Téma: Překapávač na kávu s mlýnkem - rady, názory, recenze

11.01.2018 22:49
Uživatel: Listicka
1486286652_liska_v_zime.jpg
2000-3000
Odpovědí na téma: 9
Text: 

Rozbil se mi prekapavac a uvazuji o koupi noveho, ovsem vylepseneho prekapavace, a to s mlynkem.
Mate s nim nekdo zkusenost? Moje naroky jsou takove, aby krome mlynku se dal naplnit i jiz umletou kavou, a hlavne, aby mel casovy spinac. Zatim jsem precetla hodne recenzi, ale rada uvitam vase zkusenosti, za ktere vam predem dekuji.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 172x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Prekapavac na kavu s mlynkem
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
11.01.2018 23:13 Uživatel: kavenka
100-500
Téma: Překapávač na kávu s mlýnkem - rady, názory, recenze
Text uživatele: 

Rada bych odpověděla, ale zkušenost nemám. Také by me to zajímalo, tak budu s napětím čekat, zda někdo napíše .  

 
11.01.2018 23:43 Uživatel: Listicka
1486286652_liska_v_zime.jpg
2000-3000
Téma: Překapávač na kávu s mlýnkem - rady, názory, recenze
Text uživatele: 

No vidis, Kavenko, a ja myslela, ze ty s tvym nickem budes ta nejpovolanejsi!

 
12.01.2018 00:19 Uživatel: kavenka
100-500
Téma: Překapávač na kávu s mlýnkem - rady, názory, recenze
Text uživatele: 

Listicko to je dobrý, vedes jedna nula  , smějí se tu. Me to spis baví chodit do kavarnicek a tam si objednat kaficko z jejich profesionálních presovacu  

 
12.01.2018 09:26 Uživatel: Listicka
1486286652_liska_v_zime.jpg
2000-3000
Téma: Překapávač na kávu s mlýnkem - rady, názory, recenze
Text uživatele: 

Kavenko, tak to je presne duvod, proc si nechci koupit drahy presovac. Take si radeji vypiji dobrou kavu s kamoskama v kavarne.
Ale pro tvoji informaci jsem nasla tyhhle prekapavace:

,

 

Oba se mi designove moc libi a splnuji moje pozadavky. Ale zaroven jsem zjistila, ze je mnohem vyhodnejsi si ho koupit v zahranici. Nasi prodejci si prirazi skoro 100%.

 
15.01.2018 12:39 Uživatel: kavenka
100-500
Téma: Překapávač na kávu s mlýnkem - rady, názory, recenze
Text uživatele: 

Listicko děkuji za fotecky!  

 

Já to fakt zase az tak neznám. Mohla bys sem-pokud se to muze- připsat i značku? Já právě, stejně jako tvoje kamarádka, přemýšlím i nad kavovarem. Zkušenost mám jen s tím přístrojem na kapsle, ale už se mi rozbil  , tak teď nemám nic  Dělám si normální rozpustnou kávu 

 
13.01.2018 23:14 Uživatel: Listicka
1486286652_liska_v_zime.jpg
2000-3000
Téma: Překapávač na kávu s mlýnkem - rady, názory, recenze
Text uživatele: 

Tak jak vidim, o prekapavaci s integrovanym mlynkem si tu muzu diskutovat leda tak sama se sebou. Nejspis ho jeste moc lidi nema anebo nezna.
Po prectenych recenzich jsem zjistila, ze se musi davat pozor na hlasitost mlynku a na kvalitu mleti.
Co se tyce hlasitosti mlynku, uvitam to namisto budiku. Mam loznici v patre a po probuzeni se budu tesit na vuni cerstve kavy pri vstupu do kuchyne. Jelikoz se dokazu radovat z malickosti, uz  se na svuj novy kavovar moc tesim.  
Pripadne dotazy rada zodpovim.

 
14.01.2018 08:16 Uživatel: Paní Colombová
Věk:  33
pani-colombova.png
100-500
Administrátor
Téma: Překapávač na kávu s mlýnkem - rady, názory, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, trebas se jeste nekdo casem ozve a vyjadri se svymi zkusenostmi.

Ja jsem kavovy barbar - piju rozpustnou. A pokud si chci pochutnat, tak jdu do kavarny.

Zkusenost mam I s mocca konvickou, ci jak se to jmenuje, coz mi pripada jako super jednoducha varianta pro cloceka, ktery nechce mit logr mezi zubama  a pritom nechce, aby mu na kuchynske lince stal velky pristroj.

 
14.01.2018 09:57 Uživatel: Listicka
1486286652_liska_v_zime.jpg
2000-3000
Téma: Překapávač na kávu s mlýnkem - rady, názory, recenze
Text uživatele: 

Ja jsem zase kavovy gurman, proto se timhle tematem dost zabyvam. Moje kamaradka je jeste narocnejsi a volila by jenom znackovy kavovar. Moji volbu mi okamzite rozmlouvala. Jenze kazdy mame jiny styl zivota, jine naroky a jine moznosti.
Treba na me turecke kave si moje vcerejsi navsteva moc pochutnala. Varim ho z cerstve umlete znackove kavy.

 

 
15.01.2018 13:03 Uživatel: Listicka
1486286652_liska_v_zime.jpg
2000-3000
Téma: Překapávač na kávu s mlýnkem - rady, názory, recenze
Text uživatele: 

DeLonghi EC 680 - 0
Obrazky pridavam. Kamaradka je s nim uplne nadsena.  

~

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Překapávač na kávu s mlýnkem - rady, názory, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Prosím opište tento text

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny