Téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

21.05.2013 20:30
Uživatel: klarna
0-100
Odpovědí na téma: 19
Text: 

Ahojte prosim vas byl jste nekdo na biorezonanci? Pomahato? Uz nevim jak mam prestat a biorezonanci jsem nasla ale rada bych slysela, jestli to vubec funguje, zabira pred tim, nez tam pujdu a vyhodim par kacek z okna

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 5475x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Biorezonance
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
21.05.2013 21:08 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dotaz ideálně pro mě alt Nedávno jsem o biorezonanci a odvykání kouření psal článek na www.kurakovaplice.cz, akorát ho musím najít a dám sem pak odkaz.

 
21.05.2013 21:12 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Noo, tak to je mazec, napsal jsem dlouhej článek a asi ho neuložil do webu, safra porte.

 
21.05.2013 21:43 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Už článek ukládám alt Bude tady:

Ano, peníze můžeš raději vyhodit z okna, hodit do kanálu nebo si koupit něco hezkého na sebe. Využij některého z center pro léčbu závislosti na tabáku a nezkoušej samoléčbu, úspěšnost samoléčby je nízká - viz statistiky.

 
16.10.2014 14:56 Uživatel: Hunagarbajo
Věk:  36
Téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Mně biorezonance pomohla. Byl jsem silný kuřák a nyní jsme silný abstinující kuřák 

 
22.01.2016 22:18 Uživatel: Plamínek
364.jpg
Téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To si piš, že to pomáhá.  

 

 
23.05.2013 11:35 Uživatel: klarna
0-100
Téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

takze myslis ze to nezabira jo?? to je hruza nevim co si o tom mam myslet nekde jsem cetla ze to nekomu zabralo ze potom uz nekouril a ten tvuj clanek ten konec myslim, tak pises ze to nefunguje tak ja nevim

 
23.05.2013 11:48 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Obrať se na odborníky. Bohužel samoléčba bývá velmi často neúspěšná, jak jsem psal nahoře. Na biorezonanci se vybodni, pochvalné články píšou často lidé, kteří z biorezonance profitují . Pokud jsi z Prahy, pomoci by Ti mohla doktorka Alexandra Kmeťová.

 
22.01.2016 22:20 Uživatel: Plamínek
364.jpg
Téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nesmysl.

 
23.05.2013 13:00 Uživatel: Wolfg
Obraz019.jpg
500-1000
Téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dám vlastní krk na to, že biorezonance funguje,   tady. Absolvoval jsem ji začátkem října. Už mi v ruce nic nechybí, ráno mívám chuť a když to vydržím a nic hrozného to není, po poledni chuť mizí. Žádné chvění rukou a podobné abstinenční příznaky. Můj kolega, co šel na terapii se mnou, hulí stále a to jen proto, že mu byl výsledek šumafuk. Já jsem chtěl přestat. Druhá terapie, co dávají po měsíci zdarma, již nefunguje. Tedy žádné změny jsem nepocítil. Asi půl roku jsem měl změněné vnímání smradů vznikajících z tepla, tedy kouře všeho druhu. Už se čich vrací. Ne, že bych si vůbec nezapálil, tu a tam si dám půlku cigára, což namítnete, že je blbost a já souhlasím. Ale nemám chuť pokračovat. Nejhorší je kouřit z nudy, když nevíte, do čeho píchnout.

Ač z provozu Bicomu nemám ani pětikačku, mohu jen doporučit. Ale dnes bych s nimi smlouval o ceně. Minimálně o DPH, aby si tak nekapsovali na závislácích. Doklad, že jste terapii absolvovali, je k ničemu. K léčbě mi přidali za čtyři stovky 30 ml homeopatika. to je asi na týden podpůrné léčby. Hajzlové nenažraný to jsou. Vůbec to nekupujte, přípravek je  na kočku, ále… nasbíral jsem mateřídoušku, usušiv, rozemletou ji naložil do lihu. Za tři dny vznikla vonná kapalina smaragdové barvy. Beru lžičku dvakrát denně a dám vědět o její účinnosti

Podle zkušeností jiných nefungují náplasti, bonbóny a žvýkačky s obsahem nikotinu. Kdekdo, co si koupil e-cígo, tahal a bafal ostopéro a vrátil se k cigaretám. Nehledě na cenu, která snadno soupeří s cenami kuřiva. Vlivem komerce a hlavně úchylných cen léčiv je zdravotnictví jedna velká žumpa. "Odborníci" toho nakecají, jen abyste zabrali a kupovali blbosti. Nejdůležitější je to srovnání v mozku. Pak má podpůrná terapie biorezonancí účinek

 
23.05.2013 21:49 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nevím, no, mě to připadá psychika+placebo efekt. Ale biologický efekt biorezonance nemá, tedy alespoň to nikdy nebylo prokázáno a i ten pricip je velmi zvláštní (referenční vzorek - nedokouřená cigareta … přístroj vyšle přístroj do těla elektromagnetické vlnění o opačné vlnové frekvenci ).

A jistě - ecigarety nejsou všespasitelné, ale mají ty výhody, že redukcí obsahu nikotinu v kapslích můžeš pomalinku přestat kouřit a druhá megavýhoda - kromě nikotinu a pár složek neobsahují tisíce škodlivin, které likvidují tělo. Podobně nikotinové žvýkačky. Tyto metody jsou substitucí nikotinu. A přeci je těžké srovnávat cigaretu a ecigaretu z výše uvedeného důvodu. I když jsou si cenově podobné, pořád je tam výhoda v regulaci škodlivin a v případě rozhodnutí i regulace přijímaného nikotinu.

 

V tomto (tj. v pohledu na nikotinovou substituci a v pohledu na biorezonanci) se určitě neshodneme, Wolfghu. Snad poprvé a naposledy, protože jindy jsme ve svých názorech (teda aspoň co já pamatuju ) vcelku zajedno.

 
22.01.2016 22:22 Uživatel: Plamínek
364.jpg
Téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nic ve zlém, ale ty jsi Avatare dostal předžalobní výzvu, abys ses přestal  do biorezonance navážet, nakonec jsi byl nucen na svých stránkách něco poopravit. Alespoň to nejkřiklavější.  Tady se nic neutají.  Ale situace je dnes (22.01.2016) už jiná, řada lékařů s tebou tvoje názory nesdílí a otvírají si vlastní biorezonanční praxe. A přibývá jich. Ačkoliv třeba výborný doktor Pekárek ji má už x let.

I když to tedy jakože nefunguje, tak on má výborné výsledky, a  nejen on. nekuřácká centra rovněž.

 

 
26.05.2013 22:21 Uživatel: klarna
0-100
Téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

pomohlo ti to?? tak ja ted teda nevim jako jeden rika to druhej to…vim ze mam svou hlavu abych si o tom rozhodla jenze tohle je vec na kterou bych chtela vedet naky pozitva a to ze rikas ze ti to pomohlo tak to je super…a muzu se zeptat kolik si platil?? a kde jsi na tom byl??

 
17.06.2015 07:32 Uživatel: jakoš
Věk:  50

Město:Brno

Téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Je na každém kuřákovi, jakou metodu nebo "berličku" si najde, aby kouřit přestal. Důležitý je výsledek. Já osobně věřím v účinnost biorezonance, zrovna tak ja jiný věří v účinnost náplastí, žvýkaček nebo Champixu. Ale pro mne je biorezonance osobní zkušeností a to opakovanou. Byl jsem na odvykání kouření v Brně v centru StopNikotin. První den po terapii jsem neustále na cigarety myslel - ale nebylo to takové, že bych si musel zapálit. Spíše mne otravovaly ty myšlenky. Až když přestává člověk kouřit, tak si uvědomuje jak často kouřil (já osobně 30 denně). Den ode dne to pak bylo snažší. Asi po 3 týdnech jsem asi 3 rána po sobě vykšlával z plic neskutečné množství hlenů, což ustalo. Po čase jsem na oslavě trošku více popil alkoholu a zapálil si jednu, druhou, třetí… Ráno jsem měl nedokouřený balíček u sebe a ještě v opileckém opojení si zapálil opět a během pár dnů jsem byl na své třicítce cigaret. - No nakonec jsem to vyřešil opětovnou návštěvou biorezonančního centra, které všem doporučuji - každý si může najít na http: /xxxxxxxx.com.

 
22.01.2016 21:35 Uživatel: berus74
Věk:  27
Téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, ja se chystala na biorezonanci, ale jeste predtim jsem si rekla, ze zkusim ty "zazracne" zvykacky proti koureni, kterym jsem absolutne neverila. Nakonec jsem si koupila nejvetsi baleni techto - http://www.lekarnasporilov.cz/Odvykani-koureni/NICORETTE-Icemint-Gum-105x4mg-orm-gum.html no a svete div se, zvykala jsem mesic a nezapalila si jedinou cigaretu a po mesici jsem vysadila a uz to je pul roku, co jsem si nezapalila takze pro ty co chteji na biorezonanci, doporucuji predtim jeste zkusit ty zvejky i kdyz jim treba neverite.

 
22.01.2016 22:25 Uživatel: Plamínek
364.jpg
Téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ještěže nekouřím, ale na biorezonanci nedám dopustit, roky jsem docházela do naturcentra, a znám řadu majitelů center. Přibývá mezi nimi lékařů…

Dneska (22.01.2016) jsem spíš na ignipunktuře, ale biorezonance je skutečně velmi zajímavá a funguje.

 
20.03.2016 20:02 Uživatel: makony
Věk:  43

Město:Olomouc

Téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím všechny antinikotinové rváče.  

 

Mě osobně biorezonance vůbec nepomohla. Byl jsem přesvědčený, že už nechci kouřit, měl jsem silnou motivaci a dokonce jsem byl připraven uvěřit všem těm mističkám, destičkám a hadičkám (ač jsem vzdělán v oboru elektro). Všechno marné! Večer to ještě jakž takž šlo. Úpěnlivě jsem se těšil na ráno a slibovanou úlevu. NIC! Třásl jsem se tak, že jsem nemohl ani sednout do auta. A v práci hotová pohroma. Hlava nepoužitelná. Na oběd už jsem jel do nedalekého obchodu pro cigarety.

 

Je to právě měsíc, co znovu abstinuji a nekouřím. Vsadil jsem na nikotinové náplasti. Začal jsem na 15 mg a po týdnu mi už stačilo je půlit. Jsem v pohodě, žiju, pracuju, nikoho nezabíjím slovem ani pohledem.

 

Pro představu mé závislosti -  kouřil jsem dvacet let,  patnáct cigaret denně.

 

Zdar a sílu! Ahoj Martin

 

 

 
20.03.2016 20:37 Uživatel: Plamínek
364.jpg
Téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak mě pomohla. , ale ta účinnost není stoprocentní u ničeho. Ovšem nikotinové náplasti stále zásobují tělo nikotinem, takže jen vrtím hlavou…

 
25.03.2016 02:45 Uživatel: někdo jiný
Věk:  48

Město:praha

Téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Kouřil jsem od 17 let, přestal po biorezonanci v květnu v roce 2004, od té doby jsem si už nikdy nezapálil. Z mého okolí, tam bylo dalších cca 30 lidí, aspoň  na čas přestalo kouřit (rok a déle) tak 75 %, do pěti let začalakouřit asi polovina tedy celkem 15 lidí, polovina z nás nekouří vůbec. Musím ale dávat pozorna při pití alkoholu. Jak bych si dal šjednoho šluka jsem okamžitě zpět. Ptal jsem se na to jak je to možné, bylo mi řečeno, že mne by vrátila i nikotinová žvýkačka, nebo náplast. Měl jsem veškeré abstinenční příznaky (průjmy, zácpy, návaly vzteku, i melancholie, podrážděnost, nespavost, či naopak usínání ve stoje) kromě, ato bylo naprosto zásadní, !!! té strašné sžíravé chuti na cigaretu, ta už nikdy nepřišla.  Cca po roce jsem začal kašlat a vykašlávat, co ze mně lítalo bylo děsné. Hrubý kašel mě už zůstal (pokud ted občas zakašlu). Zda je to placebo nebo ne, nechci ani nehodlám zjišťovat. Držím palce a nepřestávěj to zkoušet, jednou to prostě dáš. A pozor na nabízeče, je to to samé jako by léčenému alkoholiku nabízeli panáka. Vzít si od něj cigáro a hned před ním ho zničit, pak dá pokoj. Jiné je to když si o něj sám řekneš. ale jednou už si určitě neřekneš . Jo a jen tak na závěr. kamarád si řek že přijít do řeznictvý a koupit si 5 dkg paštiky za 100kč může jen milionář, ale vzít stkorunu zapálit ji a koukat jak zbůhdarma shoří může kde jaký důchodce. A seknul stím v 60letech. Sám od sebe bez ničeho, nekouří 3 roky, a kašle

 
15.03.2017 16:24 Uživatel: verca.fontan
Věk:  30
Téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj a co si normální cigaretu nahradit elektronickou? Mě to pomohlo a už kouřím jen elektronickou. Kupuji si do ní různé příchutě a docela mi to už i chutná

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Biorezonance při odvykání kouření - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny