Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory

16.05.2012 09:45
Uživatel: Hovorkova*a*kolektiv
Věk:  42
Odpovědí na téma: 21
Text: 

Rádi bychom upozornili na firmu De Vorg Company,  ve které působí jako ředitelka Radka Bergerová, jednatelka firmy Full Attack s. r. o. , která je v úpadku s dluhem téměř 3.000.000 Kč (ověřitelné na www.justice.cz).

De Vorg Company bohužel pokračuje v praxi Full Attacku - neplatí lidi najmuté na DPP, zaměstnance, dodavatele…

Vyvarujte se tedy spolupráci s touto společností, mnoho lidí má špatné zkušenosti.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 6268x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o., podvodníci
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
28.05.2012 14:29 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Něco jsem k tomu taky našla.... jen těch melounů je cca polovina...

 
28.05.2012 16:56 Uživatel: jarkawo
Věk:  25
Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Pokud posčítáte dlužné částky z přihlášek (oddíl pirate, tak je částka okolo 3 milionu.   shocked https://isir.justice.cz/isir/ueu/evidence_upadcu_detail.do?rowid=AAAE1DAAmAAGrQ%2FAAZ

 
24.06.2012 06:01 Uživatel: novinář31
Věk:  31
Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Podvodná rovná se zkrachovaná firma? Majitel firmy, kterému podnikání nevyšlo je hned darebák, lhář a podvodník? Trochu divné, ne? Firma De Vorg Company má zcela jiné majitele. Proč jsou vlastně obě firmy spojovány? Každá z firem se zabývá něčím jiným... Proč lidé z Full  Attack přecházejí do De Vorg? S cílem poškodit, protože anonymní internet snese všechno? Zaměstnanci mají u společnosti De Vorg jistě podepsanou mlčenlivost a stejně tak i účetní, ekonom, právník apod. Firma zabývající se mezinárodním obchodem asi moc brigádníků nemá a také nemá moc a dodavatelů je ještě méně. Pokud se podíváte na web, De Vorg se nazabývá ani půjčováním peněz, ani provozem zastavárny či jinou neoblíbenou činností, Full Attack totéž. Tedy, kdo je tady vlastně podvodníkem?

 
24.06.2012 07:07 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Pokud někomu "nevyjde" zaplatit lidem, pak je dobré na takové "vykuky" upozornit, ať už mění názvy a udělá "majitelem" kohokoli.. Nikdo z nás nenašel peníze na ulici, aby pak nesl následky za  jiné. Navíc, ne každý se schová jen za anonymní nick.... (klik do obrázku)

 
03.07.2012 19:46 Uživatel: Lucil
Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Vážení přispěvatelé, anonymové, prosím, prokažte, že jste nepoškodili záměrně firmu Full Attack, a to jak její dobré jméno, tak tím, že jste v pracovní době nepracovali. Už ani nemluvím o tom, co jste odnesli - telefony, notebooky a další a další věci. Já tady mohu mluvit pouze za Full Attack a za sebe a nikoli za nesouvisející firmy. Věřím, že se další napadané společnosti budou bránit lépe a porfesionálněji, než jsme to ve Full Attacku dokázali my. Byl to podvod za podvodem ze strany zaměstnanců. Já už nebudu nečinně přihlížet žádným otevřeným urážkám. Ano, anonymové se samozřejmě bojí, protože dobře vědí, že jednak porušují dohodu o mlčenlivosti a neobcházení a dále šíří pomluvu a poplašnou zprávu. Milí podnikatelé, pokud ještě nemáte tyto záporné zkušenosti, dávejte si velký pozor na své zaměstnance, protože Vás v nestřežené chvíli mohou přivést i na mizinu - tedy připravit o zákazníky, okrást o vybavení kaneláře i o data a nakonec i o celou Vaši firmu. Vzhledem k množství společností, které krachují s nesrovnatelně vyšší ztrátou jistě sami rozumíte tomu, že ne všichni majitelé zkrachovalých firem jsou špatní. Své zaměstnance si raději desetkrát prověřujte, než je přijmete a cokoli důležitého jim svěříte.   

 
04.07.2012 10:35 Uživatel: Vláďa
Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Vážený zástupče Full Attacku, je velmi nepravděpodobné, že by zaměstnanci záměrně poškozovali firmu, která jim dává práci a živí je, zvláště v dnešní době. Může se stát, že jsou to jedinci, ale s těmi se přeci každá firma velmi rychle rozloučí. A pokud jste si vybrali zaměstnance špatně, je to zase jen a jen Vaše odpovědnost.

 
04.07.2012 13:00 Uživatel: Lucil
Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Ano, vybírat pracovní síly je samozřejmě to nejsložitější, ale každý dospělý člověk je naštěstí zodpovědný sám za sebe. Spoustu lidí chce chodit do práce a vydělávat, ale nikoli pracovat. Krádeže a podvody, porušování mlčenlivosti a neobcházení dané smlouvou, či poškozování společnosti vedoucí ke ztrátě zisku - toto vše je naštěstí trestné i v případě zaměstnanců.

A podívejte se na jeden z mnoha článků. "Ti špatní" nejsou jen zaměstnavatelé, jak to v této diskusi vypadá, ale až ve 40 % právě zaměstnanci: 

http://m.lidovky.cz/byznys/clanek.A120615_113104_firmy-trhy_rka.iln

Mimochodem i podnikatelé pracují v ekonomické krizi... Každopádně radím, jak se Vám zaměstnanec jen trochu neosvědčí, neváhejte a v souladu se zákonem ho co nejdříve propusťte. Ani nevíte, jak se Vám to do budoucna vyplatí...

 
31.07.2012 22:26 Uživatel: De Vorg
Věk:  40

Město:Praha 2

Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, vzhledem k tomu, že nedošlo k omluvě naší společnosti ani stažení příspěvků, které se nás týkají, podali jsme dnešního dne trestní oznámení s určěním poteniálních pachatelů, kteří se rozhodli naši společnost poškodit. De Vorg Company

 
01.08.2012 17:19 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den. Orgánům činn. v trestném řízení jsme připraveni poskytnou IP adresu pisatele tématu.

 
05.10.2012 10:47 Uživatel: pulča
Věk:  30

Město:Praha

Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, připojuji se k nespokojeným pracovníkům spol. De Vorg Company a potvrzuji vše, co je zde napsáno. Vše se zakládá na pravdě. Společnost De Vorg neplatí zaměstnance, neplatí faktury a služby. Tato firma nemá od ledna 2012 žádný prokazatelný příjem, pouze výdaje. Tudíž není z čeho platit. Zato dluhy narůstají a půjčku už jim nikdo nedá, vzhledem ke stávajícím nesplaceným půjčkám, dluhům a tomu, že nemohou prokázat příjem, tedy schopnost splácet. Odvolávat se na krizi je směšné, kdo má jasnou koncepci a je schopný ji realizovat o krizi prakticky nic neví. Kdo je neschopný a uzavírá nevýnosné smlouy, ten nemůže prosperovat. Pokud se De Vorg snaží zastrašit obelhané pracovníky trestním řízením, jen do toho. Uzavřená smlouva je ve všech bodech závazná i pro zaměstnavatele, ne jenom pro zaměstnance, jak se mylně domnívají. Tak čekám, ráda půjdu vypovídat.

 
28.10.2012 17:43 Uživatel: JM
Věk:  48
Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, nestačím se divit, jak se zde pomlouvá. Mám pocit, že zde jsou příspěvky od lidí, kteří hlavně místo dané práce půl i více pracovní doby tráví na sociálních sítích, mailu a hrají hry. Pak se ovšem nemůžete divit, že nedostanete zaplaceno nebo dokonce výpověď! Týká se to samozřejmě všech firem, nejen De Vorg Company. Je to především nešvar dnešní mladé generace, která si nedovede vážit práce!

Radím všem zaměstnavatelům, zablokujte Facebook, Lidé .cz,soukromé maily a uvidíte jak se zfektivní vaše přidělená práce.

 

 
28.10.2012 17:52 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

JM, zaměstnáváš lidi? Tak se chovej tak, aby ses tu taky nenašla. To Ti zas můžeme poradit my. Přeju příjemný zbytek večera.

 
28.10.2012 23:15 Uživatel: JM
Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Pro Barču : Jste asi jedna z těch, kteří chtějí být placeni za zábavu a které práce moc neříká.

                   U mě by jste práci určitě neobdržela, je vidět, že na internetu trávíte hodně času, když jste na

                   příspěvek reagovala hned po 9 minutách.

                   Mimochodem si nejsem vědomá, že bychom si tykali!

                   Zamyslete se, kdyby Vy jste byla v pozici zaměstnavatele a měla vyplácet mzdu člověku, který

                   polovinu prac. doby tráví na sociál. sítích. Jak vysokou odměnu by jste mu vyplatila, když odvedl

                   sotva poloviční výkon. Respektovala by jste v tomto případě znění pracovní smlouvy týkající se

                   mzdového výměru?

                   Pokud ano, hodně rychle by jste měla firmu v bankrotu. Tak si to přeberte.

 
29.10.2012 04:36 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Milá JM, pokud jsi se představila takto, pak není vůči komu zachovávat nějaký společenský bontón a ani já sama ho nežádám (leda ten internetový). Co ale žádám, je slušnost. Pokud tě "trápí", že jsem téměř ihned odpověděla, nebude to asi mým časem na netu, ale v systému, který mi (coby registrované na tomto webu) okamžitě ukáže reakci ve stejném tématu, kde jsem před časem reagovala já, to za prvé. A za druhé.... tvůj pocit je tvoje věc, ale vydávat ho tady za pravdu a napadat zdejší odpovídající z trávení prac. doby na soc. sítích atd... čekáš za pomluvu a napadení pochvalu? Dále bych se tady ohradila vůči osočení z pomluv z naší strany. Jednak na firmy leccos prozadí informace z internetu, za druhé - je možnost se bránit oficiální právní cestou. A firmy, které se cítí dotčeny to dozajista udělají. Takže pokud je to všechno, co tě tady trápí, přeju hezký a úspěšný pracovní den a věřím, že tě má odpověď upokojila.

 

 
29.10.2012 22:00 Uživatel: JM
Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý večer - nechápu, že si sl. nebo dokonce p. Barča vylévá srdíčko na internetu, proč se Vy neobrátína právníka, pokud má s firmou nějaký problém? Ještěže ten internet existuje, kam by jste si stěžovala, kdyby nebyl zaveden? excited Jak jistě všichni vědí - je internet hodně zavádějící a dost nebezpečná záležitost. Pokud p. Bergerová dluží tolik peněz, proč jí nestíhá policie, proč nadále funguje ve vedoucí funkci? Každopádně souhlasím s názory uživatele Lucil. Toť vše.

 
29.10.2012 22:43 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Tvoje poslední věta je snad to jediné, co má v této diskuzi nějaký smysl.

Otázka je, co máš s touto věcí společného, kromě toho, že mě zatahuješ do případu. Já nenastoupila do pofiderní firmy, ani nepsala tohle upozornění. A že p. Bergerovou nestíhá policie tvrdí kdo a na základě čeho? To, že tu tohle upozornění stále je, svědčí o něčem jiném. A možná i tuším, kdo se skrývá za nickem JM.

 
29.10.2012 23:03 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Vzhledem k tomu, že plně souhlasíš s názory Lucil, která se tady zastává firmy Full Attack s. r. o. (veškeré níže uvedené informace jsou veřejné) = několik faktů:

tato firma vznikla v prosinci 2010 a za pouhých 9 měsíců stihla udělat x milionové dluhy státním i soukromým subjektům = na zdravotním, sociálním, daních, neplacením za různé poskytnuté služby atd. Takže 29.11. 2011 bylo proto na základě vyhlášky Městského soudu v Praze zahájeno proti výše uvedené firmě insolvenční řízení.

Ovšem dle sdělení insolvenčního správce byl:

1)zjištěn mizivý majetek firmy, pouze cca 58 000, -Kč na běžném účtu,

2)i přes výzvu a urgenci ins. správcem firma = dlužník nepředala, co jí bylo uloženo, tj. neposkytla ins. správci všestrannou součinnost při zjišťování své majetkové podstaty,

3)i přes výzvu ins. správcem se firma = dlužník nedostavila ve stanovenou dobu k vyjádření se k přihlášeným pohledávkám věřitelů,

4)ins. správce nároky věřitelů nepopřel,

5)celková odměna ins. správce je 54 000, - Kč = pro všechny věřitele tedy zbývá pouze 4 000, - Kč.

6)jednou z jednatelů firmy = dlužníka je MUDr. Radka Bergerová Vondráková, která si mimo jiné ještě dále neplní  i ins. správcem jí uložené povinnosti.

Tak takhle se u nás na úkor poctivých podniká.

 

 
05.11.2012 01:05 Uživatel: PTDKTL
Věk:  55
Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Toto je velmi hezká hra konkurentů nebo lidí, kteří neuspěli ve své práci. Zkreslené názory, překroucené pravdy nebo jen trochu upravené. Malá skupinka se připojí k webu a nechávají si poslat informace na mail, . pokud kdokoli do diskuse napíše. Nemají vlastní úspěšnou práci nebo mají potřebu poškozovat druhé, protože nemají na to je předhonit a být lepší. Do skupinky pečlivě sbírají další a další lidi, aby se jim dařilo alespoň na internetu, když už ne v práci.  Mezi zaměstnavateli i zaměstnanci jsou špatní i dobří lidé a také samozřejmě líní, pohodlní a neschopní na obou stranách. Nakonec vzniká velká byblina anonymů s velmi "přesvědčivými" argumenty. Pokud diskusi čte někdo, kdo má s podnikáním zkušenosti a je při smyslech, je mu z této diskuse jasné, že se jedná o záměrné poškozování firmy a účely mohou být zcela jiné, ale o těch není tak líbivé psát... Za chvíli se tu objeví třetí i čtvrtá firma, která se těmto "odvážným hrdinům" připlete do cesty. Internet spojuje a je jako droga, seznamky už bohužel nejsou populární. Proč svou neschopnost a nenávist nevypustit a nevybít si nahromaděnou negativní energii? Právě špatné zprávy, pomluvy a možnost se anonymně "poprat se světem" spojuje více než štěstí a úspěch. Ti, kdo neumějí mluvit sami za sebe nebo nejsou schopni dostat se tam, kam Ti druzí, třeba i z lenosti, rádi poškodí právě ty úspěšné. Zatím to jde a je to legální, tak jen do toho. Hrozí, že tato možnost brzy nebude a budete si muset hledat jinou zábavu. Je přece jednodušší dávat vinu někomu jinému a bojovat za spravedlnost třeba i za ty a proti těm, které vůbec neznám. Ostatně se podívejte na vedlejší diskuse plné spravedlivého hněvu. Vypadají podobně a jsou jich stovky, ne-li tisíce. Skupina spravedlivých ochránců nás všech se vždycky najde. Bohužel je málo těch, kteří mají odvahu, své nápady a chuť si za nimi stát a realizovat je. Tito druzí nemají čas ani chuť se věnovat podobným věcem, protože pro ně je důležitější úspěch, nezávislost a seberealizace.

 
05.11.2012 01:39 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Hezky napsáno.... sugestivně. Dala bych i za pravdu, kdyby člověk neznal i druhou stranu mince. Firmy, které se věnují úspěšně svému podnikání se v těchto diskuzích nevyskytují...

 
06.11.2012 09:16 Uživatel: PTDKTL
Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Úspěšné firmy i podnikatelé jsou samozřejmě terčem kritiky konkurence a zaměstnanců, kteří z firmy museli odejít... , takže pro všechny ztráta času, trestní oznámení apod.

 
04.07.2013 08:09 Uživatel: MH
Téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, musím se přidat k nespokojeným zaměstnancům. Proti samotnému vedení firmy v podstatě nic nemám, jen mi stále ještě dluží zbytek výplaty za říjen a listopad 2012. Bohužel jsem z jejich strany ani nezaznamenala touhu toto vyřešit. Poměrně dlouho nereagovali na telefonáty a dokonce se  firma přestěhovala neznámo kam. Pokud je tu někdo další, kdo má podobný problém, prosím napište na x.gina@seznam.cz

Děkuji.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Firma De Vorg Company a Full Attack s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 15740
Počet odpovědí celkem: 171435
Počet registrovaných: 4659 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Obtěžuje mě ve škole úchyl
Nejkomentovanější za 7 dní: Obtěžuje mě ve škole úchyl
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny