Téma: Realitní kancelář Century 21, Reality 21, zkušenosti, reference, recenze, diskuze

13.01.2013 10:36
Uživatel: Miluse
Věk:  35
Odpovědí na téma: 7
Text: 

Text smazán správcem webu z důvodu porušení pravidla webu - 1 IP adresa nesmí psát v jednom tématu pod více přezdívkami.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 4930x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: ZLODĚJI A PODVODNÍCI - CENTURY 21 - REALITY 21
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
13.01.2013 12:54 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Realitní kancelář Century 21, Reality 21, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

To je hrůza, jenže…co čekat ve státě, kde je právní vymahatelnost tak liknavá? Jde udělat jen jedno. Než dá člověk peníze z ruky, snažit se vyhledat co nejvíc informací ( http://url.googluj.cz/58e) na internetu jak o osobách fungujících ve firmách, tak o firmách samotných. Jenže často nepomůže ani to.

 
13.01.2013 13:52 Uživatel: Danuse
Věk:  35
0-100
Téma: Realitní kancelář Century 21, Reality 21, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Text smazán správcem webu z důvodu porušení pravidla webu - 1 IP adresa nesmí psát v jednom tématu pod více přezdívkami.

 
13.01.2013 13:58 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Realitní kancelář Century 21, Reality 21, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Já vím, že teď už rady nepomůžou, ale klikla jsi na můj odkaz? Tohle kdybys udělala předtím, jistě bys už něco našla, co by Tě před nimi varovalo. Taky jsme udělali zkušenost, sice zdaleka ne tak krutou, ale jsem taky poučena.

 
13.01.2013 14:30 Uživatel: Danuse
Věk:  35
0-100
Téma: Realitní kancelář Century 21, Reality 21, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Text smazán správcem webu z důvodu porušení pravidla webu - 1 IP adresa nesmí psát v jednom tématu pod více přezdívkami.

 
13.01.2013 14:48 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Realitní kancelář Century 21, Reality 21, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Myslíš, že by uplatili i pořad Na vlastní oči? Já bych se na ně obrátila, jako na poslední možnost, jak se bránit. Pozitivní na tom je, že neuplatí vyhledavač Google a každý si může přečíst Vaši zkušenost.

 
14.01.2013 09:15 Uživatel: Listicka
Téma: Realitní kancelář Century 21, Reality 21, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Milusko, Vas pripad me velice zaujal . Nedovedu si predstavit takovehle jednani, ale dovedu si predstavit Vasi bezmocnost. Realitky vyuzivaji nevedomosti zakazniku. Je jednoduche nekoho okrast uz od sameho zacatku, kdyz se zakaznik  necha. Proto je nutne se informovat, vzdy lepe kontaktovat nekolik realitek a udelat si o nich obrazek, ale hlavne se i informovat, co jako zakaznik musim a co nemusim. Ve Vasem pripade: dat realitce exkluzivitu (vsechny realitky to zkousi, protoze pak si mohou urcovat cenu i kupce) v zadnem pripade nemusite. Co se tyce toho pravnika, taky nechapu postup. Normalne kupujici sklada urcitou cast notari a zbytek se doplati primo prodavajicimu, tedy Vam. Ja osobne bych smlouvu podepsala az v okamziku, kdy bych mela penize na konte.
Pred dvema lety jsem taky prodavala byt, mimochodem pres stejnou realitku, a musim rict, ze jsem byla s jejich sluzbami nadmiru spokojena. Takze je to vsechno asi o lidech a mozna i o nahode.

Kazdopadne bych se na Vasem miste nevzdavala a klidne sla i do medii. Vzdyt takova velka realitka si jiste nebude chtit nechat pokazit svoje renome. Budu Vam drzet palce!!!

 
20.01.2013 17:13 Uživatel: oběť
Věk:  42
Téma: Realitní kancelář Century 21, Reality 21, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Text smazán správcem webu z důvodu porušení pravidla webu - 1 IP adresa nesmí psát v jednom tématu pod více přezdívkami.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Realitní kancelář Century 21, Reality 21, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Neodborně provedená oprava PC, notebooku v Brně - zkušenosti, recenze, reference 1 233x
Milan Dočkal z Brna 2 465x
Gabriela Techlovska /Mělník-podvodnice 218x
Progress project s.r.o. Prostějov 436x
Jan Kraus IČO: 87635194 z Podluh 10 1430x
Abvest Olomouc - zkušenosti, diskuze, reference, recenze zaměstnance 1 587x
Plast - mark, s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze 2 789x
Vermione clinic Praha - zkušenosti, reference, recenze, diskuze 4 859x
Dodavetel energií Envona - zkušenosti, praktiky, manipulace s lidmi a nefér jednání 2 2587x
Binatex - ruský broker pro obchodování binárních opcí, podvod 1 861x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 1
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 1 Téma
Počet témat celkem: 15740
Počet odpovědí celkem: 171433
Počet registrovaných: 4659 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Obtěžuje mě ve škole úchyl
Nejkomentovanější za 7 dní: Obtěžuje mě ve škole úchyl
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny