Téma: Nekvalitní uzeniny a masné výrobky - voda, sůl, tuk a špetka masa

02.02.2012 14:37
Uživatel: Innes
Věk:  57
100-500
Odpovědí na téma: 10
Text: 

Vubec si nepochutnam na masnych vyrobkach - pastika, klobasky ci salamy, sem tam uzene. Bez chuti, moc slane a mastne, vodnate. I kdyz si koupim drazsi vyrobek, je sice bez vody, ale slannost zustava. A tak speji k nazoru - ze si budu muset zajit chut. Nemam stesti koupit kvalitni uzeninu ci uzene. Sice tomu moc neholduji i kdyz nekdy jsem tam mne to nuti koupit, na oslavu ci podobne, ale pozitek s toho nemam.  

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
02.02.2012 14:54 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Nekvalitní uzeniny a masné výrobky - voda, sůl, tuk a špetka masa
Text uživatele: 

 Já kupuji Ines, jenom krůtí uzené maso. Je to lahodné masíčko a není moc slané. Mňam. Určitě záleží i od výrobce. Také se dá koupit krůtí klobása, nebo krůtí prsní šunka. Když půjdu do Skotska přivezu.  Mrkající

alt

 

 

 

 
02.02.2012 15:25 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Nekvalitní uzeniny a masné výrobky - voda, sůl, tuk a špetka masa
Text uživatele: 

To máš pravdu. Nejsem žádný zvláštní konzument uzenin, ale když už, tak je opravdu znát, že jde jen o výdělek výrobců, ne o dobré jméno. Teda většinou. To už si raději koupím sušené maso.

 
02.02.2012 15:50 Uživatel: Chiquita
Věk:  24
Banana.png
1000-2000
Téma: Nekvalitní uzeniny a masné výrobky - voda, sůl, tuk a špetka masa
Text uživatele: 

uzeniny a salámy z hypermarketů jsou opravdu už jen osolené a občas dobarvené "odpadky"... u nás ale čas od času stojí stánek takové malé rodinné výrobny, sice je to dražší, ale zato se to dá jíst smile takže to chce vyhlédnout si v okolí poctivého, malého výrobce a podporovat ho - protože dokud budeme platit i za ty sr..ky, z trhu nezmizí, a naopak zruinují ty poctivé...

 
02.02.2012 22:04 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Nekvalitní uzeniny a masné výrobky - voda, sůl, tuk a špetka masa
Text uživatele: 

Uzeniny je lepší vůbec nekupovat - nejíst, je spousta jiných způsobů jak si ubližovatsmile.

 
03.02.2012 01:35 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Nekvalitní uzeniny a masné výrobky - voda, sůl, tuk a špetka masa
Text uživatele: 

Vodňanské kuře, kuřecí párky Natural bez éček. Sice stojí 40 Kč, ale chutné, kvalitní.

Bohužel se dají těžko sehnat frown Český zákazník dává přednost ceně před kvalitou a supermarkety je začaly stahovat Plačící

Došlo to tak daleko, že jsem se musel jako OSVČ zaregistrovat u firmy Vodňanské kuře a objednat je jako podnikatel frown

Pak jsem se ale dozvěděl, že je mají v Globusu.

 

To jsou ony:

 
03.02.2012 01:38 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Nekvalitní uzeniny a masné výrobky - voda, sůl, tuk a špetka masa
Text uživatele: 

Noo, koukám, že si dává Globus pořádnou marži frown frown frown V Globusu jsou za 40 Kč, v eshopu jsem je našel za necelých 27 Kč. Fuj, globusáci!

 
03.02.2012 06:55 Uživatel: Wolfg
Obraz019.jpg
500-1000
Téma: Nekvalitní uzeniny a masné výrobky - voda, sůl, tuk a špetka masa
Text uživatele: 

To je samý: nechutná mi, svinstvo, sračky, náhražky, barviva, leštidla (používají se v cukrovinkách), stabilizátory, zahušťovadla, strojně oddělené piliny... Když na mě z obalu  houkla "guma-euchema", řekl jsem si, chlape, výživa začíná být vážná. I začal jsem pátrat, co je co. Náhražek a pomocných surovin při výrobě pochoutek je tolik, že ani nevěřím, jak hluboce je prozkoumán jejich dlouhodobý vliv na zdraví.

I k nám občas zavítal uzenář s autem naplněným lákavými výrobky. A jako ostatní, rychle se poučil a dnes se jeho...jak to říci slušně... masné sloučeniny už jíst nedají. Tady mě to nepřekvapuje. Řada živnostníků nemá profesionální hrdost, místo aby se ctí zavřeli krám, provozují výrobní prostituci. Překvapuje mě podobné zjištění ve Skotsku a dokonce v Júesej jsou sýry dělané z oleje zcela běžné. To ještě není vrchol. Ten nastává, když národ podobné nechutnosti kupuje. Už vás napadlo, jak nám zplechovatí huby? Dost na tom, že  i náš vkus je nacpán do těsné formy, třeba když má žena přes 60cm v pase, nesmí se obnažit ani u rybníka. Takovej hnus to je! A kdyby někde vykoukl chloupek, klepeta a rovnou zavřít.
A co máme žrát?? Řvete. To samozřejmě nechám na vás. Pokud se budeme stravovat v gastronomických oázách typu ColonelBlaf, jemných chutí přírody se nedočkáme. Když je pro koho, odložím lenost a něco z masa upatlám. Nijak pracné to není. Jojo, nejni to IN. Klobásy lze dělat i v paneláku a když máte aspoň dvorek, snadno si pořídíte udírnu za dvě stovky a bez zednických prací. Jenže je snazší nadávat...

 
03.02.2012 12:17 Uživatel: Innes
Věk:  57
100-500
Téma: Nekvalitní uzeniny a masné výrobky - voda, sůl, tuk a špetka masa
Text uživatele: 

Ja myslim, ze to neni o nadavani, ale o zamysleni - kam to speje? A ne kazdy kdo bydli v sedivy krabici ma dvorek? A bez udirny to klobasky nebudou - pravda?  

 
03.02.2012 13:09 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Nekvalitní uzeniny a masné výrobky - voda, sůl, tuk a špetka masa
Text uživatele: 

 

Přesně tak Ines. Nadáváním se ještě nikdy nic, myslím nezlepšilo, v žádné oblasti života. Spíš se nadáváním, věci posilují z toho horšího úhlu pohledu. Věřím, že nastala doba, kdy se lidé začínají vracet a navracet k starým zvykům. Já raději koupím výrobek od malého pěstitele a věř tomu, že lidi se snaží, aby byl zákazník spokojen a přišel i příště.

 

 
03.02.2012 15:36 Uživatel: Wolfg
Obraz019.jpg
500-1000
Téma: Nekvalitní uzeniny a masné výrobky - voda, sůl, tuk a špetka masa
Text uživatele: 

Klobásy budou i bez udírny Ines. Právě je vkládám

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Nekvalitní uzeniny a masné výrobky - voda, sůl, tuk a špetka masa
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Vysoký účet v restauraci Airest, Aviatická Praha - stydím se být Češkou 24 6495x
Casa mexicana Brno Vaňkovka - nedoporučuji 5 4350x
Meloun - jíte jadérka nebo je vybíráte? 21 7238x
Koprová omáčka mi nechutná 27 5571x
Máslový dort babičky - děs běs 3 3310x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny