Téma: Horoskop na prosinec 2012

13.12.2012 20:00
Uživatel: Darila
Věk:  59

Město: Praha

panter.jpg
500-1000
Odpovědí na téma: 5
Text: 

Sice je už polovina měsíce prosince, ale našla jsem velice zajímavý horoskop na tento měsíc, zaujal mne tím, že jsem psala téma, jak jsem přišla o práci, tak mne tento horoskop doslova zaujal a chci se s Vámi podělit.

 

HOROSKOP pro všechna znamení na prosinec 2012

Saturn, Pluto, Jupiter a Slunce. To celé v aspektech, které jsou velice neobvyklé, i když se nevyskytnou prvně. Zkuste si povracet, co se vám dělo a jak jste se cítili v roce 1989. A teď si to zkuste vtěsnat do jednoho měsíce. Plus další věci, které jsou jakýmsi bonusem, darovaným nám vesmírem pro měsíc prosinec 2012. Bude to zajímavý měsíc pro nás všechny.

7866MDI. jpg

Přestože nelze mluvit o procházce růžovou zahradou, kde bychom se jen tak poflakovali, voněli ke květům a nudou si občas hlodali rohovinu z prstů, bude pro nás všechny napříč zodiakem prosinec 2012 měsícem, na který budeme vzpomínat.

 

A to jako na zásadní.

Někdo více, někdo méně, ale zpětně na něj nezapomeneme nikdo.

Saturn nám svým postavením ve Štíru, kde se navíc ještě nachází v poloze velice netradiční, předloží doslova na podnose všechno, co jsme nezvládli, pokazili, poničili, nesprávně hodnotili, odflákli, neviděli, ale také nás bude umět odměnit za to, co jsme udělali správně.

 

Je spravedlivý, nikoli zlý.

Pluto nám prověří vztahy. Snad jako nikdy před tím uvidíme všechno, čeho jsme si na našich vztazích nevšimli, co jsme nechtěli řešit, co se skrývalo, neb bylo skrýváno. A co víc, on nám to vezme a nahradí. To proto, že „chci a nechci“ bude tento měsíc v oblasti vztahů nejsilnější motivací.

 

Jupiter se obuje do našeho pocitu štěstí.

Nic z toho, co by pro život v dalším roce nepřineslo řád a karmicky správnou cestu, už nezůstane stejné. Nelíbí se ti to teď, později budeš rád. Tak neječ, stejně se to stane. Je to pro tvé dobro, troubo. Takovýhle model očekávejme hlavně v oblasti pracovní, podnikatelské a finanční.

 

Uran se málokdy projevuje tak zásadně, jako tomu bude teď v prosinci.

Naše skryté vlastnosti a charakterové rysy, naše schopnosti, o kterých nemáme třeba ani tušení. Naše statečnost a vnitřní síla. To všechno dostane prostor. U některých tak u jiných jinak. A nejen to. Mnohým Uran ukáže, a to názorně, proč jsou na světě, co tu mají za úkol a mnohé nechá pochopit, proč je jejich život jaký je.

Jako když svléknete duši.

 

Od postavení Slunce dostáváme pochopení, soucit, sounáležitost, ohromnou dávku energie a životaschopnosti a také lásku k životu. Touhu žít a nechat žít. Touhu pomoci a hodně osobní statečnosti.

 

Bude to zajímavý měsíc.

 

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3286x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: PROSINEC ROK 2012
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
13.12.2012 21:36 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Horoskop na prosinec 2012
Text uživatele: 

Toto jsem dostal dnes mailem.  

 

Transformace započne 12. 12. 2012 v 12.00 hodin a dokončí se právě 21. 12.  2012.

V těchto dnech máme s vděčností děkovat za vše, co k nám v životě přišlo, poděkovat za všechny zkoušky a příležitosti, které nám Vesmír poslal k překonání a poučení.

S Láskou máme myslet na všechny lidičky na této planetě a každý s největší Láskou na svoje bližní, ať už má s nimi vztahy jakékoliv. Síla učiněného odpuštění sobě i všem, kteří nám někdy snad mohli ublížit… a někdy naprosto neúmyslně, nás posune neuvěřitelně kladným směrem.

Díky posílání vlídná a láskyplných myšlenek dostane naše Země úžasný příliv pozitivní energie a rozzáří se Láskou do celého vesmíru.

Čím více lidiček bude Lásku podporovat a vysílat, tím krásněji bude naše planeta zářit i pro všechny ostatní. To, co pak bude následovat, si ani neumíme představit.

 Bude to znovuzrození nejen planety Země, ale povznesení lidí na vyšší úroveň bytí.

Nezapomínejme, že LÁSKA je nejsilnější energie ve Vesmíru a má moc vše změnit k lepšímu.



 
13.12.2012 22:05 Uživatel: Rybka
539188_316716321756941_829215329_n.jpg
5000-6000
Téma: Horoskop na prosinec 2012
Text uživatele: 

A mě dnes došel mejlíkem tento HOROSKOP na prosinec 2012.


 


13.12. 2012
image

Co se děje aktuálně...

Nadešel nejkrásnější a letos i nejočekávanější měsíc tohoto roku.

Prosinec je vždy bohatý na duchovní i materiální zážitky. Mnoho národností slaví slunovrat, neboli návrat světla a ochrany Bohů a převážná většina lidské populace s nadějí očekává vánoční nadílku a následně i oslavy Nového roku. Symbol Kozoroha je opravdu velice proměnlivý a má mnoho různých úrovní. Na té nejmateriálnější nacházíme tvrdého kariéristu a na té nejvyšší zasvěcence, znalého různých okultních mystérií života. Proto také Kozoroh tvoří bránu, kterou se dá vyjít z kola inkarnací.

Většina měsíce se ještě odehrává ve znamení Střelce, které symbolizuje cestu, jejímž cílem je zasvěcení, do kterého spadá adventní čas. Ten se vždy postará o to, aby lidé měli více otevřená srdce, byli otevřenější a láskyplnější.

Ani letos tomu nebude jinak. Jak naznačuje horoskop pro letošní prosinec, budou k nám plynout velice silné energie plné všeobjímací lásky a mystických prožitků. Největší sílu bude mít transformační energie, která mění nízké emoce v lásku a pochopení.

Proto také bude prosinec silně emoční.

Na povrch se poderou všechny skryté emoce - strach, závist, žárlivost atd. Každý dostane šanci se těchto nepříjemných vzorců chování zbavit. Ale nebude to vždy příjemné, protože emoce vyplují na povrch velice rychle a nečekaně. Takže budeme vystaveni napjatým situacím a konfrontacím.

Sabiánský symbol, který charakterizuje prosinec, zní: Erupce vulkánu. Ukazuje na explozivní energie dlouho potlačovaných obsahů vědomí. Dříve jsme byli konfrontováni s vnějším světem, nyní jsme konfrontováni se svou karmickou minulostí a s minulými frustracemi, s vnitřními tlaky, které se musí uvolnit, byť by to byl i destruktivní proces. Duše se musí stát prázdnou a mysl prostupnou, aby mohl celistvý člověk vstoupit do nového věku čistý a nezatížený nevyřešenou minulostí.

Je zde ale i druhá polarita prosince.

Obrazec vodního draka, kterým prosinec zahájil svou vládu, posílil v každém člověku vnímavost, citlivost, schopnost emoční stability a citové přeměny. Opět zde platí to, co po celý rok. Záleží na rozhodnutí každého jednotlivce, jak tento čas prožije, ale výsledek bude pro všechny stejný.

Někdo se může urputně držet svých představ a ega, šířit kolem sebe své požadavky a trvat na tom, aby je druzí splnili. Pak se stává vězněm svých iluzí, a teprve až mu budou rozbity, což se stane velice brzy, může se zapojit do uzdravujícího procesu.

Jiný se může násilím domáhat změny, příliš tvrdě až krutě trvat na zrušení starých pořádků a revolučně zavádět nové. Tímto způsobem bude přepínat své emoce jako strunu, která zákonitě musí prasknout. Poté také dojde k obrodě a vyléčení.

Nakonec Sabiánský symbol prosincových emocí zní: Automobil zachycen vlakem na přejezdu. Ukazuje na tragické následky, k nimž dojde velmi pravděpodobně, když se vůle jedince postaví neopatrně proti síle kolektivní vůle společnosti. Jedná se o karmické znovuuspořádání. Je to velmi kritické místo, které se vyznačuje lekcí destruktivní zkušeností - řidič možná přežije, ale auto je zničeno. Není zde asi třeba připomínat, že auto je zde symbolem ega, z kterého vyplývají právě ony emoce.

Poslední možností, kterou prosincový horoskop nabízí, je nechat věci jít podle svých pořádků, zaměřit pozornost do svého nitra a dovolit transformační energii, aby se postarala o změnu vnitřního cítění.

Není to jednoduché, jednodušší je vždy hledat viníka a obracet pozornost k druhým lidem.

Prosinec přeje komunikaci na všech úrovních a ta zde může výrazně pomoci.

Mluvte, pište, povídejte si se sousedy, sourozenci a kamarády, buďte co nejvíce se svou rodinou, nezanedbávejte své přátele. V této komunikaci lze nalézt odpovědi na všechny otázky.

Letošní prosinec je výjimečný, končí jeden věk a začíná věk nový.

22. 12. se probudíme do prvního dne prvního roku Nového věku. Do té doby ještě projdeme změnou, která je nevyhnutelná a prospěšná každému jednotlivci. Prosinec sečte, podtrhne a vyúčtuje několikaletou snahu každého jednotlivce, ale nikoho nezahubí.

Každému vynuluje jeho účet a dá mu možnost začít znovu s čistým štítem. Silná transformační energie Pluta nese optimistický symbol, ve kterém je zároveň ukryt i návod k prožití poslední fáze starého věku: Albatros se krmí z ruky námořníka. Tento symbol ukazuje na odměnu za překonání strachu. Soucit s hladovějícím tvorem vyvolává všude důvěru.

Symbol ukazuje, že láska a soucit může sjednotit velmi odlišné bytosti na této planetě.   I když to může zpočátku vypadat až tragicky, důležité je neztrácet víru a vizualizovat si místo, prostředí a situace, ve kterých jsme šťastni v okruhu blízkých lidí. Používejte co nejčastěji modlitby, komunikujte s anděly a pokorně přijímejte vše, co přijde.

Osud nikomu nechce ublížit, naopak - prosinec je měsícem té největší pomoci, které se každému člověku může dostat. Možná je cesta ke štěstí trochu krkolomná, ale na jejím konci je život prozářený světlem a slunečním svitem.

Upínejme proto pohled k Betlémské hvězdě, jejíž záře nás spojuje s duší a bezpečně vede přes duhový most do Nového věku.

 
13.12.2012 23:06 Uživatel: Leňa
Věk:  45
1058[1].jpg
1000-2000
Téma: Horoskop na prosinec 2012
Text uživatele: 

Vyberte své znamení

   
18.12.2012 13:10 Uživatel: Rybka
539188_316716321756941_829215329_n.jpg
5000-6000
Téma: Horoskop na prosinec 2012
Text uživatele: 

Horoskop na období od 18.12. do 23.12. 2012


Naplnění se láskou.



Hlavním tématem tohoto týdne je konfigurace Božího prstu a opozice Merkura a Venuše na hrot Božího prstu a zimní slunovrat. Začátek týdne je o postoji mysli, jak umíme zacházet se svou myslí, vědomě komunikovat a rozlišovat informace.

Každý den se přiblíží Venuše k přesné opozici k vrcholu Božího prstu. Jsme vedeni k nalezení skutečné hodnoty sebe sama.

Můžeme k druhým přistupovat laskavě, ohleduplně a s láskou a druzí mohou zareagovat odmítavě, negativně, agresivně Tím, že se vás odmítnutí nedotkne, překročíte závislost na přijetí a zůstanete stále v Lásce. Bez hodnocení celé situace a toho druhého.

Druzí mají volbu a právo buď přijmout nebo odmítnout. Když odmítnou, jděte dál a ponechte své srdce otevřené, projevujte své lidství. Ten, kdo má poznání, kým je, reakce druhých ho neovlivní.
Slunce vstupuje do znamení Kozoroha 21. 12. 2012 ve 12 hodin a 25 minut místního času a nastává zimní slunovrat. K tomuto datu je vázán konec Mayského kalendáře.

Můžete vnímat, že něco hluboko ve vás umírá, končí. Umírá vaše staré já.

Objeví se hodně strachu a napětí, a proto je velmi důležité naopak vytvořit dostatek klidu a lásky. Tím můžete pomoci těm, kteří jsou ve strachu.

Šiřte kolem sebe optimismus, klid, mír, důvěru, smích a lásku.
Bohužel zatím bylo jen této doby zneužito, egem. Tvoříme si to my sami. Proto je důležité, jak této doby využijete - zneužijete.

Jednáme ze strachu nebo z lásky. Jakou cestu si zvolíte vy?
Venuše od 15. 12. vytváří v harmonický aspekt k Uranu a potrvá do 24. 12 Zde vrcholí spojení s konfigurací Božího prstu.

Venuše ve spojení s Uranem přináší nové vědomí v probuzení lásky v nás. Snadněji proudí láska, její projevení, zažehnutí. Opozice je o nalezení nové hodnoty sama sebe, ocenění se a NAPLNĚNÍ SE LÁSKOU.
"Kráčím světem s láskou, dávám lásku, protože jsem láskou, miluji vás, i když vy mě nevidíte či odmítáte. Přijdu k vám znova a znova a až mě rozpoznáte, ucítíte, prožijete. "

Úterý
18.12. 2012
Luna vstoupila do znamení Ryb do konjunkce s Neptunem. Tím bude ovlivněno především dopoledne. Nad ránem se objeví hluboké a intenzivní sny. Vstávat se bude s lehkým "omámením" a hůře se člověk bude dostávat do reality. Ráno lze prožít hluboké meditace, dojetí a soucítění s celým světem. Objeví se rozpor mezi rozumem a citem. Zklamání, nejasnosti a určitý klam bude ve vzduchu celý den, proto buďte bdělí. Vyhněte se věřit všemu, co uslyšíte. Nevěřte ani mě. Zároveň opatrně na slova. Dnes se člověk těžko udržuje v přítomnosti, můžete mít pocit, že máte tendenci "ulítnout" do jiného světa.

Středa
19.12. 2012
Dnešní den je to ustát si sami sebe před druhými a přitom být schopen spolupracovat. Buďte dnes pružní, přizpůsobiví změnám a přílivu velké energie. Luna v harmonickém aspektu na Marse a Dračí hlavu ukazuje na silný příliv energie a rychlost. Dnes půjde vše jak po másle. Naskočte na vlnu "másla" a jedéééém.

Čtvrtek
20.12. 2012
Po 8 hodině ranní Luna vstupuje do znamení Berana a vytvoří konjunkci s Uranem. Dnešek je ještě rychlejší než středa. Především uranská energie svobody, nezávislosti a vyššího vědomí je silně aktivní. Dnes bude vše jinak a stane se spousta překvapení a uvnitř nás projde revoluce, která je o osvobození. Rychlé pochopení souvislostí, opuštění starého.

Mezi lidmi se může objevit hodně nervozity, napětí a možná až "hysterie". Týká se to lidí, kteří žijí právě z pozice strachu, ega.

Udržte si své pozitivum, svou sílu a buďte světlem. Dnes nasedněte na vlnu světla a vzhůru k novému vědomí.

Dnes padne velmi mnoho rozhodnutí a projeví se nové vize, sny a poznání. Dnešní den by se dal přirovnat symbolickému poslednímu soudu. Luna v konjunkci s Uranem je v harmonickém aspektu na Venuši a plnou "režii" má energie Boží Matky.

Příliv Lásky je právě dnes velmi silný a intenzivní. Otevřete své srdce Lásce, lásce k bližnímu, k lidství, k životu, k Zemi.

Pátek
21.12. 2012
Luna v harmonickém aspektu na Venuši a Merkura symbolizuje rovnováhu mezi rozumem a citem. Důležité je sdílení, kontakt s druhými. Slunce vstupuje do znamení Kozoroha a vytváří přesný aspekt s Neptunem, planetou vyšší oktávy Lásky, soucítění. Je možné hluboké spojení s duší. Hluboké propojení s druhými, které vede k pocitu sounáležitosti. Universum - Vesmír - celistvost.

Sobota
22.12. 2012
Dopoledne se začne projevovat podrážděnost, vztek, zklamání. Tlak, co vše se ještě musí stihnout, když ten konec Světa nebyl. Dnes je potřeba překročit příliš mnoho emocí a napětí. Dnes vás může překvapit nespokojenost. Až večer přinese více klidu. Po 19 hodině Luna vstupuje do znamení Býka.

Neděle
23.12. 2012
Adventní neděle.
Harmonický aspekt Slunce a Pluta na Lunu předznamenává příznivý a velmi intenzivní den. Dnes se dostanete do klidu, a přitom uděláte více práce, než když pospícháte. Udržte si vnitřní klid i pohodu odpoledne, kdy sami sebe dostanete pocitem povinností do stresu. Konejte s lehkostí, radostí a důvěrou.

Děkuji vám za maily, které mi chodí, poděkování za horoskopy. Jsem ráda, že jsou vám průvodci a pomáhají osvětlit dění. Jsem velmi vděčná, že vás obohacují.
To je má Láska k vám.

Děkuji. Požehnaný adventní čas.
Petra Nel
www.astrologiepetranel.cz

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Horoskop na prosinec 2012
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Žena vodnářka - jak se jí omluvit a opravit rozpadlý vztah? 19 3623x
Muž ve znamení raka - zkušenosti s povahou a chováním takového člověka 9 4548x
Horoskop 2015 pro všechna znamení zvěrokruhu 3 3914x
Týdenní horoskopy Petry Nel Smolové 10 7066x
Horoskop 2014 - všechna znamení zvěrokruhu 12 4842x
Znamení zvěrokruhu a nevěra - sedí to na vás? 31 4882x
Milenci podle horoskopu - zkušenosti, názory 24 5196x
Odpuštění podle horoskopu 4 3211x
Horoskop na měsíc červen 2013 8 4352x
Indiánský horoskop a charakteristika osobnosti 13 4968x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny