Téma: Můj živý sen - nějaká bytost stála vedle mě a podávala mi ruku, říkala "pojď"

21.01.2019 22:00
Uživatel: Ingrid1122
Věk:  29

Město: Křelov

Odpovědí na téma: 4
Text: 

Nejsem blázen, mám zdravý selský rozum a vím co jsem prožila!

Začnu tím, když jsem byla mála, měla jsem hrozně bujnou fantazii, asi jako každý malí dítě.

Umě to bylo ale jiné, zdály se mi živé sny a hodně silné. Pamatuji si že nebyly nějak hrůzostrašné, až na  pár snů.

Pamatuji si kdy mě někdo naštěvoval, byly to hodné bytosti, které nedokažu pořádně  popsat, jako taková přijemna energie kolem mě a já se fakt citila moc dobře. Řikala jsem to mámě ale řikala že mám bujnou fantazii a že to časem přejde až budu velká skoro žadný mít nebudu. Měla pravdu od puberty se mi nezdály živé sny a hlavně jsem si je ani nepamatovala.

Léta utíkala a teď  je mi 29 let a nechci tvrdit že to co jsem prožila je "pravda"  a není to jen můj mozek který si se mnou hraje ale přijde mi to fakt divné?

Stalo se mi to třikrát, na začátku června, na konci října 2018 a teď v lednu 2019.  

V červnu a říjnu 2018 kdy se mi opět zdál sen jako by někdo stál vedle mě a řikalo mi to, " pojď " a podávalo mi to ruku nějaká energie nebo fakt já nevím. Ráno jsem měla zvláštní náladu kvuli tomu, co jsem si měla myslet? Co to bylo?

Pak  na začatku  ledna to jsem  byla doma sama. Přítel byl v práci na noční. Kolem 12 v noci jsem šla spát. Zase se mi zdál živej sen a zase to stejný. Dávalo mi to ruku ale něco mě nějak odnašelo, v tom snu jsem měla takovej strach že bych křičela.  Byla jsem jako paralizovana, věděla jsem, že spím a chtěla jsem se probudit ale nešlo to. Něco mě řikalo že se nemám bát a od tý doby si nic nepamatuji. Probudila jsem se když  přítel už přišel z práce a spal a já byla spocená a silně mě bolela hlava a celý tělo a vůbec jsem se nevyspala a přitom jsem spala 8 hodin. Nechápu to!!   Řikala jsem to přiteli a mámě i celý rodině. No a teď si země dělaji srandu že mám zajít k psychologovi. Chápu to pokud to člověk neprožije tak tomu nevěří, ale mám strach aby se to znovu nevrátilo.  Dějí se někomu podobné věci? Vážně si potřebuji promluvit !! Jinak nepište!

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 1845x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Měla jsem živý sen
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
21.01.2019 23:01 Uživatel: Rypoušice
Věk:  27
2000-3000
Téma: Můj živý sen - nějaká bytost stála vedle mě a podávala mi ruku, říkala "pojď"
Text uživatele: 

Ahoj,  ZDE (klikni)  píšu o spánkové paralýze, najdi si něco o tom, může se jednat o tento jev.

Ty pozitivní zážitky mohou být třeba tvý příbuzní, nebo tvůj anděl atp. Já mám podle mé ezoatro kamarádky "anděla" a vždy, když se ve snu zjeví, nabije mě neuvěřitelně pozitivní energií.

Nevěřím tomu na sto pro, nikdo nikdy neprokáže, co to je či není, ale ty pocity z toho mám skutečně krásné. Jednou mi doslova řekl, ať "otevřu své srdce". Pravdu stejně každý poznáme po smrti, má-li duše vědomí, takže není nutné za každou cenu něčemu věřit jak to mají věřící atp.

 

 
22.01.2019 07:33 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Můj živý sen - nějaká bytost stála vedle mě a podávala mi ruku, říkala "pojď"
Text uživatele: 

Říká se, že tyto sny přichází, když se člověk před spaním nají a u mně to fakt tak je. Vždycky je to velká úleva, když zjistím, že šlo o sen, protože nic příjemného to nebývá.

 
22.01.2019 09:41 Uživatel: Dáreček
1521657124_drek.jpg
Téma: Můj živý sen - nějaká bytost stála vedle mě a podávala mi ruku, říkala "pojď"
Text uživatele: 

říká se, že sny nám zobrazují to, co máme v podvědomí. Většinou se nám zdá to, čeho se bojíme, nebo co si hodně přejeme nebo po čem toužíme. Tento sen bych zařadila k nějakému strachu, nebo máš nějaké obavy. Napadá mě třeba pocit bezmoci, nebo se třeba bojíš, že budeš na někom závislá, nebo tě někdo drží v šachu a nedokážeš se osvobodit. Zkus popřemýšlet, co teď v životě řešíš.  

 

Mě se třeba dneska (22.01.2019) zdálo, že jsem v Praze a snažím se metrem někde dostat. Nevěděla jsem však, do kterého vlaku nastoupit, nemohla jsem nikde trefit a ani tam nebyly k dispozici žádné mapy. Pokud ano, tak tam nebylo místo, kde chci dorazit. Ve finále jsem v tom snu ani nevěděla, kde chci vlastně dorazit, jestli jsem vůbec někde ubytovaná, nebo jsem chtěla jít domů. Tak jsem bloudila až do noci a nikde jsem se nakonec ani nedostala. Nakonec jsem zůstala v noci stát uprostřed prázdného nádraží a přemýšlela jsem, kam mám vlastně jít a zároven jsem se tam bála být v noci sama. Tím sen skončil. Tento sen se mi zdává také hodně často.

 

A já teď řeším něco podobného. Nevím kterým směrem se mám vydat, nevím co bude dál a co mám vlastně dělat. Nemám žádnou představu o svém životě a ani nevím, co vlastně chci dělat. Žádny návod mi nikdo nedá.  

 

Když se zdá někomu, že např. padá z výšky, tak to může znamenat nějaký pád v životě - např. finanční, nebo ve vztahu.

 

Když se někomu zdá o lidech, kteří jsou v podobě duchů, tak to může znamenat, že se loučíš s minulostí.   Loučíš se podvědomě s těmi lidmi. Např. jsi ztratila kontakt s bývalými přáteli.   

 

Před výplatou se mi často zdává o různé havěti - plnou brouků a pavouků za skříněmi 

 

Zkus se zamyslet nad tím, z čeho máš obavy, nebo strach, nebo také přání. Je tady např. člověk, kterého by sis přála mít, ale je pro tebe nedostupný?    Ten sen může také souviset s nějakou obavou z dětství, která ti zůstala v podvědomí.  

 
03.02.2019 02:25 Uživatel: MMM
Věk:  67
Téma: Můj živý sen - nějaká bytost stála vedle mě a podávala mi ruku, říkala "pojď"
Text uživatele: 

Zaujímavé.

Náhodou som narazil na túto tému a rozmýšľam že sa mi pár týždňov nič nesnívalo, alebo si nič z toho nepamätám. Musím si to lepšie všimnúť.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Můj živý sen - nějaká bytost stála vedle mě a podávala mi ruku, říkala "pojď"
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny