Téma: Eshop www.akcni-naradi.cz - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze

26.11.2014 16:34
Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město: Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Odpovědí na téma: 13
Text: 

Ahojte.

19.11.2014 v 11:58 hod. jsem objednal zboží v eshopu www.akcni-naradi.cz Zboží není pro mě, tak jsem se ptal 25.11., jak se vyvíjí stav objednávky. Eshop vůbec nekomunikuje, přitom v eshopu mají od počátku uvedeno, že je zboží skladem. Peníze nebyly zaslány předem, takže OK, jen mě eshop zklamal.

Po dlouhé době jde o eshop, který si neváží zákazníků a nekomunikuje.  

Eshop www.akcni-naradi.cz nemohu doporučit.  

alt, alt

 

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
26.11.2014 16:41 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Eshop www.akcni-naradi.cz - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Jak se dívám, nejsem sám, kdo má takovou zkušenost s eshopem www.akcni-naradi.cz 

Tady je identická stížnost, zdroj: http://www.zbozi.cz/obchod/9041/?strana=2 

alt

 

 
26.11.2014 16:56 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Eshop www.akcni-naradi.cz - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Možná by nebylo od věci, kdyby se něco objevilo i TADY. Jen tak, pro nápravu.

 
26.11.2014 18:55 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Eshop www.akcni-naradi.cz - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

heureka recenze

 

navic v obchodech kde maji vetsinu skladem se clovek malo kdy docka aby to fakt skladem bylo, takovych je jen par a to uz jsou trosku vetsi eshopy jako mall.cz alfa.cz atd

 
26.11.2014 19:45 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Eshop www.akcni-naradi.cz - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Avatárku, pokud přiložený obrázek je to co si objednával, buď rád, že to takhle dopadlo, eshop Ti udělal velmi dobrou službu.

Tenhle klump by byly vyhozené peníze.

 
26.11.2014 23:13 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Eshop www.akcni-naradi.cz - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Jo? Není to kvalitní? Ta akuvrtačka není pro mě.  

Já mám toto:  BS14G Aku vrtací šroubovák AEG

alt

Vyšel nejlépe v D-testu. Cena kolem 2800 Kč.

Vrtá, šroubuje, baterie dlouho vydrží - naprostá spokojenost.  

 
27.11.2014 06:46 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Eshop www.akcni-naradi.cz - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

dneska mas celkem jedno co za znacku koupis, zalezi jenom na jaky kousek trefis

 

jasne ze jsou i znacky u kterych je poruchovost velka ale pokud nekupujes uplne to nejlevnejsi tak bych se nebal

 
27.11.2014 09:27 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Eshop www.akcni-naradi.cz - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Avatárku, je to pochopopitelně Tvá věc, ale ten Black&Decker je, jak bych to řekla nejlépe taková dospělejší hračka, šidítko. Neříkám, že je nekvalitní! To ne, jen skoro k ničemu.

Nejde srovnávat jen kvalitu, navíc je to celkem relativní pojem, ale také použitelnost, tak bych to nazvala a tenhle na práci moc použitelný není.

 

Má hezkej kufřík to jo, ale jinak to jsou samý mínusy a užitek vs. cena je hrůza, protože za ty peníze je to drahé.

První věc která je mizerná je ergonomie, fakt se blbě drží. To je hodně znatelný rozdíl při práci. Když už takovýhle klump pro toho kdo s tím skoro nic nedělá, tak za lepší peníze. Na příjemnou práci má smysl připlatit si alespoň tisícovku-třinácet a koupit pořádnou.

No a jinak další mínusy:

Kroutící moment max. 11Nm, to je výsměch / 45Nm je pro bezva práci.

Velikost sklíčidla: 10mm, no je to slabý, 13mm dává větší prostor pro nástavce.

Napětí akumulátoru: 12V, velmi slabé, 18V má smysl.

Kapacita akumulátoru: 1000mAh, moc malá výdrž, pak dává smysl, že jsou v balení rovnou dvě. 1,

5Ah vydrží o dost víc a při práci je to hodně znát, zvlášť ještě když jde o NICd, lithiové vydrží mnohem déle.

Doba nabíjení při tak malé kapacitě 3 hodiny je za trest. Hodina je optimální.

1 rychlostní stupeň, no tady asi víc člověk chtít nemůže, ovšem při dvou stupních je práce s různým materiálem mnohem jednodušší.

No a 750 otáček za minutu při volnoběhu, k tomu není moc co říct. Na většinu šroubování to chce méně, cca okolo 400, ať to neurazí ruku a na vrtání zase naopak 1500 a více, ať to skutečně vrtá.

Myslím, že tohle už celkem stačí. Omlouvám se za upřímnost, ale je to prostě tak. Jako nouzovka, když nic jiného není prosím, ale jinak ee.

 

No a to Tvoje AEG je v několika ohledech také nic moc, ale v dalších přeci jen lepší než ta předchozí, to v každém případě, ale upřímně jestli tohle vyšlo v Dtestu jako nejlepší v dané cenové hladině, no tak to jen potvrzuje to co si o Dtestu už dlouhou dobu myslím. Protože v dané cenové hladině se dá pořídit přeci jen výkonnější a pro práci praktičtější, ale nějakou práci udělá.

Ergonomie není nejhorší, slabší stránkou, i když rozhodně silnější než předchozí adept, je opět baterie. Rozhodně už si člověk s ní neurazí omylem ruku, má rozumné otáčky a dvě rychlosti. Kroutící moment není úplně nejlepší, ale 30Nm je ucházející. Sklíčidlo opět 10mm, no prostě klasika většiny. Sympatická je udávaná doba nabíjení 30 minut, což u ní, vzhledem k výdrži, určitě hodí.

 

Promiň mi upřímnost, vysloveně špatnou volbu si s ní neudělal, ale opět s ohledem na poměr cena/výkon, úplně dobrou také ne. I když si to stejně budeš dělat po svém, osobně bych Ti doporučila více studovat parametry, zjistit si co je pro co důležité a rozhodovat se na základě vlastních zjištění než podle toho co se napíše v Dtestu.

 

 

 
27.11.2014 18:29 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Eshop www.akcni-naradi.cz - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Děkuji

A ten Dtest: dobře dopadla ta AEG vrtačka, ne ten Black and Decker Ten Black and Decker chtěl známý, ale já věřím tomu Dtestu a objednal jsem si před 2 roky tu AEG.  

 
27.11.2014 18:36 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Eshop www.akcni-naradi.cz - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Poté, co jsem včera (26.11.2014) eshop www.akcni-naradi.cz informoval o tom, že jsem napsal negativní referenci do tohoto webu a do webu zbozi.cz bylo zboží dnes předáno PPL dopravci k transportu. Mrzí mě jen, že se "ledy hnuly" až po tomto mém nepřímém nátlaku.  

 
27.11.2014 18:40 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Eshop www.akcni-naradi.cz - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Veselko, díval jsem se náhledově do D-testu a je pravda, že ta značka Black and Decker moc dobře nedopadla:

altTa akuvrtačka co jsem objednával pro známého tam testovaná nebyla.  

 

 
27.11.2014 21:33 Uživatel: Medvěd
Téma: Eshop www.akcni-naradi.cz - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Já nedávno nakupoval poprvé na eshopu Rucni-Naradi.cz, potřeboval jsem uhlovou brusku, vybral jsem Skil 125mm, zboží přišlo obratem. Komunikace výborná.

 
28.11.2014 10:32 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Eshop www.akcni-naradi.cz - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Asi vyměnili vedení eshopu Z blesku na hlemýždě. Nebo mají své světlé dny a tmavé dny. A já se trefil do toho tmavého.  alt

Vadí mi, že tam bylo napsáno SKLADEM a zboží přišlo skoro za 2 týdny. To není moc fér. Obzvl. když je to pro někoho jiného, kdo na to čeká.  

 

 
28.11.2014 10:40 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Eshop www.akcni-naradi.cz - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Trošku pozapomněli, že i když pro ně není zákazník objednávající zboží za pár korun zajímavým, tak že ale právě tento zákazník může ovlivnit veřejně zákazníky, kteří jim mohou přinést další, větší zisky. Jejich chyba.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Eshop www.akcni-naradi.cz - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 5
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 5 témat
Počet témat celkem: 15750
Počet odpovědí celkem: 171470
Počet registrovaných: 4660 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Drobné krádeže v domácnosti
Nejkomentovanější za 7 dní: Drobné krádeže v domácnosti
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny