Téma: Vdaná a zároveň zamilovaná do ženatého může

28.07.2020 13:16
Uživatel: kathliin
Věk:  41
1467751806_2_srdce.jpg
0-100
Odpovědí na téma: 11
Text: 

vim, ze nejsem jedina… ale… zase se mi to stalo… 45 a blaznive se zamiluju… do zenace… sama vdana… co s tim?? neni to klasicka zamilovanost kdy se schazime, skocime na sebe a pak jdeme spokojene domu… v podstate se nevidame… jen si piseme… a kdyz se vidime… tak je to boure emoci a my jdeme k sobe - v podstate proti vlastni vuli… vim, ze mu na jeho zene zalezi… i ja mam hodneho muze… ale neco tam je… neco co nam nedovoli nechat to byt. tisickrat mi pomohl v praci a nebyly to jen drobnosti. tisickrat mi dovolil na neho kricet… tisickrat kricel na me. ale jen pres pismenka, pak se vidime a ja ho strasne chci… a verim, ze i on me… jenze si vzdy musim projit tim - nemelo se to stat, nejsem na sebe hrdy… to ale ani ja. doopravdy jsme se vlastne ani nemilovali. zname sve rodiny vzajemne… prilezitostne me k nim pozval a ja i pres velky stres prijala… ma skvelou rodinu, zenu. a teď babo rad… mam ho moc rada… ale vim, ze on ma moc rad svoji zenu… co citi ke me? dokaze se mnou byt cele hodiny na telefonnu a cist me… rad me cte… nevrkame… povidame uplne o vsem… o praci, detech… partnerech, vareni. je mi vlastne partnerem daleko vic nez muj muz… ano, vzrusuje me… citim motyli… nechci o tohle prijit… ale uz to trva 3 roky… a my jsme v zacarovanem kruhu… co poradite?

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3798x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: zamilovana?
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
29.07.2020 09:31 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
3000-4000
Téma: Vdaná a zároveň zamilovaná do ženatého může
Text uživatele: 

Mila Kathliin, to, co te potkalo, potkalo a potkava i miliony dalsich lidi. Laska je krasna a neda se ji poroucet.
Jsi dost zrala na to, abys vedela, ze laska ma i dalsi faze. Do te se milenci malokdy dostanou, nestihnou si zevsednit. Mozna prave z toho duvodu je ta zamilovanost tak lakava - neproziva totiz vsedni den. Predstav si, kdybys se svym milencem prozivala kazdy vsedni den. Myslis, ze by ta touha byla porad tak velika?
Neporadim ti nic. Je to na tobe. Musis zvazit, jestli stoji zato, rozbit dve stasne a dobre fungujici rodiny a udelat nestastnymi tolik lidi kolem sebe. I ta tvoje (nebo vase) laska by vam za nejaky cas zevsednela a navic by jste oba museli prihlizet nestesti, ktere jste oba zpusobili. Nedokazu si predstavit, ze i potom by jste dokazalli byt stastni.  

 
30.07.2020 07:59 Uživatel: kathliin
Věk:  41
1467751806_2_srdce.jpg
0-100
Téma: Vdaná a zároveň zamilovaná do ženatého může
Text uživatele: 

nejsme stastny… nejsme tak uplne zamilovany… nejsme milenci… ????, a o tom to prave je… vime, ze nesmime znicit to co je kolem nas… my jen kdyz se potkame tak jsme nateseni ze spolecnosti toho druheho… piseme si o vsechnich dnech, praci a krivdach… nevyznavame si lasku ani neplitvame neznyma slovickama… kolikrat mi vynadal ????, ne, ani tak nechci radu co s nim mam delat - jsem stasna, ze je… spis jsem napsala uvahu na tema jak snadno se z ciziho muze muze stat nejvetsi pritel. nekdo koho ma ten druhy strasne moc rad i kdyz vi, ze kdyby zili spolu nebylo by to stejne… chtela jsem se dopidit proc se to deje… co lidem chybi v beznem ziti, ze hledaji neco jineho?? on mi nedava vic bez manzel (a uz vubec ne sex), dava mi pocit vyjimecnosti… a cas, more casu v pismenkach… kdy nevypravi on, ale ja… zna vsechny moje bolesti nazpamet… moje doufani. prohry. a porad me cte… vim, ze me cte rad. ????, daleko vic nez me muz posloucha. ano, jsem dost stara na to, abych vedela, ze mu nemuzu rict - pojd, zkusime to spolu? a nemelo to nenavratne dopady pro vsechny… ale proc vubec se stalo, ze je mi s nekym uplne obycejnym ???????????? tak hezky???

 
30.07.2020 10:19 Uživatel: Kvetinka353
Věk:  24
0-100
Téma: Vdaná a zároveň zamilovaná do ženatého může
Text uživatele: 

Přiznám se, že nyní prožívám podobnou situaci, i když bez manželského svazku.

Snažím se vždy na něm vytěžit maximum, co mi může dát a na budoucnost nemyslím. My jsme oba mladí (25 a 30 let). Je na mě hrozně hodný, vím, že mě má rád.

Vše bude, tak, jak má být. ; )

 
30.07.2020 14:00 Uživatel: sarka-
Věk:  44
Téma: Vdaná a zároveň zamilovaná do ženatého může
Text uživatele: 

všem co tohle dělají, nakopat zadek! je jedno že máte zamilovanost. ta vám život neutáhne. poškozujete tím ostatní a tečka. jste rozežraní tím co máte a nemyslíte na ty druhé. pokud něco nefunguje, máte se rozvést lidi. samozřejmě předtím komunikovat. situace, kdy to především pánům vyhovuje je kopa, a jen dík takovým ženským, jde vše do kopru. chlap nebude zanášet, jak mu nedáte šanci. ta neúcta k ženám je taky katastrofa. ostuda, hanba. jen to podporujete. / to třeba není váš případ/  a pro případné darebáky vás mohu ujistit, že věk nemá s mým názorem nic společnýho, tak si běžte pánové hajnout, a šuškejte ty vaše buchty doma 

 
01.08.2020 10:40 Uživatel: silenka
Věk:  62

Město:u Prahy

Téma: Vdaná a zároveň zamilovaná do ženatého může
Text uživatele: 

Snad i tato od plic odpověď pomůže, aby šla tazatelka do sebe. Já napíšu za sebe. Musí si říkat: Jsou to jenom hormony, je to jenom chemie, jde to těžko, ale dá se to zvládnout, i když nikdy nezapomene. A je to droga. Hormon lásky a štěstí je vlastně podle chemického vzorce podoben pervitinu, takže mladá paní je zdrogovaná. Tolik touží a přece ví, že nesmí, je to sladké, ale potom strašně bolestivé, zrovna tak jako touha po droze. Až se z toho člověk dostane do depresí. Vím o čem to je ještě více, protože já jsem lásku pocítila pouze z mé strany, tedy neopětovanou a to je člověku jak v propasti a je mu zle i na zvracení. Prý to přejde. Počítám měsíce. Pomůže asi nestýkat se, odejít z práce, nepsat si.

 
09.08.2020 17:02 Uživatel: kathliin
Věk:  41
1467751806_2_srdce.jpg
0-100
Téma: Vdaná a zároveň zamilovaná do ženatého může
Text uživatele: 

tazatelka jde do sebe, jinak by tu nebyla a nemyslela si, ze ji poradite… uz vim, ze ne…  

 
09.08.2020 17:03 Uživatel: kathliin
Věk:  41
1467751806_2_srdce.jpg
0-100
Téma: Vdaná a zároveň zamilovaná do ženatého může
Text uživatele: 

mozna sama jednou pochopite. a pak se me zeptejte jak to vidim ja…

 

 

 

 
09.08.2020 10:27 Uživatel: Annas
Věk:  40
Téma: Vdaná a zároveň zamilovaná do ženatého může
Text uživatele: 

Hlavně, že některé tazatele, tady ti moudří uživatelé této diskuze - jména jsou stále stejná, uráží, mladé holky, které s nikým ani nespali, jen se zamilovali označovali za matrace, k. čky a pelešivé vdané paničky, které mají doma hodné ˇ- znamená hloupé, naivní a pod pantoflem ty jim nevadí, to jsou chudinky, kterým srdce vzplálo. Zkuste se nad sebou zamyslet vy, co si tu hrajete na moudré a neodvolatelné a když už kážete morálku, buďte aspoň ke všem stejnou měrou morální. Já vím mladá holka je pro ženy kolem 40 let čarodějnice, kurvy a když to stejné dělá ženská na odpis, je to v pořádku ať si užije. K blití jako vždy tady!!!  

 
09.08.2020 17:01 Uživatel: kathliin
Věk:  41
1467751806_2_srdce.jpg
0-100
Téma: Vdaná a zároveň zamilovaná do ženatého může
Text uživatele: 

tak jsem vlastne nepochopila vasi reakci?? spis jen prskani a vztek. ok…

 
21.08.2020 21:12 Uživatel: Pánko
Věk:  78
Téma: Vdaná a zároveň zamilovaná do ženatého může
Text uživatele: 

Tady  nepomůžou žádné rady. Milenci a milenky byli a budou. Je jen otázkou vůle a času kam až dojít. Pokud někdo žije ve spokojeném manželství a zahybá je dáno intenzitou tohoto vztahu. Pokud se to neprovalí a daří se to ukočírovat nic proti tomu. Pokud se to provalí, jediným řešením je rozvod, nic jiného. V nejistém vztahuje je život s partnerem živoření. Znám kolegu, který až před 25 léty jako ženatý začal vztah se svobodnou ženou a udělal jí dítě. Manželka se o tom dověděla a tak v tomto nejistém vztahu žili 25 let. Vysvobození z toho bylo náhlým úmrtím manžela. A bohužel stále vyhledával nové a nové vztahy i při dost vysokém věku.

 
21.09.2020 15:55 Uživatel: שְׁלֹמֹה Liam‬‎
Věk:  39

Město:Prague

Téma: Vdaná a zároveň zamilovaná do ženatého může
Text uživatele: 

 

Opakované vložení nevyžádané reklamy do webu. Uživatel/ka byl/a zablokován/a.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Vdaná a zároveň zamilovaná do ženatého může
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Možné těhotenství 4 3174x
Přítelkyně odmítá sex před menstruací, odmítání prodlužuje 14 2269x
Nevěra manželky jako koření 7 2418x
Jak často, jak se mazlíte v dlouhodobém manželstí, pokud vůbec? 9 1890x
Chci víc sexu než partner 7 1968x
Chci více sexu než manžel, jak ho přimět k častějšímu sexu? 19 2760x
riziko 5 1203x
Jsem ještě panna, ale mám asi protrženou panenskou blánu prsty 4 2859x
Odmítá mě partnerka 18 2034x
Asi těhotná v 15? 11 1931x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny