Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory

15.04.2011 10:21
Uživatel: Pepa
Věk:  32
Odpovědí na téma: 60
Text: 

Dobrý den.

Chceme si pořídit dřevěná okna (eurookna) na rodinný dům. Chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo nějaké zkušenosti či reference z frimy Vekra okna. Jestli někdo od nich okna máte, jestli byla drahá, jestli byla v pohodě instalace a jestli ste třeba okna nereklamovali.

Kolik tak můžou stát okno cca. 180x150 cm?

Díky, Pepa.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 11044x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Vekra okna - zkušenosti, reference
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
15.04.2011 11:47 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

S firmou Vekra mám velmi dobré zkušenosti. Zajišťovala jsem okna a dveře pro několik objektů a doma tomu nebylo jinak. Znám jejich akce a tak si vždycky objednávám výměnu na zimu, protože to jsou největší slevy.., to platí prakticky u většiny dodavatelů.

Jsou určitě i jiní schopní, ale pro mě je Vekra jistota, že všechno bude v pořádku.

Jde o to se dobře domluvit, nikdy nebyl problém udělat víc návrhů podle mých specifikací, abych si mohla vybrat. Na cokoliv jsem se zeptala, vždy mi bylo vysvětleno a nabídnuto vhodné řešení a to i s ohledem na cenu a tak zkrátka.

Objednávky jsem dělala na různých místech a montáže vždycky prováděl někdo jiný a nikdy jsem nenarazila na nějaký problém.

Jednou bylo jedno okno poškozené, bez potíží jsme to napsali do předávacího protokolu a pak ho přijeli samozřejmě vyměnit. Prostě žádný problém, vše jak má být.

Obecně - dobré je objednat si i montáž, neboť je delší záruka na celá okna a práce jsou pakatel v celkově ceně.

No a ještě jedna maličkost, já osobně eurookna nemám ráda. Ne, že by byla špatná, to rozhodně nejsou, ale je to dřevo potažené plastem a funguje to do té doby, dokud není plast poškozený a mechanické poškození se může stát kdykoliv. Raději volím celoplastové, protože když rám škrábne, tak se nic neděje.

Když se ptáš na cenu, není nic jednoduššího než napsat emailem žádost o předběžnou nezávaznou nabídku se základními rozměry, připsat typ otvírání - např. dvoukřídlé, jednokřídlé a dostaneš cenu. Obvykle takhle postupuji, zaměřím si okna, dveře, zkrátka co potřebuji a požádám o kalkulaci s možností třeba 2 variant otvírání apod. zkrátka podle toho co potřebuji a kde zvažuji třeba levnější variantu.

Pak samozřejmě při závazné objednávce si okna, dveře, přijdou zaměřit osobně.

 

 

 
16.08.2012 14:50 Uživatel: obiwan
Věk:  25

Město:Praha

Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dřevěná okna od Vekry nejsou poplastované nýbrž pod tlakem natírané 

 
26.07.2016 12:50 Uživatel: res.vsetin
Věk:  88
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Vekra lže zákazníkům, pomlouvá konkurenci přičemž kvalita jejich výrobků a služeb je na tragické úrovni. Veškeré pomluvy okenářských společností na internetu píše právě Vekra s cílem očernit konkurenci a na jejich úkor získat zakázky.

Podívejte se na kvalitu MADE IN VEKRA ZDE: www. oknavekra.eu

 
15.04.2011 12:00 Uživatel: Julie
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

 My máme plasťáky a spokojenost. Kamarádka má celodřevěné od stolaře, vypadají dobře, ale i po 8-mi letech z nich vytíká smola. A to jí dost vadí.

 
15.04.2011 12:24 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

No to se kamarádce nedivím ...

Mmch ... třeba na vesnici, když máš trošku vlhko v baráku, tak jsou dřevěná okna lepší. A prej dýl vydrží, ale to se neví smile

 
08.12.2011 21:53 Uživatel: Jirin
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Pokud jsou to eurookna s kvalitním lakem, stejně žádné vlhko nepropustí skrze dřevo a těšnící prvky jsou z 95% podobné oknům plastovým a hliníkovým

 
24.07.2014 18:44 Uživatel: Nino
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Naprosto souhlasím, z hlediska vlhkosti je jedno jestli jsou dřevěná nebo plastová, tady je důležitá kvalita a pravidelné větrání. My máme eurookna od Vekry a naprostá spokojenost, okna jsou kvalitně zpracovány, montáž byla perfektní a reklamovat jsme zatím nemuseli, tak doporučuji.

 
26.02.2015 11:51 Uživatel: Miirka
Věk:  32
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 
Súhlasím s Juli, o tej smole som taky počula a bála som sa, že budú okná špiniť. Preto sme sa rozhodli pre plastové, vybrali sme celofarebné od firmy VEKRA s dizajnom dreva. Sú skoro nezozeznatelné od drevených a vyzerá veľmi pekne, sme spokojní. 
 
09.08.2011 12:00 Uživatel: Jirka232
Věk:  23
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Já ti mohu popřípadě doporučit wellokna v plzni - třemošné. Máme od nich plastová okna i dveře a doteď vše bez problémů. Tady máš kdyžtak odkaz: http://www. wellokna. cz/produkty/plastova-okna/

 
23.04.2012 14:14 Uživatel: Aktij
Věk:  40

Město:Děčínsko

Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Okna VEKRA už nikdy. Chci varovat před firmou okna Vekra Děčín. Krásná slova ale skutek utek. Nám dělali okna v  březnu. Nejprve je špatně vyměřili, tak aby je nasadili, tak museli dost bourat a řezat obložení. 15 oken přeci nebudou reklamovat. Dělníci nebudu se vyjadřovat, nechci být sprostá. Navíc nám špatně dodali parapety a na dokončení 6 parapetů už čekáme 6 týdnů a nikde nic jen stále voláme a pořád jen slibují.  

 

 

 

 

 

 
30.05.2014 13:46 Uživatel: Leoš Ch.
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

To snad není ani možné, aby někdo naměřil 15 špatných oken???? My jsme si nechali dělat okna od Vekry a byli jsme velkmi spokojeni, jedno sklo sice bylo poškrábané, ale to vrámci záruky přesklili. Stavařinu jsem studovat, ale živím se něčím jiným. A musím uznat, že montáž oken odvedli kvalitní. O předchozím příspěvku dost pochybuji, 15 špatných měření neudělá ani mongol, už z hlediska statistiky by se musel alespoň jednou trefit alt

 
24.07.2012 09:20 Uživatel: Aleš. P
Věk:  28
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

My máme doma už více jak rok okna Vekra  a jsme spokojení. jednali jsme s pobočkou z Brna co je u Ronda. Máme teda plasťáky, ale fakt super, nemůžem si stěžovat vůbec na nic. A spolupráce tam byla výborná, narozdíl od konkurence, kde to dost vázlo.  

 
24.07.2012 09:26 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Vy jste ta okna dělali dvakrát? Nebo jak to vázlo?   shocked

 
16.10.2012 12:25 Uživatel: Zuzu.B
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ahoj, mno my jsme s obyčejnými okny skončili, protože nás už jednou vykradli otevřeli si v klidu plastový okna a bylo to, a to ještě bydlíme v přízemí.  Takže jsme to pořídili bezpečnostní eurookna.

 
14.05.2014 21:52 Uživatel: Alena B.
Věk:  38
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

My máme plastová okna od Vekry asi 3 roky a jsme s nimi spokojeni, montáž byla bezproblémová a slouží jak mají. Dokonce nám přijeli po čase okna seřídit. Vekru mohu vřele doporučitalt

 
21.05.2014 16:03 Uživatel: Mojmír
Věk:  49
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den,  mohu referovat dobrou zkušenost s Vekrou, plastová okna dělají z kvalitních německých profilů a jsou přímo výrobcem, což je vždy výhoda. Nechal jsem si od nich plastová okna namontovat a potvrdili moje očekávání. Okna velmi dobře těsní, proto dokonce ušetříme za topení a tato investice se časem vrátí.

 

 
23.06.2014 16:20 Uživatel: zajbo
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

nedoporucuji!!!! stavebni prace sfusovane, delali to na 2x. nevratne poskodili parapet dnu i ven. O kompenzaci nechteji nic slyset. hamba…nikdy vice.

 
24.06.2014 16:26 Uživatel: Lenkaa
Věk:  32
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

My jsme  s okny od Vekry spokojeni. Dělníci byli taky v pohodě, bála jsem se, aby nedorazili nějací neurvalci, ale opak byl pravdou, byli šikovní, zvládli vše rychle a zdáli se mi i milí. Nažádné nedostatky jsme nenarazili. Za nás dobrý.

 
10.07.2014 19:33 Uživatel: Mono
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

My jsme byli s firmou Vekra velmi spokojeni. Okna jsou moc hezká a myslím, že i kvalitní. Montáž byla dobrá a rychlá. Nemám jim co vytknout, tak doporučuji.

 
14.08.2014 19:58 Uživatel: Janika
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dneska nám Vekra vyměňovala okna za nové eurookna a jsem moc spokojena. Výměn měla tempo a bylo vidět, že v tom mají pánové praxi. Z oknen mám ohromnou radost hned to tu prokouklo, taky to trvalo než jsem muže přesvědčila. Ještě mají přijet okna seřídit, prý ty okna ještě pracují. Vekru doporučuji vše bylo jak má a okna se mi líbí.  

 
21.08.2014 13:26 Uživatel: Marek Minařík
Věk:  39

Město:Havlíčkův Brod

Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

VEKRA už nikdy. Všichni, kdo uvažujete o tom, že si objednáte produkty od této společnosti na pobočce Havlíčkův Brod si dejte velký pozor. Obchodní zástupce nechal vyrobit něco úplně jiného a ohrazuje se tím, že jsme si měli podrobně pročíst technický popis naší objednávky. Nejsem technik a nepředpokládal jsem, že v případě jediného vchodu do rekonstruované bytové jednotky nám budou dodány neuzamykatelné dveře i přes to, že jsme žádali dveře uzamykatelné. Teď se vymlouvají, že se nejedná o jejich chybu, ale o naší, protože jsme si nepročetli návrh, který nám zpracoval jejich obchodní zástupce. Jejich arogantní jednání mě překvapilo. Nedpororučuji tuto společnost, protože ani regionální ředitel v Brně není schopen připustit, že jejich zaměstnanec pochybyl a navíc vyhrožuje vymahačskou firmou.

 
27.08.2014 13:00 Uživatel: Milena Vondrášková
Věk:  52
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Taky jsme s Vekrou řešili reklamaci, našla jsem na jednom z oken skluk bublinek ve skle. Dost mi to vadilo, protože já budu ty okna umývat, já se na to budu dívat a já o tom budu vědět. Řekli mi, že za to nemůžou, že to takto doastanou ze sklárny, ale pokud mi to vadí, že to vyreklamují. Tak přivezli nové sklo, přesklili to a bylo, jinak s okny jsem spokojena a jiný problém se neobjevil.

 
05.09.2014 12:43 Uživatel: Kristýna Š.
Věk:  29
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

S Vekrou mám velmi pozitivní zkušenost. Jelikož je manžel velmi vytížen nechal zarřzování oken na mě a já tomu vůbec nerozumím, tak jsem chtěla nějakou solidní firmu. Prodejce Vekry byl velmi ochotný vše mi vysvětloval a ptal se na mé priority. Poté jsme společně vybrali ta správná plastová okna a následovala montáž, která proběhla také dobře. Pánové byli šikovní výměnu zvládli rychle bez zbytečného nepořádku.

Muž mě pochválil jak jsem to hezky zařídila, hlavně, že nemusel nic řešit

 
12.09.2014 13:30 Uživatel: Marakes
Věk:  32
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Moji rodiče mají plastová okna od Vekry asi deset let, když jsem se rozhodoval pro okna já bylo pro mě jejich doporučení klíčové. Já mám okna třetím rokem jsou stále jako nová a mohu je doporučit dál, jde o dobrou firmu.  

 
12.09.2014 13:58 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

 

Přezdívky:

    • Nino
    • Marakes
 
19.09.2014 14:19 Uživatel: Fortis
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Od Vekry máme plastová okna a zimní zahradu, což dle mého názoru vyžaduje osobitější přístup. Nechtěl jsem nic ponechat náhodě a nechat to na nějaké felčary, proto jsem vybral firmu Vekra. A zvládli to perfektně, vyrobili nám krásnou zahrádku, která ladí s celkovým vzezřením domu, jde o design zlatý dub. Myslím, že okna jsou základ, ale kvalitní montáž je nade vše. K čemu jsou vám vynikající okna, pokud kolem nich profukuje.

 
17.12.2014 08:14 Uživatel: Eliška..
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dnes jsem velice ráda, že jsme plastové okna brali od Vekry, protože s nimi nejsou žádné potíže a fungují jak mají. Cenim si toho protože se mi kamarádka stěžovala na jich okna, brali nějaké neznáme okna a rozhodovali se podle ceny. Okna jim profukujou a špatně se dovírají, dokonce je několikrát seřizovali a vždy se to vrátilo do tohoto stavu. Rozhodně ji to nepřeju, ale ráda že nás to nepotkalo.

 

 
17.01.2015 11:02 Uživatel: Stumatko
Věk:  38

Město:Havl. Brod

Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Těsně před vánoci nám montovali okna. Přijeli dva maníci, kteří od samého rána pouze nadávali, že bydlíme vysoko, že strašně spěchají, že měli být už támhle a támhle a že je ta práce nebaví, že za to mají málo peněz. A bylo to vidět. V obýváku urazili asi metr zdi. Manžel soucítil s jejich stresem a tím, jaké jsou na ně kladené časové požadavky a celou dobu jim pomáhal, všchna stará okna odnosil dolů pod dům. Já jako husa jsem jim udělala guláš, snědli ho se slovy, že díky, že by jinak clý den nejedli, protože toho mají prostě tolik, že nestíhají jíst. Poté manžel zjistil, že je na jednom okně prasklá krytka pantu. Na to nám montéři doporučili, ať si ji ukradneme na schodišti, kde má naše společenství vlastníků bytového domu taktéž Vekry. Jsme nekomfliktní lidé a tak jsem manželovi řekla, že zajedu druhý den na pobočku Vekry a krytku seženu. Okna tedy v rychlosti a s nadáváním namontovali, honemhonem podepsat převzetí díla a pryč. Okna byla špinavá a tak jsem večer ještě vzala hadr, abych je otřela. A zjistila, že jsou poškrábaná. Hned na třech tabulích. Ano, naše chyba, neměli jsme to podepisovat- ovšem zpětně jsem si jistá, že to byl tah oněch montérů, kteří věděli o škrábancích, protože celou dobu naléhali, že moc spěchají. Ráno jsem hned jela na pobočku a nahlásila, že jsou okna poškozená. Zaměstnanec na pobočce mi sdělil, ať to nějak nafotím a pošlu emailem, načež odešel na 14 denní dovolnou. Včera přišlo vyjádření, že jsme podepsali převzetí a tak oni za nic nenesou zodpovědnost. Prostě jednou jsi to podepsal, tak drž hubu. No uvidíme, pro mne to rozhodně neskončilo. Posílali jsme 12 poptávek a nakonec vybrali Vekru. Dnes vidím, že hlavně díky přesvědčovacím schopnostem pana zástupce zde na pobočce. Jsou -li však okna hotová, jeho přátelství a vstřícnost je tatam. A to jsme ještě jako hlupáci pár dní před montáží doporučili tato okna sousedovi, který následně zadal svoji zakázku také jim. Tohoto také velice lituji.

 
23.01.2015 12:17 Uživatel: Romex
Věk:  37

Město:Hulín

Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Já jsem s nima měl dobrou zkušenost a to jak s oknama, tak s řemeslníkama co okna vyměňovali. Měnili jsme staré okna za nové a protože barák už něco pamatuje, chtěl jsem, aby byli opatní a stará okna nepáčili někjak moc násilně. Zkrátka, aby neudělali víc škody než užitku. Bylo vidět, že v tom mají praxi a zvládli to bezproblémově. Pak eště přijeli okna seřídit a bylo hotovo.

 
30.01.2015 22:22 Uživatel: Jana R.
Věk:  47
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Máme od nich okna už asi osm let a můžu doporučit vše je v pořádku, proto uvažuju, že od nich budu poptávat interiérové dveře. Snažím se najít diskuzi na ty dveře, ale všude samé okna nemáte od nich někdo ty interiérové dveře?

 
31.01.2015 04:26 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Našla jsem diskuzi k tématu, ale je tam potřeba registrace - ZDE

 
12.02.2015 19:08 Uživatel: Terez
Věk:  31
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Nedávno jsme kolaudovali domek do kterého nám okna a dveře (vchodové i interiérové) dodávala vekra. S kvalitou jsem moc spokojena a po estetické stránce taky, bylo možné volit různé kování a prosklení. Cenu jsme získali velmi příznivou vzhledem k velikosti zakázky. Zajímá Vás něco konkrétnějšího Jano?

 
06.02.2015 19:11 Uživatel: KarelMales
Věk:  39
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Okna od Vekry mám zatímjen objednané, ale věřím, že to bude v pořádku, dost jsem vybíral a veřím, že jsou kvalitní. Zatím mám postřeh jen z vyjednávání, kdy Vekra mi předložila nabídku, kterou jsem požadoval, většina firem měla v nabídce, nějaké rozdílnosti, což nepovažuji za korektní. Cena nebyla nejnižší, ale u těch levných jsem se obával kvality. Tak uvidíme alt

 
28.04.2015 19:11 Uživatel: Martiina
Věk:  34

Město:Uherský Brod

Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Máme od nich nově vyměněné okna za eurookna a jsem naprosto nadšena, okna jsou krásná, výměna proběhla hladce, termín spnili a celkově bych ocenila profesionální přístup, doporučuji.

 
15.06.2015 21:08 Uživatel: Radis
Věk:  38

Město:Vyškov

Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Vekru můžu doporučit, vybral jsem je kvůli dobrému poměru cena a kvality což se mi osvědčilo. Kvalitní okna, dobrý servis a tomu odpovídající cena.

 
26.08.2015 09:27 Uživatel: Frank
Věk:  45
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Okna Vekra mohu doporučit. Okna jsme měnili předloni a až na delší čekání na výrobu oken bylo všechno v pořádku. Rodiče měnili letos s Vekrou a nečekali tak dlouho, takže asi jsme okna měnili v termínu, kdy toho měli víc. Naši se trefili do termínu lépe. Jinak jsou okna kvalitní a hezky na domě vypadají.

 
26.08.2015 10:04 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
3000-4000
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

U oken je dulezita mikroventilace nebo caste vetrani. Kdyz si date na chalupu, kde je vlhko, plastova okna, bude se tvorit plisen. To si spousta lidi neuvedomuje.
Vekra okna mam v pudnich prostorech, jsem spokojena, az na to, ze na ne nedosahnu. Ale zakoupila jsem ovladaci tyc a uz je to v poradku

 
02.10.2015 15:58 Uživatel: Anna34
Věk:  34
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Okna Vekra jsme montovali na začátku roku. Vše probíhalo v pohodě, až během montáže zjistili, že jeden parapet rozměrově nesedí. Druhý den dorazili a vše napravili, takže všechno v pořádku. Okna máme dřevěná v barvě tmavého kaštanu a na bílé fasádě vypadají bezkonkurenčně.

 
23.12.2016 11:00 Uživatel: Ivan S.
Věk:  56
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

U nás zase nedovezli jednu žaluzku, ale ještě ten den se u nás se žaluzkou objevili a dodělali, máme je kousek od domu, tak s tím asi nebyl problém, ale jinak s vámi souhlasím, okna jsou OK. - my teda máme plastová okna.  

 
03.12.2015 14:58 Uživatel: Milanx
Věk:  42

Město:Brno

Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, s firmou Vekra již komunikuji ohledně výměny oken na našem rodinném domě. Před tím než jim odklepnu zakázku si chci ještě zjistit informace. Čtu tady samé pozitivní zkušenosti, tak bych se rád zeptal na názor. Stále se rozhoduju jestli vzít dřevohliník nebo eurookna. Zatím mám u nich kalkulaci na eurookna, která vyšla ještě lépe než jsem čekal, tak jsem právě přemýšlel, jestli trošku nepřiplatím a nepůjdu rovnou do dřevohliníku. Máte někdo zkušenosti s jejich dřevohliníkem?

 
11.12.2015 12:40 Uživatel: Petr Chalupa
Věk:  52
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, s jejich dřevohliníkem přímo zkušenost nemám, ale máme od nich eurookna a jsou dobrá. Samozřejmě záleží na Vás, co se Vám bude více hodit. Zkuste se poptat přímo jich, jaké má výhody dřevohliník, co ta na domě dělá atd. Nebo mrkněte i na netu je teď spousta diskuzí o tomhle materiálu

 

 
11.01.2016 12:40 Uživatel: Jana Šoukalová
Věk:  40
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ahoj, jak s jejich oknama tak i s jejich dveřma co máme mezi pokoji jsme spokojeni, využili jsme tuto firmu když jsme předělávali komplet byt a myslím že se to povedlo, jak s okny, tak i s dvěřmi co máme doma, jsou to zašupovačky, takže nám to pěkně ušetřilo prostor, všechno funguje bez problému takže spokojenost.

 
06.04.2016 11:24 Uživatel: Vlastap
Věk:  35
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, rád bych se zeptal, za jak dlouho jste měla okna hotová? Rád bych totiž stihl sakumprdum dodělat dům do léta, abychom se tam mohli nastěhovat a nerad bych čekal jen na okna. Jinak jaká máte okna? Líbí se mi totiž jejich eurookna. Vyhlídl jsem si meranti v modřínu, tak by se mi to líbilo, kdyby se to stihlo…  

 
05.02.2016 14:06 Uživatel: Karlos4
Věk:  55
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Se společností vekra jsem spokojený, okna jsme měli dlouho stará, když už to dospělo do takové fáze že jsme museli dávat učníky na parapet když pršelo a tak se manžel sebral a šel vybrat nová okna, sice jsme si na to museli vypůjčit, ale jsme za změnu rádi.  

 
04.03.2016 08:22 Uživatel: Novas
Věk:  49
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: Dobrý den, je to přibližně dva roky co jsme si okna nechávali udělat u vekry, byli pro nás nejjednodušší volba, jelikož máme jejich prodejnu kousek, takže jsme se tam zašlli podívat a i jsme si nechali udělat kalkulaci na kolik by nás ty okna vyšla. Bylo to přibližně 55.000, tak jsme do toho šli a myslím že je vše v pořádku, soudím podle toho že jsme za tu dobu s okny neměli jediný problém a fungují bez problémů.  
 
27.10.2016 15:24 Uživatel: Přemek
Věk:  50
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den Novas, prosím Vás to byla cena za plastová okna nebo eurookna? Chtěl bych totiž nový plasty a koukal jsem na recenze na internetu a zjistil jsem že je to jedna z mála firem, která vyrábí ty okna v ČR a to mě imponuje a pokud bych mohl za tuhle cenu dostat plastový okna do celýho bytu, tak bych už asi dál nehledal. Předem díky za odpověď, Radek Horák.  

 
09.05.2016 13:37 Uživatel: Procházkovi
Věk:  40
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, přes okna odborníci nejsme, tudíž když jsme je vybírali dali jsme hodně na to, co nám doporučují u vekry… Zatím jsme s jejich doporučením spokojení, jelikož máme plastová okna, která jsou jednak bezúdržová a také nám drží doma lépe teplotu, ještě je nemáme zas tak dlouho, takže netuším jak to bude vypadat do budnoucna, ale zatím je všechno dobrý…  

 
16.06.2016 11:28 Uživatel: Woody
Věk:  59
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ahoj, vekru jsem si objednal na doporučení od zedníka, co nám doma dělal základy. Říkal, že je má sám na domě,  že s nimi už i pracoval a že zatím vždycky bylo vše v pohodě. Zajel jsem se k nim podívat a celkem mě zaujala eurookna. Tak jsem si od nich nechal udělat návrh ceny… Ještě se rozmýšlím jestli do těch eurooken půjdu, protože je to na můj rozpočet celkem hodně penez, ale koukal jsem tam i na plastová okna v dekóru dřeva. Vypadali dobře a i za dobrou cenu, tak uvidíme… Ale jedny si od nich nechám určitě udělat.

 

 
12.09.2016 14:56 Uživatel: Karel.O.
Věk:  56
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Cena za okna mi přišla adekvátní a myslím, že kvalitou oken jsou velmi dobře nastavení… Rozhodně je lepší když okna výjdou dřáž, ale na delší dobu než když by to byla nějaké šílená šmelina, ale za pár šlupek…  

 
28.10.2016 04:53 Uživatel: ten od jinud
Věk:  49
0-100
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Mám vekru v bílém, už několik let. Naprostá spokojenost. Důležitá je i kvalitně odvedená práce a parozábrana. Někdo ji vynechá, pak se nestačí divit.  

 
30.01.2017 17:23 Uživatel: Mirekcz
Věk:  50

Město:Budějovice

Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

U nás byla také plastová okna jasný výběrem, už kvůli ceně a tím, že dobře těsní, takže jsme poptali, co mě mrzelo, bylo že se musí na okna čekat, chtěl jsem aby to bylo rychlejší, abychom na zimu okna měli, ale bohužel až v zimě se okna usadila, ale přes větší část zimy jsme je už měli doma, takže aspoň že tak.  

 
29.10.2016 19:30 Uživatel: ten od jinud
Věk:  49
0-100
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Okna na idnes

 
22.11.2016 13:12 Uživatel: Lubomír V.
Věk:  38
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Okna nám montovali teprve před nedávnem, takže ještě o jejich životních vlastnostech mluvit nemohu, ale co mohu říct je že okna máme ve trojskle a jsou celá plastový v bílé barvě. Okna nám montovali i s parotěsnou páskou, za což jsem rád, protože co jsem četl, tak je to prý celkem zásadní věc na oknech a jsem spokojený i s jednáním jejich lidí, vždy sem se k nim dovolal, když jsem něco potřeboval a přišlo mi, že jsou schopni z 90% opravdu vyhovět.

 

 
29.12.2016 10:57 Uživatel: Ladislavik
Věk:  56
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Firmu Vekra jsem si zvolil po přečtení diskuzí a recenzí na internetu. Přesvědčila mě především jejich historie na trhu. Firma mi vyhověla s přesunem termínů, protože se nám to krylo s dovolenou. Okna máme na domě už několik let a zatím jsme je nepotřebovali jakkoliv servisovat.

 
28.02.2017 18:50 Uživatel: Simčolína
Věk:  36
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, mohla bych se zeptat kdy jste si nechali okna dělat a jak dlouho jste na výrobu oken čekali? Už jsem si vekru poptávala, takže mám cenovou nabídku a je pro mě vyhovující, ale nechtěla bych na okna moc dlouho čekat, potřebuji okolo května odjet z čr a je potřeba aby okn byla do té doby hotová…

 
07.04.2017 15:51 Uživatel: Ladislavik
Věk:  56
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, okna nám dělali na jaře a trvalo to celkem chvíli, resp. asi měsíc a půl a pak jsme asi 14 dní domlouvali termín, protože se nám to překrývalo s tou dovolenou… Ale dopadlo to dobře…  

 
04.05.2017 15:15 Uživatel: Simčolína
Věk:  36
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Tak u nás to taky dopadlo dobře, všechno se stihlo, děkuji zpětně za reakci, taky jsem na to čekala asi měsíc a kousek, ale já jsem je hodně urgovala a oni to asi trošku popohnali a mám hotovo.  

 
07.06.2017 14:10 Uživatel: Leona
1494325226_images.jpg
0-100
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

My máme doma dveře i okna ze dřeva meranti, a jsme spokojeni,  okna i dveře jsou opravdu odolná, dokonce i proti 3 dětem, takže investice se podařila. Když nám je před pár lety přijeli dělníci montovat, koukala jsem na to jak jim to jde pěkně od ruky, za pár hodin byli pryč.  Od té doby nebyl žádný problém, občas je jen potřeba trochu dveře promazat.  

 
09.01.2020 08:35 Uživatel: Marek11
Věk:  34
Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Jaký plastový okna jste od Vekry brali a proč? Já mám u nich vyhlídnutý dva typy a nějak se nemůžu rozhoupat který bude lepší, takže bych rád slyšel jaký okna od nich kdo máte a jak jsou na tom, ještě mám čas na rozhodování, chtěl bych to s nimi žačít řešit až tak na záčátku jara, ale už chci mít nějak jasno co od nich budu chtít.  

 
16.01.2020 13:38 Uživatel: Tomáškol
Věk:  41

Město:Praha

Téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Já mám komfort evo a ty jsou podle mého názoru dobrý, jsou se středovým těsněním, uzavřenou výztuhou a hlubiším uložením skla, a já je mám teda v dvojskle, protože trojsklo pro nás do paneláku by bylo asi zbytečný.  

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Vekra okna - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 16267
Počet odpovědí celkem: 173882
Počet registrovaných: 4900 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Problémy s holením
Nejkomentovanější za 7 dní: Problémy s holením
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny