Téma: Kvalitní práškový čistič na koberec a sedačky - suché čištění - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

29.10.2013 12:09
Uživatel: Barbuska
Odpovědí na téma: 18
Text: 

Poradíte, jaký čisticí prášek na suché čištění koberce je dobrý? Známí měli do vysavače Worverku ten od jejich firmy, ale moc jim to nevyčistilo, nebyli spokojení. My máme světlejší koberce, a tak bysme potřebovali vědět, jestli někdo nemáte zkušenosti, jaký prášek je dobrý a dobře čistí. Budeme čistit i sedačky. Trochu máme obavy, jestli se ten prášek pak dobře vysaje a něco nezůstane ve tkaninách koberce, máme malé děti a přece jenom, je to chemie.

Máte někdo zkušenosti, poraďte.

Díky.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 7151x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Dobrý práškový čistič na koberec? - suché čištění
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
29.10.2013 15:48 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Kvalitní práškový čistič na koberec a sedačky - suché čištění - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

my ted nedavno pouzili vanish na koberce, ja v tom sice rozdil nevidim ale manzelka rekla ze to neco pomohlo 

 

 

nasypalo se, rozetrelo kartacem, nechalo pul hodky a povysavalo 

pokud mas chlupaty koberec tak to povysavat je pekna zabava 

 
17.07.2014 11:46 Uživatel: terez
Věk:  32

Město:jičín

Téma: Kvalitní práškový čistič na koberec a sedačky - suché čištění - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

ahojky, na suché čištění bych moc nespoléhala, v koberci se spousta bordelu, který prostě suchou cestou nemáš šanci vyčitit, dobře je to popsaný třeba tady - tak jukni http://wwwxxxxxxxx, jinak já si čas od času půjčím parní čistič

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
24.11.2014 15:55 Uživatel: Elen
Téma: Kvalitní práškový čistič na koberec a sedačky - suché čištění - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, já teda souhlasím s "terez" také objednávám z jedné webovky čističe a pomůcky pro odsranění nečistoty, jak mastnotu z kuchyně tak i z těch koberců, ale i z podlahy. Ty prášky se používaly už kdysi a myslím si že všechnu nečistotu nevyčistí, přecejenom některé bakterie se už naučily být jim odolné

 
25.11.2014 23:15 Uživatel: Kaarla
Téma: Kvalitní práškový čistič na koberec a sedačky - suché čištění - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, mohu se zeptat co je to za e-shop? Já jsem heldala a moc toho nenašla a dokonce jsem i na jiné diskuzi četla, že to je vše stejné jak z běžného obchodu tak přímo od speciálních úklidových firem. Nevím co je na tom pravdy, třeba ne, něco přece zabrat musí. Já mam problém z kobercem, už dlouho nemohu vyčistit flek od rozlité tuže co používají dcera na malovaní, pomale jsem se smířila, že už to ani nevyčistím, ale za rady budu ráda, třeba i zkusím něco koupit z profesionálních přípravků, díky

 
09.12.2014 23:13 Uživatel: Elen
Téma: Kvalitní práškový čistič na koberec a sedačky - suché čištění - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

je to stránka, kde kupuji většinou věci pro běžný úklid pak dezinfekce a jednou jsem kupovala čistič na odstranění nečistot z koberců a zabralo to, tak zkuste třeba to pomůže

 
20.12.2014 23:06 Uživatel: klokanek
Téma: Kvalitní práškový čistič na koberec a sedačky - suché čištění - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele:  Můžu se zeptat, které přípravky jste použila a nezabraly? Od čeho ta skvrna je? Také jsem toho názoru, že je lepší na tyto skvrny a nečistoty zkusit úklidovou firmu a nebo zkusit alespoň přípravky od nich či přípravky přímo na koberce, nemám teď na mysli běžné přípravky na špínu a skvrny.
 
20.12.2014 23:14 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
3000-4000
Téma: Kvalitní práškový čistič na koberec a sedačky - suché čištění - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Na koberec i sedacku se da pouzit  bezny prasek na prani, ale pokud mozno ten bez belicich ucinku - tedy na barevne pradlo.

 
21.12.2014 11:32 Uživatel: Kaarla
Téma: Kvalitní práškový čistič na koberec a sedačky - suché čištění - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: Já bych ráda aby zabral prací prášek, ale skvrna od tuže prostě nejde dolů ničím, už jsem se koukal i na jiné diskuze, dokonce jsem někde četla ocet nebo co, ale vzdávám to buď koupím nové a nebo možná ještě speciální přípravky
 
21.12.2014 14:09 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
3000-4000
Téma: Kvalitní práškový čistič na koberec a sedačky - suché čištění - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Skvrna od tuze jde dolu hodne ztezka, ale  jde.  Nanese se  saponat s vodou a opravdu dlouho cistit, treba i hodinu. Chce to trpelivost.

 
05.01.2015 15:00 Uživatel: Miluskara1
0-100
Téma: Kvalitní práškový čistič na koberec a sedačky - suché čištění - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, zkus třeba Sypký čistič koberců - Tepur 1,5 kg, je to větší balení za rozumnou cenu a jsme s ním spokojení. Posypeš, zapracuješ, necháš působit a vysaješ a je po problémů.

 
11.01.2015 14:51 Uživatel: Kvetus
0-100
Téma: Kvalitní práškový čistič na koberec a sedačky - suché čištění - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já zase na takové ty menší skvrny používám Star čistič na koberce a funguje a to je hlavní! Mám ráda koberce, je to příjemné po tom chodit, je to pohodlné vysávat, ale když nám něco ukápne, což se s dětmi stává často, je to pak trochu boj a trochu k vzteku, proto jsem ráda, za účinná čistidla, která opravdu fungují a né se jen tak tváří  

 
20.01.2015 11:21 Uživatel: Miluskara1
0-100
Téma: Kvalitní práškový čistič na koberec a sedačky - suché čištění - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Jasný no, už jsem poznala moc přípravků, co jako čistili, ale jen tak na oko, tenhle byl jiný. Opravdu jako s tou stránkou, kde jsem tamten objednala (xxxxxxxxxxx) jsem prozatím spokojená.

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
03.02.2015 08:56 Uživatel: Emusik
0-100
Téma: Kvalitní práškový čistič na koberec a sedačky - suché čištění - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já jsem taky zkoušela ten Tepur a byla jsem s ním spokojená, tak ho zkus buď taky nebo se poohlédni po něčem jiném, snad něco najdeš a vaši skrvnu také odstraníte. Kupujeme ve velkém, vyplatí se to.

 
12.02.2015 09:36 Uživatel: Terula
0-100
Téma: Kvalitní práškový čistič na koberec a sedačky - suché čištění - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Pokud máte takový strach o tu sedačku, možná by bylo lepší si pozvat firmu a nebo prostě juknout na net a něco vybrat, pokud si myslíte, že to zvládnete

 
03.03.2015 12:46 Uživatel: Emusik
0-100
Téma: Kvalitní práškový čistič na koberec a sedačky - suché čištění - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

To zvládnout, když si vždy přečtou pozorně návod na přípravku na úklid, info je dostačující. Stačí koupit nějaký pořádný, na netu se to teďka hemží čímkoli Nedávno jsem brouzdala na netu a našla jsem dobrý přípravek nebo přípravek, celou řadu od značky sucitesa a přijde mi to fakt dobré. Zatím jsem objednala jen pár, ale spokojenost.

 
04.04.2015 20:02 Uživatel: RozaPr
0-100
Téma: Kvalitní práškový čistič na koberec a sedačky - suché čištění - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Nám se osvědčil STAR Čistič na koberce ruční. Nebyl drahý a zabral. Tak kdyby si někdo taky nevěděl rady jako tehdy my, tak tohle by mohlo pomoct

 
22.04.2015 10:36 Uživatel: Kvetus
0-100
Téma: Kvalitní práškový čistič na koberec a sedačky - suché čištění - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Jj, přesně RozaPr, taky jsem o Star psala výš. Asi jsi ty předchozí komenty nečetla Tak vzhůru do úklidu a co nejlepší vybavení pro úklid, to je základ

 
30.04.2015 11:43 Uživatel: Fiona111
Věk:  35
Téma: Kvalitní práškový čistič na koberec a sedačky - suché čištění - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Když slyším o úklidu ježí se mi chlupy na rukou. Svou domácnost mám ráda čistou, ale měsíc zpátky jsem dělala hloubkový úklid… dva týdny jsem nedělala nic jiného a co se týče těch koberců… no taky ty pravidelně čistím Vanishem… opravdu si na to potrpím… vysávám co druhý den a Vanishem čistím frakventovaná místa aspoň jednou za 3 měsíce, ale teď jsme si s manželem půjčili přímo čistící stroj na koberce s tím, že je vyčistíme pořádně… nestačili by jste se divit kolik litrů černé… doslova černé vody jsme vylili… nedá se to ani popsat… nikdy bych nevěřila, kolik špíny může být v jednom udržovaném koberci…

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Kvalitní práškový čistič na koberec a sedačky - suché čištění - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 2
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 2 témata
Počet témat celkem: 16314
Počet odpovědí celkem: 174279
Počet registrovaných: 4943 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Pro Medvěda

Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny