Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze

03.07.2013 14:16
Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město: Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Odpovědí na téma: 20
Text: 

Ahojte. Chtěl jsem se zeptat na výrobník sodovky Soda steam. Je to fajn věcička? Není? Proč? Bombička stojí podle zbozi.cz 600 Kč a vyrobí se z ní 80 litrů sodovky? Koupili jste soda stream? Kdy? Používáte ho intenzivně nebo vám na něj sedá v rohu skříně prach?

Neptám se kvůli sobě, ale kvůli rodině, která má zájem výrobník sodovky soda stream koupit.

Děkuji za názory.

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
03.07.2013 14:32 Uživatel: zlobivá beruška 21
Věk:  28

Město:Brno

1366630324_beruska-2.jpg
100-500
Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Text uživatele: 

mamka ho má už delší dobu a chválí si to. limča je docela dobrá, akorát to mamce několikrát vyprsklo vedle, ale to asi byla její nešikovnost, takže se s tím asi i dobře dělá, je to rychle hotový, akorát se mě zdá, že ta flaška je malá, je to hned vypitý.

 
03.07.2013 15:23 Uživatel: voslík
1000-2000
Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Naši sodastreamovač mají Používají ho celkem často. Třeba když se doma sejdeme všichni a grilujeme. Mně akorát přijde, že to dělá zbytečně moc perlivou vodu. I když se ta perlivost dá myslí ovlivnit tím, jak dlouho držíš ten čudlík, který tam vhání ty bubliny Sirupy k tomu mají taky občas originál. Chuť nemůžu moc posoudit, jelikož kupují jen ty slazené cukrem. Někde jsem ale viděla i slazené stévií (jestli to není zase nějaký podfuk, jak půl stévie, půl cukru nebo půl stévie, půl sladidla, tak by to bylo super. )

Jestli tví členové rodiny mají rádi bublinovou vodu, tak si myslím, že se to vyplatí. Kolik sodovky opravdu jedna bombička vyrobí, to nevím. Ale našim to vždycky vydrží dost dlouho. Takže 80 litrů je klidně možných.

 
03.07.2013 15:59 Uživatel: Listicka
Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Urcite je to dobra vec, clovek si usetri tahani tezkych lahvi. Jen u tech sirupu bych se podivala na obsah - cetla jsem, ze je to sama chemie.
Jinak ja v lete vyrabim stavu z Aloe Vera: uriznu listecek Aloe Vera, nakrajim ho na drobne platky, dam do dzbanu s vodou, pridam citron a med a je limonada hotova. Sklenicka se muze ozdobit platkem kiwi nebo jahudkou a hoste jsou nadseni.

 
03.07.2013 17:19 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Rodina chce kupovat jiné sirupy (běžně prodávané v supermarketu), ne ty originální ze Soda stream. Ty jsou nesmyslně předražené.

 
03.07.2013 18:04 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Kamarád má jeden z prvních a nedá naněj dopustit. Obrovsky je s ním spokojenej, že i do práce si nosí limo ze Soda streamu. A u něho je to co říct. Protože jináč radči si nekazí žízeň, když je pivo tak dobrý.

 
04.07.2013 16:04 Uživatel: Wolfg
Obraz019.jpg
500-1000
Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Doktore, neztrácej čas s hloupostmi. Tohle je soda-stream. Jedna část ve sklepě, druhá v kuchyni. Plyn za dvě stovky vydrží přesně na 1000 litrů:,

 
04.07.2013 18:47 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Text uživatele: 

alt alt alt

 
04.07.2013 16:35 Uživatel: MitsCa
Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Text uživatele: 

My ho dostali a používáme sem tam¨, když máme chuť na sodové bublinky.  Je to dobré, šťáva může být jakákoliv.

Já zatlačím slzu, když si vzpomenu, jak jsem kdysi vyměňoval bombičky v klasické sifonové lahvi.

 
04.07.2013 17:40 Uživatel: Medvěd
Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Text uživatele: 

To byla velká romantika. Dycynky mě fascinovalo, že se mašinka neroztrhala.

 
05.07.2013 21:14 Uživatel: socialni_pracovnice
Věk:  32

Město:Brno

1000-2000
Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Text uživatele: 

My Soda Stream máme taky, sodovku pije hlavně máma, já téměř vůbec, ale používá ho prakticky každý den a je spokojená. Bombička vydrží celkem dlouho, záleží samozřejmě na tom, jak moc bublinkovou si tu vodu děláš. Když bombičku vyprázdníš, můžeš si ji nechat vyměnit a to stojí jen cca 200 Kč, takže to je taky úspora oproti koupi nové bombičky.

 
18.11.2014 22:35 Uživatel: komas
Věk:  30

Město:Praha

Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den, dnes jsem dostal jako dárek sodastream. Po zapojení mě ale překvapilo že voda není skoro vůbec perlivá. Láhev je naplněná přesně po rysku a po  3-4 zmáčknutí je voda skoro neperlivá. Při naklopení láhve ale unikne poměrně dost plynu. Zkoušel jsem i vyměnit bombičku s 

CO2 ale problém stále trvá. Dostal jsem starší tip který už není v záruce. Nebyl používán. Vyplatí se vůbec dávat přístroj do servisu, popřípadě kam?? Jsem z Prahy. Děkuji za odpověď i každou radu na Komas11@seznam.cz

 
10.04.2017 17:54 Uživatel: Jaruš
Věk:  57

Město:Zlín

Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Mám stejný problém, po namontování bombičky uniká skrz hrdlo bombičky plyn a skoro nejde do láhve, tudíž VELMI drahý provoz. Nevím, zda se má bombička zcela našroubovat, pokud ji úplně neutáhnu tak neuniká, ale při sycení do láhve s vodou jde plyn na obě strany a teče kolem bombičky voda. Prosím, poraďte. Jsou to výrobníky na krátkou dobu a opět koupit inovativní? Mám jedem z prvních a nebyl levný. Děkuji.    b.jarus@seznam.cz

 
18.08.2019 20:17 Uživatel: Nesycený
Věk:  19

Město:Starý Plzenec

Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den, jak jste problém vyřešil? Máme to samé na novém výrobku.

 
08.01.2016 18:17 Uživatel: Conan
Věk:  73
Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Mám ten samý problém, dokonce jsem zkoušel vodu opakovaně "naplynovat" - ale výsledek jenom změněná chuť vody, ale bublinky žádné. Připadá mi, že do bombička byl natlakán jen vzduch.

 
02.07.2016 09:01 Uživatel: Alexx
Věk:  45
Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Já teda mám opačný problém, ať dělám co dělám tak bublinky nikde.  Zmáčknu čtyřikrát a mám vodu  s jednou bublinkou. Dělám vše podle návodu. Za 1600, -, pěknej podvod.

 

 
01.11.2016 13:34 Uživatel: Mirka6
Věk:  41

Město:Praha

Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den, příchuť koly bych sice srovnala s chutí Freeway nebo RC coly. ALe ovocné příchuti mi chutnají, nejsou tak cukrové. My sodastream i sirupy koupili a stále kupujeme právě tady http://www.elektro-internet.cz/bile-zbozi/male-spotrebice/kuchynske-spotrebice/sodastream/ super zkušenost, doporučuji

 
01.11.2016 15:19 Uživatel: Patrik Chrz
Věk:  42

Město:Praha

500-1000
Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Zajímavé na Sodastreamu je to, že "sodovka" z něj je dražší, než když se koupí v super-hyper normální perlivá voda. Oficiální doplňování bombiček je totiž neuvěřitelně předražené. Pokud máte ale ve vašem městě nějakého prodejce technických plynů, doporučuji se informovat tam. Někde jsou schopni bombičky na místě naplnit, třeba v jednom fóru psal nějaký člověk že mu to dělají za dvacku.

 

A ty sirupy do něj jsou také předražené. Použití normálního sirupu je komplikovanější, protože nasycením CO2 se změní chut vody. Sirup tak musí být sladší (to jde dohnat cukrem) než sirup do vody a méně kyselý.

 
01.11.2016 21:08 Uživatel: ten od jinud
Věk:  49
0-100
Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Používám už nekolik let, po čase se unavil zobáček přitlačujicí vetilek tak nešel dost plyn, podložil jsem ho kouskem do kuličky smotaného staniolu a je po problému. Plním to tak, že držím dokud nezačne prskat přetlakem a potom ještě jednou trošku. Nechám 30 sekund stát a pak vyšroubuji. Sirup nemíchám ve flašce blbě se mi myje. Požívám obyčejné šťávy a kupuji jen colu ale tu potřebuji protože mám rád whisku zapíjenou kolou. Wizoura mám doma pořád, ale colu málokdy. a tu leju rovnou do flašky.  

 
30.11.2016 19:34 Uživatel: Hanakl
Věk:  21
Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den, dle mého názoru je SodaStream naprosto skvělý. My ho zakoupili na www.NedovolenaReklamaVeWebuMojeStarosti.cz  a opravdu si nemůžeme stěžovat.


Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

(Uživatelé webu nejsou blbci, umí si najít eshop a následně se sami rozhodnout kde produkt zakoupit.)

 
10.04.2017 19:26 Uživatel: Plamínek
364.jpg
Téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Soda stream hlavně výtečně podporuje osteoporózu, ostatně jako všechny sycené vody, ačkoliv tahle ani tak moc nesytí. výborně. Takže drahé a nebezpečné.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Soda stream - zkušenosti, reference, názory, recenze, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 15740
Počet odpovědí celkem: 171435
Počet registrovaných: 4659 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Obtěžuje mě ve škole úchyl
Nejkomentovanější za 7 dní: Obtěžuje mě ve škole úchyl
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny