Téma: Jak být atraktivní, najít si holku a být šťastný

13.06.2020 10:52
Uživatel: ttoomm2
Věk:  27
0-100
Odpovědí na téma: 11
Text: 

Dobrý den,

prosím Vás o radu jak být pro ženy atraktivní. Mám problém si sehnat partnerku. Nikdy mě žádná nebalila a můj nejdelší vztah byl půl roku, jestli se tomu dá říkat vztah.

 

Všichni si na mě váží, jak jsem hodný, milý, chápavý, pracovitý, cílevědomý a když narazím na problém, dokáži ho vyřešit a jsem spolehlivý.   I když všechny holky tvrdí, tak tyhke vlastnosti hledají, nejsou pro ně v dnešní době atraktivní. Holky z toho nebudou mít "motýly v břiše" a nezamilují se do mě. Stalo se mi to už několikrát. Poslední rozchod byl, že jsem od slečny slyšel, jak jsem úžasný, ale že mi nemůže dát tolik lásky, jako já jí. Že mě nemiluje.

 

Nejsem asi nejhezčí, mám lehkou nadváhu, ale nic strašného. Mám vyšší hlas na kluka. Začaly  mi padat vlasy - mám vysoké kouty, ale jsem hodně chlulatý na těle. Jinak se o sebe ale starám, chodím upravený, nechal jsem si teď narůst strniště, které zastřihávám a upravuji. Jsem normální kluk z vesnice.

 

Asi bych měl cvičit a lépe jíst, ale říká se, že chlapi s bříškem jsou pro někoho atraktivní. Jím normálně, žádné fastfoody. Mám rád klasickou českou kuchyni, ovoce, zeleninu. Nechci jíst zádné dietní věci bez chuti.

Někdo mi poradil, abych doplňoval testosteron, ale přijde mi blbost brát nějaké prášky, to by mě vypadávaly vlasy ještě víc.

Mám začít nosit značkové oblečení? - přijde mi to povrchní, ale přijde mi, že dnes (13.06.2020) taková věc dost rozděluje společnost.  

 

Měli byste nějaké rady? Děkuji.

 

Abyste věděli, jsem nešťastný. V nejlepších letech, kdy si všichni užívají romantické výlety s drahou polovičkou a mají spousty sexu já žiji sám. Nemám důvod si myslet, že se to do budoucna změní. Neumím si představit, že by se mnou nějaká holka chtěla trávit čas. Ztratil jsem smysl života - mít rodinu, vychovat děti… Jsem asi rozený na to makat, plnit úkoly a zůstat sám a nepotkat štěstí.

Každé další odmítnutí, či vyhýbání se setkání se mnou, nebo jen zobrazení zprávy a ignorace od holek je pro mě více zničující. Většinou večery o samotě probrečím než usnu.

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
13.06.2020 18:22 Uživatel: Rypoušice
Věk:  27
2000-3000
Téma: Jak být atraktivní, najít si holku a být šťastný
Text uživatele: 

Ty musíš být hlavně sebevědomý, to je klíč k úspěchu. Působíš jako klasický dnešní ufňukánek, co obviňuje holky z toho, že ony chtějí tohle a tohle a hlavně parchanty a bla bla bla. To je jsou jen pohodlné výmluvy. Asi by ti na sebevědomí pomohlo třeba trochu cvičit a oblečení - dnes (13.06.2020) i neznačkové vypadá dobře, takže to bych neřešila. Hlavně musíš být mužný, musíš působit jako správný chlap, a k tomu ti nejvíc pomůže právě to sebevědomí a zdravá sebeláska. A navíc, jestli jsi někde na malém lontě, tam moc šance asi nejsou, možná by bylo lepší lovit někde ve větším měste.

 
13.06.2020 22:37 Uživatel: Koronavirus
Věk:  13
Téma: Jak být atraktivní, najít si holku a být šťastný
Text uživatele: 

Být nejdříve šťastný bez holky a mít svůj cíl nezávislý na holce. Cíl, který opravdu chceš, ne nálepku na bolest.

 

Pořídit si knížku o balení žen. Nemám přehled, ale různé "jak sbalit ženu" určitě existují. Je třeba trochu poznat druhou stranu. Ženy myslí trochu jinak, reagují trochu jinak, a jejich role je také trochu jiná. Často si kluci myslí, že ženy jsou v zásadě (myšlením, cítěním a jednáním) jen jinak vypadající kluci.

 

Častá chyba je pokus lovit v jiných vodách - výrazně jinak založené ženy, výrazně v jiné lize (nad / pod úroveň, společenskou vrstvu, atd.), s výrazně jinými záměry než jsou vaše, a tak dále.

 

Odmítnutí je věrný společník začínajícího kluka. Netřeba ho brát tragicky.

 

Ovšem pokud nemáš v hlavě nic jiného než zoufalé pokusy o seznámení a založení rodiny. A hroutíš se z každé ignorace v internetové komunikaci. A večer štkáš do polštáře. Tak je třeba nejdříve se zbavit nebo silně oslabit tuto potřebu. Jinak je na tobě moc vidět, jak moc zoufale chceě ženu - a neexistuje spolehlivější odpuzovač a strůjce neúspěchu.

 

Lidi, co jsou tzv. rodinného typu, a nemají jiný cíl ani koníček, a bez vztahu je jejich život prázdný - jsou v nevýhodě. Je pro ně těžší, byť třeba dočasně, upnout cíl na něco jiného.

 
14.06.2020 19:34 Uživatel: PetrKov
Věk:  31

Město:Brno

100-500
Téma: Jak být atraktivní, najít si holku a být šťastný
Text uživatele: 

Řeknu to takhle - můžeš mít skoro každou holku, o které si myslíš, že ji dokážeš sbalit.

Když budeš mít vysoké zdravé sebevědomí a prostě tomu budeš věřit, tak si budeš moct vybírat. A pak se vůbec nebudeš divit, co na tebe třeba tak hezká holka vidí.

 

Jenže aby to tak bylo, tak musíš nabrat zkušenosti. Čím více budeš působit, že si můžeš vybírat, tím větší šance máš. Problém je v tom, že to nesmíš hrát, to by dlouho nefungovalo. Prostě k tomu musíš dospět. Někdo k tomu nedospěje nikdy. Hlavní je si říct, že vůbec o nic nejde. I kdyby ti řeklo 100 žen ne, tak je to jejich chyba, ne tvoje. Ony se připraví o fajn chlapa do života. Vyberou si borce z fitka, se kterým nebudou vůbec šťastné. A vydrží jim to chvíli.

 

Nejhorší jsou začátky, prostě to zkoušej.

 

Hlavní je se z žen nepo*rat. Čím více se jim snažíš dvořit, tím více uvidí, jak moc pro tebe znamenají. A tím méně si tě budou vážit. Je dobré jim ukázat, že máš nějakou úroveň, ale nechovat se namyšleně. Tím si ji udržíš a bude to fungovat dlouhodobě a nebude tě zneužívat a k tomu budeš pro ni zajímavý.

 

Rozhodně nesmíš být pikolík co pro ni udělá první poslední. Pokud se ti náhodou podaří sbalit hezká a budeš se chovat tak, že to je pro tebe normální, udržíš si i ji.

 

Dokud holka vidí, že ji můžeš kdykoli vyměnit, bude se snažit. Bohužel tak to je.

 

Pokud chceš najít snadno hodnou holku, tak dnes (14.06.2020) asi jedině v kostele. Ta by si tvých vlastností mohla vážit ihned. Diskotéka je to poslední místo, kde bys měl hledat.

 

 

 
15.06.2020 09:57 Uživatel: Žera
Věk:  33
Téma: Jak být atraktivní, najít si holku a být šťastný
Text uživatele: 

Jaké se ti líbí slečny? Aby nebylo jádro problému v tom, co mají všichni muži, že jsou nesoudní ke svému vzhledu a možnostem a mají vysněno, že jim na rande přijde nejméně Perkasuová nebo Verešová a diví se, že se tak neděje. Normální holky přehlížejí, protože čekají na topmodelky. : ) Zkusila bych si ujednotit koho hledáš a podle toho zvolit prostředí. Nejhorší jsou ty typy mužů, co začnou vyjmenovávat dvacet parametrů - aby byla štíhlá, dlouhé nohy, pevné krásné poprsí, nebarvené přirozené vlasy a musí je mít po ramena víc ne, aby se líčila výrazně hlavně neonovými barvami, aby nosila šatičky a podvazky, lodičky a vždy chodila aspoň 2 cm za mnou a ne víc, aby měla upravené nehty a hlavně rudé barvičky jiné se mi nelíbí. atd. I takové parametry vozového parku jsem zažila. : )

 
30.06.2020 00:31 Uživatel: Koronavirus
Věk:  42
Téma: Jak být atraktivní, najít si holku a být šťastný
Text uživatele: 

Takové parametry "vozového parku" je velice snadné dosáhnout. To nejsou nijak vysoké cíle. : -) Dokáže jim vyhovět sice menší, ale i tak pořádně značné procento žen.

 

 

 
21.06.2020 21:14 Uživatel: hemenex
Věk:  26

Město:Znojmo

0-100
Téma: Jak být atraktivní, najít si holku a být šťastný
Text uživatele: 

Ahoj ttoomm2,

 

nikdo jiný než ty sám, ti nepomůže. A toto si prosím zapamatuj a snaž se na to myslet ve všech situacích, kdy chopíš do ruky raději mobil a v googlu si začneš vyhledávat řešení.  

Nemílim-li se dopadá to vždy stejně. Utvrdíš se akorát v tom, znovu a znovu, že mimo sebe odpověď neexistuje.

V tomtoto případě dokonce i mimo reálný svět a řešení problému se začíná hledat v 2D světě virtuálním - děláme to všichni, i já - kde chybí reálný kontakt. Už Sokratés říká, že pouze v živém dialogu je možno nalézt řešení.

A proto, že moc dobře vím, že odpověď nemůžu jen tak lehko sdělit, tak se pokusím alespoň nabídnout pomoc formou otázek, na které si zkus upřímně odpovědět a pak i nějaké rady, který by jsi chtěl slyšet.  

 

Otázky

  • Jaké jsou tvé vztahy s rodiči? Dobré? Špatné?
  • Kdo to jsou všichni? Kdo z těch všech o tobě říká, že jsi hodný, milý a tak dále? Kolik jich bylo z těch všech? 3 lidé? Mnoho lidí?
  • Všechny holky myslíš celkově? A jak jsi došel k takovému závěru? Ty ses všech holek na světě ptal? Nebo tím "všechny holky" myslíš tím ty dvě nebo tři se kterýma jsi se kamarádil?  

Rady

  • Chybu jsi začal hledat na povrchu (na těle). Rozhlídni se kolem, když jdeš po ulici nebo když stojíš na červené a nemáš co dělat a zkus zjistit, proč jsou někteří spolu. Hned poznáš, co je povrchní a co je to skutečné. A jako zrcadlo se ihned nastaví odpor k povrchnosti. Proto se i u sebe tomuto vyhýbej nebo se sám sobě rychle zprotivíš. Nikdo není dokonalý a kdo tu dokonalost hledá fyzickým zrakem, no prosím.
  • Dávej se co budeš chtít. Máš chuť na smažený kuřecí kousky s hranolkama a sladkokyselou omáčkou? Dej si ji. Máš po ránu chuť na rohlík s máslem a medem? Dej si ho a k tomu čaj s medem a citronem. Ale vždy to dělej vědomě! A nikdy nestloustneš, protože zkrátka vědomě se rychlá jídla nekonzumují v tak velkém množství, jak se to teď děje
  • Na jedné straně mluvíš, že jsi ztratil smysl a na druhé straně si jej vzápětí napsal - MÍT RODINU. Zkus se hecnout a myslet (vědomě) na rodinu každý den. A spoj to rovnou se svou rodinou, svými rodiči, vztahy s nimi. A radím ti, udělej to tím nejlaskavějším způsobem, protože oni to s tebou vždy a všude myslí dobře i když to tak občas nevidíš (ale vidí to tvoje duše, která se ozívá a projevuje právě tím pocitem smutku, pocitem, že nebylo něco vysloveno)
  • Měj v každém okamžiku na paměti tu skutečnost věci, že jsi sám a že večery probrečíš, někdy možná i s myšlenkami na všechno se tady vykašlat. Nikdo o tom nemusí vědět, postačí, když to víš ty sám (mimochodem, tohle je to Tajemství, které je dobré si nechat pro sebe a z něj brát sílu k životní změně). Nejprve pozoruj tento stav skutečnosti jakoby odděleně, jak kdyby jsi se na něj jen díval. Pak k tomu připoj pozorování následků chování. A jestli jsi mně dobře pochopil, přijdeš během svého pozorování na pravý význám slova KARMA, což je univerzální zákon, který platí v celé existenci všeho. Nakonec by jsi se měl dostat do tak hluboké minulosti příčin, že objevíš prapříčinu všech následků - poslední následek: smutné večery o samotě.  
  • Pamatuj, vše má svůj důvod. Je to prastará moudrost, která se skrývá za všemi těmi vyhledávánimi na googlu

Shrnutí na závěr. Taky jsem byl takový. Můj způsob života se mi zkrátka nelíbil. Všechno to šlo stejně jako v tvém případě přes slzy. A v tom je ta síla. Padnout na kolena a podívat se konečně pravdě do očí. A až ji uvidíš a porovnáš s tím, jaký jsi chtěl být, jaky jsi dokonce BYL a stále JSI, ukotvíš si svůj smysl tak hluboce, jak hluboce jsi na své cestě klesl! V tom je pravý význam cesty. Poznání odkud jdeš (jaké jsou tvé kořeny), kam jsi na počátku směřoval (smysl života) a kam jsi došel (ztráta smyslu života). Zaměř se na kořeny, půdu, domov, rodinu a ostatní přijde samo : -)

Prostě měj vždy na paměti, že jsi se nenarodil jako smutnej, ale, že smutným tě někdo učinil!

Najdi prapříčinu smutku a najdeš i to nejcenější - svůj život - štěstí. A jakmile to štěstí najdeš, uchop jej a natáhni jej na celý život! A nikdy jinak!

 

 

 

 
17.07.2020 19:06 Uživatel: Mr. Unlucky
Věk:  30
Téma: Jak být atraktivní, najít si holku a být šťastný
Text uživatele: 

Holku nehledej a zaměř se na sebe, holka tě akorát zneužije. Holky jsou všechny namyšlené a hodně z nich jsou zlatokopky. Jestli si chtěl radu, tak to je můj názor.

 
18.07.2020 20:22 Uživatel: PetrKov
Věk:  31

Město:Brno

100-500
Téma: Jak být atraktivní, najít si holku a být šťastný
Text uživatele: 

To je blbost. Holky jsou takové, jakým jim dovolíš být.

I chlapi i holky dokážou druhého využít pro své dobro.

Pokud oba znají svou hodnotu a umí říct ne, tak se nestane, že tě zneužije. A pokud ano, bude to jen jednou a naposled.

 
23.08.2021 12:54 Uživatel: Stáňa 43
Věk:  43
Téma: Jak být atraktivní, najít si holku a být šťastný
Text uživatele: 

Hele, zkus napsat paní Barunce. Boží žena. Mě se nic nevedlo, žádný vztah, práce na h… Už jsem tady ani na tom světě nechtěla být. Ona mi moc pomohla. Opravdu moc. Věřím jí.  

 
13.10.2021 19:23 Uživatel: MamaMarta
Věk:  57
Téma: Jak být atraktivní, najít si holku a být šťastný
Text uživatele: 

Marta 57/168/65, hledá milého muže, který by se chtěl ještě zamilovat.  http://MamaMarta57.goshrink.com

 
14.10.2021 02:23 Uživatel: Patrik Chrz
Věk:  46

Město:Praha

500-1000
Téma: Jak být atraktivní, najít si holku a být šťastný
Text uživatele: 

Jak už tu jinými slovy zaznělo - snaž se být takovým, abys byl pro holky atraktivní, ony pak přijdou samy, ty tomu musíš jít jen naproti, tj. chodit mezi lidi, protože doma si tě žádná nevšimne.  

 

Ze všeho nejdůležitější je sebevědomí, ne nadarmo se říká, že je lepší drzé čelo než poplužní dvůr. Zkus něco udělat s tou svojí nadváhou. Ne proto, že by to pro ženské byla překážka, ale proto, že je to překážka pro tebe, snižuje ti to sebevědomí. Přihlaš se do nějakého kurzu cvičení, kde jsou smíšené skupiny (šance na seznámení), choď na nějaké hromadné turistické akce (kdybys byl z Prahy, můžu nějaké poradit). Najdi si koníčky, ideálně opět nějaké, které budeš provozovat ve smíšených skupinách.

 

Je ti 27, můžu tě ujistit, že co se zájmu ženských týče, bude se to teď už jen zlepšovat. Jak jim postupně začínají bít biologické hodiny a vysněný princ nepřichází, začnou lovit i ty normální kluky, kterými dosud pohrdaly. Až ti mine cca 35 nebudeš stačit je odhánět. Takže klid, nauč se být štastný a naplnit svůj volný čas i bez nich, ony přijdou sami a budeš si moct ještě vybírat.  

 

Zkus různé seznamovací akce typu rychlé rande a podobně. Za cenu dvou lístků do kina si promluvíš s 10+ holkama. Výhoda je, že ty 3 minuty budou jenom "tvoje" a budou muset odpovídat na tvoje dotazy ať se zeptáš na sebevětší hloupost, s největší pravděpodobností odpoví, i kdybys odtamtud neodcházel sám, naučíš se trochu konverzovat a můžeš to použít v normálním životě.  

 

Zkus netratiční možnosti seznámení, kamarád chodí lovit na demonstrace, zejména různé eko-, práva zvířat, tam je nespokojených a neuspokojených ženských spoustu, stačí se chvíli tvářit že jste na společné vlně a budou to ony, kdo ti budou rozepínat kalhoty! Máš si vůbec tu holku kam přivést, nebo bydlíš u rodičů?

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Jak být atraktivní, najít si holku a být šťastný
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Nevím co dělat - líbím se jí, ale hledá jinde. 3 1422x
Prožitky ze života bez blízkosti 4 1654x
Kde najít slušného muže, kam se slušní muži poděli - rady, diskuze 6 1991x
Co se stalo s muži - nechtějí se vázat, ženit, nechtějí mít děti 38 5031x
Vzdát hledání partnerky, totálně bezvýchodná situace 7 2189x
Chytrý, pohledný a hodný, přitom stále single, kde dělám chybu 10 2503x
Mám problém najít vztah, vždy skončím jen jako kamarád 5 2275x
Hledám muže - lékaře k seznámení 1 2029x
Kde se seznámit i bez seznamky - rady, tipy, diskuze 11 4215x
Jaké fotky jsou vhodné na seznamku - tipy, rady 4 1963x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny