Téma: Bílé papírové žaluzie a rolety - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

20.11.2014 16:18
Uživatel: Martta
100-500
Odpovědí na téma: 18
Text: 

Ahojky,

máte nekdo prosim nejake doporuceni na papirove rolety? My ted budeme rekonstruovat domecek a mne by se tam ty bile papirove moc libily. Jaky mate na papirove rolety nazor?

Divala jsem se i na nejaka instruktazni videa, ze jejich instalace je velmi jednoducha alt

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3043x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Rolety,žaluzie
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
20.11.2014 16:46 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Bílé papírové žaluzie a rolety - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nevěděl jsem co myslíte, díval jsem se pod sukni strejdovi gůůglovi a našel toto:  

alt

To je ono, jo?  

 
20.11.2014 18:02 Uživatel: jancaho
Věk:  34
500-1000
Téma: Bílé papírové žaluzie a rolety - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Taky ti neporadím, ale děkuji za informaci, že něco takového je. Zrovna potřebujeme zastínění oken a nemáme prašule. Tohle je super řešení. I když mám pocit, že jsem něco takového viděla a z venku a moc se mi to nelíbilo, vypadalo to vyloženě jako provizorní řešení.

 
20.11.2014 19:42 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Bílé papírové žaluzie a rolety - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já tedy nevím, Jancaho, ale když jsem sháněla rolety do oken, tak pěkné látkové (ne ty starodávné hrůzy jaké si asi také pamatuješ) vycházeli na jedno velké okno (1,5mx1,5m) okno okolo 400, - a samozřejmě i více kdybych chtěla extra vzorované apod. a to mi nepřipadá zase tak strašné.

Navíc je to věc která se nemusí kupovat nezbytně naráz.

Montáž zvládne, stejně jako u papírových, normálně zručný člověk

 

Do papírovek bych nešla, za prvé se mi nelíbí a za druhé, a to je myslím podstatnější, s údržbou a zachováním vzhledu nejsou zrovna nic moc na to, aby jejich koupě vůbec stála za to.

Nevydrží dlouho pěkné jako nové a to je podle mě škoda práce i peněz.

 
20.11.2014 20:26 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
2000-3000
Téma: Bílé papírové žaluzie a rolety - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ja prave taky resim rolety, nebo spis rasene zavesy do predsine a po dlouhem hledani jsem nasla tohle:

 

http://www.otto-shop.cz/d-10024798201-raseny-zaves.html#bigimage


Neni to sice levna zalezitost, ale napad je to dobry, kvuli snadne montazi a hlavne kvuli neposkozeni okennich ramu.  Uz jsem vymyslela, ze koupim kovove, hacky, co se davaji na dvere do koupelny a zavesy povesim na ne. Kdyz si zavesy usiju sama, prijde me to daleko levneji.

Do papirovych rolet bych taky nesla, jsou to vyhozene penize.  

 
20.11.2014 23:26 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Bílé papírové žaluzie a rolety - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

A když otevřeš okno, tak to spadne nebo to mezi rámem a oknem drží samolepkou? alt

 
15.07.2015 11:21 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
2000-3000
Téma: Bílé papírové žaluzie a rolety - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Veselko, ty hacky se zavesi na okenni ram, jsou volne odnimatelne. Okno otevres i se zavesem.

 
10.12.2014 11:25 Uživatel: HankaP
Věk:  35
Téma: Bílé papírové žaluzie a rolety - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím, osobně s papírovými roletami zkušenosti nemám. Hledala jsem si informace o roletách:  http://cs.wikipedia.org/wiki/Roleta. Nevím, jaké bych vybrala, ale pak jsem narazila na tyto stránky:  http://www.xxxxxxxxxxx. Líbí se mi barevné provedení. Nevím, co je lepší.

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
15.07.2015 10:41 Uživatel: Simír
Věk:  29

Město:Vlčákov

Téma: Bílé papírové žaluzie a rolety - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím,  

papírové rolety jsou hodně jednoduché k instalaci, myslím, že s tím nebudeš mít problém, pokud jsi alespoň trošku zdatná. Já jsem nedávno instaloval do bytu tyhle nový vertikální žaluzie a bylo to taky hodně primitivní, postačí ti bohatě ruční vrtačka Pokud máte velký okna, tak je asi vhodnější využít třeba takový horizontální žaluzie. Jinak můžu doporučit třeba ještě tyhle designově našláplé interiérové rolety, které jsou už trošku těžší k instalaci ale šikula si poradí.  

 
28.09.2015 19:29 Uživatel: Inna
Věk:  23
Téma: Bílé papírové žaluzie a rolety - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, jeden skvělý tip bych měla Nedávno jsem totiž žaluzie vybírala a narazila jsem na príma eshop, zkus si projít tyhle kategorie, třeba si vybereš - žaluzie, plisse žaluzie, interiérové rolety, markýzy.  

 
02.08.2016 10:02 Uživatel: janka
Věk:  32
Téma: Bílé papírové žaluzie a rolety - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj osobně jsme spíše pro věci co déle vydrží. My jsme si pořídili venkovní rolety a jsme s nimi naprosto spokojeni. Je však pravdou, že tyto papírové rolety vypadají velice zajímevě a asi o nich pouvažuji do dětských pokojů.


Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
07.11.2016 09:19 Uživatel: Františka85
Věk:  32
Téma: Bílé papírové žaluzie a rolety - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den. Věřím, že peníze dělají hodně, ale pokud máte cca 700 Kč na jednu žaluzii mužete koupit krásné žaluzie.

A dokonce si mužete vybrat i barevnou variantu. Nemusíte tedy pořizovat jen bílé.

Možná, že papírové jsou levněší, ale myslím, že 700 Kč se dá měsíčně ušetřít a tak postupně nakoupit.


Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.  

Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.  

Děkujeme za pochopení.  

 

 
07.11.2016 09:25 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Bílé papírové žaluzie a rolety - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

 

Přezdívky:

  • Janka
  • Františka85

 

IP uživatele byla zablokována na dobu 6 měsíců.  

 

 
15.01.2017 19:32 Uživatel: Daniela68
Věk:  34

Město:České Budějovice

Téma: Bílé papírové žaluzie a rolety - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Přímo s papírovými rolety zkušenosti nemám, ale pokud chete kvalitní stínění doporučuji zvážit i možnost venkovního stínění, třeba venkovní žaluzie jsou dobrou volbou, dá se u nich štelovat i propustnost světla. Přeci jen vnitřní stínění není tak kvalitní. Pokud byste však přeci jen chtěla vnitřní stínění, tak mohu doporučit klasickéj horizontální žaluzie, nejlépe v šedivém odstínu, to udělají krásnou tmu.

 

Obchody s venkovními žaluziemi a s hozizontálními žaluziemi jsou na českém internetu.  

 
14.03.2018 16:31 Uživatel: Homolova21
Věk:  47

Město:Ostrava

0-100
Téma: Bílé papírové žaluzie a rolety - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já osobně preferuruju záclony a v ložnici miluju zatemňující a jsou úžasné! alt Nakoupila jsme je tady www.nedovolenareklamavewebumojestarosti.cz a celkově i bytový textil tam kupuji…



Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
19.07.2018 18:06 Uživatel: alexx
Věk:  30
Téma: Bílé papírové žaluzie a rolety - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

My máme rolety od firmy LOMAX a jsme nadmíru spokojeni! Skvělá kvalita a také ceny. Ty jsou bezkonkurenční! Doporučuji!  

 
29.07.2018 20:48 Uživatel: alexx
Věk:  30
Téma: Bílé papírové žaluzie a rolety - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

My máme rolety od firmy LOMAX a jsme nadmíru spokojeni! Skvělá kvalita a také ceny. Ty jsou bezkonkurenční! Doporučuji!

 
03.09.2018 07:45 Uživatel: Aneta
Věk:  24

Město:Ostrava

Téma: Bílé papírové žaluzie a rolety - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Místo rolet jsme volili levnější variantu žaluzií a jsou úplně dostačující. Vybrali jsme si barvu hodící se k interiéru. Čekala jsem, že úpržba bude horší, ale stačilo si koupit takovou speciální věc na žaluzie a je to bez problémů.

 
28.03.2019 19:02 Uživatel: sash
Věk:  52
Téma: Bílé papírové žaluzie a rolety - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Uff, nevím, jestli jsou papírové rolety dobrou volbou. Já osobně doporučuji lamelové rolety do firmy LOMAX. Máme je již 10 let a zatím jsou bezvadné. Jestli chceš něco kvalitné, oplatí se investovat a ne každých 5 let měnit : )

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Bílé papírové žaluzie a rolety - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 15740
Počet odpovědí celkem: 171435
Počet registrovaných: 4659 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Obtěžuje mě ve škole úchyl
Nejkomentovanější za 7 dní: Obtěžuje mě ve škole úchyl
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny