JÍDLO, CO UVAŘIT

Co dnes uvařit? | Recepty a rady k vaření | Co mi chutná | Co mi nechutná | Jídlo a pití obecně

Téma Uživatel Datum přidání
Jak uskladnit sušená rajčata - zkušenosti, rady, tipy, nápady flodurk 09.08.2018 11:00:33
Želatina po přípravě zapáchá Katuší 27.06.2018 21:44:36
Smažené ruské pirohy a pomerančový nápoj Olympus na Masarykově nádraží - proč už to není? Seriozní muž. 31.03.2018 23:07:18
Nealkoholický přírodní kvas - účinky na zdraví, jak chutná, kdo vyrábí Seriozní muž. 10.03.2018 21:50:15
Uvaření kuřecího vývaru - skoro nadlidský výkon? ;) Rííša M. 18.02.2018 14:15:58
Ředění slivovice destilovanou vodou - proč? JindraSlifka 03.01.2018 11:54:25
Mražené maliny - jak je použít, zpracovat TondaMalina 15.12.2017 20:24:34
Trvanlivost vína po otevření lahve Rocker 24.11.2017 23:05:16
Je pravda, že je nedostatek másla? Barča 31.10.2017 20:20:46
Mořské plody mražené a čerstvé - je velký rozdíl v chuti? (humr, krab, chobotnice) Renčy 20.08.2017 11:59:41
Karambola - zkušenosti, chutná vám? Kdy hrozí otrava? Barča 29.04.2017 19:13:32
Jak upéct kuře aby mělo křupavou kůžičku - postup, návod, tipy, rady, zkušenosti Luccy 24.03.2017 11:11:15
Mimina v povijanu - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience faltipa 14.11.2016 18:29:37
Jak se naučit vařit, jak začít s vařením - tipy na dobrou kuchařku Áďa 02.11.2016 18:03:49
Jak docílit zlatavé barvy na závinu, šátečku, apod.? - zkušenosti, tipy, rady, nápady V.V. 28.10.2016 10:30:06
Kuře na majoránce - recept, postup, návod, suroviny, ingredience yvis 08.08.2016 11:35:22
Bezový sirup - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience Pluto 12.06.2016 17:31:15
Škraloupy na mléku - kam zmizely? admin 04.02.2016 09:38:32
Co upéct ze zbylých bílků - tipy, nápady, zkušenosti Pavla 06.12.2015 17:39:38
Hrnec na Tajine - využití, použití Charlie 14.11.2015 11:03:06
Jak vyhodit palačinku do vzduchu aby se vrátila na pánvičku - postup, návod, tipy, zkušenosti Mikulas 30.10.2015 01:06:40
Typ na rychlé jídlo - příprava do 20 minut Pluto 16.08.2015 21:15:47
Makaróny - proč se přestaly prodávat a proč zmizely z (nejen) českých pultů? Barča 02.08.2015 20:26:37
Vynikající makovník - recept, postup, návod, suroviny, příprava Rimanka 27.04.2015 10:23:08
Asijská jídla, asijská kuchyně - co vyzkoušet a pochutnat si? Maja20 19.03.2015 19:30:50
Jaké jídlo dát ročnímu dítěti - recepty Juraj 14.02.2015 18:36:18
Jak připravit dobrý měkký biftek - zkušenosti, návod, tipy, rady Bee 24.01.2015 19:12:01
Linecké cukroví s ořechovou náplní - recept, postup, návod Jarmila 11.12.2014 11:52:56
Praktické pomůcky v kuchyni - kde se dají koupit? Renčy 08.11.2014 10:49:31
Co jste měli dnes k obědu? Pluto 04.11.2014 17:02:12
French press - co je to a jak se to používá při přípravě čaje a kávy? magdalenas 20.10.2014 19:25:20
Kvetoucí čaj - kolik čaje se z jednoho květu dá udělat? - zkušenosti, diskuze Barča 11.10.2014 19:06:22
Jak dlouho vydrží otevřená láhev saké na vaření? Miluše 13.08.2014 10:27:02
Nakládání vajec do vodního skla - vzpomínky a zkušenosti Jarmila 08.07.2014 17:59:04
Alergie na vejce - čím nahradit vajíčka při vaření? v.v. 02.07.2014 06:22:18
Avatárkovo ovocné odpoledne admin 26.06.2014 19:39:50
Kolik vody nalít do zavařovacího hrnce - rady, tipy Mili 25.06.2014 07:51:45
Cukry jednoduché a složité - rozdíly mezi nimi a informace o cukrech Pan Sova 14.04.2014 13:35:12
Hořké mandle - jsou jedovaté nebo ne? Sluníčko M. 10.04.2014 19:22:58
Velmi chutné jídlo z pórku, žampionů a těstovin admin 15.03.2014 23:12:41
Focení jídla v restauracích - také to děláte? Juraj 16.02.2014 18:56:33
Zrnková nebo mletá káva - jakou kávu kupujete vy? Medvěd 16.02.2014 10:59:12
Proč se musí sbírat pěna při vaření marmelády, džemu? admin 10.02.2014 22:02:06
Kvalitní brambory na uskladnění - kde je koupit, sehnat? Juraj 02.02.2014 16:17:03
Vaření doma - vše, co souvisí s jídlem a kulturou stravování doma Pan Sova 26.01.2014 17:49:16
Odměrka na kávu - používáte tento vynález? Medvěd 05.01.2014 08:27:54
Vánočka - z kolika pramenů ji pletete? Rady a tipy na pečení. voslík 29.12.2013 11:34:08
V čem upéct bílkový chlebíček, když nemám formu (srnčí hřbet)? voslík 28.12.2013 08:26:56
Zdravé kokosové kuličky - recept Amadeus 16.12.2013 18:35:26
Žížaly, brouci a kousky různých zvířat - nechali byste se pozvat ke stolu? Barča 07.12.2013 18:07:23
Večeře za 3 Kč - nadívané kuřecí kůže s Láďou Hruškou, zkoušeli jste? Barča 10.11.2013 19:47:22
Topinambury - máte zkušenost? Barča 05.11.2013 17:31:58
Aranžování jídla na talíři - dobrou chuť Amadeus 29.10.2013 12:35:44
Oblíbené kavárny v ČR a oblíbená káva kVerca2 21.10.2013 10:32:01
Akce v Praze - Plýtváte? A jak? Barča 10.09.2013 16:13:47
Uchování teploty svařeného vína - hodí se samovar? julie.giacomo 09.09.2013 15:07:50
Kde sehnat polotovary k rychlé přípravě přílohy (brambory, rýže ad.) Barča 03.09.2013 10:24:27
Jak vyrobit zmrzlinu ze sušeného polotovaru - postup, návod weru 01.08.2013 10:35:39
Malinovojahodová marmeláda - rady, zkušenosti, názory, diskuze voslík 06.07.2013 07:58:16
Recept na třešňovou bublaninu Rybka 03.07.2013 06:40:05
Grilování - jaký typ grilu preferujete? Medvěd 17.05.2013 09:32:44
Pampeliškový med - mohu použít moučkový cukr? evina-w 05.05.2013 19:06:45
Velikonoční beránek - recept z minimálního množství surovin xyz 31.03.2013 07:40:00
Vejce v krabici - zkušenosti, názory, diskuze, jak se vám líbí? Juraj 27.03.2013 10:46:28
Velikonoční oběd ze skopového či jehněčího masa voslík 23.03.2013 15:54:47
Domácí trdelníky - tipy, rady, návod jak na ně? Lucy 20.03.2013 16:02:02
Volské oko v paprice - jednoduché a geniální Darila 13.03.2013 19:12:34
Přílohy k obědu - jaké máte rádi a kdy? Pluto 05.03.2013 19:37:50
Recepty na pečení domácího chleba - jaký si doma pečete vy? xyz 03.03.2013 18:30:17
Krokodýli Made in Czech Republic mohou na jatka Medvěd 01.03.2013 10:39:48
Klasická (turek) nebo instantní káva - co pijete? admin 26.02.2013 13:50:28
Víte co jíte? Chléb Šumava - složení Pan Sova 25.02.2013 11:12:29
Střecha z BeBe sušenek - recept, návod, postup, fotografie Darila 19.02.2013 11:49:22
Palačinky plněné salámem, šunkou, sýrem nebo nivou - recept, postup Darila 19.02.2013 11:40:54
Boršč - zbožňuju ho, ale v restauraci je málokdy Martta 14.02.2013 13:13:18
Oblíbené moučníky a cukrářské řezy - tipy Racek 03.02.2013 10:29:58
Jídlo které vám nechutnalo a teď už chutná - které je to u vás? Racek 27.01.2013 13:38:48
Jak oloupat čerstvá vejce bez odloupnutí bílku Taj3 11.01.2013 08:46:40
Netradiční pohoštění - toustové miniroládky Trinity 01.01.2013 21:23:47
Staré recepty a množství kvasnic v haléřích - přepočet Barča 01.01.2013 17:37:25
Vaření na kokosovém tuku - kde ho sehnat? sorbonos 27.12.2012 16:53:26
Smažená ryba v trojobale - rozmrazit rybu předtím? cufe 15.12.2012 09:09:20
Co rádi jíte nebo vaříte před Vánocemi - svěřte se vladicka 14.12.2012 11:07:30
Rychlé, jednoduché a překvapivě chutné těstovinové jídlo admin 22.11.2012 21:03:10
Jaké čaje máte rádi - ovocené, zelené, černé? Racek 02.11.2012 16:43:21
Nejchutnější bonbóny - které to podle vás jsou? Racek 31.10.2012 07:21:14
Víkendové vaření - co vaříte na sobotu a neděli? Hana 27.10.2012 11:37:00
Vysoký účet v restauraci Airest, Aviatická Praha - stydím se být Češkou megera 20.10.2012 18:25:35
Lněný olej do domácí pekárny - lze ho použít? Len 24.09.2012 13:00:16
Srnčí - recept na úpravu naznámého druhu srnčího masa jirsa 04.09.2012 10:22:18
Kuřecí roláda v srnčím hřbetu - recept, postup, návod bez rolování a zavazování Pluto 09.08.2012 15:18:28
Kvalitní a chutné jogurty - které to podle vás jsou? Barča 02.08.2012 22:50:28
Jakou zmrzlinu máte nejraději - z obchodu, točenou, domácí? Trinity 28.07.2012 12:43:35
Dobrý recept na houbovou omáčku - znáte nějaký? Barča 28.07.2012 10:31:53
Co nabídnout cizincům jako tradiční české či slovenské jídlo? Trinity 02.07.2012 22:37:23
Mikrovlnná trouba, pomocník nebo záškodník v domácnosti Pluto 27.06.2012 19:45:17
Špenát podporuje růst svalů - stačí 250 gramů denně Racek 27.06.2012 06:16:11
Recept na opravdu chutnou čínu veverka 22.06.2012 15:06:21
Jemné ovesné vločky s klíčky a jejich využití při vaření Pluto 19.06.2012 22:52:05
Recept na chléb jak za našich babiček Wolfg 14.06.2012 14:18:57
Smažené knedlíky v trojobalu pro děti aneb na čem ušetřit Barča 14.06.2012 06:03:02
Výroba drůbežího separátu čili strojově odděleného drůbežího masa - dobrou chuť Medvěd 12.06.2012 12:09:11
Oblíbená značka piva - jaká je ta vaše? Barča 12.06.2012 10:51:03
Omáčky ke grilovanému masu - recepty a tipy Pluto 27.05.2012 06:50:43
Freeganismus - lidé protestují proti plýtvání potravinami Medvěd 19.05.2012 10:11:32
Buchta přátelství, Dánská buchta, buchta z Vatikánu - recept Barča 05.05.2012 13:17:36
Rychlé tvrdnutí housek z těsta umíchaného v domácí pekárně sorbonos 23.04.2012 05:38:30
Která sladkovodní ryba má nejméně kostí? Barča 13.04.2012 14:17:59
Vydatná snídaně nesníží příjem potravy během dne Medvěd 27.03.2012 07:18:08
Recepty na chutná a levná jídla - za málo peněz hodně muziky Innes 18.03.2012 11:32:17
Postup pražení mandlí aby byly chutné - jak na to Pavla 10.03.2012 18:50:42
Žluknutí strouhaného kokosu - je to možné? Barča 10.03.2012 14:50:55
Levná a rychlá jídla a recepty na vaření z toho co dům dá Pavla 03.03.2012 13:29:00
Kynutí kvásku v mikrovlnce - není to blbost? admin 01.03.2012 16:29:22
Jak správně udělat topinku - měkká a křupavá Juraj 29.02.2012 13:37:40
Jak uvařit šunku v šunkovaru - postup, návod, zkušenosti, rady Juraj 27.02.2012 04:44:57
Plastová chuť vody po uvaření v rychlovarné konvici Juraj 24.02.2012 04:26:10
Co všechno se dá zamrazit jako domácí polotovar? Barča 22.02.2012 12:15:00
Výzdoba slavnostní vegetariánské tabule terka295 17.02.2012 09:24:05
V čem je osmažené vejce v asijské restauraci Juraj 16.02.2012 12:17:15
Opravdu chutný horký nápoj - recept, návod, výroba Innes 12.02.2012 10:36:47
Podložka Tupperware - jak ji připevnit ke stolu? Lili 05.02.2012 12:11:19
Máslo nebo margarín - co je lepší? Barča 05.02.2012 07:51:44
Sušené klobásy bez uzení - postup, recept Wolfg 03.02.2012 14:42:00
Nekvalitní uzeniny a masné výrobky - voda, sůl, tuk a špetka masa Innes 02.02.2012 13:37:11
Rozdíl mezi rozpustnou a mletou kávou Barča 02.02.2012 07:45:58
Oleje na fritování - kvalita, zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory Barča 29.01.2012 09:27:05
Červená cibule, žlutá, bílá - jaký je mezi nimi rozdíl? Barča 22.01.2012 10:33:30
Pečený čaj - recept, postup, fotografie admin 18.01.2012 20:16:21
Jak využít suché pečivo, co s ním dělat Innes 29.12.2011 13:54:31
Recepty našich babiček na chutná jídla MitsCa 22.12.2011 16:11:52
Casa mexicana Brno Vaňkovka - nedoporučuji admin 16.12.2011 00:05:26
Pečení na Vánoce 2011 - fotografie admin 11.12.2011 12:49:31
Jak hustý má být pečený čaj admin 08.12.2011 14:00:42
Domácí pekárna - recept na nadýchaný celozrnný chleba, chléb sorbonos 04.12.2011 17:38:11
Tuhé hovězí maso - jak udělat aby změklo (hovězí na čínu) suril 23.11.2011 10:22:04
Pečený čaj - slyšeli jste o něm někdy? admin 22.11.2011 18:53:34
Videokuchařka online pro všechny Barča 13.11.2011 20:32:04
Cukrovinka Halva (Chalva), znáte ji? Barča 10.11.2011 15:23:20
Plněný chléb na grilu Innes 27.10.2011 17:46:18
Co se dá dát do míchaných vajíček admin 20.10.2011 15:39:55
Vaření kozího mléka - ano nebo ne? Je to vhodné nebo nikoliv? Innes 06.10.2011 11:03:16
Jak se vaří přes bidlo - postup, návod Innes 04.10.2011 14:44:38
Jak uvařit knedlík z bezlepkové mouky Innes 02.10.2011 23:18:55
Hrudky ve svíčkové omáčce - proč se dělají? admin 26.09.2011 13:57:36
Miluji tvarůžky na všechny způsoby Medvěd 31.08.2011 17:31:50
Jak je velká středně velká cuketa? Lili 11.08.2011 12:36:27
Muffiny s lentilkami - pochoutka nejen pro děti admin 31.07.2011 09:57:20
Meloun - jíte jadérka nebo je vybíráte? Medvěd 31.07.2011 09:45:06
Jednoduchý rychlý oběd z kuřecího, slaniny, zelí a cibule - recept, postup, návod evina-w 22.07.2011 21:28:08
Zmrzlinový sníh od Prima zmrzlina - hnus fialovej Richard Bílý 24.06.2011 14:10:43
Koprová omáčka mi nechutná PAVEL 21.06.2011 20:35:53
Rozmrazuje se filé před tepelnou úpravou nebo ne Gábina 12.06.2011 08:18:15
Vlastnoruční domácí sushi - postup, recept veverka 20.04.2011 13:25:14
Recept na pohankové jídlo Applegate 13.03.2011 09:42:20
Syté levné jídlo pro hodně lidí - recept, příprava Fík 09.03.2011 10:50:58
Šedá barva masa tatarského bifteku, tataráku - jak tomu zabránit Bob 08.03.2011 10:49:01
Jak se zbavit nasládlé chuti přemrzlých brambor? Ivka 14.02.2011 11:38:56
Trvanlivost tataráku, jak dlouho vydrží tatarák než se zkazí Katka 11.02.2011 19:45:52
Jak uvařit párky aby nepraskaly - zkušenosti, tipy, rady, návod, postup Jarek 09.02.2011 14:20:02
Tuhé palačinky - příčina, jak vylepšit postup? Mirka 02.02.2011 10:15:53
Starší pečivem které není úplně tvrdé - co s ním udělat? Lenka 20.01.2011 11:22:50
Nejlepší těsto na italskou pizzu - recept, postup Bublanina 14.01.2011 17:28:49
Bramborové krokety - jednoduchý recept, postup, návod a zkušenosti Elena 10.01.2011 14:11:58
Parní hrnec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory Westfile 08.01.2011 10:11:58
Jaký je rozdíl mezi palačinkami a lívanci Anka 31.12.2010 17:56:31
Co je to římský hrnec, na co se používá římský hrnec? Kuchtička 29.12.2010 10:32:39
Jak urychlit kynutí těsta - topení, mikrovlnka či jak Bobík 22.12.2010 12:56:20
Pražení mandlí - postup, návod, recept, teplota, množství oleje Google 16.12.2010 10:49:46
Langoše bez kvasnic - recept, postup, návod Táňa 14.12.2010 13:08:09
Skladování cukroví - teplota, při jaké teplotě by se mělo skladovat? Barunka126 11.12.2010 20:38:47
Recept na pralinky Bledulka 11.12.2010 12:18:10
Přesolené jídlo - jak to spravit a odsolit Mischa 09.12.2010 15:21:26
Recept na dobrý a chutný vaječný koňak Mlsný jazýček 05.12.2010 09:12:32
Koblihy, koblížky - jednoduchý recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience Táňa 02.12.2010 16:40:45
Kuchařské recepty se pstruhy - tipy, nápady Tatranka 28.11.2010 20:15:59
Tuhá povidla - čím je naředit aby byla řidší Elena 28.11.2010 14:35:51
Rychlé, nenáročné, levné jídlo - recept Rázdil 23.11.2010 18:28:13
Kdy začít píct aby se cukroví nezkazilo Hanele 16.11.2010 15:25:12
Červené nebo bílé víno - co preferujete, jaká je vaše volba? Medvěd 14.11.2010 11:48:06
Domácí karamel - recept, návod, diskuze, zkušenosti klučina 23.10.2010 09:41:36
Dobré, chutné australské jídlo - tipy jeník 22.10.2010 08:54:47
Škrobová moučka a Solamyl - jaký je rozdíl? Tonda 19.10.2010 11:57:18
Kdy začít péci cukroví před Vánocemi a kolik druhů cukroví Ice lady 16.10.2010 08:00:37
Jak dlouho vařit pštrosí vejce natvrdo Annanas 14.10.2010 11:40:45
Loupání banánu - od stopky nebo konce, jak to děláte vy? banán 12.10.2010 15:14:49
Kluay buad chee - chutný kokosový moučník, ochutnejte Viky 11.10.2010 07:17:22
Máslový dort babičky - děs běs Pavla 10.10.2010 11:25:46
Krekry Tuc - jak chutnají? Gabča 08.10.2010 08:59:46
Oblíbená čokoláda - jakou čokoládu máte rádi choco 05.10.2010 13:03:25
Hrudky v omáčce - jak se jich vyvarovat M.M. 02.10.2010 15:01:26
Vejce při vaření - rozbíjíte je přímo do pokrmu nebo zvlášť do hrníčku kvůli záprtku? Medvěd 27.09.2010 18:15:20
Tip na chutný oběd - katův šleh s hranolkama jemně pálivý Laura 27.09.2010 09:43:26
Co udělat na oběd - nápady Ilča 26.09.2010 12:22:35
Proč plesniví chleba a rohlíky ne Chovatel 24.09.2010 15:44:24
Co si udělat na snídani - stereotyp mě už nebaví Kamča 18.09.2010 05:12:04
Jak udělat uzený sýr - postup, návod, tipy, rady, zkušenosti, fotografie Romča 17.09.2010 15:32:57
Jak naložit maso před grilováním Jarek 17.09.2010 07:58:57
Oběd pro velkou rodinu - co uvařit Klára 16.09.2010 10:00:42
Recept na čokoládový dort - postup, návod, ingredience, suroviny, zkušenosti s výrobou čokoládového dortu Misa 30.08.2010 11:47:53
Nejlepší čokoláda - která to je? Názory, diskuze, zkušenosti. Martina 20.08.2010 11:22:43
Co uvařit tchýni která přijde na návštěvu Helga 15.08.2010 11:37:53
Kuličky z meruněk aneb rychlovka pro návštěvu - recept, postup, návod, příprava, suroviny Andrea 03.08.2010 13:47:06
Jak udělat křehčené řízky a maso bez chemie - zkušenosti, diskuze Morčák 02.08.2010 19:34:23
Suchozemské želvičky k obědu :-) dindaa 31.07.2010 18:26:20

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny