Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

15.06.2013 20:22
Uživatel: petra88
0-100
Odpovědí na téma: 52
Text: 

Ahojte, přemýšlela jsem nad koupi elektrokola, ale nevím jestli to je dobrý nápad. Má už s ním někdo nějaké zkušenosti?

To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 9327x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: elektrokola
Váš e-mail: 
Toto téma je uzamčené administrátorem a proto není možné vkládat komentáře.
Pokud chcete, můžete vložit nové téma zde.

Reakce čtenářů

 
16.06.2013 07:05 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zkušenost nemám, ale líbí se mi věta z jednoho e-shopu:

Jste "pirát silnic" a přišel jste "o papíry"? Elektrokolo Vás zachrání. K jízdě na něm žádný řidičský (ani jiný) průkaz nepotřebujete!

 
16.06.2013 11:47 Uživatel: evina-w
0-100
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj Petruš, tak já bych si ho koupila hned, ale nemám ho kde parkovat . Dva známí ho mají a nemůžou si ho vynachválit. Taky jsem na něm zkusila jet. Je to supr.

 
19.06.2013 09:26 Uživatel: petra88
0-100
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

jeee tak to jste potěšili věděli byste mi doporučit nějaký dobrý obchod, kde bych si ho mohla koupit?

 
19.06.2013 18:39 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

OK, ale šetřete s eshopy a kamennými prodejnami, ať tu není moc reklamy alt Navíc reference eshopů jsou na www.heureka.cz alt

 
20.06.2013 09:02 Uživatel: Martta
100-500
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

já mám také elektrokolo a jsem se ním velice spokojená . Kupovala jsem ho v Praha 4 U Brumlovky

 
21.06.2013 14:31 Uživatel: petra88
0-100
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

jo, dík avatarovi za stránku a Marte za obchod, něco pohledám

 
09.07.2013 18:39 Uživatel: kapo
Věk:  35

Město:mimon

Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím. Pokud vlastníte řidičák, je rozhodně levnější pořídit si el. skutr který vyjde na 20 000. U el. kola je tu stejné pravidlo jako u kola klasického. Tedy, - nejsme tak bohatí aby jsme si mohli dovolit kupovat levné věci… Kola pod 15 000 jsou šrot a el. kola pod 25 000 je to samé. Na značce už asi tak nezáleží. ale každopádně tu je na trhu jen jedna firma která prodá kolo se zárukou a bez problémů.

 
23.09.2016 16:42 Uživatel: jeny
Věk:  65

Město:Vsetín

Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Větší pitomost jsem dloho nezaznamenal. Měl jsem obojí, dobré elektrokolo je zásadně lepší než el.skůtr.

Zásadním důvodem je dojezd, na kole dojedete vždy. Je i řada dalších důvodů…

 
10.07.2013 20:22 Uživatel: Martta
100-500
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: no ono je to obtížnější když člověk řidičák nemá: D a další věc je kde chce dotyčný / á jezdit, na stezkách se na skútru těžko dá jezdit …
 
16.07.2013 10:43 Uživatel: kVerca2
0-100
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

to kolo chceš pro sebe nebo pro někoho jiného? Jinak kdybych si měla vybrat mezi kolem a skútrem, raději bych brala kolo. Nejde ani tak o tu cenu, že by za něj ten skrúter mohl být ale aspoň se člověk hýbe a něco dělá a ne jen se vozí

 
16.07.2013 11:48 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Na tom elektrokole se hýbeš víc než na skútru? A na co je potom elektro?  

 
17.07.2013 12:17 Uživatel: kVerca2
0-100
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

ale vždyť na skútru pouze sedíš a vozíš se a na kole přece musiš sem tam šlapat, ne?

 
17.07.2013 12:27 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ano, šlápneš na rozjezd, stejně jako na běžném kole.   Kdybys musela šlapat, bude Ti stačit normální kolo, na co potom elektro …

 
24.07.2013 20:57 Uživatel: kVerca2
0-100
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

to jo, netvrdím že stále šlapeš … jen prostě že je lepší elektro jako skútr .

 
25.07.2013 08:47 Uživatel: Martta
100-500
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

zajímavá výměna názorů Petra sis něco vybrala? Koupila?

 
25.07.2013 13:07 Uživatel: petra88
0-100
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

děkuje za vaše názory a zkušenosti. skútr by mi byl na nic, řidičák sice mám ale jezdit po cestách při tom množství aut to nechci

 
04.08.2013 13:18 Uživatel: kVerca2
0-100
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

těch aut je vážně stále více a více . jsem určitě za elektrokolo. Jak ses ty rozhodla?

 
05.08.2013 09:19 Uživatel: petra88
0-100
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

rozhodla jsem se určitě pro elektrokolo, vybíram si akorát značku a porovnávam ceny, dojezd a podobně. Našla jsem jedno zcela podle mých představ, tak váham jestli ještě hledat.

 
06.08.2013 10:47 Uživatel: Martta
100-500
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

tak to zkus pak jít do nějakého obchodu pokud máš čas a nech si poradit

 
21.08.2013 10:29 Uživatel: EditaJu
0-100
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

ahojte, také přemýšlím nad elektrokolem ale nevím se rozhodnout pro nějakou značku. Vy co už elektro máte tak jaké značky prosím jsou? Jaký mají dojezd?

 
23.08.2013 11:46 Uživatel: Martta
100-500
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

jsem si koupila značky giant, konkrétně Giant Twist Esprit Single 2011 v ženském provedení. dojezd 100km. Jezdí se na něm výborně, jsem ráda že jsem si ho koupila.

 
24.08.2013 11:17 Uživatel: EditaJu
0-100
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

to kolo vypadá docela dobře a docela velký dojezd. Když jsem koukala na netu nabídku tak některé měly dojezd pouze okolo 50 km

 
27.01.2015 12:31 Uživatel: pavelh
Věk:  58
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, já už mám druhé e-kolo a jsem moc spokojený. Je to také proto, že mám zdravotní problémy a bez kola bych se daleko nedostal a moc neviděl, např. o dovolené. Důležité ale je, že ti motor pomáhá, ale  musí se taky  šlapat. Lze si určit  jak hodně  si necháš pomáhat, no a podle toho potom se odvíjí i dojezd. Dáse to vychytat ke spokojenosti. Mě prodejce kolo zapůjčil domů k odzkoušení, což bylo skvělé. Taky mě tím lapil. Nelituji. Mám  Hanskraft, zvl. nízký rám. Hodně štěstí. PH

 

 

 
19.02.2015 02:44 Uživatel: misvet
Věk:  57
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, měl bych dotaz na Pavlah, který uvádí, že má kolo Hanskraft, mohl-li by mi napsat jaký má typ. Mne zaujalo dámské kolo Classic od této firmy, je z těch levnějších, ale netuším, zda to manželku vůbec zaujme a tak nechci kupovat nic extra drahého. Toto jsem si vyzkoušel, pouze na krátké projížďce a tak se nedá poznat to co se pozná po delším používání. Myslím, že elektrokolo je jistě přínosné, hlavně pro lidi s nějakým hendikepem nebo při dojíždění do práce, když se člověk nechce moc zpotit. Pro normální cyklisty jsou elektrokola stále ještě v plenkách, já bych je využíval třeba na delší dojezdy, ale kola v současných parametrech to zatím neumožňují. Odpovídat je možné na misvet@seznam.cz, budu rád za jakékoliv informace, přeji všem hezký den.

 
25.08.2013 10:09 Uživatel: Martta
100-500
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

jsem při výběru hlavně dívala na dojezd a ten giant mě překvapil takže jsem neváhala a hned jsem ho kupovala

 
11.10.2013 08:47 Uživatel: lucia svk
Věk:  32
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

cauko ja už na elektrobicykel nedám dopustit prerobili sme s frajerom moj ktm bicykel, investícia nižšia ako upredavaneho elektrokola ide super navyše nemusím betálovat, teda betálujem iba ked chcem ja.

 

 
30.04.2014 21:02 Uživatel: petramatyáš
Věk:  25

Město:Hodonín

0-100
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ja som kedysi uvazovala nad kupou elektrobicykla, ale nikdy som sa ku kupe nedostala zatial alt www.nedovolena-reklama-ve-webu-MojeStarosti.cz   

Najviac sa mi odtialtok pacia su rozne tak je tam dobry vyber

 

 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
02.05.2014 13:38 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Kdo jste si ta elektrokola už pořídili, můžete získat nové zkušenosti na připravované akci a pak nám o nich napsat.

 

alt

 
22.05.2014 07:22 Uživatel: Lenul
Věk:  35
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

My jsme prvně koupili elektro kolo taťkovi a teď už jezdí celá rodina. Je fakt bomba althttp://xxxxxxx/

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
10.12.2014 17:12 Uživatel: milošek
Věk:  59
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ano mohu doporučit je to super, ale je potřeba si říci co od kola očekáváte? Kam a jak daleko  chci jet - budu pomáhat šlapáním nebo né - je mnoho otázek. Mám kolo z dojezdem  130km a dojedu i 170km. Skútr do paneláku nedám kolo ano.

 

 

 
20.04.2015 11:13 Uživatel: trekital
Věk:  48
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj,

koupil jsem si letos v lednu a byl jsem opravdu zvědaví.

 

opravdu to dělá to co má. je to jako normální kolo akorát nemusíš tolik šlapat…  alt

 

já jsem kupoval tady… přišlo to teda až za týden ale jinak spokojenost…

 

www. xxxxxxxx

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
05.08.2015 11:49 Uživatel: gantan
Věk:  44
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Elektrokolo si určitě kup, je to super věc, můžeš jezdit do práce kopec nekopec, ale na jaře/podzim se musíš víc oblékat.

Musíš koupit kolo za víc peněz, jinak budeš zklamaná. Budeš taky občas měnit baterky a více se opotřebovávají součástky. Takže nakonec moc neušetříš. Ale zkvalitní ti to život a to asi za to stojí.

 

Já sám e-kolo nemám, ale doporučuju ti to, sám si ho časem koupím, ale něco kvalitního.

 
25.03.2016 11:26 Uživatel: nihau
Věk:  27
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dneska (25.03.2016) už jsou elektrokola někde jinde, někde jsem tu kdysi psala že bych si to nekoupila ale teď už fičím jak drak hihi

 
30.08.2016 14:42 Uživatel: petr.stavro
Věk:  35
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj premyslim nad koupi elektrokola a premyslim nad nejakou znackou aby se to fakt vyplatilo a bude to kvalitni, ale zase ne nejakou velkou palku znate nekdo diky?

 
31.08.2016 12:58 Uživatel: Matej
Věk:  30
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Hele ja jsem slysel ze kentoya je dobra ja mam od nich skutra a jsem spokojenej kamos si u nich koupil to elektrokolo a nemuze si ho vynachvalit. jako stoji to dost vseobecne to elektrokolo ale znam i drazsi

 
18.02.2017 14:09 Uživatel: Tonda
Věk:  25
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak pokud si nevíš rady s výběrem elektorkola, tak zkus hledat na netu. Například co na tebe google "vyplivne" hned při první hledání:   www.nedovolena-reklama-ve-webu-MojeStarosti.cz    alt Tak sna ti bude tato informace nějakým způsobem užitečná alt

 
27.03.2017 18:05 Uživatel: kuki
Věk:  26
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Je mozne aby elektrokolo jelo bez šlapání?  Mam zdravotní  potíže  ale to by mi pomohlo. Děkuji  

 
27.03.2017 18:25 Uživatel: Patrik Chrz
Věk:  44

Město:Praha

500-1000
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ano, některé typy to umožňují - musí mít motor v náboji kola, ne ve středu kola (v ose šlapek), . Z hlediska efektivity využití energie je to ale horší.

Otázkou je, jestli nemá v tvém případě smysl sáhnout po něčem jiném - elektrokoloběžka (skladnější), elektroskůtr (rychlejší, větši dojezd, na druhou stranu se s ním nesmí na cyklostezky a je potřeba řidičák a také ho asi nedostaneš v paneláku do výtahu ). To zdravotní omezení je trvalé, nebo dočasné?  

 
29.03.2017 06:26 Uživatel: kuki
Věk:  26
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, dekuju za odpověď.  Můžeš  mi jeste poradit kde se poptat po takovém  kole?  

 
29.03.2017 08:18 Uživatel: Patrik Chrz
Věk:  44

Město:Praha

500-1000
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Elektrokola mají dnes (29.03.2017) snad všude. Všechny hyper-super markety, prodejny kol, dokonce je (a za zvýhodněnou cenu) nabízejí i dodavatelé energií - https://www.premobilita.cz/cs/elektrokola/. Jediné co je potřeba si pohlídat, aby to mělo pohon v zadním náboji kola (ne ve středu) a aby to umožňovalo jízdu i bez šlapání. Tak jako tak doporučuji vyzkoušet (třeba ta kola od PRE je možné si na pár dní půjčit, nepíšeš ale, odkud jsi - z jakého města).

 

Píšeš o zdravotních potížích - chtělo by je to trochu specifikovat, protože možná je pro tebe výhodnější nějaké jiné řešení, jak jsem psal výše - elektrokoloběžka, elektroskůtr nebo dokonce různé elektrické vozíky - http://www.selvo.cz/.

 

Každé řešení má svoji výhodu a nevýhodu, cenově to může být několik tisíc (elektrokoloběžky), kolem 10-20 tisíc (levnější elektrokola) nebo mnoho desítek tisíc (skůtry), případně i přes sto tisíc (drahá elektrokola, silnější elektroskůtry, speciální pomůcky pro invalidy). Stejně tak může být dojezd 20 km nebo i hodně přes 100 km.

 

A samozřejmě je velký rozdíl jet 100 km na kole či koloběžce rychlostí 20 km/h a na (výrazně pohodlnějším)  elektroskůtru rychlostí třeba 80 km/h, nebo dokonce s nějakou elektromotorkou s vyšším výkonem. Přestože papírový výkon elektroskůtrů není valný (jednotky kW), tak díky vysokému kroutícímu momentu to můžeš na semaforu "natřít" i motorkám s třeba 20 násobným výkonem alt.

 

Nejdříve tak chce si uvědomit co vlastně chceš, nebo přesněji řečeno - na co to chceš - dojet 2 km na poštu, do obchodu a zpět? Pak bych asi se přikláněl k té elektrokoloběžce, kterou i snadněji složiš a s trochou tolerace řidiče vezmeš i do MHD. Nebo dojíždět 20 km každý den do práce? Tady bych se přikláněl spíše k tomu elektroskůtru. Pak jde také o to jaké máš možnosti danou věc kde odkládat a nabíjet (elektroskůtr ti bude na prd, pokud bydlíš v činžáku a nebudeš ho chtít nechávat před domem a kde nabíjet).

 

Ono se totiž nakonec může ukázat, že nejrozumnějším řešením je klasický skůtr se spalovacím motorem. Na ten dnes (29.03.2017) stačí řidičák s omezeným Ačkem, ale dokonce (u automatů do 125 ccm) i řidičák na auto. A nejsou drahé - do práce chodím kolem výlohy Fiatu a tam je reklama na skůtry za 29 tisíc, což je cena běžného elektrokola.

 
18.04.2017 16:17 Uživatel: Louč
Věk:  32
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

mám elektrokolo Lectron Montana 27,5, teď nové a je to nejlepší, za co jsem snad kdy utratil

 
19.04.2017 11:58 Uživatel: Weedny
Věk:  21
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

chtel jsem si poridit nejakou babetu. ale jak koukam, asi zbytecna investice s tim co tohle dojede a navic nemusim delat papiry

 
20.04.2017 00:48 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.


Přezdívky:

  • Louč
  • Weedny

 
20.04.2017 12:19 Uživatel: Patrik Chrz
Věk:  44

Město:Praha

500-1000
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: I když je celé téma nejspíše jen reklamou na zmíněné elektrokolo, přece jen si říkám, že se to může někomu hodit. Každý dopravní prostředek - koloběžka, kolo, moped, motorka, ať už na lidský, elektrický nebo spalovací pohon má vhodné a nevhodné použití. Je obrovský rozdíl jet 50 kilometrů na (elektro) kole a třeba na skůtru. Elektrokolo (aby splňovalo podmínky vyhlášky a bylo to stále v kategorii kolo a ne moped) nesmí s použitím motoru jet rychleji, než 20 km/h. Ujet tedy 50 kilometrů znamená jet minimálně 2,5 hodiny - za předpokladu, že se celou dobu pojede maximální rychlostí, což je utopie, záleží na kvalitě povrchu, zatáčkách a podobně. V reálu spíše tři, tři a půl hodiny. A z toho už bude pořádně bolet nejen zadek a to i když se vůbec nešlápne do pedálů. Naproti tomu ujet stejnou vzdálenost na skůtru může trvat i méně, než hodinu při mnohem pohodlnějším posedu (odpružení mopedu, širší pneumatiky, pohodlnější sedadlo). Ani cenově nevychází elektrokolo nijak zvlášť výhodně - jak jsem psal, skůtry se spalovacím motorem se běžně prodávají pod 30 000 Kč, to je cena elektrokola nižší střední třídy. Navíc u toho elektrokola se za 3 roky budou měnit baterie, které představují významnou část jeho ceny. Skůtr můžete mít celou zimu v garáži a když se rozhodnete na jaře vyjet, stačí jen případně dofouknout gumy a s největší pravděpodobností na první pokus nastartujete. U elektrokola se mohou baterie vybít už za několik týdnů (u starších i několik dnů) nečinnosti. Zatímco elektrokolo budete nabíjet mnoho hodin, do skůtru stačí nalít benzín a jedete dál. Samozřejmě i kolo má své výhody - mezi hlavní výhody je to, že je možné s ním jet po cyklostezkách, tedy i v místech, kam mají motorová vozidla zakázán vjezd. Je možné ho přepravovat ve vlaku případně v autě (skůtr se tam většinou nevejde). A dělají se i ve skládací variantě, což přepravu ještě více usnadňuje. Elektrokolo bych tak doporučil zejména těm, pro které i cesta bude cílem. Tedy nehodlají jet jen na elektřinu, ale podporu využijí jen do kopce a bydlí třeba v místech, kde, ať jedou kamkoliv, je kopec, buď nahoru, nebo dolů a oni by sice rádi jezdili na obyčejném kole, ale nechtějí být vyřízení za 20 minut, co vyrazí z baráku. Pokud to chce někdo používat vyloženě jako elektrické přibližovadlo (třeba několik kilometrů do obchodu, atd) bez vlastní síly, je elektrokolo nesmysl a na kratší vzdálenost bych volil spíše elektrokoloběžku. Je lehčí, skladnější a snadněji se na ní nastupuje.
 
07.05.2017 18:13 Uživatel: Milanovit
Věk:  46

Město:Praha

Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj,

 

kamarád koupil manželce tento stroj. Je tam motor 350W, baterku dokupoval větší, protože základní na tento motor je málo. Také jsem na tom jezdíl takže vzřele doporučují! (je to od výrobce EcoBike)

 
25.05.2017 21:36 Uživatel: Zdena85
Věk:  32
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

já si kupovala elektrokolo z www.nedovolenareklamavewebumojestarosti.cz a jsem s nim velice spokojená, jezdí se mi na něm líp než na klasickým


Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 

 
28.05.2017 22:56 Uživatel: Sandra88
Věk:  29
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

poslední dobou mě začíná více bavit jízda nea ekole než li na tom klasickým, má to něco do sebe

 
06.06.2017 16:33 Uživatel: VěrkaK.
Věk:  38

Město:Praha

Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

za sebe můžu doporučit městská kola Lectron, máme je oba s manželem a i se servisníma záležitostma jsme byli spokojeni

 
02.07.2017 21:35 Uživatel: Verus
Věk:  20
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

ellektrokolo jsem si koupila v www.NedovolenaReklamaNaWebuMojeStarosti.cz  za paradni cenu, mužu všem doporučit


Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
02.07.2017 21:37 Uživatel: Verus
Věk:  20
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

mám od nich kolo 2. rokem a parádní jízda

 
03.07.2017 16:38 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 


Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.




Přezdívky:

  • Zdena85

  • Sandra88

  • Verus

 
03.07.2017 16:39 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Elektrokola - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Z důvodu opakovaných pokusů o neobjektivnost této diskuze ji uzavírám.  


10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny