Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory

04.01.2017 22:38
Uživatel: Karel Vestec
Věk:  35

Město: Praha 5 - Smíchov

Odpovědí na téma: 8
Text: 

 

Varuji před podvodníkem: Robert Mikulka, který nyní přes „bílé koně“, ovládá společnost

LAVARO HOUSE, s. r. o. Mobilní domy, Vestec. Připravil mě i další lidi o miliony korun. Já mu zaplatil za mobilní dům, který mi měl dodat skoro půl milionu korun a nemám ani mobilní dům, ani peníze a pan Mikulka se podle mého zjištění dále pohybuje v oboru.
Zde naleznete podrobné informace o podvodech, které cíleně provádí pan Robert Mikulka: www. lavaro-house.com.

Toto je pan Mikulka Robert:

 

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 4844x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
05.01.2017 19:55 Uživatel: Barča
1520366479_lvice.png
Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Na tomto webu je to dost podrobně popsáno. Je to váš web, že? Nářez, že už tolik let prochází takové zlodějiny v našem státě a nezdá se, že by tomu někdo chtěl učinit přítrž, nebo to někdo rychle řešil.

 
01.02.2017 18:55 Uživatel: Roman42
Věk:  42

Město:Vestec

Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Nevím jak to je s napojením na LAVARO HOUSE, ale mě pan Mikulka způsobil škodu ve statisících a spravedlnost v nedohlednu. Pokud je pravda, co se píše o tom propojení a bílých koních, věřil bych tomu s ohledem na jeho jednání, kdy nám sliboval úhradu domu a nakonec nemáme ani dům ani peníze a bydlíme v najmu zcela bez penez.

 

Dočetl jsem se o něm i zde:  http://podvodnefirmy.cz/lavaro-house-s-r-o-pan-mikulka-robert/ 

 

Držím palce a buďte opatrní.

 
10.02.2017 20:19 Uživatel: maki1974
Věk:  42
Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den Roman 42, Prosím o Váš kontakt. Ráda bych více info. Kupuji mobilhaim a ted se bojím, že se ho nedočkám. Již jsem složila zálohu. Děkuji

 
29.11.2017 09:37 Uživatel: Radllice
Věk:  30
Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den Maki,

prosím, jak jste dopadli s Lavaro House? Máte mobilheim? My s přítelem o něm teď uvažujeme a líbí se nám právě od nich. Tak jsem se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti. Děkuji

 
29.11.2017 11:47 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Četla jsi ty zkušenosti v tomto tématu výše?

 
14.01.2018 19:56 Uživatel: Lavaro House s.r.o.
Věk:  22
Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Lavaro House s. r. o.

Se sídlem Merhautova 434/14, Zábrdovice, 613 00 Brno

IČO: 26918307, DIČ: CZ26918307

Zapsána C 45196 vedená u Krajského soudu v Brně

Email: info@lavarohouse.cz

 

V Brně dne 20.1.2017

 

OFICIÁLNÍ PROHLÁŠENÍ

 

Vážení zákazníci,

 

během posledních dnů zaznamenala naše společnost vůči sobě nevybíravé útoky ze strany v tuto chvíli

ještě nám neznámých osob, které jsou vedeny jasným záměrem poškodit obchodní solidnost a

důvěryhodnost naší společnosti v očích zákazníků i obchodních partnerů.

O promyšlenosti a zákeřnosti těchto útoků svědčí skutečnost, že k nim docházelo prostřednictvím

webových stránek s doménovým jménem zcela zaměnitelným s doménovým jménem našich

oficiálních webových stránek. Takto se pak mohl zobrazovat nepravdivý a zavádějící obsah těchto

stránek všem, kteří vyhledávali oficiální webové stránky naší společnosti.

Aktuálně jsme podnikli právní kroky vedoucí k zablokování takto šířeného nepravdivého a naši

společnost poškozujícího obsahu, k čemuž díky tomu došlo. Tímto však naše právní postupy nejsou

vyčerpány a dále zakročíme proti takovému jednání i s uplatněním odpovědnosti (a to i trestněprávní),

ať už se jedná o motivaci nekalé soutěže některého z našich konkurentů či motivaci jinou.

Ujišťujeme Vás, vážení zákazníci, že naše společnost funguje bez jakýchkoli omezení, plní všechny

závazky vůči obchodním partnerům i zákazníkům a zcela odmítá, že by v rámci své činnosti svoje

stávající i potenciální zákazníky mohla jakkoli poškodit.

Děkujeme i nadále za Vaši přízeň a jsme připraveni učinit vše pro Vaši spokojenost jak s našimi

produkty, tak službami, které v této souvislosti poskytujeme.

 

S pozdravem

 

Adam Lang

Jednatel společnosti

 
14.01.2018 21:06 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

A proč sem jako vkládáte téměr rok staré nějaké prohlášení?  

 
10.10.2018 12:21 Uživatel: Přemysl Ragyr
Věk:  57

Město:Velké Losiny

Téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

No, nevím proč máte dojem, že je rok staré. Je napsáno cca měsíc a něco po pčedchozím příspěvku, Přema

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: LAVARO HOUSE mobilní domy, Robert Mikulka, Vestec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny