Téma: Roky jsem manželovi plnila každé jeho přání a pečovala o domácnost, on si našel milenku - jsem z toho zoufalá

21.10.2018 12:19
Uživatel: Podváděna
Věk:  38
Odpovědí na téma: 6
Text: 

Jsme spolu s manželem 18 let, teď v září jsme měli výročí. Máme spolu tři krásné zdravé děti, stěhovali jsme se do většího a já celý život žila v tom, že máme takové normální manželství. Občas jsme se nepohodli, protože manžel byl snad odjakživa tak trochu sobec a dětem se vůbec nevěnoval a já byla na spousty věcí sama, starost o děti. Doma se snažila fungovat ke spokojenosti všech. Vařila na jeho přání několik chodu, starala se o děti, o něj. Tahala těžké nákupy, pekla, prala, žehlila. Prostě jako typická manželka pro klid doma a spokojenost, aby nekřičel.

On doma nikdy nic nedělal a málokdy mi s něčím pomohl. Pak se dal na zdravou výživu a já se starala, ať máme domácí brambory, zeleninu, sbírala borůvky po litrech, které můj muž vyžadoval, ale ať jsem se snažila sebevíc, pořád mi predhazoval, že jsem na hovno.

Mnohokrát měl výkyvy v posledních létech, křičel, urážel mě a často ponizoval. Brala jsem to, že ne vždy je vse zalité sluncem a má toho asi v práci hodně. Občas přišel s tím, že ho to mrzí, jak se chová a že si to nezasloužim, že je na mě zlý a že už takový nebude.

Mnohokrát se situace opakovala a po ní zas, že jsem nejlepší ženská a neví proč je takovy, ať mu odpustím, že mě miluje a nechce o nás přijít. Mnohokrát jsem zvazovala rozvod, bylo to někdy hodně těžké, když mi při sexu treba ublizil a pak mi vyčetl, že stojím za hovno a ať mu táhnu z očí, že mě věčně něco bolí, ale ono to skutečně bolelo, že mi někdy tekla i krev. Je mi strasne stydno o tom psát. Byly dny kdy se choval normálně ale byly dny, kdy jsem probrecela dny i noci, když byl zlý, ale pořád ten model máma a táta, rodina, tři děti, ke všemu jedno ještě miminko, které si přál, vždycky mi vycital, že neumím nic jen kluky a on si přál dceru. Tu jsem mu porodila, ale ani poté se nic nezměnilo. Snažila jsem se s ním vycházet a doma dělala prakticky sluzku, uklidila a on hned záhy na to, sel posrat záchod ani nesplachl a když jsem mu rekla, že je jak prase, serval mě, že jsem doma, tak ať drzim hubu a jdu to umýt, že si nevšiml. Tezko se o tom píše, je mi hanba. Nemám nikoho, zakazoval mi přátelé, nesmela jsem mít žádné kamarádky ani nedej bože někoho pozdravit ze skoly na ulici. Pořád jen doma a fungovat pro jeho pohodlí s recmi, že takhle to je všude. Říkala jsem si, že to vydržím kvůli dětem ať dostuduji, ale často měla z manzela strach. Kdysi mi dokázal ublížit hodně, kopal mě do břicha, jen tak, bez důvodu, prostě mu jen přeskočilo a já měla mesic před porodem, a druhý den se omlouval, že nechápe proc, at mu odpustím a je toho tolik, že se mi kutali slzicky po tváři.

A když jsem před pár dny zjistila, že má milenku s kterou si píše jak ji miluje jak nikoho jiného a tráví s ní víc času než s námi pod výmluvou, ze je v práci, dost mě to sebralo. Kupoval ji roky drahé dárky a mě ani dětem nebyl schopen koupit ani čokoládu na narozeniny. Mnoho let spojeno s těmi nejhoršími Vánocemi, Silvestrem. Narozeniny dětí, které pokaždé jen zkazil a rodina už k nám ani na návštěvu nepřišla. Nutno říci, že on žádnou nemá. Jen já měla maminku a tatínka, ale nechtěla jsem je zatěžovat mými starostmi, i když asi tušili, že to naše manželství moc dobré není, když jsem přišla zbitá a vymlouvala se, že jsem upadla. Teď už mě pár let nebije, jen rukou naznačí, že by asi rád, ale už mi netříská ani hlavu o radiátor a zpětně toho lituje, že mi tolik ublížil. A když jsem přišla na to, že má jinou s kterou vedl vztah, ne jen úlet, ani sex, vztah se vším všudy láskou zalitý, pochopila jsem, proč byl na mě tolik let hnusný. Možná se divíte, proč tolik let, ale on se rozváděl nechtěl ani nechce nyní. Kdysi vyhrožoval, že by mě raději zabil, než aby se rozvedl, a ani teď, když vše vím se rozvádět nechce. Přečetla jsem si na jeho mobilu, který zapomněl a zapípal zprávu a tím se vše dozvěděla. Nikdy jsem mu na telefon nechodila, ale ta zpráva, byla od ženy, od ní, jak krásně jí to udělal, že jsem rozklikla a nevěřila vlastním očím. Plný telefon nechutných zpráv, fotek a videí jak si to rozdávají. Luxusní motely, výlety do paříže, miluji tě, a já vše před očima, ty data, narození dcery, kterou chtěl a přitom šukal jí a doma se choval jak ten největší hajzl.

Cítím se tak špinavá, ponížená, úplně psychicky na dně. Jako bych žila s člověkem, kterého jsem vůbec neznala, jen mu věčně odpouštěla a snažila se mu zavděčit, protože jsem nechápala co dělám špatně. Hodně času trávil v práci, kolegové, a šukali spolu i tam a bohužel i u nás doma, když mě vyhnal at jdu nasbírat borůvky někam do lesa. Fotky z naší ložnice, z naší postele, fotky na kterých tahal za ní naší dceru a ona jí drží v náručí a pak si před ní zašukali ve křoví. Jí dával lásku, dárky, a trvalo to několik let. Stěhovali jsme se a přitom věděl, co dělá.

Hodně špatně to nesu a o to víc, že mi ta jeho píše, chudinko, no jen si poplakej, ponížil tě tak, že už to víc ani nejde. Píše mi tak nechutné zprávy, at zdechnu, a at chytím AIDS. A on, se mě jako jeho ženy neumí ani zastat a udržuje s ní vztah dál, vysmívají se mi. A když jsem si vyhledala jejího muže a napsala mu, že spí ona s mým chlapem, řekl mi, že to ví, že je to coura co se kurvila celý život, že je to pěkná bestie. Ukázala jsem manželovi, co o ní psal, abych mu otevřela oči a v jedné chvíli se mi zdálo, že je otevřel.

Omluvil se mi za všechno, uznal, že udělal chybu a že je mu to líto a vše nám teď vynahradí. Zase jsem mu dala šanci ale s těžkým srdcem, zdrcená v sobě a ty zlé roky před očima a po třech dnech zjistila, že s ní nic neskončil, volají si a dávají si jen větší pozor. Zase se mi omlouval a tvrdil, že to s ní jen ukončoval a miluje mě a chce, at spolu zůstaneme. Mezi řečí, občas utrousí poznámku, že je to má vina, kdybych se mu nehrabala v mobilu, tak nic nevím a je klid, že si za to můžu sama. Pak zas, že chtěl mít vždy dvě ženské.

Pak z něj vylezlo, že jí bral na večeře, výlety, které s rodinou nikdy nepodnikal. Že si zašli posedět a popili, můj muž, který mi tvrdí, že nepije a přede mnou nikdy nepil, že má k tomu odpor a vyleze z něj, že si kupovali alkohol. A nejhorší je pro mě to vědomí, že vše vím a nedokážu se s tím srovnat. Spal roky se mnou, ale i s ní a teď chce zase a jako by dával najevo, když mi nedáš, nediv se mi, ale já mu dávala roky, i když to nebyl někdy hezký sex a stejně si chodil ulevit jinde. Pátrala jsem po informacích a před touto měl další desítku ženských, pořád nějaké ženské, a já byla vždy jen ta druhá, ta kráva, co se mu stará o děti, o domácnost, zahradu, o něj, o vše.

Přála bych si zapomenout ale nejde to dostat z hlavy. Mě roky ani pusu nedal, že je to nehygienické a s ní se líbal. Mě nikdy nepohladil, a jí na rukou nosil. Nezvládám to, musela jsem si zajít pro antidepresiva, nespím, nedokážu jíst a když na to vzpomenu, zvracím. Když mě teď doma políbí, vím, že jeho rty líbaly jí. Teď se snaží, všeho moc lituje, pomáhá mi, už nedělám vše sama. Snaží se a už mě ani neoslovuje sprostě, jak tomu bylo dřív. Je teď takový ohleduplný a chce to. Cítím se tak špinavá, když se po mě sápe a dělá to, a dělá to teď jinak, vím, že toto dělali spolu a jdu po sexu zvracet. Řekli jsme si, že si dáme druhou šanci, říká, že o mě nechce přijít ale je to pro mě těžké, věřit a uvěřit po všem tom zjištění a tolika letech lhaní a vážně jí opustil, jak i tvrdí, když jí tak miloval než jsem na to přišla? A přitom nejsem žádná tlustá, nehezká ženská. Po třech dětech vypadám dobře, a ona je starší, samé vrásky a nějak to nedokážu překonat, ale je to cigánka, bývalý fetačka a ten slovník, odporný, sprostý a můj muž mi přijde, že ji stále zamlouvá. Nechce se už o tom bavit, ale občas z něj něco vypadne a já jdu zas zvracet. Za poslední týdny jsem zhubla 15kg, cítím se už tak slabá. A i když nechci na to myslet, rozbrečím se z ničeho nic, dolehlo to, ty roky lží.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2044x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Manžel mě roky podváděl.
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
21.10.2018 12:42 Uživatel: Žakelyn
Věk:  32
Téma: Roky jsem manželovi plnila každé jeho přání a pečovala o domácnost, on si našel milenku - jsem z toho zoufalá
Text uživatele: 

Mám jednu radu. vztah by měl být ke spokojenosti obou i v sexuální oblasti. Zůstávat kvůli dětem, je blbost. Já sama jsem dítě z manželství, kdy otec měl milenky, máma vše řídila, starala se a ještě mě bránila před útoky otce, když ji mlátil. Sama teď vidím, jaké důsledky to na mě mělo. Už když se ti s ním sex nelíbil a nebo ti poprvé řekl sprostě, měla si odejít… protože z toho nikdy nic dobrého není a je to jen horší. Najít si bydlení a odejít, i kdyby si měla utéct k přátelům. Takhle je možné, že to všechno poznamenalo i děti a jednou ti to vyčtou. Jediná rada - pokud si neodešla, odejdi a rychle.  

 
21.10.2018 12:47 Uživatel: Dáreček
1521657124_drek.jpg
Téma: Roky jsem manželovi plnila každé jeho přání a pečovala o domácnost, on si našel milenku - jsem z toho zoufalá
Text uživatele: 

Ahoj. Jedna znama taky měla manžela, který ji mlátil, podváděl, nadaval a kvůli dětem si také řekla, té to vydrzi.   Děti vyrostli a svou mámu teď nechtějí ani videt. Vyčítají ji, že je nechala se dívat na to, jak ji táta doma mlátí, ponižuje, že byli z toho údajně vystresovaní, doma tu špatnou atmosféru cítili a teď jsou kvůli tomu na antidepresivech.  

 

Tak jestli chceš udělat pro děti opravdu to nejlepší, tak by ti  to ze zkušenosti mé zmame melo být jasne.    

 
21.10.2018 12:49 Uživatel: Dáreček
1521657124_drek.jpg
Téma: Roky jsem manželovi plnila každé jeho přání a pečovala o domácnost, on si našel milenku - jsem z toho zoufalá
Text uživatele: 

Jen dodatek - klidně ho té milence prenechej, protože tvůj manžel není žádná výhra a jak spolu začnou bydlet, tak si s ním jeho nynější milenka zažije to same… a pak bude litovat, že ti ho přebrala.  

 

S někým si jen užívat a s někým bydlet jsou totiž dvě rozdílné věci.  

 

A jak budete mít děti ve střídavé péči a budou týden u jeho milenky, tak jsi myslím, té ji na tvého manžela přejde chuť…   

 

 
21.10.2018 16:17 Uživatel: Kateřinaa
Věk:  50

Město:Praha

Téma: Roky jsem manželovi plnila každé jeho přání a pečovala o domácnost, on si našel milenku - jsem z toho zoufalá
Text uživatele: 

Podváděná, ale on se  tobě nechoval hnusně, protože měl milenku, ale protože je to pravděpodobně psychopat.

 

Rada zde je jednoduchá:

a) pryč od něj - na děti se nevymlouvej, těm jen ubližuje vyrůstat v takových podmínkách. Jak si asi najdou oni v dospělosti kvalitní vztahy, když se učí, že vztah vypadá takto?  

b) rychle začni chodit k psychologovi - potřebuješ jednak odbornou pomoc a podporu - nejen prášky - ale i přijít na to, proč jsi byla ochotná tohle léta snášet. Protože oni si k nám druzí ve vztahu dovolí jen to, co jim sami dovolíme - čili ty musíš zjistit, proč jsi to dovolovala a naučit se to nedovolovat. A to není jednoduché.

 
22.10.2018 20:54 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Roky jsem manželovi plnila každé jeho přání a pečovala o domácnost, on si našel milenku - jsem z toho zoufalá
Text uživatele: 

Je mi Vás moc líto. Z toho co píšete je zjevné, že jste manžela moc milovala a jak jste teď zklamaná. Snad se Vám podaří najít nový smysl Vašeho života a hlavně energii jít dál životem.

Držím všechny palce co mám. abyste si našla muže, který si Vás bude vážit a dodá nové světlo Vašim pochmurným současným dnům.

 
28.11.2018 10:35 Uživatel: mepa
Věk:  38
Téma: Roky jsem manželovi plnila každé jeho přání a pečovala o domácnost, on si našel milenku - jsem z toho zoufalá
Text uživatele: 

Prosím Vás odídte od neho, nájdite v sebe silu a musíte odísť. Proste musíte. Myslite na to, že ste silná a to ste, len je to niekde hlboko vo vás. Keď odídete pochopíte, čo je spokojnosť a šťastie. Nebojte sa niečoho, postaráte sa o seba aj o deti.  

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Roky jsem manželovi plnila každé jeho přání a pečovala o domácnost, on si našel milenku - jsem z toho zoufalá
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Žena mi přiznala milence, utíká od rodiny 23 4877x
Jak se zbavit žárlivosti? ???? 3 1882x
dlouhodobý problém 8 1618x
Psaní s kamarádem... 9 2327x
Přítelkyně vs. kamarádka - co s tím? 5 1985x
hysterie ? 23 2194x
Podvedla mě s mým kamarádem 2 2673x
Podvádím přítele se zadaným kolegou 18 2970x
Sebevražda manžela 2 2240x
Přítel používá seznamku 2 1702x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny