten že žiju v cizině vím že v české republice by mi doktor vzal i krev na potvrzení těhotenství a jestli je to tam kde to má být a potom by následoval ultrazvuk. Jelikož jsem měla udělaný od doktora jen jeden těhotenský test který vyšel pozitivně a já si potom do pěti nasledujich dnů udělala ještě dva těhotenské testy, který vyšly taky pozitivně.

Následovalo jenom objednání u jedné zdravotní sestry, která se o vás stará po dobu těhotenství, tady se to tak v Anglii dělá. Bohužel mi bylo řečeno že na ultrazvuk jdu až ve 12. týdnu, ano čtěte dobře vím je to na hlavu, tak jsem vůbec nevěděla že jsem v riziku života, kdybych druhý den nezačala krvácet a já nedostala strach a nesla na pohotovost, tak ani nevím dalších pár týdnů jak to opravdu se mnou je a byla bych na tom hůř.

Moje mamka si myslela že je to menstruace jelikož ona menstruovala když byla těhotná s mým bratrem 5 měsíců tak mi řekla ať jsem v klidu že to nic není ale mě to nedalo a nakonec jsme tam šli a udělali jsme dobře.

Byl to pro mě šok následovalo to co bylo potřebné k zachránění mého života. Chtěla bych vědět kdy se mám začít testovat popřípadě abych zjistila náhle těhotenství a mohla utíkat na pohotovost kdyby náhodou to bylo zase mimoděložně a za jak dlouho žena obvykle po takovémto zákroku dostane zase menstruaci?

Já měla vysokou krevní hladinu hormonů proto musím jít znova na krevní testy příští týden jestli je vše v pořádku. Bojím se totiž že bych mohla stratit i ten levý vejcovod. Jinak při laraskopii mě skontrolovali a prý vše ostatní je v pořádku ale než se zacnem zase snažit tak si požádám o skontrolovani všeho popridade kdyby tam našli i nějaký gynekologický problém na který já vůbec netrpím ale člověk nikdy neví. Snažili jsme se deset měsíců a nakonec to dopadlo takhle za jak dlouho se vám podařilo znovu otěhotnět?

Děkuji všem za vaše odpovědi

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3537x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: menstruace po mimodeloznim tehotenstvi
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
06.03.2016 13:51 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Návrat menstruace po mimoděložním těhotenství - zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

O život by ti šlo, kdyby vejcovod s plodem praskl. A to by se stalo, kdybys ignorovala bolesti, které takový problém provázejí. Vejcovod totiž s plodem neroste, narozdíl od dělohy.

Ostatní informace ti podá tvůj gynekolog, ať už jsi kdekoli. V tak závažné věci není dobré se spoléhat na internetové diskuze.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Návrat menstruace po mimoděložním těhotenství - zkušenosti, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny