Téma: Miluji ji, ona nechce polovztah - říká buď vše nebo nic, nemiluje mě

03.05.2016 11:07
Uživatel: Shaky
Věk:  27
0-100
Odpovědí na téma: 8
Text: 

Ahoj,  

stal se mi zajímavý případ, sám jsem po 5 letém rozchodu 2 roky sám a práci jsem potkal, holku je jí 21 a já jsem si sní okamžitě začal rozumnět. Měsíc jsme se pravidělně potkávali v práci (v tu dobu měla přítele) o kterém jsem nevěděl. Během toho měsíce se sním rozešla a aniž by mi něco řekla jsem vycítil její změnu nálady (ke mě se chovala pořád mile se zájmem). Scházeli jsme se pravidělně (já si držel odstup) a na konci měsíce mě napsala že potřebuje si pročistit hlavu a nechce začínat nový vztah. Vzal jsem si to k srdci a přijal fakt.  

Do týdne od "ukončení" ji odjela sestra do zahraničí a napsala mi SMS že by mě ráda viděla (asi nemohla být doma sama). Já kývnul a to byla chyba, po rande ze mě opadly všechny bariéry odstupu a začali se stýkat několikrát týdně. Během těch 3 měsíců jsem se zamiloval až po uši, ale nezbavil jsem se pocitu že na její straně ty city nejsou na úplně stejné úrovni… Nedával jsem tomu velkou váhu, když se budeme stýkat a já se nebudu chovat jak idiot, příjde na to taktéž.

Po těch pár měsíců ji přijela sestra a mě odstavila na vedlejší kolej, už to nebylo několikrát do týdne, ale 1. ničilo mě to, i když jsem věděl že ty setkání jsou úžasné a ona to dávala patřičně najevo taktéž. Chtěl jsem ji ale vidět častěji, byl jsem už jen já ten iniciátor setkání, vymýšlení atd.

Poslední měsíc (celý duben 2016) mě úplně devastuje, vidíme se co 14 dnů a zjistil jsem že ona nechce vztah. Nemiluje mě tak jako já ji, má mě hodně ráda a řekla že tato situace je i pro ní těžká, nechce "polo-vztah", buď vše, nebo nic. Je jí fajn samotné, i když mě říká že jí je se mnou božsky, myslí si že by nemohla mít tolik volnosti se mnou. Neřekla mi že je konec, píše mi už jen párkrát za několik dnů. Když se neozývám, ona začne psát. Je hodně nerozhodná…

Mám už něco za sebou, vím že sobě i jí jsem dával (dávám) prostor pro sebe realizaci. Jsem vysokoškolák "odkojený" na exaktní vědě, moje alfa omega je logika. Bohužel pro mě nejsem jako většina kamádů co mají holky u zadku a chovají se i k nim tak.  

Problém je že analyzuji do paralýzy a nevím jak se od ní myšlenkově odpoutat. Dělám sporty (tam mi to jde), ale kámen úrazu je že časově si to dovolit momentálně nemůžu, jelikož ukočuji školu. Státnice mám za rohem a já nedokážu se kvůli ní soustředit na učivo. Moc rád bych byl sní, ale nechci se trápit.

 

Poraďte mi prosím v této situaci jak to nejefektivněji zvládnout. Moc děkuji.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2416x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Měla po rozchodu - divný vztah
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
03.05.2016 18:16 Uživatel: Womaninreddress
Věk:  31
Téma: Miluji ji, ona nechce polovztah - říká buď vše nebo nic, nemiluje mě
Text uživatele: 

Být tebou tak to vyřeším, dívka je hodně mladá a hlavně nezrála, což odpovídá i věku. Může se ti lehce stát, že tě má jen jako takový trenažér nebo náplast. Aby si neskončil tak, že tuli tuli a pak ti řekne, že má někoho nového a tobě dala adie. protože spíš mi připadne co píšeš, že s tebou nikdy nebude úplně. Máte intimní poměr nebo jen takové klábosení? Být tebou tak se s ní přestanu vídat, mohla tě mít opravdu jako náhradu, aby nebyla sama bez sestry a nebo takové to kamarádství - ty pak budeš sázet na jednu minci a skončíš bez státnic a odkopnutý - myslel si i na toto.

 
03.05.2016 19:26 Uživatel: QAdama
Věk:  38

Město:Praha

Téma: Miluji ji, ona nechce polovztah - říká buď vše nebo nic, nemiluje mě
Text uživatele: 

No musím říct, že administrátorem změněný titulek na "

MILUJI JI, ONA NECHCE POLOVZTAH - ŘÍKÁ BUĎ VŠE NEBO NIC, NEMILUJE MĚ

"

mi přijde zcela v rozporu s obsahem dotazu a opět mi zamotal hlavu než jsem to rozklíčoval.

 

 

Ale k dotazu:

 

Musíš si uvědomit, že jí je 21. To je ještě hravé dítě, co o životě neví vůbec nic. (K její chvále patří uznat, že se ani nehraje na něco jiného)

 

Ona prochází změnami, na které není připravena a na které ještě 10 let nebude. Nikdo to ani nemůže požadovat.

 

To není materiál pro vztah vážný v tomto případě s podstatně vyspělejším mužem, ale sexuální.  

 

Navíc je dnes trochu jiná doba. Vztahy mají kratší trvání, díky změněnému stylu komunikace. na druhou stranu rychleji vzplanou a zhasnou.

 

To, co se snažíš si namluvit, že holky chtějí jiné kluky, . na to prostě zapomeň. Nikdy se nesrovnávej s ostatními. Ty jsi byl přírodou postaven jinak. Tečka. A k Tobě patří holka, která bude stejně výjimečná. Tečka.

 

Pokud se budeš snažit chovat jako ostatní, bude to přetvářka, kterou "normální" holka stejně vycítí a zároveň odpudíš tu holku, která hledá někoho jako jsi Ty.

 

Zůstaň sám sebou za všech okolností. Pomůže Ti to potkat to, co k Tobě nejlépe patří.

Kompromisy nefungují.  

 

 

 

 

 

 

 

 
03.05.2016 20:27 Uživatel: Shaky
Věk:  27
0-100
Téma: Miluji ji, ona nechce polovztah - říká buď vše nebo nic, nemiluje mě
Text uživatele: 

Díky za odpovědi.  

 

Womaninreddress:  Vycítil jsem její odstup bohužel až po tom co jsem jí začal mít rád, což mi pak nepřímo potvrdila stylem že musí ke mě získat důvěru. Chybělo tam plné otevření a k tomu ji přidávala její nerozhodnost. Jinak odpověď je ano, několikrát jsme spolu spali a to ještě jak už měla sestru doma. Poslední "rande" bylo i s její kamarádkou, které sama iniciovala. Celkem mě to rozhodilo, jak mi řekla že chce být sama, ale má mě moc ráda a naznačila že ví, pokud já se od ní odpoutám za čas ji to začne vadit. Nechapu…

 

QAdama: Kdyby si hrála, poznám to - tak trochu to zasahuje i do mojí práce.  Poslední 3 odstavce mě dostali… Máš pravdu, ačkoli dost jsem si v "mládí" vzhledem ke vztahům, které jsem měl asi blbin málo užil a tohle bylo pro mě osvěžující. Bohužel se k tomu přimotala ona, která je na stejné vlně.  

 

 

Nejhorší na tom že vím jak z rochodu se psychicky dostat celkem rychle, ale převozníka jsem ještě nedělal. Neboť u rozchodu víte co za tím stálo, kdežto zde je to jak rána z nebes. Abych byl upřímný, trochu jsem to cítil, ale pořád doufal že jí to přejde.  

 
03.05.2016 21:08 Uživatel: QAdama
Věk:  38

Město:Praha

Téma: Miluji ji, ona nechce polovztah - říká buď vše nebo nic, nemiluje mě
Text uživatele: 

To "hravé dítě" jsem nemyslel tak, že si hraje s Tebou, ale sama se sebou. Hraje si = zkoumá, objevuje, zkouší. Ona se potřebuje bavit, zjišťovat, … má na to právo. Teď si chce užívat a ne vázat se. V jejich letech by to nemělo ani smysl. Už nežijeme v době, kdy by nějaký školní vztah vydržel.  

A když mluví, že chce vše nebo nic, tak jen korektně naznačuje, že ví, že do vážného vztahu nepůjdeš, což je synonymum pro "ani já nechci" …

 
03.05.2016 21:10 Uživatel: QAdama
Věk:  38

Město:Praha

Téma: Miluji ji, ona nechce polovztah - říká buď vše nebo nic, nemiluje mě
Text uživatele: 

Ono Tě to v podstatě přejde relativně rychle, když se odvážeš od představy, že ona je ta pravá a jediná.  

Není.

Kvalitních holek je vždycky více. Někdy jen trvá na tu kvalitní narazit. Ale to neznamená, že nejsou.

 
04.05.2016 08:05 Uživatel: Plamínek
364.jpg
Téma: Miluji ji, ona nechce polovztah - říká buď vše nebo nic, nemiluje mě
Text uživatele: 

No jo no, tak se jí nechtělo být samotné, pak jí zas přijela sestra… . Úplně tě zaříznout zřejmě nechce, ať už k tomu má důvody jakékoli, a to, že chce všechno anebo nic, jsou její slova, víceméně vzhledem k situaci plácnutá.  

Najdi si jinou a neber logicky co se sdělení týká, ale jen jednání a  tady se vzorec zdá  realtivně viditelný.  

 
04.05.2016 13:33 Uživatel: Shaky
Věk:  27
0-100
Téma: Miluji ji, ona nechce polovztah - říká buď vše nebo nic, nemiluje mě
Text uživatele: 

No už se ani neozývá, pokud jo, tak jednou za několik dnů a velmi stroze s mírným zájmem jak se mám. Asi byl a jsem pouze nějaká záplata… Prostě jsem ji převedl z porozchodové nálady na tu šťastnou a teďkom jsme na tom opačně. Vtipné je že to začalo dobrým úmyslem. I když vím že to nemá cenu, pořád nějaká hovadina v hlavě mi jí musí připomínat a to jsem se všech věcí zbavil.  

 

Plamínek:  Na jaký vzorec konkrétně narážíš?  

 
04.05.2016 15:45 Uživatel: Plamínek
364.jpg
Téma: Miluji ji, ona nechce polovztah - říká buď vše nebo nic, nemiluje mě
Text uživatele: 

Právě jsi ho popsal, záplata, převozník, přechodový kluk, nechci být zas tak moc sama, atd.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Miluji ji, ona nechce polovztah - říká buď vše nebo nic, nemiluje mě
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Nerozumím chování ženy, má o mě zájem? 11 2919x
Kde na rande v době korony? 13 3201x
Jak hodně se snažit při psaní s holkou? 6 4064x
Bojovat, ale jak, když nemám možnost? 4 2934x
Vztahy, které skončí dřív než začnou 34 4028x
Společné bydlení 41 2354x
Kde hledat plnohodnotný vztah? 8 1689x
Co darovat na MDŽ? 2 1033x
nechtěně 1 1255x
Jak jí říct, že mi něco vadí a nevypadat jako žárlivec 2 1355x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny