Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze

11.09.2012 22:15
Uživatel: fenca
Odpovědí na téma: 23
Text: 

nemá někdo zkušenosti s firmou Walkon s. r. o. ohledně zprostředkování práce v Německu, Rakousku?

potřeboval bych nějaké info co jsou zač.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 4246x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: reference
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
12.09.2012 06:31 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jde o úplně novou firmu, zatím nikde žádná reference není...

Osoby živnostenského listu

Walter Konopitzky, statutární orgán
bydliště: St. Marien, Moslbergerstrasse 22, PSČ 045 02, Rakouská republika

 

 
14.10.2012 19:08 Uživatel: venda
Věk:  26
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

tak to jste na omylu, ta firma existuje už pěkně dlouho, loni jsem dělala pod tímhle chlapem, ale měl najatou českou agenturu a pak v Rakousku nám vyhrožoval, že když řekneme kontrole, (která tam měla přijít ho zkontrolovat-spíš jeho čachry-přihlásil nás totiž až měsíc po příjezdu)tak se sebereme a hned pojedeme domů-takže on má hrozný chování-bacha na něj. Měli jsme dělat pokojské, ale to jsme dělali až po měsíci, protože se hotel celý opravoval a letos to bude tak, že se předělává celá restaurace-takže milý-tepláky a žádný nobl věcičky, stejně si je neužijete

 
14.10.2012 19:14 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ano, dělala jsi pod tímhle chlapem, ale ne pod názvem. Tak jsem to myslela. Je úplně normální v tomto státě, že se mění názvy a kdeco a jede se dál... podvodníci v tom umí chodit.

 
14.10.2012 18:56 Uživatel: známá
Věk:  40
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

tak na tento dotaz ráda odpovím, Né, že by nezaplatil, ale dostaneš jen 1300eu, nic víc a nic míň. jídlo a strava zadarmo, bacha netoleruje kuřáky, po lidech šlape jak blázen, a každý měsíc vyměnuje zaměstnance, tak jestli tam chceš jít, tak s tím rizikem, že za měsíc pojedeš nazpátek--pracovala jsem tam

 
16.10.2012 19:51 Uživatel: Ejmmy
Věk:  29
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj holky, potrebuju poradit. Mam taky moznost jit delat pokojskou pod firmou Walkon, ale porad se rozmyslim jestli je to tam fakt tak drsny jak pisete nebo ne? ! Díky

 
31.10.2012 17:33 Uživatel: vena_killer
Věk:  21
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý večer, chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s tou to prací s mojí přítelkyní máme jet koncem listopadu do Rakouska, a pořád váháme. Nejdříve jsme se bály že jde o podvod a tedka zase ze nezaplatí, nebo se za měsíc vrátíme domů. Pracoval tam někdo těch 5 slibovaných měsíců?? Děkuji za odpověd

 

 
04.11.2012 12:06 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Rada tu už zazněla a nikdo další se zatím neozval. Možná to budeš potom Ty, jestli Tě to dostatečně nevaruje. 14.10. 2012 18:56 Uživatel: známá

 
21.11.2012 13:13 Uživatel: Maj
Věk:  28
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Mám odjet 2. prosince na 5 měsíců.. Údajně nově postavený luxusní hotel, který se bude otevírat 12.12. , takže první dny bude příprava na otevření.. Musím se rozhodnout.. Na druhou stranu je pochopitelné, když majitel chce vidět výsledky a má respekt, ale zase bych nerada, abych byla terorizovaná.. happy

 
22.11.2012 13:57 Uživatel: Nikus
Věk:  19
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

take mam odjet 2.12 s kamaradkou ale vahame, vcera nam volali ze se zmenil nazev firmy a to v nas vyvolalo obavy chtela jsemse zeptat odkud jste jestli by jste byla pobliz teplic mohly jsme se domluvit a odcestovat spolu. A Vy uz mate take sepsanou smlouvu?? Dekuji N.

 
22.11.2012 15:41 Uživatel: Maj
Věk:  28
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já jsem se právě ptala, ať mi dají kontakt na někoho, kdo jede taky, abych se domluvila a jeli by jsme spolu.. Paní mluvila o dvou mladých slečnách, to budete asi vy happy.. ale kontakt nemám. Jsem z Brna, ale pokud se rozhodneme jet, můžeme se někde na cestě sejít. Napište mi na email horakovaz@email.cz. Telefon tady uvádět nechci..

 
22.11.2012 21:54 Uživatel: Nikus
Věk:  19
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ano to jsme my excited Akorat se tedka trapime s penezma sad Noo a kdyz to tu tak ctu asi to podvod nebude... A pokud tady pise bambule ze tam makala tak se mi ulevilo... A pravve my uz mame smlouvu vsechno, z uradu prace jsme odhlaseny. A na pojistovne jeste nevim, volala jsem tam vcera a jeste nic rikala paní že dneska by jsme uz meli byt prihlaseni. Tak zitra se tam jdu zeptat. A jeste jsem se chtela zeptat Bambule jak to tam bylo s penezma a ubytováním?? a pise se ze je to novej hotel, tak predtim jste byli nekde jinde ju?? dekuji Nikus

 
22.11.2012 15:46 Uživatel: Maj
Věk:  28
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Co se týče smlouvy, mám ji zatím pouze na emailu. Poslala jsem jen dotazník. Paní mi totiž volala teprve před dvěma dny, že přibírají více lidí. Co se týče změny názvu firmy, těžko říct.. ale když zadám jméno majitele, nikde žádné špatné recenze nevidím.. happy Kdyby bylo nejhůř, volám příteli a přijel by pro nás happy

 
22.11.2012 18:18 Uživatel: bambule
Věk:  29
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

ahoj lidi,

byla jsem pod ním skoro 5 měsíců a vše bylo v klidu. Letos jedu znova, ale je fakt, že jsou trochu zmatky. Potrpí si na kvalitně odvedenou práci, to je fakt. Co se týče přihlášení na úřad, bylo to hned třetí den. happy

 
22.11.2012 19:05 Uživatel: Maj
Věk:  28
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj bambule happy A Ty jedeš teď toho 2.12. do Zhera? Můžeme jet spolu. Jak jsem psala, já chápu, když je majitel přísný.. je to jeho firma, takže chce, aby fungovala.. každý majitel firmy chce, aby ta jeho fungovala na 100% a pokud tam byly holky, kterým se nechtělo pracovat, tak je prostě vyhodil.. to by se stalo i kdekoliv jinde.. Jen nechci zbytečný teror, ale když umím pracovat, tak mě snad nečeká happy..

 
22.11.2012 22:32 Uživatel: Nikus
Věk:  19
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: Ano to jsme my excited Akorat se tedka trapime s penezma sad Noo a kdyz to tu tak ctu asi to podvod nebude... A pokud tady pise bambule ze tam makala tak se mi ulevilo... A pravve my uz mame smlouvu vsechno, z uradu prace jsme odhlaseny. A na pojistovne jeste nevim, volala jsem tam vcera a jeste nic rikala paní že dneska by jsme uz meli byt prihlaseni. Tak zitra se tam jdu zeptat. A jeste jsem se chtela zeptat Bambule jak to tam bylo s penezma a ubytováním?? a pise se ze je to novej hotel, tak predtim jste byli nekde jinde ju?? dekuji Nikus
 
22.11.2012 23:11 Uživatel: Maj
Věk:  28
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já si myslím, že to bude ok. Navíc, když nás tam jede více Čechů, tak si vzájemně budeme podporou happy Kdyžtak mi napište na ten email, co jsem uváděla výše. Pošlu vám tam na mně i číslo a můžeme se pak domluvit i na společné cestě. Přítel mi nabízel, že by nás tam odvezl, ale nevím, jestli by mu cestu tam proplatili.. autem to vyjde určitě dráž.. Každopádně je ten hotel ale nádherný happy 

Samozřejmě ale co se týče přihlášení na pojišťovně, tak určitě by to měli dát do pořádku.. Co jsem pochopila, tak toho teď mají moc, je to rychlá akce.. tak možná proto se to pozdrželo. Snad to brzy napraví..

 
26.11.2012 16:08 Uživatel: Maj
Věk:  28
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nejdříve jsem tomu, co se píše v diskuzi moc nevěřila. Ale když mi informace o jednání p. Konopitzkeho potvrdila jedna bývalá zaměstnankyně této firmy, rozhodla jsem se nejet.. Na každém šprochu pravdy trochu. Takže raději pojedu přes jinou společnost.  

 
27.11.2012 18:49 Uživatel: Nikus
Věk:  19
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Byt Váma nejezdim tam ani za ty nabizene penize!!! Co se pise, co se naslibuje nic se nesplni!!! Dneska jsem se dozvedela ze holky co odjely do Rakouska tam brečej, jsou v bytovce kde mají štěnice a blechy protože Panu Konopitzkymu naprosto hráblo, spolupracuje s firmou která funguje bez problému 17 let a najednou jí udal, je nepříčetný, zlí prej uplně bezcitně vyhodil holky na ulici a nakvartíroval někam kde je takovej humus. Já měla odejt 2.12 zaplat pán buh že se to zpozdilo a nikam jsme nejely, vyřizovala jsem si s kámoškou pujcky a taky jsem ráda že nám žádnou neschválily. Nakonec jsem na tom vyzrála já mám smlouvu od 8.11 a musí mi zaplatit i když jsem ještě ani jednou nenastoupila. Ted jsem akorát nasrana že musim vylítavat znova úřady. Takže kdyby se v budoucnu objevil inzerát pokojská Rakousko, Německo nejezděte a radši hledejte u Nás v Čechách...

 
30.03.2013 22:50 Uživatel: Hulk
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Walkon s. r. o. / Walter Konopitzky = Insolvence

 
30.03.2013 22:53 Uživatel: Hulk
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 

INSOLVENČNÍ REJSTŘÍK

 

 

 
05.04.2013 17:33 Uživatel: Kvasi
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Oo…

 
12.04.2013 14:43 Uživatel: lukinoo
Věk:  31

Město:ostrava

Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pracuji pod nim uz druhou zimni sezonu v Ischglu. Vzdy jsem dostal vcas zaplaceno co mam. Jen lempli a lenivci si tady stezuji. Ano, ma tvrdou politiku- nechces pracovat, neumis pracovat? …tak jed domu. Bylo tady dosta takových co se ohralo 14 dni a pak plivali jedy. Je tady zdrave jadro cca 8 lidi, kteri jsou uz tady druho sezonu. Celkem pod Walkon pracuje cca 20 lidi. Tento rok bude rozjizdet i letni sezonu.  Jo a ten insolvenci navrh byl zamitnut. V dnesni dobe zcela normalni vec ze si na sebe lide podavaji navrhy na konkurzy. V pripade zajmu mohu podat blizsi informace jak prace probiha, co se pozaduje apod. lukinoo@seznam.cz Cau, Lukas

 
21.11.2013 00:49 Uživatel: forrest
Téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

lukinoo: letní sezona se nekonala a vypadá to, že ani zimní sezona 2013/2014 se konat nebude.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Walkon s.r.o. - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 5
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 5 témat
Počet témat celkem: 15750
Počet odpovědí celkem: 171470
Počet registrovaných: 4660 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Drobné krádeže v domácnosti
Nejkomentovanější za 7 dní: Drobné krádeže v domácnosti
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny