Téma: Práce v Callcentrum Jůnová, CallandSell - zkušenosti, reference, recenze, diskuze

15.12.2015 18:03
Uživatel: KS
Věk:  52
Odpovědí na téma: 10
Text: 

 

Práce v Callcentrum Andrea Jůnová, CallandSell.

Platí cca 10, - Kč na hod. Směnu vede romka. A východňár Petr dává databáze, ale každému operátorovi jiné. Stabilním pracovníkům ty lepší. Říká, že nemá rád podvodníky, ale hodinový základ 60, - Kč na hod má jen pro ty, co udělají min. 120 hod. v měsíci. Mému klientu - operátoru konkrétně slíbil 60, - Kč na hod. za každou směnu, kdy navolá alespoň 1 smlouvu. Volá se FreeSat. No, operátor chodil celé září. Jestli 119 hodin, nebo 121 hodin. A výplata? 1.210,- Kč za celý měsíc. A dal na to i výplatní pásku, můžeme nascanovat. Výplatní páska postrádá základní povinné náležitosti. Počítal to tak, že platí 150, - Kč za smlouvu, když se neodpracuje zmíněných 120 hodin. Tak to má v pravidlech. Ale o hodinách nevede řádnou evidenci, nedává zaměstnanci žádné potvrzení. Takže jenom napočítal méně hodin, a kde je domluva, že platí alespoň těch 60, - Kč na hod. ? Je to Slovák-východňár a romka, která mu tam dělá manažerku, tak ta o všem věděla. Ale podle hesla, koho chleba jíš, toho píseň zpívej, tak drží na jeho straně. Při pohovoru říkají něco jiného. Přišel tam brigádník, Tomáš, bydlel v Malešicích, a byl tam 2 dny. Nepodepsal jim ani smlouvu. Prý to nemají právně v pořádku. A byl tam operátor z Formica group. Opravdu dobrý. Navolal třeba 7 smluv za den, a uznali mu 2 smlouvy. Takže si spočítal, že se ve firmě callcentrum Jůnová, či CallandSell opravdu nevydělá.
Chtěl bych jenom upozornit ostatní.

 

Takto vypadá výplatní páska. Není tam ani uvedeno kdo ji vydal.  

 

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3585x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Práce v Callcentrum Andrea Jůnová, CallandSell
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
15.12.2015 20:01 Uživatel: QAdama
Věk:  38

Město:Praha

Téma: Práce v Callcentrum Jůnová, CallandSell - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Tohle anonymní upozornění, jako každé jiné, může a nemusí být pravdivé.  

Vždy existují dvě verze, jedna zaměstnance a druhá zaměstnavatele, ale jak z anonymního oznámení zjistit kde je pravda, to opravdu nevím.  

 

 
15.12.2015 20:58 Uživatel: taktak
Věk:  32
Téma: Práce v Callcentrum Jůnová, CallandSell - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

A k cemu by Ti bylo jeho jmeno? zavolal bys do centra zda tam pracoval?

Chtel upozornit, treba casem pribude vice podobne zamestnanych se stejnou zkusenosti.

Navic, kazdy je tu anonymni a nemyslim, ze se resi pravda nebo lez, proste se napise zkusrnost, problem, starost

 
16.12.2015 09:50 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Práce v Callcentrum Jůnová, CallandSell - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

delat do callcentra s tim ze budu obvolavat lidi a ve vetsine pripadu jim nabizet jen blbosti ktere maji za ukol z nich dostat jen penize muze jit jen blbec

 

kdyz on ojebava lidi pro penize je to v poradku ale kdyz jeho ojebou tak uz se pomlouva na netu? s takovym pristupem jdete do hajzlu

 
16.12.2015 11:20 Uživatel: Nataska_ka
0-100
Téma: Práce v Callcentrum Jůnová, CallandSell - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Celkově nemám callcentra moc v oblibě. Nemám ráda, když mi někdo od nich volá, ale tohle je větší sada. Jedna kamarádka tam pracovala a vydělala si celkem dobré peníze a měla i fajn pracovní prostředí. Ale není to práce na dlouhou dobu a tady tomu příběhu docela věřím, už jsem se s pár podvodníkama setkala a není to nic příjemného.  

 
08.08.2016 14:36 Uživatel: Blf
Věk:  31
Téma: Práce v Callcentrum Jůnová, CallandSell - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den,

 

dovoluji si reagovat na těch pár řádku jistého KS jehož KLIENTEM má být pan Ing. Václav Ženíšek.

Nic méně nebudu tuto osobu v tomto psaní více rozebírat, obrázek si každý může udělat sám.

V současné chvíli se pan Ing. Ženíšek snaží i nadále v roce 2016 podnikat podvody a nabízí práci na různých portálech, dávejte si na něj pozor.  

http://novojicinsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/podvodnik-si-prisel-na-temer-sto-tisic20110905.html

 

V Call and Sell jsem měla tu čest pracovat a poznat tyto zmiňované osoby Petru a Petra,  s lepším kolektivem jsem se nepotkala, atmosféra velice přátelská a problémy s penězi jsem taky nikdy neměla, v současné chvíli jsem již na mateřské dovolené, ale se zaměstnanci s ex kolegy jsem i nadále v kontaktu.

 

 
06.02.2017 18:13 Uživatel: Ing. Václav Ženíšek
Věk:  55
Téma: Práce v Callcentrum Jůnová, CallandSell - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den,
chtěl bych upozornit na bezcharakterního finančního PODVODNÍKA! Ing. VÁCLAVA ŽENÍŠKA –POZOR! Je to PODVODNÍK, kt. okrad stovky!! lidí. Absolutně nedůvěryhodná osoba, nevěřte mu ani slovo! Nenechte se okrást nebo finančně zruinovat. Přikládám jenom pár odkazů a diskuzí, ať si uděláte názor:
http://novojicinsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/podvodnik-si-prisel-na-temer-sto-tisic20110905.html 
http://podvodnefirmy.cz/ing-vaclav-zenisek/ 

„S panem Ženíškem jsem se setkala osobně a asi na to dlouho nezapomenu. Jela jsem za ním na pracovní pohovor, který se konal v restauraci, na stole měl připravené materiály, kde byly samé grafy a tabulky, různě barevné kostičky apod. Hustil do mne informace jednu za druhou a při tom pořád ukazoval ty grafy a listoval v šanonu sem a tam až mi šla hlava kolem. Nejprve jsem byla nadšená, ale stále mě na něm něco vadilo ale nedovedla jsem to pojmenovat. Hlavně mi vadilo, že měl strašně familiérní chování, během pěti minut mi tykal a chtěl abych mu taky tykala, že v Kanadě je to normální, a že je tam taky normální, že se nadřízený vyspí se svou podřízenou, že se jim potom lépe pracuje. No a když mi řekl, co mu doporučoval jeho lékař aby nedostal infarkt, to už mi lezly oči z důlku, cituji: kdybych 4x týdně šu*** tak bych ho nedostal. Pak mi řekl, že jeho kancelář se nachází na ubytovně kde bydlí a tam já bych musela docházet a pracovat tam, pro mne šílená představa. Poslední rána byla při placení já jsem si zaplatila svoje dvě minerálky a dále jsem zaplatila ještě kávu za pána, který tam byl také na pohovoru ale odešel dřív než já a myslel si, že ta káva je grátis od pana Ženíška, bohužel ne a pan Ženíšek měl pouze 200, - a nevěděl jestli mu to bude stačit. I když jsem mu slíbila, že ráno přijedu do té jeho kanceláře, tak přes noc jsem si to rozmyslela a myslím, že jsem udělala dobře. Jeho chování je oplzlé, a když jsem mu ráno poslala sms, že nepřijedu, že takovou práci nechci tak mi odepsal a vynadal, že jsem ho připravila o jeho čas a, že ty dluhy takhlle nezaplatí, no co k tomu říci, ať si obrázek udělá každý sám. Já doufám, že už takové ženíšky žádné nepotkám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! “
„Je to podvodník. Jeho firma funguje fiktivně. Kancelář měl na Praze 4, neměl ani počítač. Brigádnice, které se přihlásily na telefonování, musely mít svůj vlastní počítač - notebook a odměna za práci? Až když pán podnikatel rozhodne, že přizná že z konkrétního hovoru byl výdělek, tak až pak pár drobků odměna byla. Už pár let má kancelář z pokoje na ubytovny, která je doslovně bordelem - prach všude, nemyté nádoby, odpadky, no hrůza. On jako člověk - špinavý mastný, tučný, vulgární. Slibotechna. Jeho dluh je 31 mil. Kč! Lidem, který ve firmě pracovaly nezaplatil co slíbil. Slíbí půjčky pro žadatele, ale nemá z čeho půjčku poskytnout=podvod. Láká lidi do firmy ale požaduje vklady v několika desítek tisíc Kč. jako vklad s možností úročení a podobné nesmysly. BLÁBOLY. Jako podnikatel stavební firmy s. r. o. by bydlel na ubytovně? Není to velice divní??? Ubytovna na které bydlí p. Ing. Ženíšek Václav je hodně od města, takový zastrčený kout -´Podnikatelská 585, Běchovice - Praha 9 ze zastávky autobusová ještě 15 minut pěšky. “
„ja pana ženiška znám je to pán ktery jen slibuje, měla jsem čest se snim nekolikkrat sejit, chvily jsme i pro něj pracovala ale vydela jsem jen 400kč a to že jsem ze sebe dělala blbce provolala tisice a tak me i pan zenišek vydiral takže zadna vyhra“
„Pan Ženíšek jen slibuje. Přesvědčoval mě, abych telefonoval ve vlastní režii do pražských domácností a nabízel k prodeji patro na ubytovně. Za 4 byty, které jsou na patře, požaduje 6.300.000 Kč. Nedokázal dát bodpověď na moje otázky, jestli jde o cihlové domy nebo paneláky, jestli je tam plyn nebo jen elektrika, kdy je možné se nastěhovat, jaká je vybavenost bytů, počet poschodí v domě, výtah, atd. Byl jsem ochoten telefonovat ve vlastní režii, když mě pošle smlouvu s jasně danými podmínkami a závazky. Za "úspěšný" hovor nabízel 50 Kč. Když si někdo koupí "patro", vyplatí mě 15.000 korun. Uklidňoval mě, že mohu klidně volat a že smlouvu časem pošle. Teď prý ale nestíhá. Volat jsem nezačal a on se se mnou už nebaví. Stejné zkušenosti jsem zaznamenal i u svých kolegů. Je normální si myslet, že by mohlo mít úspěch telefonování do bytů a nabízet k prodeji najednou 4 byty? Kdyby "patra" nabízel realitkám nebo větším firmám jako byty pro zaměstnance nebo jako ubytovnu. Když se spočítá plocha bytů a vypočítají se ceny za jednotlivé byty, tak zjistíte, že byty by byly levnější o víc než 50% proti jiným, stejně vybaveným bytům, stejné velikosti i kategorie. To je taky podezřelé. Úsudek ať si udělá každý sám. “
Na int. je toho mnohem více…

 
04.03.2017 15:06 Uživatel: MM
Věk:  52
Téma: Práce v Callcentrum Jůnová, CallandSell - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Callcentrum CallandSell je dlouholeta, stabilni firma… uzivatel KS (ing Zenisek) se snazi akorat krive pospinit! dobre jmeno firmy (poskodenych firem je mnohem vice. !!!!!!!!!!!!! )  vyhledejte si Ing. Vaclav Ženíšek - finanční podovody a uvidíte sami

 
05.03.2017 11:54 Uživatel: dd
Věk:  21
Téma: Práce v Callcentrum Jůnová, CallandSell - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

uzivatel KS a ing ZENISEK je podvodnik dejte si na neho POZOR!  mam osobne zkusenosti s firmou callandsell a lepsi pristup a ferovejsi jednani jsem v Praze nezazil… Hezky den

 
05.03.2017 12:13 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Práce v Callcentrum Jůnová, CallandSell - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

 

Přezdívky:

  • MM
  • dd
 
06.12.2017 18:18 Uživatel: JOSI
Věk:  32

Město:PRAHA

Téma: Práce v Callcentrum Jůnová, CallandSell - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

co  prosím  dlouholetá  firma , na trhu jsou 2 roky , hmmm  tak někdo  si  protiřečí 

 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Práce v Callcentrum Jůnová, CallandSell - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 1
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 1 Téma
Počet témat celkem: 15740
Počet odpovědí celkem: 171433
Počet registrovaných: 4659 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Obtěžuje mě ve škole úchyl
Nejkomentovanější za 7 dní: Obtěžuje mě ve škole úchyl
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny