Téma: Tuhé hovězí maso - jak udělat aby změklo (hovězí na čínu)
12.04.2024 21:05
Uživatel: reajin
Věk: 54
Uživatel: reajin
Věk: 54
Odpovědí na téma: 0
Text:
Hovězí maso se dá dělat na mnoho způsobů. Je možné ho vařit v papiňáku cca 35-40 minut, dále je možné ho naložit do koření a kořenové zeleniny, dát do tlačenkového střeva a v troubě na 90 oC ho v pekáči s vodou dělat od deseti večer až do rána, nebo se nechá vyzrát ve vakuu cca tři až 4 týdny v ledničce při teplotě 2 oC a tím vznikne swteakové maso, které stačí udělat na grillu 3 minuty z každé strany, taky velká dobrota
Váš e-mail:
Reakce čtenářů
10 nejnovějších témat v kategorii:
Zobrazit všechna témata v této kategorii