Téma: Bezpečnostní fólie na sklo a ochrana před vysypáním skla na dítě, děti - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

26.03.2015 22:08
Uživatel: Sabo
0-100
Odpovědí na téma: 7
Text: 

Ahoj

máte někdo zkušenost s bezpečnostní fólií na okno? Měla by chránit proti vysypání skla, když se okno rozbije?

Zvažuju, že bych pořídila, pro bezpečnost dětí.  

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 1917x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: bezpečnostní fólie
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
27.03.2015 01:31 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Bezpečnostní fólie na sklo a ochrana před vysypáním skla na dítě, děti - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Zkušenost nemám. Jsem hodně opatrná, ale není už té opatrnosti příliš?

Možná by stále dítě dokonale obalit pořádnou pěnou, abychom ho mohli třeba vůbec pustit ven. Nebo ještě líp, nepouštět ho vůbec.

 

Já samozřejmě chápu, že chce každý rodič své dítě chránit, ale je lepší ho vychovat tak, aby vědělo, že doma se nelítá apod.

Nehodě se stroprocentně nikdy nezabrání, ale riziko se omezí.

 

Ono je moc hezké, že si doma dáte třeba bezpečnostní folii, ale to neznamená, že neproběhne sklem u kamaráda.

 
28.03.2015 10:48 Uživatel: Sabo
0-100
Téma: Bezpečnostní fólie na sklo a ochrana před vysypáním skla na dítě, děti - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

určitě máte pravdu, snažím se své děti vychovat, tak aby věděly co je a co není správné nebo nebezpečné… nicméně sekundárně by ta fólie měla chránit proti zlodějům (to jsem se dočetla). Jde mi o francouzké okno do zahrady, tak bych zabila 2 mouchy jednou ranou. Děkuji za názor.

 
28.03.2015 11:19 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Bezpečnostní fólie na sklo a ochrana před vysypáním skla na dítě, děti - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Běžně prodávané fólie proti zlodějům stejně neochrání, to je trochu jiná kategorie a pokud nemáte to francouzské okno v luxusním provedení, tak pochybuji, že by vás cena oslovila. Je to jen reklamní trik, maximálně tak vandalové toho nechají.

Na ochranu proti zlodějům jsou například dobré venkovní rolety.

 
27.03.2015 14:44 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
3000-4000
Téma: Bezpečnostní fólie na sklo a ochrana před vysypáním skla na dítě, děti - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Jeste bych to chapala u sklenene vyplne dveri, ale u oken uz vubec ne!!

 
27.03.2015 14:59 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Bezpečnostní fólie na sklo a ochrana před vysypáním skla na dítě, děti - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Sabo jaksi pořád neví, jestli je chlap, nebo ženská. Pokud bude chtít zase udělat reklamu nějakému e-shopu, tak je to vlastně jedno, že.

 
18.06.2015 12:14 Uživatel: Peterka
Věk:  28

Město:Brno

Téma: Bezpečnostní fólie na sklo a ochrana před vysypáním skla na dítě, děti - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj Sábo, pokud máte živější dítě a vždy Vás překvapí, co opět vymyslelo za rošťárnu, tak si myslím, že investice do folie se Vám vyplatí. Opravdu chrání proti vysypání skla a následného pořezání sklem – což je jejich prvotní účel. Pokud folie použijete, jako ochranu proti  zlodějům, tak ho nejspíš nezastavíte, ale minimálně mu to znepříjemníte, protože se tam bude dobývat delší dobu viz video: https://www.youtube. xxxxxxx. Proti zlodějům jsou vhodnější venkovní rolety, které by zloději snad měli zabránit úplně.  

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

Náhradní ukázka

 


 

 

 
29.10.2015 16:14 Uživatel: Lucka22
Věk:  26
0-100
Téma: Bezpečnostní fólie na sklo a ochrana před vysypáním skla na dítě, děti - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tady je článek o zabezpečení oken proti zlodějům:  http://www.Xxxxxx  Ta fólie je opravdu spíš pro to dítě, než proti zlodějům. Zloděj má většinou páčidlo nebo něco a ihned okno vyštípne, pokud v něm nejsou bezpečnostní panty. Použila bych buď bezpečnostní sklo - to nerozbije ani zloděj ani dítě alt nebo ty bezpečnostní panty či předokenní žaluzie. O dítě bych neměla takový strach, aby robzilo sklo, muselo by být už větší a to už bude vědět, že to dělat nemá.

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Bezpečnostní fólie na sklo a ochrana před vysypáním skla na dítě, děti - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 2
Nová témata dnes: 1
Dneska bylo odpovězeno na: 1 Téma
Počet témat celkem: 16123
Počet odpovědí celkem: 173363
Počet registrovaných: 4868 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Chci víc sexu než partner
Nejkomentovanější za 7 dní: Chci víc sexu než partner
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny