Téma: Driclor proti pocení - zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference

24.08.2010 19:05
Uživatel: Monča
Odpovědí na téma: 17
Text: 

Mám strašnej problém s pocením, ráda nosím upnutý trička, jenže vždycky tam mám pak propocený kruhy ale to i na volných věcech… Vyzkoušela jsem různé aniperspiranty, jenže nic mi nepomáhá…
A tak jsem chtěla poprosit návštěvníky mých starostí, jestli mají nějaké zkušenosti s Driclorem, jestli by mi mohli napsat. Jde mi třeba o to, jestli se ten přípravek dá použít i na ruce nebo záda a jestli mi můžete říct, zda to funguje nebo ani moc ne.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 4780x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Driclor proti pocení - zkušenosti, názory, recenze
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
03.10.2010 14:32 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Driclor proti pocení - zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: Třeba najdeš odpověď tady  - http://diskuse.dama.cz/d.php?d=3443
 
24.05.2011 21:13 Uživatel: Mesalia
Věk:  27
Téma: Driclor proti pocení - zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Ahoj :)

Já ho mám týden a jsem naprosto spokojená, je to perfektní výrobek. hned na druhý den sem si schválně vzala světé tričko a ani flek! sice to svědí a trošinku pálí ale za ten výsledek to rozhodně stojí :) Držím palce :)

 
25.05.2011 13:34 Uživatel: Luc
Věk:  31
0-100
Téma: Driclor proti pocení - zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Ahoj, ja používám Perspi gel proti pocení. Je to daleko jemnější než driclor a bez aluminia. A právě, že se to dá použít i na obličej a tělo. Driclor ne. Navíc Driclor docela štípe.

 
18.07.2012 23:53 Uživatel: lil
Věk:  26
Téma: Driclor proti pocení - zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

 

ahoj

droclor pomaha, ale mna desne pali + svrbi a mam cervene flaky v podpazi aj cez den- je to neesteticke a bolave... ale pomaha... mam asi velmi citlivu pokozku a navyse- kedze mam svetku plet a som brunetka, holim si podpazusie kazdy den/druhy den, aby nepresvitali chlpky a tomu driclor neprospieva... idem skusit ten perspi gel, kt je vraj jemnejsi a da sa dat qaj na tvar... ake s nim mate skusenosti?

 
06.09.2011 22:05 Uživatel: fanda
Věk:  22
Téma: Driclor proti pocení - zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Tak pozor, pouze s tímto výrobkem jsem dosáhl zmírnění pocení a konci koláčům v podpaží! je to učiněný zázrak! Jestli chcete radu, kupte si ho na netu, kde prodávají velké balení z UK, třeba na www.nepotse.cz

 
10.09.2011 12:21 Uživatel: Lenka2011
Věk:  24
Téma: Driclor proti pocení - zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Také používám v 75ml balení. Věřím obchodu DRICLOR.EU který už funguje delší dobu a přímo se na Driclor specializuje. Přípravek stojí pouze 279Kč a měla jsem ho doma už druhý den od objednání.

 
21.01.2012 22:47 Uživatel: Jaarka
Věk:  30
Téma: Driclor proti pocení - zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Musím říct, že jsem zkoušela všechno. Driclor, Everdry, kůra od Vichy. Dokonce jsem kvůli tomu odpornému pocení v podpaží navštívila kožařku a ta mi sama poradila že asi v poměru cena/výkon právě Driclor. Musím potvrdit, že cena je velmi ucházející, jenom trochu štípe, ale to lze eliminovat dodržováním příbalového letáku. Teda na netu, v lékárně je o dost dražší a není tam k sehnání zmiňované 75ml balení. Osobně jsem nakoupila na www.driclor.eu a skutečně došel smile

 
14.03.2012 00:35 Uživatel: Tereza
Věk:  20
Téma: Driclor proti pocení - zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Dnes Driclor dorazil a jsem opravdu překvapena, jak funguje již po prvním aplikování!!! Absolutně žádné známky pocení.  Fantazie! Doporučuji všem a co se týče toho štípání po aplikaci, není to tak strašné a za výsledek to opravdu stojí!  happy

 

 
18.06.2012 08:07 Uživatel: avel
Věk:  23
Téma: Driclor proti pocení - zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Zdravím, taky jsem si pořídila Driclor. První dvě aplikace byly senzační- hned zabral a štípání bylo minimální. Třetí noc byla děsná. Pokožka v podpaží štípala a pálila celou noc. Ve čtyři jsem musela vstát a jít si podpaží omýt. Ještě přes den to znatelně pálí. Tak nevím, zkusím den-dva vynechat a snad se to srovná. Ale za tuto bolest to nestojí...

 
23.06.2012 12:09 Uživatel: Mára
Věk:  24
Téma: Driclor proti pocení - zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Ahoj,

včera jsem z toho pocení byl tak neštastný, že jsem zaběhnul do lékarny a zakoupil. Podle recenzi jsem čekal, že se nevyspím kvůli svědění a štípání. Pravda - bylo to malinko nepříjemné, ale nic, co by se nedalo vydržet. No a dnes? Absolutně suchá košile, suché triko, všechno v pohodě. Fakt zázrak. happy)

 

 
25.06.2012 10:46 Uživatel: deňule
Věk:  22
Téma: Driclor proti pocení - zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, když používáte Driclor v podpaždí, nepociťujete potom zvýšené pocení např. na zádách, obličeji apod. ? Přeci jen, když pocení v podpaždí zastavíme, někudy pot odcházet musí ne?

Dík

 
18.07.2012 23:53 Uživatel: lil
Věk:  26
Téma: Driclor proti pocení - zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

ahoj

droclor pomaha, ale mna desne pali + svrbi a mam cervene flaky v podpazi aj cez den- je to neesteticke a bolave... ale pomaha... mam asi velmi citlivu pokozku a navyse- kedze mam svetku plet a som brunetka, holim si podpazusie kazdy den/druhy den, aby nepresvitali chlpky a tomu driclor neprospieva... idem skusit ten perspi gel, kt je vraj jemnejsi a da sa dat qaj na tvar... ake s nim mate skusenosti?

 
06.08.2012 11:00 Uživatel: Propper
Věk:  22
Téma: Driclor proti pocení - zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Na driclor nedam dopustit. Zabira uplne skvele a kdyz se ridite pribalovym letakem nemusi vas to svedit ani stipat. Samozrejme ze i me to nekdy treba hodku po aplikaci svedi, ale to proto ze to prezenu a natytlam si toho hodne. a prvni tyden to nemite prehanes kazdy den, protoze to budou muka-paty den v prvnim tydnu jsem celou noc nespal, takze to chce treba den vynechat. ale pak uz nanasim tak jednou dvakrat za mesic a zadne poceni. Nic lepsiho neznam.

 
15.04.2013 10:50 Uživatel: Andy33
Věk:  28
Téma: Driclor proti pocení - zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Nazdárek lidičky, jsem taky úplně nadšená z výsledků po použití! Po objednání jsem s přípravkem obdržela i slevu 5%.

 
23.07.2013 19:08 Uživatel: Alca
Věk:  38
Téma: Driclor proti pocení - zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Ahoj, měla jsem úplně stejný problém jako ty. Tak jsem běžela do lékárny a zkusila Driclor 20ml cena cca. 230 Kč. Nevěřila jsem, že jsem konečně našla něco co by doopravdy pocení zabránilo. Ten pocit nošení barevných triček v letních dnech bez obav o spoceném podpaží je super! Driclor používám pravidelně a stále funguje. Akorát teď objednávám 75 ml balení na http://www. driclor75. cz/ které mě vydrží cca půl roku a navíc cena oproti lékárně je mnohem lepší.

 
18.05.2014 22:07 Uživatel: sajmon
Věk:  20
Téma: Driclor proti pocení - zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

zdravím. driclor užívam asi rok a v poslednej dobe sa jeho účinky strácajú. neviete čo mám vyskúšať? tiež sa vám to stalo?  

 
26.05.2016 15:23 Uživatel: Matouš
Věk:  38
Téma: Driclor proti pocení - zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Je mi líto, ale Driclor mi pomohl jen na chvíli. Jedničkou proti pocení je pro mě iontoforéza Antipe.  

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Driclor proti pocení - zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Nadměrné pocení - jak s ním bojovat? 17 1709x
Rada na míru - hubnutí a cvičení (napište hmotnost, výšku, věk, pohlaví) 6 1138x
Ošklivé malé zuby, rovnátka mít zatím nemůžu - co s tím? 2 987x
Malé zuby - pomůžou rovnátka? 1 1163x
Jídelníček na zvětšení objemu svalů 4 2155x
Růžové fleky na opálené kůži - o co jde? 11 3307x
Anabolický steroid Naposim - zkušenosti, diskuze, reference, recenze 11 5749x
Kvasnicové tablety a ztlousnutí, zvýšení hmotnosti - pomohou? 6 6779x
Svalnaté ruce a nohy u ženy ze sportu - jak vypadat více žensky? 3 4379x
Sport a zpevnění postavy - jaký sport zvolit? 1 1966x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 2
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 15744
Počet odpovědí celkem: 171437
Počet registrovaných: 4659 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Obtěžuje mě ve škole úchyl
Nejkomentovanější za 7 dní: Obtěžuje mě ve škole úchyl
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny