Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory

04.01.2017 22:38
Uživatel: Karel Vestec
Věk:  35

Město: Praha 5 - Smíchov

Odpovědí na téma: 18
Text: 

 

Varuji před podvodníkem: Robert Mikulka, který nyní přes „bílé koně“, ovládá společnost

LAVARO HOUSE, s. r. o. Mobilní domy, Vestec. Připravil mě i další lidi o miliony korun. Já mu zaplatil za mobilní dům, který mi měl dodat skoro půl milionu korun a nemám ani mobilní dům, ani peníze a pan Mikulka se podle mého zjištění dále pohybuje v oboru.
Zde naleznete podrobné informace o podvodech, které cíleně provádí pan Robert Mikulka: www. lavaro-house.com.

Toto je pan Mikulka Robert:

 

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 9832x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
05.01.2017 19:55 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Na tomto webu je to dost podrobně popsáno. Je to váš web, že? Nářez, že už tolik let prochází takové zlodějiny v našem státě a nezdá se, že by tomu někdo chtěl učinit přítrž, nebo to někdo rychle řešil.

 
01.02.2017 18:55 Uživatel: Roman42
Věk:  42

Město:Vestec

Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Nevím jak to je s napojením na LAVARO HOUSE, ale mě pan Mikulka způsobil škodu ve statisících a spravedlnost v nedohlednu. Pokud je pravda, co se píše o tom propojení a bílých koních, věřil bych tomu s ohledem na jeho jednání, kdy nám sliboval úhradu domu a nakonec nemáme ani dům ani peníze a bydlíme v najmu zcela bez penez.

 

Dočetl jsem se o něm i zde:  http://podvodnefirmy.cz/lavaro-house-s-r-o-pan-mikulka-robert/ 

 

Držím palce a buďte opatrní.

 
10.02.2017 20:19 Uživatel: maki1974
Věk:  42
Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den Roman 42, Prosím o Váš kontakt. Ráda bych více info. Kupuji mobilhaim a ted se bojím, že se ho nedočkám. Již jsem složila zálohu. Děkuji

 
29.11.2017 09:37 Uživatel: Radllice
Věk:  30
Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den Maki,

prosím, jak jste dopadli s Lavaro House? Máte mobilheim? My s přítelem o něm teď uvažujeme a líbí se nám právě od nich. Tak jsem se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti. Děkuji

 
29.11.2017 11:47 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Četla jsi ty zkušenosti v tomto tématu výše?

 
14.01.2018 19:56 Uživatel: Lavaro House s.r.o.
Věk:  22
Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Lavaro House s. r. o.

Se sídlem Merhautova 434/14, Zábrdovice, 613 00 Brno

IČO: 26918307, DIČ: CZ26918307

Zapsána C 45196 vedená u Krajského soudu v Brně

Email: info@lavarohouse.cz

 

V Brně dne 20.1.2017

 

OFICIÁLNÍ PROHLÁŠENÍ

 

Vážení zákazníci,

 

během posledních dnů zaznamenala naše společnost vůči sobě nevybíravé útoky ze strany v tuto chvíli

ještě nám neznámých osob, které jsou vedeny jasným záměrem poškodit obchodní solidnost a

důvěryhodnost naší společnosti v očích zákazníků i obchodních partnerů.

O promyšlenosti a zákeřnosti těchto útoků svědčí skutečnost, že k nim docházelo prostřednictvím

webových stránek s doménovým jménem zcela zaměnitelným s doménovým jménem našich

oficiálních webových stránek. Takto se pak mohl zobrazovat nepravdivý a zavádějící obsah těchto

stránek všem, kteří vyhledávali oficiální webové stránky naší společnosti.

Aktuálně jsme podnikli právní kroky vedoucí k zablokování takto šířeného nepravdivého a naši

společnost poškozujícího obsahu, k čemuž díky tomu došlo. Tímto však naše právní postupy nejsou

vyčerpány a dále zakročíme proti takovému jednání i s uplatněním odpovědnosti (a to i trestněprávní),

ať už se jedná o motivaci nekalé soutěže některého z našich konkurentů či motivaci jinou.

Ujišťujeme Vás, vážení zákazníci, že naše společnost funguje bez jakýchkoli omezení, plní všechny

závazky vůči obchodním partnerům i zákazníkům a zcela odmítá, že by v rámci své činnosti svoje

stávající i potenciální zákazníky mohla jakkoli poškodit.

Děkujeme i nadále za Vaši přízeň a jsme připraveni učinit vše pro Vaši spokojenost jak s našimi

produkty, tak službami, které v této souvislosti poskytujeme.

 

S pozdravem

 

Adam Lang

Jednatel společnosti

 
14.01.2018 21:06 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

A proč sem jako vkládáte téměr rok staré nějaké prohlášení?  

 
10.10.2018 12:21 Uživatel: Přemysl Ragyr
Věk:  57

Město:Velké Losiny

Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

No, nevím proč máte dojem, že je rok staré. Je napsáno cca měsíc a něco po pčedchozím příspěvku, Přema

 
12.07.2020 13:28 Uživatel: Myšák
Věk:  38
Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Ano, mobilní domy vyrobené v Polsku, jsou esteticky příjemě zpracované a vypadají dobře. Možná by se dalo říci velmi dobře. Zákazník by mohl být s nákupem spokojený.

Špatných je několik momentů u DODAVATELE.  

Termínu dodání vůbec nevěřte!!! Se seriozností v tomto směru si firma vůbec hlavu neláme. Výmluvy střídají vymyšlené komplikace, další výmluvy… A tak pořád dokola.

Kontrolou dodávky zjistíte buď závady nebo jiné než sjednané provedení na které vás nikdo neupozorní…

A to nejhorší nastane pokud má dojít k finančnímu vyrovnání ze strany Lavarohouse. Pak se přeruší komunikace a čeká se co vydržíte!!!

 

 
16.08.2020 13:21 Uživatel: M.G.
Věk:  69

Město:Novy Hradek

Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Pane Langu.

Když jste tak vzorní jak píšete, zařiďte jako jednatel firmy (tedy zodpovědný za vše), aby mi bylo zaplaceno vyrovnání za nákup MD. Mnoho problémů, které se vyskytly zde nebudu uvádět. Určitě o nich víte. Taky jste jistě dostal kopii emailu, který jsem psala majitelce firmy. Ta vám případně může vyprávět o naší nekonečné kominikaci (asi 150 emailů)!!!

 
16.08.2020 13:33 Uživatel: M.G.
Věk:  69

Město:Novy Hradek

Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Částka k vyrovnání je více jak 40.000 Kč.

Pro mne dost velké peníze!!! M. G.

 
16.08.2020 13:38 Uživatel: M.G.
Věk:  69

Město:Novy Hradek

Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

  Barevné VARIACE … paní D. V.

 

 
20.08.2020 08:56 Uživatel: M.G.
Věk:  69

Město:Nový Hrádek

Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Zásadně nedoporučuji. Jelikož pozdější jednání s firmou vám zabere tolik času, že se vám vše kolem MD zprotiví! A budete velmi zklamáni přístupem zodpovědných pracovníků firmy Lavaro House.  

MD mi byl po urgencích dodán se zpožděním (jako téměř každému).  

Pan Janak ze Sadové pri sepisovaní smlouvy sliboval HORY, DOLY. Nic nebyl problém. Že osobně dohlédne na výrobu MD, aby byl dodán na termín nebo i dříve. Pohádky, pohádky. Projekt, za který jsem dala 25 tisíc, mne posílal téměř v "salátovém vydání". Bez razítek, bez podpisů, v jednom provedení, hrůza. Až později jsem si VYMOHLA nápravu. A nikdo mi neřekl, že domek vzor 62 je nekolaudovatelný a že mi je tím pádem projekt na nic.

Pan Janák mi dal v předstihu (než se MD vyrobí) jakýsi plánek na zabetonování patek pro jeho usazení. Po obdržení projektu tam byl úplně jiný, s menším počtem podpěr a jinak umístěných!!! Polévalo mně horko, protože už byly hotové! Další problémy a triky pracovníků firmy vylíčím příště…

 
21.08.2020 11:22 Uživatel: M.G.
Věk:  69

Město:Nový Hrádek

Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Velké problémy s včasným dodáním projektu a v dostatečné kvalitě po zaplacení. A různě používané výmluvy, że jsou dovolené a proto je prodleva měsíc nebo 6 týdnů. A pak ten trik s předáním Projektové dokumentace v salátovém vydání. Pan Janák stále zkoušel co VYDRŽÍM a co si může DOVOLIT!

Protože hned na začátku se mnou sepisoval smlouvu na MD nr. 62 se zvýšeným stropem a ÚMYSLNĚ mne chtěl OKRÁST o čásku převyšující 50.000 Kč!!!

Velký pozor na podvodné jednání hned v počátku!!

VAROVÁNÍ hlavně pro ty nadšené a naivní. Protože se jednou tak zapíšete a později nemáte u nikoho DOVOLÁNÍ!!!

POZOR POZOR POZOR!

 
22.08.2020 10:17 Uživatel: M.G.
Věk:  69

Město:Novy Hradek

Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Vzhledem k mým více jak ročním zkušenostem s nákupem MD (stále nedořešeno) zásadně firmu Lavaro House nedoporučuji!!! Hlavně kvůli neserioznímu jednání, směřující k podvodnému jednání a v konečné fázi okradení zákazníka. Nejlépe s úsměvem…

Všechny případné zájemce maximálně varuji.

 
25.08.2020 16:59 Uživatel: M.G.
Věk:  69

Město:Novy Hradek

Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Opět na mne byl vyzkoušen trik s podvodně vymyšlenou částkou a vpašovanou panem Janem Janákem ze Sadové do smlouvy.

Trik spočívá v tom, že už by se problém finančního vyrovnání jakoby řešil, ale já nesouhlasím.  

Protože ne že by firma přeplatky vracela, ale já bych ještě DOPLÁCELA!!! No, hrůza. Museli by jste to zažít.  

Všechny natěšené zájemce 5x VARUJI! A nenechte se zmýlit tím, že zrovna vy by jste byli vyjímkou.

Jediným řešením by snad bylo. K jednání si vzít alespoň dva právníky. Všechno si nechat nacenit, spočítat, dát na papír (vlastní vybraný dům, moc nevymýšlet změny, nebo i ty přesně nacenit, dopravu a jeřáb).

Podívat se v okolí místa kde by se skládalo po jeřábnických službách, dopravě nadměrného nákladu. Aby jste byli maximálně zorientováni v cenách služeb.

Pak si vzít nabídku od LH k sobě domů a minimálně týden o všem přemýšlet a porovnávat s ostatními…

Jen ne spěchat. To by se vám velmi, velmi VYMSTILO! Bohužel jako mně.

Ale jeřáb 100 tun (fi Hanyš H. K.) jsem si zajistila sama. Ušetřila jsem oproti nabídce LH 17.500 Kč.

 
25.08.2020 17:18 Uživatel: M.G.
Věk:  69

Město:Novy Hradek

Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Omlovám se pozornému čtenáři.

Musím opravit nesprávnou informaci.

Ušetřila jsem 12.500 Kč.  

I tak myslím, že jsou to slušné peníze…

 
30.08.2020 17:35 Uživatel: M.G.
Věk:  69

Město:Novy Hradek

Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Všem, kteří mohou chválit, jen a jen ZÁVIDÍM.  

Protože já mám úplně jinou zkušenost - bohužel.

Za MD nr. 62 jsem zaplatila dopředu, asi jako většina ostatních klientů. Dokonce větší částku zálohy než bylo původně požadováno a naivně jsem si myslela, že firma mojí snahu ocení.

Naopak, zapsala jsem se jako člověk, který zřejmě neví co s penězi a dostatečně naivní. Pan Jan Janák ze Sadové při sepisování smlouvy nasliboval "Hory, Doly" (to mu nedělalo žádné problémy). A když jsem byla v eufórii, tak do smlouvy vpašoval podvodně vymyšlenou částku a nechal mi smlouvu podepsat.  

To bylo v červnu 2019.

Dodnes mi firma zadržuje částku zhruba 50 tisíc korun!!!

A místo seriózního jednání nastalo

mlžení, výmysly, lhaní, úmyslné matení, přerušení komunikace, při obnovení komunikace, triky, podvody ve výpočtech, cenách vybavení a td a td. Prostě HRŮZA HRŮZ.

 

Pan Janák se v té době přihlásil k zastupování firmy Lavaro House. Jinak prý zastupuje Top mobilní domy. Ale ono to je jedno, protože vlastníci jsou stejní. To si v případě potřeby dohledáte…

Ze svých výrazně negativních zkušeností od samého začátku obchodního styku (1/2 2019) až do této doby (do září 2020), firmu Lavaro House  nikomu zásadně NEDOPORUČUJI.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
IPrice Recare s.r.o. Zlín - recenze, upozornění 3 948x
Mudr. Alexandra Pávková Kaštáková PhD a Bohumil Kašták 1 637x
Autoservis v Praze - Fusion Cars s.r.o , Oleg Antipov , Varování 1 570x
František Kuchař, Říčany te. 608336... 5 633x
Rexcom s.r.o. Podvodníci 1 550x
První dačická, s.r.o. 1 519x
Neodborně provedená oprava PC, notebooku v Brně - zkušenosti, recenze, reference 1 774x
Milan Dočkal z Brna 30 3542x
Gabriela Techlovska /Mělník-podvodnice 5 1407x
Progress project s.r.o. Prostějov - recenze, upozornění 1440x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny