mojra.cz

Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze

24.05.2013 07:32
Uživatel: Leňa
Věk:  45
1058[1].jpg
1000-2000
Odpovědí na téma: 24
Text: 

Viděli jste někdo v neděli 19.5. 2013 1. díl tohoto dokumentu, který má 6 dílů? Bude každou neděli, je o 3 párech, které plánují svatbu, ale zřejmě ne všechny mají dobře našlápnuto do manželského života.

NAVŽDY SVOJI - 1. DÍL - VIDEO ONLINE ZDE

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2786x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Dokument "Navždy svoji"
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
24.05.2013 07:44 Uživatel: MitsCa
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Viděl jsem včera ukázku a slova jedné ženy, že když spí spolu vedle sebe neznamená že spolu spí mě zaujala, tak se asi mrknu v neděli, co to je za šílenost.

 
24.05.2013 08:02 Uživatel: Leňa
Věk:  45
1058[1].jpg
1000-2000
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak to je pár věřící a milování mají "v plánu" až po svatbě.

 
24.05.2013 10:47 Uživatel: Taj3
Věk:  30
srnka2.jpg
0-100
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Mně se to moc líbilo, četla jsem s reřisérkou rozhovor a chtěla jsem se na to dívat. Pak jsem na to zapomněla a jen náhodou to přepla

Je to zajímavá sonda a líbí se mi, že jsou tam i věřící lidé, kteří když mluví o svatbě, dávají tomu řád a jakoby vrací svatební obřad tam kam patří a má pro ně smysl, což v dnešní době není už moc zvykem A je to i vidět u dalších dvou párů v dokumentu.

 
24.05.2013 12:34 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Neviděla, ale může to být zajímavé. Dík z tip.   

 
24.05.2013 12:48 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Leni, děkuji za odkaz, nevěděla jsem o tom pořadu. Právě jsem ten odkaz zkoukla. Je vidět, že někdo už má všechno za sebou a život mu nic dalšího, nového nepřináší, jiný si budoucnost pěstuje, jako květinku. Hodně je to tom, jak jsou lidé sami vychováni, jaké mají životní zkušenosti, jaké vyznávají hodnoty ale také, jak jsou na tom s inteligencí. Uvidíme v dalších dílech. Pavla  

 
24.05.2013 18:56 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Viděla jsem první díl a budu sledovat všechny, jeden z účastníků pořadu je totiž můj bratranec a je to věřící pár

 
27.05.2013 07:48 Uživatel: Julie
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

    Tak na doporučení kamarádek jsem to vyhledala v archívu. Největší šanci na kvalitní partnerský život má Zdenička s Ondrou, tedy podle mne.  Izabela s Lukášem nic-moc, nadávají si sprostě už teď a navíc Izabela je pornoherečka. Běla s Jardou jsou dobře vysmátí a Jaroušek krutě pod pantoflem, ale když poslouchám tu jeho mámu, nedivím se. Každopádně jsou odvážní všichni, statečně se nechávají natáčet a nahlédnout do svého soukromí.  

 
27.05.2013 18:08 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To ano obdivuji je že se nechají natáčet, ale natáčejí se jen to na čem se páry s tvůrci seriálu domluví

 
28.05.2013 09:11 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pravda Isabela s Lukášem si opravdu sprostě nadávají, dost se hádají, tento pár moc moje sympatie nemá,  trochu mi v tomto dokumentu vadí a kazí jej, Běla a Jaroslav jsou samí smích, nejlepší pár je Zdeňka s Ondřejem, ukazují jak byly dříve vztahy před svatbou, to už bohužel je skoro minulost, dnes mají páry před svatbou sexuální zkušenost.

 
30.05.2013 09:51 Uživatel: Julie
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

   Každopádně se na „sebe" těší a to je dobře. Sex je důležitý, ale není nejdůležitější. Ty páry co splu už běžně žijí, tak ta změna pro ně nebude tolik vehementní a vlastně se ochudí o to kouzlo, už si nejsou vzácní, užívají vše co jim život přináší. Na jednu stranu je to dobře, ale vše má strany dvě. Pojem láska je spíš sebeláska. Hašteří se kvůli kravinám a neustupují jeden druhému. Držím všem palce.

 
28.05.2013 09:35 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak vidím, že většina dává šanci mladým věřícím lidem, kteří si svůj vztah pěstují, jako květinku a se sexem čekají do manželství. Někdo se jich ptal, co když si nebudou v sexu vyhovovat? Jenže,  jak to budou posuzovat, pokud si budou celý život věrni a budou mít sex pouze mezi sebou? Ani jim to nepřijde na mysl. Během času si vypěstují své "rituály" pro potěšení ze sexu. Nebudou hledat jinde, budou budovat kvalitní vztah a kvalitní rodinu, zázemí a dobrý příklad pro své děti. Budou mít k sobě vzájemnou úctu, kterou u druhého páru motorkářů není. Pavla

 
28.05.2013 09:45 Uživatel: voslík
1000-2000
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pavlo, já teď nechci polemizovat o tom, jestli před svatbou ano či ne, ale pokud budu mít sex jen s jedním partnerem, tak to přeci atuomaticky neznamená, že si budeme vyhovovat. Kdyby na to někdo odpověděl, že to poznají třeba podle toho, jak se k sobě oba takzvaně "mají". Tak jo, souhlasím. Jsou prostě jistá znamení, dle kterých se dá posuzovat, jak si s tím druhým budu vyhovovat, případně nevyhovovat. O sexu se samozřejmě dá i mluvit, takže se jeden druhého může ptát.

Záleží to taky na vyspělosti osoby a podobně, ale nemyslím si, že fakt, že nebudu mít sex s někým jiným ovlivní to, jestli si s ním budu vyhovovat nebo ne. Možná je to jen nešťastně formulované, ale takhle to zní jako hloupost - což není nic proti vám. Vlastně ani nevím, jestli je to vaše věta nebo citace z pořadu.

 
28.05.2013 10:00 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Voslíku, myslela jsem to, tak, že pokud nepoznali jiného partnera a zůstanou si věrni, nebudou vědět, že si nevyhovují, nebudou mít srovnání. Někdo střídá partnery, hledá s kým si bude vyhovovat při sexu, ale pak si nevyhovují v ostatním. Hledání rozkoše, je příjemné, ale nenaplňující cele a nese to i jiná negativa.  Myslím, že to už taky tady na MS někdo zmínil, že lze žít i "bez" sexu /tím myslím to střídání v sexu/, ale nelze žít bez lásky. Pavla   

 
28.05.2013 11:45 Uživatel: voslík
1000-2000
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pavlo, myslím, že ti, co hledají partnera jen podle toho, jak jim vyhovuje v sexu, spíš hledají sami sebe. Každému normálnímu zdravému člověku musí být jasné, že sex není to jediné a předně hledá někoho, s kým si rozumí. Vy to tady pořád popisujete, jak kdyby byl celý svět Sodoma Gomora.

Já si stejně pořád nemyslím, že je to dobrý argument s tím vyhovováním si v sexu. Záleží přece na tom, jak to spolu umí a jak jim to spolu klape a jak se spolu cítí. Já bych třeba nikdy nikomu neřekla: "Hele, ten sex s tebou je mizerný, s tím a s tím byl lepší a jdu teď hledat někoho, kdo mi bude vyhovovat víc, asi jako můj první partner. "  Kdyby jeden chtěl sex často a druhý málo, tak to přeci není v tom, že poznali nebo nepoznali někoho jiného, ne?

Je to o toleranci a úctě k sobě na vzájem.

Uznávám to, že každý má svůj názor a každý by si sám za sebe měl vybrat kdy se sexem chce začít a s kým. Chápu, že lidé mají své důvody a přesvědčení. Vážím si lidí, kteří si svoje poprvé nechají až posvatbě vážím. Pokud tak ale jednají z vlastního přesvědčení. Pokud k tomu mají ale takový argument, jako vy, tak mi to přesvědčení nepřijde úplně pevné či spíše ne zcela vlastní.

 
28.05.2013 13:17 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Voslíku, to jsem nechtěla, aby to vyznělo, že svět je Sodoma, Gomora, to mně mrzí. Věřím, že většina lidí nežije od extrému k extrému. Je i přirozené, že lidé vysílají signály,  na které opačné pohlaví reaguje a seznamují se podle vzájemných sympatií, podle společných zájmů, podle společného pohledu na svět. Nechci působit, jako mravokárce, sama jsem jen nedokonalý člověk, který má své chyby. Také mám ráda legraci, a že kolikrát na pokecu byla. Jen ty témata to nějak přinesla, že jsem se víc otevřela a napsala své postoje, které jsou možná některým vzdálené. Ale jsem ráda, že jsme si popovídaly a více se poznaly. Pavla    

 
28.05.2013 13:37 Uživatel: voslík
1000-2000
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nic se neděje, Pavlo. Sama se učím nereagovat zbytečně podrážděně a cpát lidem vyloženě svůj názor

Souhlasím s vámi v tom, že přehnané přeceňování sexu je špatné. Stejně tak jako jeho podceňování. A hlavní věc, podle které se orientuju a snažím se pochopit lidi je to, že nic není černobílé. Jistěže jsou pravidla, která je dobré dodržovat a kdyby na světě nebyli zásadoví lidé a všechno se relativizovalo, jde to do háje. Taky si myslím, že člověk prostě chybuje a někdy je prostě lepší nechat ho jít vlastní cestou, pokud ho to neohrožuje na životě

Ono s Bohem a vírou je to prostě těžké. Ta osobní zkušenost je nesdělitelná, tu si člověk musí prožít sám, byť třeba jako marnotratný syn

Taky jsem ráda za povídání s vámi. Tak hezký den.

Voslík

 
02.06.2013 19:04 Uživatel: Leňa
Věk:  45
1058[1].jpg
1000-2000
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Právě začíná další díl, jdu kouknout.

 
04.06.2013 08:47 Uživatel: MitsCa
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Je to hustý.  Koukám na třetí díl, aniž bych ještě viděl ty první dva a Lukáš a Izabela jsou brutus i na mě. nechápu, že jsou ještě spolu.  A ty děti nejsou jeho! A kždý má jiného tatínka, no ale čemu se divit.

Ti věřící je jasné, že v TV vypadají nejlíp, protože normální pár by se tam nepřihlásil. Třeba Běla je taky kus teda.  Se té mamince nedivím.

(a další jsem ještě neviděl)

 
10.06.2013 20:38 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nejhezčí díl byl 9.6. moc se mi líbila první svatba, uvidíme co ostatní dva páry. Co se mi tedy nelíbí, tak je chování další dvou párů, hlavně tedy jejich vulgární a sprosté výrazy, ostatně to bylo v posledním díle velice zřetelně slyšet a také to jak Běla kopla Jardu do zadku, to dost přestřelila.  

U Ondřeje a Zdeňky nechápu neustálé dotazy kolem sexu, myslím, že je to přeci docela jasné.

 
11.06.2013 10:07 Uživatel: Julie
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

  Slovník má Běla i Izabela velmi pestrý. Nejsem žádná puťka, ale takhle sprostě mluvit s chlapem, tak mě zruší jak zubní kartu. Chudáci děti.

 
25.06.2013 08:06 Uživatel: Julie
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

   Poslední díl mne zklamal, byla to taková reality show a do dokumentu to mělo daleko. Myslím, že to co natočila Helena Třeštíková bylo o dost lepší.  (Manželské etudy, Manželské etudy po dvaceti letech)

 
25.06.2013 10:01 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak Isabela si stáhla z netu žádost o rozvod. No jasně, už bude rozvedená, to zní lépe než svobodná matka, která má každé dítě s jiným. Myslím si, že Lukáš ji má, nebo měl svým způsobem i rád. Koupil ji zlaté naušničky a hlavně se staral o ty klučíky, bylo vidět, že žehlí a také si již našel zaměstnání. Prostě se snažil, ale Isabela, je Isabela, jiná nebude a její způsob života s pornem se ji líbí a určitě v tom bude pokračovat. Co nemá v hlavě má v kalhotkách. Lituju ty děti, co mají za mámu. Jenže chyba byla i v její výchově, čili její matka se může také chytit za nos.  No, někomu nevadí mít z ostudy kabát….  

 
25.06.2013 10:29 Uživatel: MitsCa
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nebýt těch dvou věřících, co hrajou on-lineovky, tak to byl brutální díl ten poslední.

 

Ti lidi se snad neměli ani rádi, ne? Je to teda síla. Běla a Jaroslav, to jsou dva. Zlatý Lukáš od Isabely.

 
08.08.2013 14:16 Uživatel: Karla
Věk:  38
Téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nelíbilo, extrémní páry, špatný výběr. To jestli je vzorek http://knihomilky. blogspot. cz/2013/07/nechce-si-me-vzit-ja-touzim-po. htmlNechce si mě vzít, jak na to?

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Dokument Navždy svoji - názory, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 1
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 1 Téma
Počet témat celkem: 15740
Počet odpovědí celkem: 171433
Počet registrovaných: 4659 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Obtěžuje mě ve škole úchyl
Nejkomentovanější za 7 dní: Obtěžuje mě ve škole úchyl
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny