Téma: Práce ve fastfoodu - zkušenosti, názory, diskuze, reference

23.09.2022 13:41
Uživatel: MightyZett
Věk:  21
1550454347_img_20170709_143656.jpg
0-100
Odpovědí na téma: 3
Text: 

Zdravím, už měsíc (23.8.2022-23.9.2022) si hledám práci a jsem úplně zoufalá. Předtím jsem dělala pokojskou, ale z té mě šéf propustil a od té doby hledám práci a nemůžu žádnou sehnat. Prvně jsem chtěla vyloženě práci něčeho podobného, opět pokojská nebo uklízečka atp, když jsem viděla že něco takového zřejmě neseženu, tak už jsem začala brát skoro cokoliv. Už jsem i ze zoufalství zkoušela fabriky do kterých jsem vlézt nechtěla za žádnou cenu, ale ani už tam neberou. Všude je to nacpané ukrajincema 8o. Tak to jsem se už hodně zděsila, když už ani fabriky mě nevezmou.

Pak se nabízejí maximálně práce hlavně pro chlapi, svářeč, zámečník, elektrikář a podobně… tohle pochopitelně nemůžu dělat, když s tím absolutně nemám žádné zkušenosti, nikdy jsem to nedělala a vím o tom prd. Navíc na to člověk taky musí mít přímo asi vystudovaný obor na to. A také řidiči kamionů apod. se ještě nabízí.

Chtěla jsem se vás zeptat, jsem už v takové nouzi, že přemýšlím nad tím že půjdu do fastfoodu pracovat, to je totiž snad už jediná práce, kde berou a tak se chci zeptat, jestli je to tam opravdu tak strašný, jak se povídá? Většinou tam vidím dělat spoustu lidí jakéhokoliv věku, od puberťáků až po 40 cátníky. Finančně to tam není špatný ale myslím spíš celkově ta práce, jak to tam probíhá, jaké tam jsou směny a tak. Ještě by mě zajímalo který fastfood bych si když tak měla vybrat, KFC, McDonald's nebo Bageterie Boulevard? Přemýšlela jsem nad tou bageterií, že tam je často největší klid, nejmíň chaosu, aspoň v mém místě kde pobývám. Bojím se abych to tam zvládla, protože jsem chtěla hlavně klidnější práci kvůli své psychice se kterou se léčím a nechci se v té práci pak úplně zhroutit. Ale musím brát co je, situace s prací je opravdu kritická ještě více než předtím : roll:

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2713x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Práce ve fastfoodu
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
25.09.2022 08:02 Uživatel: Patrik Chrz
Věk:  46

Město:Praha

500-1000
Téma: Práce ve fastfoodu - zkušenosti, názory, diskuze, reference
Text uživatele: 

Nepíšeš jaké máš vzdělání (např. u maturity se možnosti dost "lámou"), jestli umíš nějaké cizí jazyky, atd. Já jsem od konce loňského do poloviny letošního roku hledal práci a nabídek je spoustu. Kdybych nebyl krkavej a nechtěl hodně peněz, mohl jsem jít pracovat okamžitě, ale nakonec jsem našel to, co odpovídalo mým požadavkům.

 

Nepíšeš, odkud jsi (z jakého města), jaké máš znalosti, možnosti a zázemí (třeba jsem dělal v pojišťovně, kde sháněli lidi na infolinku a byla možnost 100 % práce z domova) a hlavně, jaké máš platové požadavky.

Kamarádka pracuje u Burger Kingu, jiná pracovala u McDonalds a taky to zvládly. Co jsem tak od nich měl informace, tak mnohem víc, než na značce, záleží na konkrétní provozovně, tedy konkrétně na manažerovi a kolezích.

 
27.09.2022 09:06 Uživatel: Eva1515
Věk:  26
Téma: Práce ve fastfoodu - zkušenosti, názory, diskuze, reference
Text uživatele: 

Já si nemohu pomoct, ale práce ve fastfoodu prostě za mě není práce. Já dělala pro jednu nadnárodní korporaci při jednání s klienty za kasou při studiu na vysoké škole a nikdy víc už bych se k tomu vráti nechtěla, opravdu že ne. To bylo tak strašně ubíjející se s těmi lidmi bavit třeba ve dvě ráno. No fuj jen při vzpomínkách.

 
08.12.2022 14:03 Uživatel: Dana Solcova
Věk:  30

Město:phara

Téma: Práce ve fastfoodu - zkušenosti, názory, diskuze, reference
Text uživatele: 

Jmenuji se Dana Solcová z Prahy Česká republika, na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl jsem se kontaktovat jeho e-mail, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla schválena půjčka 350 000 Kč, takže nikdy jsem nevěřil, že vše funguje. Byla mi připsána půjčka ve výši 350 000 Kč, poraďte prosím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého věřitele s žádostí o půjčku prostřednictvím e-mailu: galapavol547@gmail.com

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Práce ve fastfoodu - zkušenosti, názory, diskuze, reference
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny