Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

12.02.2011 19:40
Uživatel: Barunka
Odpovědí na téma: 43
Text: 

Hezký večer,
zrovna teď je to v televizi samá reklama na krásu a štíhlost. Takže jsem začala uvažovat o tom, že letos do plavek budu štíhlejší.
Máte někdo zkušenosti s prášky na hubnutí?   Konkrétně s XL-S medical?
Funguje to a jaké jsou vedlejší účinky?

Děkuji

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 34763x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti - funguje to nebo ne
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
12.02.2011 21:23 Uživatel: classic
Věk:  33
avatar.gif
0-100
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: myslim ze jestli stihlejsi, tak rozhodne bez prasku. 
 
18.02.2017 10:17 Uživatel: Helca44
Věk:  44
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

kolik stoji tady v diskuzi zminovany xls medical?

 
22.02.2017 21:41 Uživatel: ursula
Věk:  41

Město:beroun

Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

ja jsem byla hodne prekvapena cenou. cekala bych mnohem vetsi cenu, takze za me urco palec nahoru

 
23.02.2017 21:20 Uživatel: AmelieR
Věk:  52
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

holky ja snad nikdy nezhubnu, uz jsem fakt zoufala. Mate nektera neco vyzkousene co pomaha?

 
24.02.2017 22:20 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

 

Přezdívky:

  • Ursula
  • AmelieR
 
12.02.2011 21:38 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: A na takových, jako jste Vy Barunko, tyto firmy vydělávají. Ano, existují prášky napomáhající hubnutí, ale rozhodně ne bez předpisu od lékaře. Např.Adipex retard. Takže se pusťte do nějaké diety spojené se cvičením a rozhodně se Vám to vyplatí víc, než placení za iluze.
                                                                                   
 
13.02.2011 11:26 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Jojo, když už hubnout, tak aspoň s tím Adipexem, ale různé rádoby zázražné léky na hubnutí bez receptu jsou jen placeba s cílem z lidí vymámit peníze.

A protože je stále více a více tlustých lidí, tyto firmy do budoucna budou mít žně.

 
26.02.2012 15:30 Uživatel: zdep1
Věk:  39

Město:Jince

Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já adipex retard užívala a nezhubla jsem ani kilo. Začala jsem chodit k dietologovi, změnila jídelníček, jím pravidelně nehladovým a po měsíci mám 6 kg dole. A že jsem diet vyskoušela hromadu.

 
05.02.2012 19:32 Uživatel: alexa
Věk:  38
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

J8 měla napsanou lindaxu od lékaře a děs nezhubla jsem nic a navíc šílená zácpa. Taky chci vyzkoušet ten xl-s medical. Jinak zdravím a přeju hodně štěstí při hubnutí.

 
13.01.2017 08:54 Uživatel: Marta44
Věk:  44
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

myslite si ze snizi efekt, kdyz jsem si zapomnela vzit prasky na viekend na chalupu a zacla jsem to zase jist az od pondeli? diky

 
13.02.2011 11:25 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Peněženka určitě zhubne. Ale o hubnutí "s prášky" si myslím své.

Hubnutí nespočívá v jezení tablet, ale v kompetním přehodnocení životosprávy, stravy, pohybu, cvičení, atd. atd.

Kdo si myslí, že si dá denně tabletku a zhubne za měsíc 3 nebo 4 kila není moudrý.

 
13.02.2011 18:17 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Asi by bylo dobré tady uvést, že ani ten Adipex není pro každého. Když zapomenu na zdravotní aspekty, pak to opravdu žádá i zdravý rozum, protože během užívání je naprostá absence pocitu hladu a jsou i ženy, které na toto reagují i tak, že prostě nejí, ve snaze rychlého efektu.

Takže pokud to tady někdo přečte a podaří se mu vymámit na lékaři předpis, pak by měl určitě dát na radu o přehodnocení životosprávy. Tyto tabletky by měly spíš toto podpořit.

 
16.01.2017 10:47 Uživatel: Dana11
Věk:  37

Město:Beroun

Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

ahoj, myslim, ze 2 dny vynechani by nemeli mit nejak extra vliv, samozrejem je idealni to pouzivat tahem, ale lepsi vynechat dva dny nez treba tyden a pokud jsi se vylozene neprezirala, tak to ani nepoznas

 
16.01.2017 10:53 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

 

Přezdívky:

  • Marta44
  • Dana11
 
25.02.2011 08:53 Uživatel: Kačka1001
Věk:  38
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

nejhorší co sem zkusila a to cvičím a chodím na spining,strašná zácpa strašně zvětšený břicho,nekupujte to i další holky z fitka mají to stejně,vracíme se všichni carnitin+cvičení-to bylo zatím nejúčinější.hodně štestí všem a ať jste štíhlejší

 
17.01.2012 22:17 Uživatel: Kris
Věk:  24

Město:Olomouc

Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj ja jsem zkusila BIO AKTIVNI DUO SLIM a muzu ti rict ze to je super.Akorad pri tom musis cvicit..A samozdrejmne nejist hamburgry a spolehat na to ze to spalis.Tak to nefunguje.Stoji to 500, - na 15 dni...Coz je dost malo tak si kup aspon 3 baleni.

 
26.01.2012 17:28 Uživatel: tereza
Věk:  15

Město:praha 5

Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý večer, mám starost z hubnutím. Vážím sice jenom 56 nebo 58 kg, le chci být štíhlejší co máam dělat. Dcela uvažuju že si koupim ten přírodní lék XL. S Medical jestli ho znáte.

 
22.02.2012 00:26 Uživatel: zzuuzz
Věk:  25
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Terezo! Nasekat na prdel od rodičů by jsi potřebovala!!!!!!!!!!   V 15ti sikazit žaludek+ to ostatní, zkus ve škole cvičit!!! angry

 
22.03.2012 11:05 Uživatel: AgdyK
Věk:  23
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Přesně, souhlasím! Terka by asi měla přestat číst Bravo a další ty rádoby užitečný ženský časopisy, kde chytře radí mladým holkám, jak si najít úspěšnou cestu k anorexii... Já ve svým věku vážím 60 kg, takže jsem trochu oplácaná.. NO A CO??? Každej je nějakej a nikdo neni dokonalej. Mimochodem, jakej maj asi život ženský, který maj míru 90 60 90? Myslíš, že spokojeně žijou? Těžko...

 
29.02.2012 12:27 Uživatel: kkaattkka
Věk:  33
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Môžem povedať, že tie tabletky nefungujú neschudla som nič.

 
29.02.2012 18:34 Uživatel: em
Věk:  18
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Jsem zklamana opravdu sad.. Beru už měsíc a nemam dole ani kilo, a to cvičím a jídleníček jsem taky upravila, i když nějaké ty prohřešky tam byly.. ale i tak jsem nepokojena..

 
01.03.2012 10:07 Uživatel: sarkafarka
Věk:  41

Město:jižní čechy

Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Jsem taky zklamaná, Adipex nenapíšou každýmu a hlavně má vedlejší účinky, jako návaly, bušení srdce, pocení atd. XL-S nefunguje je to tahání peněz, Upravila jsem jídelníček, nejím pečivo, nepiju kafe s mlékem ani cukrem, piju jen čistou vodu a nejím po 19.00 hod, pomáhá to i bez cvičení. Celý den jsem na nohou a ještě budu cvičit, to ani náhodou, na to nemám chut ani náladu, ani čas. Žena sportuje jinak. Posiluje s taškama plný nákupu, když luxuje nebo vytírá posiluje prsní a břišní svaly, když je v postely s manželem, posiluje pánev, takže vlastně celý den v pohybu. Cvičit můžou ty co dřepí v kanceláři na zadku, to já nejsem mám trochu jinou práci, spíše v poklusu abych vše stihla. Tyto přípravky už nekupuji. Raději koupím dětem banány.

 
14.04.2012 11:06 Uživatel: Renka17
Věk:  46
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, bohužel preparát XL-S jsem si zakoupila (chtěla jsem pár kil zhubnout tzv. do sukně), ale naopak, dokonce jsem 2,5 kg přibrala. To mne z veškerých "zázračných" prostředků vyléčilo a když zhubout, tak starou, poctivou metodou, jíst, ale přiměřeně, dodržovat pitný režim, hýbat se a a to všechno s radostí a s úsměvem - jinak to nefunguje!

Renáta 

 
07.01.2013 22:38 Uživatel: Ema
Věk:  22
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím všetkych, kt. sa snazia schudnut!!!!

Neplytvajte peniazmi na nejake "tabletky", dá vam to len sklamanie a úbytok penazí!!!!!!

Radšej, ak nemáte pevnú vôľu, tak radim, chodťe za odbornikom na konzultaciu a nech vam vystavi pre vás vhodny jedalny listok, pre vas ušitý na mieru, žiadne hladovanie ani nič.

A nestojí to ani ktovie koľko.

Tu je stránka, kde je to aj lacne, perfektny pristup a overene spôsoby. Tých "10e" vás "nezabije" (určite ste kopu euríčok podavali za tie nezmyselne tablety) a konzultácia bude stáť zato, sa zasmejete, pobavíte a odíjdete s perfektnou náladou a hlavne s chuťou sa pustiť do vášho nového obdobia v živote.

www.NedovolenaReklamaVeWebuMojeStarosti.cz 

A tam máte rovno aj formulár, kt. môžete vyplniť.

Tak ľudkovia, hor sa do toho a veľa elánu do nového, krajšieho a príjemnejšieho života.

OPLATÍ SA!

čaute mravce happy

 


 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 

 

 
07.01.2013 22:41 Uživatel: Ema
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

a ak už vám ani tak není rady, že sa nechcete s odborníkom poradiť, tak aspon tie 4litre vody vypite, aspon sa precistite!

bye mravce happy

 
10.01.2013 09:08 Uživatel: Valibut
Věk:  29
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Adipex jsem uzivala na radu dietolozky a urcite nedoporucuju. Chut na jidlo se sice omezila, ale dostavily se neprijemne vedlejsi ucinky - buseni srdce, toceni hlavy, nevolnost. Takze k Adipexu uz se nikdy nevratim. S XL S medical jsem spokojena. Pokud upravite jidelnicek a pravidelne XL S uzivate, vysledky se dostavi. Samozrejme se da zhubnout i bez toho, ale pokud chcete hubnuti urychlit, tak urcite doporucuju. Ja zhubla za prvni 3 tydny 3 kila. Ale je potreba si uvedomit, ze bez upravy samotneho jidelnicku to nepujde a zadna pilule neni zazracna.

 
10.01.2013 10:46 Uživatel: AAA
Věk:  26
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ja tedy zkusenosti nemam ani s jednim z techto pripravku. Ale mam zkusenost s Emulipsem slim. a to jsem velmi spokojena, za dva mesice 7kg dole, bez prejidani, ale uprimne taky bez cviceni.

Vybrala jsem si to, protoze mi jejich pripravky vyhovuji proto, ze jsou fakt prirodni a temer jako jedine certifikovane v CR. Na ty zazracne pilulky co jich jsou na netu tuny opravdu neverim.

 

Ale chtela jsem rict jinou vec. Kdyz si tady projdete prispevky, takpochopite jednu vec…na nekoho zabira neco, co na druheho ne. Ze mate s necim negativni zkusenost neznamena, ze to vubec nefunguje. Podivejte se na nejobycejnejsi antibiotika…90% zaberou hned ale je tady tech zbylych 10% lidi, co je i na antibiotika imunnich

 

Ale jak jsem psala, mi ten Emulips slim zabral a doporucuji zkusit. Aspon to nejsou chemikalie, ktere vam uskodi. Ale opravdu je treba si zjistit, jak ho spravne pouzivat, to je zaklad

 
19.01.2013 01:18 Uživatel: ivca55
Věk:  29
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Pokud přemýšlíte nad koupí nějakých přípravků na podporu hubnutí doporučuji navštívit tento blog, kde je pěkně popsáno co a jak funguje  a hlavně kde se to dá bezpečně koupit, aby někdo nenaletěl nějakým podvodníkům, kterých je plno.


Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
19.01.2013 04:19 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já ale nevidím blog, já vidím jen reklamu. Majitelka blogu píše hned u prvního, nejdražšího výrobku, jak jí skvěle pomohl, nechápu, jak může tedy popisovat zkušenosti s dalšími, když už by je prakticky nepotřebovala?

 
12.03.2013 14:55 Uživatel: MONY
Věk:  59
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

TAKÉ TROCHU PŘISPĚJI-JELIKOŽ JSEM MĚLA TAKÉ NADVÁHU(DOST VELKOU)ZAKOUPILA JSEM TAKÉ (ZÁZRAČNÉ)PILULE NA HUBNUTÍ-JASNĚ, ŽE POUZE VYHOZENÉ PENÍZE ANI DEKO A NEJLEPŠÍ NA VŠEM JE TO, ŽE VÁM NIKDO PENÍZE NEVRÁTÍ JAK SLIBUJÍ-TAK RADA OPRAVDU NIC NEKUPUJTE NEPOMÁHÁ TO! VYCUCNE VÁM TO HALDU PENĚZ A EFEKT NIKDE:LONI V LEDNU JSEM ZAČLA JÍST 5X DENNĚ ČISTÁ VODA(PIVO A DESTILÁTY ANI NÁHODOU)PEČIVO JEN TMAVÉ OVOCE JEN NĚKTERÉ ZELENINA ALE ŽÁDNÁ PORCE NESMÍ PŘESÁHNOUT 15DKG JE TO PROSTĚ DOCELA ZÁZRAK K DNEŠNÍMU DNI MÁM DOLE 23KG-TAK DĚVČATA NEHLOUPNĚTE A HUBNĚTE PŘIROZENĚ NIKDO S BOBULEMA ZA 14DNÍ 14KG NESHODÍ BLBOST!

 
12.06.2013 13:21 Uživatel: Anna221
0-100
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Prášky na hubnutí - https://acaiberry900.com 

Nevěřila jsem, že se mi povede zhubnout. Zkoušela jsem doslova všechno – bezcukrovou dietu, bezlepkovou dietu, Dukanovu dietu, hladovky – někdy se mi povedlo zhubnout 3-4 kilogramy, ale rychle jsem se vrátila na původní váhu. Nechtěla jsem takový výsledek. Můj metabolismus byl stále horší, a já ztrácela naději, že se nakonec povede… K dalším tabletám podporujících hubnutí jsem byla skeptická. Ale přemluvila mně sestra, díky Acai Berry se mi povedlo zhubnout.

 

 
03.10.2013 16:53 Uživatel: Janeni
Věk:  21
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já jsem si před dvěma měsíci šla do lékárny pro něco na podporu hubnutí. Paní lékarnice mi doporučila xls medical, který zároveň měli v akci za poloviční cenu. Tak jsem si řekla proč ne, zkusím to. Trochu jsem upravila jídelníček, nijak se neomezuju, občas si dopřeju i sladké, ale v menších porcích a častěji. Také jsem přestala pít limonády a piju čistou vodu. Pohybu mám o něco víc, ale ne o tolik než dříve. Na začátku jsem vážila 78kg a trpěla obezitou, nyní po dvou měsících mám 69kg, takže 6kg dole a váha jde stále dolů. Nadváhu sice ještě pořád mám, ale už alespoň nemám obezitu. Tento přípravem mi hodně pomohl Proto doporučuji.

 
25.02.2014 18:38 Uživatel: stanka
Věk:  48

Město:praha

Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

ak chcete skutocne schudnut. nespravne s zamilujte. schudnete, ale ak najdete toho spravneho tak sa znova objavi JOJO efekt. moj pripad.

 
26.02.2014 13:04 Uživatel: Tina1987
Věk:  26
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahojte, prosim baby neblaznite, o tychto tabletkach som si citala kopec zahranicnych for a myslim, ze vsetky pozitivne recenzie na XL-S Medical boli falosne a platene. Kopec zien sa stazovalo na vedlajsie ucinky pri uzivani a schudli len, ak jedli kopec zeleniny a cvicili, co by podla mojho nazoru schudli aj bez tabletiek.  

 
22.03.2014 22:36 Uživatel: 5pat
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: po 2 tyzdnech jsem zacala mit casty a tezky prujem, dala jsem tomu jeste jednu sanci, po tezsi veceri jsem si vzala 2 tabletly a rano som nedokazala udrzet v zaludku ani cistu vodu, zvracela jsem 5x.
 
20.01.2016 21:41 Uživatel: Gabrielka002
Věk:  20

Město:České Budějovice

Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, tady je diskuse o praskach na hubnutí, tak tedy nechapu proč sem píšou lidí kteří jsem píšou radši cvicte a necpete sem. Prosím tady hledáme recense a nějaký druh prášku a ne Vaše poučovani jak ste zhubly vy prostě někteřím lidem to nejde a tak si laskavě najdete jinou diskusi ve který Vaše odpovědi budou někoho zajimat.

 
20.01.2016 21:48 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Každý jsme nějaký. A určitě je přinosnější zdejší rada lékaře, než reklama na prášky, které stejně nefungují. Ale každý svého štěstí strůjcem … (a mimochodem, o radu, kam smíme psát tady taky nikdo nežádal)

 
20.01.2016 22:03 Uživatel: Plamínek
364.jpg
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Promiň, ale ty tady nikoho nediriguj, jakou si má najít diskusi. To může admin, a to ty, pokud vím, nejsi.

Pokud má kdokoli k tématu co říct, tak to řekne, ať už se ti to líbí nebo ne. Jestli to nezajímá právě tebe, není podstatné.  

Stoprocentní souhlas s Barčou.  

 

 
16.05.2016 13:16 Uživatel: Milános
Věk:  33

Město:praha 12

Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj,

XL-S Medicals můžu doporučit, stejně tak je dobré dát do začátku diety  jakoukoliv vlákninu,

já třeba  používám psyllium 100% originál indickou, první měsíc to konzumovat pravidelně před jídlem a  postupem času dávku snižovat za předpokladu že papáš dost zeleniny a máš alespoň 30g vlákniny na den  .  Píšu zeleniny, protože ovoce se do diety nehodí.  

Milan

 
03.10.2016 10:16 Uživatel: Nidka
Věk:  30
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já hubla loni (2015) a dopomáhala jsem si přípravkem na pálení tuku, abych nebyla unavená a mohla cvičit. A výsledky se dostavily. 18 kilogramů dole

 
07.01.2017 10:52 Uživatel: Stanka
Věk:  44

Město:Praha5

Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

ahoj, procetla jsem si kus vasi diskuze a koukam, ze jsou zde spise negativni reakce na prasky na hubnuti. Vetsinou zde zminujete ze je enjlepsi jist zdrave a hybat se, ale co lide, kteri se nemaji cas hybat protoze jsou casove vytizeni nebo maji nejake pohybove omezeni? Ne kazdy musi byt tlusty jen proto, ze se vali doma na gauci. Muze to byt i hormonalnim disbalancem nebo zachvatovym prejidanim z psychickych duvodu. Nemelo by se hned tak tvrde soudit

 
12.01.2017 21:18 Uživatel: Hanka77
Věk:  40
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

ahoj, jak dlouho jste prasky uzivaly?

 
13.01.2017 11:18 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.


Přezdívky:

  • Hanka44
  • Marta 77

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: XL-S medical na hubnutí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 15747
Počet odpovědí celkem: 171449
Počet registrovaných: 4660 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Forenzní psychologie
Nejkomentovanější za 7 dní: Drobné krádeže v domácnosti
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny