Téma: Mininotebook Asus nebo Acer - reference, recenze, co je lepší? Zkušenosti, diskuze, názory.

12.02.2011 18:59
Uživatel: Raduška
Věk:  22
Odpovědí na téma: 10
Text: 

Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s levnějším mininotebookem, opravdu je jeho výdrž baterie taková, jaká je u něho napsána (až 8 hodin)? Dají se na něm bezproblémově vést školní zápisky, aniž by se nějak sekal nebo mu to dlouho trvalo? Zajímají mě hlavně mini notebooky Asus a Acer.
Díky.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3448x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Je lepší mininotebook Asus nebo Acer - zkušenosti
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
12.02.2011 19:20 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: Mininotebook Asus nebo Acer - reference, recenze, co je lepší? Zkušenosti, diskuze, názory.
Text uživatele: Mám teď na údržbu doma Acer Aspir ONE D225 a přijde mi tak trošku přibržděný než se mi něco otevře, uloží a zavře a byterka umírá tak po 2 hodinách. (ale možná to je jen nezvyk, mám jinak Toschibu)
 
12.02.2011 19:57 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Mininotebook Asus nebo Acer - reference, recenze, co je lepší? Zkušenosti, diskuze, názory.
Text uživatele: Měla jsem k dispozici Asus a bylo to ok, nesměl být zašlapaný vším možným balastem..pak to byla spíš tragédie, ale to platí obecně.
Mě spíš u mininb prostě vadí to, že jsou tak malé. Nicméně zase se vejdou do kabelky:).
Jo a baterka byla tuším kolem 4 hodin, ale je možné, že je to i víc.
Já se na to, ale nespoléhám, protože i když můj noťas má mít 4 hodiny, cca za rok se z toho stalo 2,5 a ty se drží.
Pravda je, že většinou jedu ze sítě a dost možná to má souvislost, nevím.
 
12.02.2011 20:22 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Mininotebook Asus nebo Acer - reference, recenze, co je lepší? Zkušenosti, diskuze, názory.
Text uživatele: Samozřejmě ASUS. Acer jsou šity "lepené" v Číně. Furt reklamačky ... by mohli majitelé Acer noťasů vyprávět ... a taky vypráví.
 
14.02.2011 12:49 Uživatel: Smějící se Jack
Věk:  25
500-1000
Téma: Mininotebook Asus nebo Acer - reference, recenze, co je lepší? Zkušenosti, diskuze, názory.
Text uživatele: Jistěže ASUS.
 
07.05.2011 21:26 Uživatel: schizaak
Věk:  18
0-100
Téma: Mininotebook Asus nebo Acer - reference, recenze, co je lepší? Zkušenosti, diskuze, názory.
Text uživatele: 

rozhodne Asus

 
07.05.2011 22:10 Uživatel: veverka
Věk:  30

Město:Praha

1428004638_novinkaveverka.jpg
2000-3000
Téma: Mininotebook Asus nebo Acer - reference, recenze, co je lepší? Zkušenosti, diskuze, názory.
Text uživatele: 

Asus.

Mám klasickou velikost notebooku a už skoro 4 roky funguje bez problému.

Takže této značce fandím.

 
07.05.2011 22:26 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Mininotebook Asus nebo Acer - reference, recenze, co je lepší? Zkušenosti, diskuze, názory.
Text uživatele: 

Tak já vybočuji...Mám notebook Acer travelmate 4150 a teď jsem si k němu pořídla menšího brášku netbook Acer aspire one D255e a za mě tedy maximální spokojenost.

U klasického nb je znát to, že acer má méně pevnější konstrukci oproti asusu, ale jinak v tom rozdíl nevidím.

U malého není rozdíl ani v pevnosti konstrukce a konkrétně tenhle má proti asusu o dvě hodiny delší výdrž.

Takže takSmějící se.

Jo a šlape jako ďábel, ale to i jeho velký brácha, protože je fakt nezacpávám zbytečným balastem.

 
08.05.2011 08:54 Uživatel: schizaak
Věk:  18
0-100
Téma: Mininotebook Asus nebo Acer - reference, recenze, co je lepší? Zkušenosti, diskuze, názory.
Text uživatele: 

o acer se omylem opres a zlomi se ti zakladni deska :D

 
08.05.2011 10:43 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Mininotebook Asus nebo Acer - reference, recenze, co je lepší? Zkušenosti, diskuze, názory.
Text uživatele: 

Já se o něj neopírámMrkající, ale pravidelně mi na velkém chrní kočky, přežil několik pádů a i nějaké to oslazené kafe s mlékem....tak si myslím, že zase tak hrozné to s ním nebudeVyplazující jazyk.

 
08.05.2011 11:00 Uživatel: Julie
Téma: Mininotebook Asus nebo Acer - reference, recenze, co je lepší? Zkušenosti, diskuze, názory.
Text uživatele: 

  Mám ASUS a baterka vydrží málo. Jinak spokojenost, hlavně jej dávat z dosahu děcka, ale to platí i pro mobil, klíče, atd.....

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Mininotebook Asus nebo Acer - reference, recenze, co je lepší? Zkušenosti, diskuze, názory.
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 5
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 4 témata
Počet témat celkem: 15740
Počet odpovědí celkem: 171432
Počet registrovaných: 4658 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Obtěžuje mě ve škole úchyl
Nejkomentovanější za 7 dní: Obtěžuje mě ve škole úchyl
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny