Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze

07.03.2013 13:15
Uživatel: Nikoletta
Odpovědí na téma: 57
Text: 

Ahoj, máte někdo zkušenost s SMS finančním poradenstvím? Zkoukla jsem jejich stránky a uvažuji, že bych si nechala poradit o pojištění. Nikdo v mém okolí se ve finančnictví bohužel nevyzná alt

To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 9529x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: SMS finanční poradenství, a.s.
Váš e-mail: 
Toto téma je uzamčené administrátorem a proto není možné vkládat komentáře.
Pokud chcete, můžete vložit nové téma zde.

Reakce čtenářů

 
07.03.2013 13:32 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Mně stačí třeba takovýto příspěvek -

v poslední době se v mém regionu začíná nepěkně rozpínat společnost SMS finanční poradenství a jejich nekalé praktiky.
V telefonu mlží, na schůzkách vyloženě fantazírují a u jednoho mého klienta doporučili zrušit ŽP po roce a půl!
Samozřejmě mu vnutili to samé, jen od jiné společnosti - a poškodili tím samozřejmě klienta…

Základním varováním by mohl být už jen historický vývoj názvů této "společnosti".
1. METAL - ECO, a. s. 1997 - 2001
2. SMS pojišťovací služby, a. s. 2001 - 2007
3. SMS finanční poradenství, a. s. 2007 - dosud

 
07.03.2013 13:39 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdroj informací?

 
07.03.2013 13:48 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

V diskuzním finančním fóru - http://url.googluj.cz/5lw

 
07.03.2013 13:49 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

http://poradci-sobe.cz/diskutujeme/topic/sms-financni-poradenstvi-as

Radši sem dám i screen těch stránek, kdyby nám (webu www.MojeStarosti.cz ) ZASE někdo vyhrožoval žalobou, že poškozujeme něčí "dobré" jméno.

 
07.03.2013 13:53 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

trh je prysycen vsemi temi poradci

 

pokud nekdo dela zivotni pojistky tak nevim co ceka? pokud nekoho pojistim tak musm snad pocitat s tim ze za pul roku mu tezko vnutim novou pojistku

lidi v CR je taky jenom 10 milionu a kdyz uz je vetsina pojistenych a ten zbytek nechce tak se zacne delat ruzne podvody

 

tim nerikam ze zrovna sms poradenstvi podvadi!! at si to kazdy prebere jak chce

 
07.03.2013 13:57 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jen jestli tady nejde o skrytou reklamu.

 
07.03.2013 14:06 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

jo jo taky me to napadlo

 

v dnesni dobe je v kazde dire nejaky ten financni "poradce"

 
07.03.2013 14:50 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ti děkuju

 
11.04.2013 09:38 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

ale no no

 

je poradce a poradce

 

a taky je dira a dira

 
07.03.2013 16:52 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tady a reklama? No to by nikoho nenapadlo sem dávat reklamu

 
07.03.2013 14:54 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nejde říct, že je to špatná společnost. Je to tam stejně jako jinde u makléřů, mají dobré i špatné poradce. Jsou i dáááleko horší společnosti, které si "hamounské" poradce přímo vychovávají  

Tak rovnou napiš, co potřebuješ k pojistce vědět, já Ti odpovím.

 
07.03.2013 23:39 Uživatel: David Král
Věk:  55
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Porušení pravidla webu - 1 IP adresa nesmí psát pod více přezdívkami v jednom tématu. Jedná se o podvod na návštěvníky webu. Admin.

 
08.03.2013 19:02 Uživatel: Anička Mrázková
Věk:  42
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Porušení pravidla webu - 1 IP adresa nesmí psát pod více přezdívkami v jednom tématu. Jedná se o podvod na návštěvníky webu. Admin.

 
10.03.2013 23:20 Uživatel: Karel Šimon
Věk:  35
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

My jsme nedávno řešili pojištění pro dítě, vystačili jsme si sami, ale stálo to spoustu zjišťování a času a energie. O SMS finančním poradenství jsem toho spoustu už četl, dobrého i špatného, ale v každé firmě záleží na koho natrefíte.

 
11.04.2013 09:17 Uživatel: Danie
Věk:  28

Město:Ostrava

Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

tak jak tu na to koukám, skepse vůči poradcům je všude a možná se i nedivím, ohledně SMS mám svoje kladné zkušenosti, nehidlám je někomu vnucovat, ale podle nějakého komentáře, že se SMS rozpíná na moravě atd, bych určitě neposuzovala. Výhoda i nevýhoda internetu je, že si každý může psát co chce, takže i špinit jméno. Jde o to, že je to na lidech a já jsem měla rozhodně štěstí na profesionály, takže SMSku mohu jen doporučit dle mé osobní zkušenosti

 
11.04.2013 09:27 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Další "Nikoletta"? Není pravda, že si může každý psát co chce a tedy i špinit dobré jméno.

 
12.04.2013 09:29 Uživatel: Danie
Věk:  28

Město:Ostrava

Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To Barča: Já jsem nemyslela sem, ale celkově na internet, že si lidé mohou psát dost co chtějí, a to je pravda, stejně tak jako můžou psát superlativy, tak i negativy, tak asi tak.

To parek: já si myslím, že vím co je dobré, ale nevím, proč bych já měla vědět celou nabídku finančního trhu, prostě mám představu, tu sdělím poradci a ten mi nabídne co našel, co je za možnosti a to si teda nemyslím, že je špatné. Mám dost jiných starostí a kdybych chtěla mít kompletní přehled, tak se stanu sama poradcem, abych pak mohla odlehčit lidem.

 
12.04.2013 09:56 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Co platí o psaní sem na MS, platí pro celý internet. Nelze beztrestně psát cokoli kamkoli a dotčený má možnosti právní ochrany.

 
11.04.2013 11:27 Uživatel: Jony
Věk:  34
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Taky si myslím, že posuzovat podle určitých komentářů je zbytečné, nejlepší je samozřejmě osobní zkušenost, ale ta ne vždy jde získat a člověk se právě jistí, aby jeho zkušenost mohla být dobrá a ne ztráta času a dokonce peněz, a to Vám u SMS nehrozí. Sám jsem pr ně pracoval a tým, ve kterém jsem byl mi toho dal mnoho a hlavně hleděl na klienta, což už v dnešní době není pravidlem nebojte se, nejsou všichni stejní a na někoho je i spolehnutí

 
11.04.2013 11:39 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

nejlepsi je osobni zkusenost jenze kdyz o nekom rika 80% klientu ze stoji za hovno tak tu osobni zkusenost muze risknout jenom nejaky strelec, ono taky muze jit o velke tisice

 
11.04.2013 12:20 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pokud jde o ztrátu peněz, vždycky je lepší osobní zkušenost, ale někoho jiného  

 
11.04.2013 18:38 Uživatel: Leaa
Věk:  40
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Je to o lidech, ale nejde jen o poradce, ale také o klienty. V případě sms poradců jsem nenašla žádné špatné hodnocení z mé stany. Poradili, doporučili a byli tu, když jsem potřebovala, bylo to profesionální, ale ohleduplné.

 
11.04.2013 18:41 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

myslim ze kdybys vedela co je pro tve finance spravne tak nepotrebujes zadneho financniho poradce, to jestli ti poradili dobre zjistis vetsinou za par let

 
12.04.2013 09:30 Uživatel: Danie
Věk:  28

Město:Ostrava

Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To parek: já si myslím, že vím co je dobré, ale nevím, proč bych já měla vědět celou nabídku finančního trhu, prostě mám představu, tu sdělím poradci a ten mi nabídne co našel, co je za možnosti a to si teda nemyslím, že je špatné. Mám dost jiných starostí a kdybych chtěla mít kompletní přehled, tak se stanu sama poradcem, abych pak mohla odlehčit lidem.

 
12.04.2013 09:34 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

90% financnich "poradcu" v tehle zemi ti poradi co je dobre udelat s tvyma penezma aby se jich cim jak nejvic premistilo na jeho ucet

 
12.04.2013 10:14 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To je pravda a přesně kvůli tomu jsme všici dáváni do jedné škatulky a všici nás nesnášejí  

Další věc, která mi na práci pojišťováka s*re je fakt, že jak blbka nastavím klientovi pojistku podle toho jak on potřebuje a podle jeho finančních možností…a po čase mi přijde zpráva, že pojistka byla zrušena. Klient mi to vysvětlí tak, že "někdo" přišel a nasliboval jim spoustu peněz na konci pojištění a že jim dal něco lepšího a bla bla bla… Když mi tu pojistku pak ukážou tak bych toho "někoho" porád zabila kamenem do hlavy. A nakonec se mi klient zeptá: A co s tím teď budete dělat? Já jsem váš klient, tak se o mi postaráte, ne? V tu chvíli bych s touhle prací nejradši praštila a nechala se zaměstnat v tescu na pokladně

 
12.04.2013 10:28 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

no vidis to, ja bych mu rekl at se mu o to postara ten kdo mu to uzavrel

 

tady byl taky nedavno finacni " poradce", chtel spocitat pojistku a trvalo mu 15 minut nez zadal asi 6 cifer do toho programu ktery ti to vsechno vypocita ja uz se malem valel po zemi z te jeho komedie a radeji sem mu rekl at na nase pojistky nesaha a vic at nechodi

 

myslim ze kazdy kdo se aspon okrajove zajima o finance ( a to by se mel zajimat kazdy ) tak musi poznat jaky poradce sedi proti nemu

 

 

 
12.04.2013 11:35 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Když já jsem ten pojišťovák co dobře spí, ale málo vydělává

Já bych zavedla finanční vzdělávání ve škole. Nemusí každý znát vše do podrobna, ale základy ať zná každý!  

 
12.04.2013 11:38 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

jak budes kandidovat na poslance nebo prezidenta mas muj hlas

 
12.04.2013 13:04 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To asi nikdy nebudu, to by někdo nejdřív musel vybít ty hamounský bezmozky co tam jsou teď!  

Přišel mi hezký mejlík o tom, jak by se i nyní hodila defenestrace na hradě, ale bohužel není možná ptz naše vláda tam věčně není ptz má dovolenou nebo prázdniny

 
09.05.2013 10:56 Uživatel: Danie
Věk:  28

Město:Ostrava

Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jako podmní prodejci pojištění a jiných věcí pro mě nejsou relevantními poradci, a pak to může dopadat přesně tak jak jste psala Beu_Pet. Mě dokonce přišel domů poradce, že ten můj dal výpověď a má mě na starosti teď on a taky jsem toho moc nevyhrála, zrušila si něco. co jsem rušit neměla atd…ale potom jsem narazila na smsky a praktiky mají poněkud jiné, to je samozřejmě věc názorů

 
18.06.2013 07:30 Uživatel: Barca-parek
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Barca-parek… Dva diskutéřii, kteří umí jen kydat na ostatni. Konkurence je zdravá a sms finanční poradenstvi je konkurence. S tim se smiřte!!!

 
18.06.2013 18:30 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

My se naštěstí s ničím smiřovat nemusíme, to vy se smiřte, že na nekalost někdo na internetu poukáže. A nemusí to být jen Barča, nebo Parek.

 
18.06.2013 18:45 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

pro poctive pojistovaky NENI neco jako sms financni poradenstvi zadna konkurence

 

a pokud potrebuju neco pojistit tak bych urcite nesel za nejakyma amaterama z sms ale mam na to svoje lidi u kterych vim ze vi o cem mluvi

 

takze se s nicim smirovat nemusim

 
19.06.2013 22:36 Uživatel: ula
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Sms financni poradenstvi je v kurzu. Hodne se na jejich tema diskutuje a to je dobre. Proti ostatnim - mrtvim financnim spolecnostem. Uz prave proto bych je preferovala ve svem financnim rozhodovani.

 
20.06.2013 05:40 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

kazdy si o svych financich rozhoduje sam - nekdo pak sice zaplace ale to je jeho problem

 

hlavne ze penize nesveri mrtvÍ spolecnosti

 
24.06.2013 19:25 Uživatel: sopouch
Věk:  48
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Souhlasím s ulou. 4ím víc se o kom píše tím lépe, ať tak, či onak. Rozhodně setkat se s poradci několika společností je dobré. Zvláště když za vás zaplati kafe… , ale ne v jednom dni

SMSku preferuji, protože začínají vysvětlovat produkt od těch malých písmen!!! A platí kafe  

 
24.06.2013 20:08 Uživatel: socialni_pracovnice
Věk:  32

Město:Brno

1000-2000
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Že za Vás někdo zaplatí kafe, tomu říkám opravdu pádný argument pro výběr finančního poradce… Ach bože… 

 
02.08.2013 23:24 Uživatel: sopouch
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ale…, trocha ironie přece neuškodí

 
03.08.2013 08:18 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tvoji kolegové jsou ale šetřílci    Rádi by kafe u nás doma

 
06.08.2013 18:51 Uživatel: Sopouch
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Baruško, já beru poradenství jako společenskou zaležitost. Většinou klientovi platim utratu. Většinou to bývá to kafe A při tom s nim diskutuji o všem možném. Někdo by to nazval ztrátou času…, ale jsem ve věku, kdy už nikam nepospíchám  

 
06.08.2013 18:56 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

pokud se nekdo pojisti u nekoho kvuli tomu ze dostane kafe tak je blbec

 
09.08.2013 10:38 Uživatel: Sopouch
Věk:  51
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Baruško, máš poněkud zkreslený pohled. Nikdo tady nemluvil, že klient se upíše za kávu. To by byl fakt blbec  Já jsem tady nastínil svůj přístup k jednání s klientem o kterém si myslím, že je trpělivý a nevtíravý.  

 
09.08.2013 18:26 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Baruška, nebo Parek … je to fuk, kšeft je kšeft 

 
11.08.2013 21:31 Uživatel: Sopouch
Věk:  52
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Hmmm, tak to me mrzi. Kseft je kseft ted zni vsude!!! Ja jsem profesional a mam sve zasady.  

 
15.08.2013 10:03 Uživatel: Berriska
Věk:  29
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

No já si myslím, že Sopoucha tu málo kdo pohopil, hned bych šla na kafe , každý má jiný přístup ke klientům a pokud se s nima setkáváte venku, je jen Vaše rozhodnutí jestli jim uhradité kafe nebo ne, ale berte to tak, že když je navštívíte doma, většinou kafe vyfasujete z jejich domácích zásob, není to to same????

Smsku mám ráda a myslím, že je velmi zdravou konkurencí na trhu

 
17.08.2013 17:23 Uživatel: Sopouch
Věk:  52
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Berrisko, děkuji za krásná slova a když u váa vyhrává SMSka, jen tak na okraj, …, jestlipak máte ŽP?   Kafe platím.   Sopouch

 
18.08.2013 10:12 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Sapouch: Je mi o trochu míň než Tobě a taky na schůzkách nikam nespěchám, kafe zaplatím taky já a kdyby si viděl, jaké já mám z takových schůzek u klientů poznámky. cvrknul by sis smíchy

Ale i tady je to pro většinu lidí divná práce, která otravuje ostatní lidi :/

 
18.08.2013 10:50 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

vlezly pojistovak nebo nejaky poradce ktery mysli jenom na svoje dobro JE OTRAVNY

 

poctivy pojistovak ktery vi ze tim ze udela to co je pro klienta nejvyhodnejsi prijde o nejake penize neni otravny, jenze sama vis ze takovych je malo

 
18.08.2013 11:16 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ju, to vím. A vychovat takého je taky někdy nadlidský úkol :/

 

 
18.08.2013 11:58 Uživatel: Sopouch
Věk:  52
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

TO Beu_Pet

Ahoj do Hradce Králové JJ, někdy je to pěkná legranda a někdy také smutek. Myslím si, že správný poradce-ne pojišťovák, je něco jako zpovědník. A tak by to mělo i být. Hodně štěstí v práci a jsem rád, že jsem tady narazil na dvě zpříznění duše Berriska a ty i když třeba nejste z SMSky. Profesionálové si nehážou klacky pod nohy. Sopouch

 
18.08.2013 17:58 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj

Já už jsem dnes PP, letos na jaře jsem odešla od makléřů a dala se k pojišťovně. To je pravda, ale profesionálů je dost málo, takže se potkávájí jen málo kdy

I Tobě hodně štěstí a spokojených klientů

 

 
21.08.2013 09:39 Uživatel: Danie
Věk:  28

Město:Ostrava

Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já b ych tuhle práci dělat nemohla a obdivuji každého kdo se do toho pustí a moji úctu má každý, kdo jí dělá tak jak se má Takže ať už je kdo s jaké společnosti, palec nahoru pro poradce, kteří jednají s lidmi a mají úctu k jejich penězům jsem u Smsky, našla jsem tam takové, ale kdybych je před tím potkala i jinde, byla bych tam zdravá konkurence je potřeba

 
28.08.2013 15:27 Uživatel: Zampa
Věk:  28
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Prochazim fora na tema financni poradenstvi. Ta SMSka ale poradne jede dopredu. Temer vsude pozitivni reference. Hmmm…

 
04.09.2013 23:21 Uživatel: Tranka
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

NIkoletta  ( i ostatní pokud chceš, napiš mi na soukromý mail: petrana.s@seznam.cz a můžu Ti napsat víc… tady veřejně se o této firmě nechci zmiňovat ale musím napsat, že mám na tuto společnost zatím neutrální názor- tedy jako začínající poradkyně, kdo z vás mi napíše v době této mé odpovědi tak za 1/2 roku, tedy cca okolo vánoc, můžu mu pak sdělit, jak jsem názor změnila jestli pozitivně nebo negativně-co se týče práce i klientů- až tady naberu osobní zkušenosti

 
05.09.2013 07:24 Uživatel: Danie
Věk:  28

Město:Ostrava

Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tranka: Tak to si ráda potom přečtu jak jste na tom

 
05.09.2013 07:47 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: SMS finanční poradenství, a.s. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 1
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 1 Téma
Počet témat celkem: 15740
Počet odpovědí celkem: 171433
Počet registrovaných: 4659 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Obtěžuje mě ve škole úchyl
Nejkomentovanější za 7 dní: Obtěžuje mě ve škole úchyl
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny