Téma: Sanyzon krém - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

02.02.2014 23:04
Uživatel: kikinko22
0-100
Odpovědí na téma: 7
Text: 

Dobrý večer,

chcela by som sa spýtať či niekto z Vás nemá skúsenosti s týmto krémom. Nikde som nenašla komentáre či skúsenosti ľudí na účinnosť tohto krému, okrem stránok kde sú vypísané jeho účinky.

Tento krém mi viacmenej nanútil predajca v bioshope, ktorý som si kúpila v nádeji, že mi ako tak dopomôže zbaviť sa akné, ktoré nebolo až také strašné, ako teraz po používaní tohoto "zázraku". Neviem či ho moja pokožka zle znáša, alebo je to len kvôli tomu, že ju detoxikuje. Aj keď spočiatku som bola naozaj nadšená, no postupom času moje nadšenie opadlo. Teda moja otázka znie, či má niekto skúsenosti s týmto ozónovým krémom.

Vopred ďakujem.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3248x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Sanyzon krém
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
02.02.2014 23:13 Uživatel: Barča
Téma: Sanyzon krém - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Reklama jak vyšitá.

 
02.02.2014 23:14 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Sanyzon krém - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Koukám, že jste se dnes už ptala na Sanyzon krém i na zdravie.sk, tak uvidíte co Vám bude odpovězeno.

 

 
03.02.2014 01:02 Uživatel: kikinko22
0-100
Téma: Sanyzon krém - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

To nie je reklama, ja sa snažím zistiť, či tento krém niekomu naozaj pomohol resp nepomohol, za akú dobu a podobne. Hľadám ľudí, ktorí majú reálne skúsenosti a pýtam sa z jednoduchého dôvodu, ktory uvádzam hore. Keďže moja tvár naň reaguje zle chcem sa dozvedieť, či je to prirodzený proces detoxikacie ako oni uvádzajú, či mám vytrvat alebo ho už viac nepoužívať toť vše. A vzhľadom na to, že mi na iných fórach neodpovedali, rozhodla som sa využiť toto české fórum, nakoľko tento produkt je českého pôvodu a je možné, že tu budú mať ľudia viac skúseností. Preto prosím, aby na túto tému reagovali ľudia so skutočnou skúsenosťou, nie takí čo chcú zbytočne vyrývať. Ďakujem

 
03.02.2014 08:31 Uživatel: Barča
Téma: Sanyzon krém - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

V původním znění před úpravou vypadal text jako spousta jiných reklam. Vycházím z toho, že pokud má někdo zkušenost, jak si o ni píšeš, pak mu není potřeba vyjmenovávat všechny slibované účinky, aby věděl o jaký krém se jedná.

Malá poznámka - tady píšeš, že jsi viděla … zdokumentovanú fotografiami niekoľkých prípadov, kde je jasne vidieť ako sa rana postupne lieči … ALE akné není rána a proto mi to i na dotyčné diskuzi připadá, že jde o reklamu. Vždyť krém může mít i pozitivní účinky, ale slibovat mořský vzduch (ten na akné pomáhá) v krému?

P. S. Nedala jsi odkaz na dokumentaci těch několika klinik používajících Sanyzon, navíc jsi se ptala i na zkušenosti "… možno aj nie na spomínaný problém …"

 
03.02.2014 12:17 Uživatel: kikinko22
0-100
Téma: Sanyzon krém - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Opkujem, že o reklamu nejde, pokiaľ se mala možnosť si všimnúť ja ho nevychvaľujem do nebies, práveže hovorím, že som sa po ňom vysypala ako v puberte, dávno som taká vyhádzaná nebola. Preto chcem vedieť, či to je zle alebo práve naopak účinkuje a tento stav sa časom pri používaní zlepší. Za to, že moja prosba, na Vás pôsobí ako reklama ja nemôžem. Účinky som vypísala len v skratke vzhľadom k tomu, aby si človek nemusel hned hľadať o čo ide. Je hneď niekoľko kliník kde sa lieči ozónom, napr. v Žiline, Bratislave, Dunajskej Strede a neviem kde ešte. Vidím, že ste človek, ktorý musí mať za každých okolností pravdu. Nech sa páči http://www.therapy.cz/zajimavosti.php . A ak Vás môžem poprosiť pokiaľ nemáte skúsenosti s týmto krémom Vaše komentáre sú pre mňa neužitočné, tak sa vyjadrujte k téme kde Vaše rady budú prospešnejšie.  

 
03.02.2014 12:34 Uživatel: Barča
Téma: Sanyzon krém - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Je mi líto, jestli vidíš moje argumenty jako vyrývanie, ale odkaz, který jsi vložila není o účinku Sanyzonu - krém, ale o ozónové terapii. Což není totéž.

Opakuji - kdo má osobní zkušenost, tomu není potřeba psát o pozitivních účincích tohoto krému.

A nemusím mít pravdu, ale nechám se ráda přesvědčit.

 
03.02.2014 12:59 Uživatel: kikinko22
0-100
Téma: Sanyzon krém - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Áno, vnímam to ako vyrývanie, pretože, ak ste si dali tú námahu čítať duskusiu na inom fóre a chcete sa oháňať tým čo tam je napísané, tak si skúste všimnúť, že jeden užívateľ spomína, aký je ozón jedovatý, preto som si zase dala tú námahu ja a zistila som, že liečba ozónom asi až taka jedovatá a neprospešná nebude, viď odkaz. Takže moja reakcia bola na margo toho, nie na margo krému. To či je treba vypisovať účinky alebo nie, nie je potrebné riešiť už to tam je napísané. A diskusia je založená za účeľom zistiť či má niekto skúsenosti, nie za účeľom propagovať, to by vyzeralo asi trochu inak, kedže moja skúsenosť je zatiaľ ZLÁ, pretože ako hovorím po pár dňoch používania sa mi pleť zhoršila aj keď na začiatku som mala pociť, že krém zaberá.  

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Sanyzon krém - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny