Téma: Byla jsem hnusná na svého přítele a rozešla se s ním - lituji a snažím se ho získat zpět, mám naději?

26.09.2016 16:08
Uživatel: Maryse
Věk:  22
0-100
Odpovědí na téma: 6
Text: 

Ahoj.  
Loni (2015) 11/2015 jsem se rozešla se svým expartnerem (on se semnou předtím už rozešel 2x, hádky na denním pořádku, moje psychické problémy, netolerance vůči mé škole, topila jsem se v pesimismu a lítosti, velký strach, že se se mnou partner opět rozejde, jeho kamarádi mě neměli rádi…).
Okamžitě jsem si začala "užívat" života - BEZ PARTNERA, BEZ SEXU, ale zaměřila jsem se na VŠ, začala více chodit na procházky, stákat se s kamarádkami, užívat koníčky. Bývalého stále milovala, přesto si říkala, že to nemá cenu, že tento vztah mě ničí. Teď vím, že to bylo spíše mojí nevyrovnanou povahou a spíše jsem si v životě potřebovala udělat pořádný základ, o který se můžu opřít.
Každopádně ex se mě snažil získat stále zpět - volal, psal básničky, vzkazy jsem měla na autě … já byla k němu hnusná. Když jsem to nedávno četla, nejraději bych si nafackovala, co vše on vydržel.
Pak jsme se potkali - a já lítala v oblacích lásky. O dva týdny opět jsme se náhodně potkali - a já si již říkala, že to mezi námi má cenu. Bohužel… Měl již čerstvý vztah.  
Od toho dne jsme si po dobu cca 2 měsíců denně psali (tedy spíše já jemu tuny SMS), zpočátku se ptal, proč jsem se s ním rozešla, později se to otočilo na omluvy z mé strany, nakonec mi psal, jak je zmatený, že neví co má dělat…
Mezitím jsme jednou zašli na procházku - vše bylo super, přiznal, že jeho vztah na dálku je dost na prd, že jsem se vážně změnila, dokonce nabídl, že mě večer odveze z práce domů (končila jsem v hospodě v 9). Zároveň ale řekl, že nemá v plánu se s dotyčnou rozejít.
Psychicky jsem celou tu dobu byla na dně - srala na vysokou, málem se nechala vyhodit, každej brečela, kašlala i na koníčky, které mu vadili jak řekl. Zkoušela udělat VŠE abych ho získala zpět. I se omluvila jeho kamarádům a rodičům za moje chování (často jsem se chovala jak nenormální hysterka).
Vše vyvrcholilo v červnu 2016 - o víkendu byla u něho na návštěvě, v pondělí si tam pozval mě. Dokonce nabídl abych u něj počkala než přestane pršet, dost se mu chvěla ruka když mi něco podával.  
Pak napsal, že je zmatený, abych mu dala čas… jako správná ženská jsem psala neustále jak ho miluji, a kecy kecy kecy. Ve čtvrtek odjel za ní. Zhroutila jsem se. V pondělí napsal konečně, že už mi nemůže psát, abych mu taky nepsala, že neví co chce, neví zda je spokojený a at jsem štastná.
Cítila jsem konečně nějakou úlevu a konečně začala taky něco dělat. Občas mu napsala, ale bez odpovědi. Po měsíci mi napsal na narozeniny o tom, jak každý jdeme jinou cestou, že nelituje těch 3 let se mnou a at si narozeniny užiju. Opět jsem mu napsala několik… SMS. Prosila jsem ho ať si mě blokuje, at mi napíše že tu dotyčnou miluje a že je spokojený jinak budu psát pořád.  
No asi na nátlak i té jeho mi to nakonec napsal (zda to myslel vážně, to nevím) a že i přes to nemá důvod si mě blokovat. Tak jsem to udělala já.
Další měsíc uplynul bez kontaktu, aniž bych ho viděla a na mobil mi přišla SMS - "vše nejlepší k svátku kotě". Odepsala jsem - on taky takže omyl to asi nebyl. Takhle mi říkal celý náš vztah.
Další měsíc nic - napsala jsem jen zprávu, jak se za svoje chování omlouvám a tak. Opověděl po pár dnech, že se také omlouvá za to svoje chování, že mojí omluvu přijímá a odpouští mi, ale že si za to můžu sama.


Nyní bude mít svátek i narozeniny. Přemýšlím, zda mu napsat "vše nejlepší k narozeninám zlato", když mi napsal kotě. Stále ho miluji. Jiný vztah (byt na jednu noc) jsem neměla. Myslím na něho každý den.
Prý mě chtěl požádat o ruku, ale bál, se že ho odmítnu. Často se mnou mluvil o dětech, o společném bydlení…
Jsme si jistá, že pokud bychom se k sobě vrátili, chtěli bych mít jistotu, že to je napořád. Protože já bych to chtěla napořád. S ním.
Zdroj: https://www.poradte.cz/spolecnost/44912-mam-nadeji-ziskat-ex-zpet.html

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3017x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Mám naději získat expartnera zpět?
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
26.09.2016 17:35 Uživatel: Máša
Věk:  33
1451916129_ma.jpg
1000-2000
Téma: Byla jsem hnusná na svého přítele a rozešla se s ním - lituji a snažím se ho získat zpět, mám naději?
Text uživatele: 

kecy kecy kecy… už se prober, kopni sama sebe do zadku, seber se a začni žít…

Ten vztah je pasé, navždy

 
26.09.2016 17:58 Uživatel: Kateřinaa
Věk:  40
Téma: Byla jsem hnusná na svého přítele a rozešla se s ním - lituji a snažím se ho získat zpět, mám naději?
Text uživatele: 

Jistotu, že něco bude napořád, nemáš nikdy s nikým.

Pokud s někým zažiješ akorát hádky na denním pořádku, 2x rozchod a rok kdy ani jeden nevíte co chcete a jeho neschopnost se v nějakém vztahu angažovat na 100%, tak máš velkou pravděpodobnost, že do budoucna budeš zažívat zase to samé.

Tvoje hlavní chyba je, že jsi opustila svoje zjištění, že v životě potřebuješ nějaký základ, o který se můžeš opřít. protože sis ho nevytvořila, a svou nevyrovnanost si vyloženě pěstuješ a sázíš na někoho, kdo je nevyrovnaný stejně jako ty nebo ještě víc.  

Zaplaťpánbu, že jste ty děti nestíhli.

Jsi zamilovaná jen do svých snů, ale asi je marný ti to říkat, protože tě to blouznění baví víc, než si život srovnat nějak do latě. Holt některý lidi jsou raději ožralý než střízlivý. S těmi tvými city je to tak nějak podobný.

 
26.09.2016 23:59 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Byla jsem hnusná na svého přítele a rozešla se s ním - lituji a snažím se ho získat zpět, mám naději?
Text uživatele: 

Promiň, ale z mého pohledu je to možná pro toho kluka výhra, že už s Tebou není. Nechci být zlý, ale nevíš co chceš a jsi nevyzrálá. Každý, kdo se k někomu chová hnusně a pak toho, koho doslova odkopl chce zpět je asi labilní a trošku divný.  Neber to jako kritiku, ale spíš jako názor a konstatování.  

Asi jsi chtěla slyšet něco hezčího a něco, co Tě víc podrží … snad to udělají ostatní co sem píšou a reagují na Tvé téma.  

 
27.09.2016 08:35 Uživatel: Šárča
Věk:  41
Téma: Byla jsem hnusná na svého přítele a rozešla se s ním - lituji a snažím se ho získat zpět, mám naději?
Text uživatele: 

Ahoj, když to tak čtu, tak mi přijdeš  hodně nevyrovnaná osobnost. Myslím si, že toho kluka ani tak moc nemiluješ, ale nechceš být úplně sama a spíš Ti vadí, že by mohl být šťastný i s někým jiným. Netrap ho, nevydírej ho citivě, což očividně děláš a věnuj se škole a koníčkům. Nechápu, proč bys kvůli někomu se měla vzdávat svých zájmů. Pokud by můj partner nerespektoval moje záliby, tak bych s nimi rozhodně jen kvůli tomu nesekla. Váš vztah dle popisu nebyl vztahem dvou zralých lidí, ale spíš dvou velkých dětí. Nehledej kluka, zaměř se na sebe, nějak se vypracuj, vzdělávej se, a až z Tebe bude trochu "hotová" osobnost, pak teprve navazuj kontakty.

 
06.11.2016 22:59 Uživatel: Ireth
Věk:  23
Téma: Byla jsem hnusná na svého přítele a rozešla se s ním - lituji a snažím se ho získat zpět, mám naději?
Text uživatele: 

Prober se!! Není to jediný chlap na světě. To co tu pises je jako zpověď z Bravíčka kam píšou 12ti létě slečny. Prostě je konec a jdi dál. Pochybuju že by tě Karma nějak mile odměnila pokud bys ten jejich vztah teď rozbila, a pochybuju že bys z toho měla dobrý pocit  a vám už by to stejně nikdy nefungovalo. Bohužel ale tolikrát lepený vztah nemá nejmenší budoucnost  

 
11.11.2016 23:45 Uživatel: Karmelaren
1528730541_hell.jpg
1000-2000
Téma: Byla jsem hnusná na svého přítele a rozešla se s ním - lituji a snažím se ho získat zpět, mám naději?
Text uživatele: 

Maryso - Hmm - vztahy, to je učení na  celý život.

Všimla jsem si, že teď je celkem dost kvalitních křesťanských knih ohledně předmanželských vztahů …, zkus se třeba na ně mrknout, aby jsi se v budoucnu vyhnula chybám, protože co je krásnějšího, než když se dva lidi milují.

Myslím že to hezky vystihl i Polský skladatel a dirigent Peter Rubik, ve své písní: Žalm Milování

 

 

 

(Překlad) - KOCHAT = milovat

 

 

 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Byla jsem hnusná na svého přítele a rozešla se s ním - lituji a snažím se ho získat zpět, mám naději?
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
I po rozchodu vzájemné urážky, možný návrat? 3 1354x
Odešla po 5 letech byl sem d*bil 3 2615x
Ochlazení ve vztahu, nezájem, přítel nemá rád moje děti 13 2071x
Nemohu se odpoutat 6 1964x
Co vytěžit ze samoty po rozchodu 6 1709x
Opustil mě milenec 5 2816x
Rozchod se ženatým mužem 15 2180x
Rozchod po 6 letech 12 1949x
Po půl roce otěhotněla, rozešli jsme se, vrátí se ke mě? 27 1888x
Má cenu doufat v návrat? 7 2411x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny