Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory

21.08.2012 20:04
Uživatel: Moncheri
Věk:  18
Odpovědí na téma: 47
Text: 

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s tabletami STIMULEN? Na internetu jsem četla, že to mnoha dívkám a ženám pomohlo. Tak se chci zeptat jestli ještě někdo máte s tímto zkušenosti? Děkujihappy

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 13670x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Stimulen
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
21.08.2012 20:52 Uživatel: Julie
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

   Zkušenosti nemám, ale podle mého selského, jsou to vyhozené peníze.... Raději investuj do kvalitní podprsenky a začni se mít ráda taková, jaká jsi. Šťastné pořízení....

 
25.08.2012 21:15 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Přesně tak!

A světe div se, některým mužům (např. mě) se líbí i menší prsa - taková akorát na pohlazení happy Nemusí to být žádné melouny do ruky wink

 
21.08.2012 21:15 Uživatel: Marky
Věk:  21
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ahoj,

osobní zkušenosti nemám, ale za to mám prsa jedničky : ), a přesto se mi začaly postupem času líbit : ) Mají hodně výhod (při sportu ti nikde nepřekáží, neztrácí tvar - alespoň ne teď a věř mi, jsou chlapi, kterým se líbí.... ).. Navíc - co si pamatuju, od 18 mi ještě trochu povyrostly...

Jestli bys chtěla mít hezký výstřih třeba v šatech nebo v tílkách (a všude možně jinde : ), doporučuju push-upky (jak jinak : ) a hledat košíčky, který jsou blízko u sebe (prsa se stlačí a vytvoří žlábek) - občas jsem si je i sešívala k sobě (životnost krátká, ale dalo se to : )

Měj hezké dny!

 
21.08.2012 21:23 Uživatel: Medvěd
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Holky, co vy jste schopné udělat, aby jste se nám líbily a my to potom ani neoceníme... Sešívat si prsa k sobě, taková oběť... Ale vážně, smekám, děláte nám svět krásnější a máte můj obdiv a dík...  

 
01.01.2014 17:38 Uživatel: La
Věk:  55

Město:Miami

Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Sešila si k sobě košíčky podprsenky, ne prsa…

 
30.01.2014 17:39 Uživatel: Lucy
Věk:  23

Město:Město, Tobě sto, kapitánovi dvě stě

Clipboard01.jpg
1000-2000
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Push-up prádlo ji sice fajn, ale nejsem jeho zastáncem a dlouhou dobu jsem se těmto podprsenkám vyhýbala - naštěstí. Nejen kvůli nepraktičnosti - hodně jsem sportovala a tam jakákoliv podprsenka s kosticí nebo výstuží dost vadila a nedají se jen tak hodit do pračky apod. Ale také jsem zjistila, že vazy v prsou si na podporu rády zvyknou a pak prso méně drží tvar. A osobně si myslím, že je lepší mít malá pěkně tvarovaná prsa, než plné košíčky podrpsenky až pod bradu, ale po sundání podprdy si s nimi člověk může mydlit záda…

    Myslím, že to zbytečně řešíte a děláte si samy problémy tam, kde nejsou - chlapi se sice rádi podívají, ale našlapanost prsou ve výstřihu není alfou a omegou…

 
21.08.2012 22:19 Uživatel: Moncheri
Věk:  18
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Já jsem dříve měla skoro C, ale po vysazení antikoncepce se mi zmenšily.. A já se i stydím jít někde i v plavkáchsad.. Jo co mi pro vás CHLAPI neudělámehappy

 
30.01.2014 17:34 Uživatel: Lucy
Věk:  23

Město:Město, Tobě sto, kapitánovi dvě stě

Clipboard01.jpg
1000-2000
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Já si myslím, že jsi to špatně formulovala - ne, co my pro chlapi neuděláme, ale co sobě uděláme, abychom si myslely, že se chlapům budeme líbit.

    Teda já ne - tohle šlo vždycky mimo mě a žádný chlap si nikdy nestěžoval, natož aby naznačil, ať se své poprsí nějak změním. To bych hnedle změnila, ale partnera. Holky, mějte se rády a neničte si zdraví…

 
10.09.2012 23:00 Uživatel: Rose11
Věk:  31
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Nedávno jsem četla článek od předních odborníků na zvětšení prsou, který potvrdil můj dlouhodobý názor na tyto "pseudo" metody. Žádná z nich nefunguje a navíc Vám může způsobit řadu nepříjemností a zdravotních komplikací. Naučte se spíše své poprsí mít ráda a pokud ani to nepomůže vsaďte na osvědčené metody, které poskytuje plastická chirurgie. Měla jsem podobný problém a návštěva pražské kliniky mi opravdu změnila život.  

 
19.11.2012 08:04 Uživatel: Prsa
Věk:  35

Město:Praha

Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

 

Aho Holky, mám své dvojky, s kterými jsem v zásadě spokojená. Jen jsem po 2 dětech a je mi 35. Není to žádná tragédie, ale v 18 to bylo lepší. happy Víc ne o zvětšení mi jde o zpevnění. Máte někdo zkušenosti s tímto http://www. Xxxxxxxxxxx/formovani-poprsi

 

Díky za radu

Pavla

 
14.01.2013 20:24 Uživatel: Dejvy2
Věk:  51

Město:Praha 8

Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Po zkušenostech mojí ženy, která vyzkoušela kde co, mohu, myslím odpovědně, prohlásit, že žádné pilule vám prsa nezvětší, alespoň ne trvale. Pomoci vám trochu může formování na pricipu podtlaku, které se dnes dost nabízí i na slevových serverech, nebo auto augementace, ale vše je pouze dočasné. Takže jedninou smyslplnou  možností je silikon. Která se ho bojí, zemře s malými.

 
23.01.2013 23:33 Uživatel: Natka
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ahoj užívám Stimulen zatim krátce ale prsa mám "oteklá", pevné je mám od přírody, nicméně teď je mám ještě víc, zatím jsem spokojená. Zajímalo by mě ale, jestli po ukončení užívání bude výsledek trvalý. Mate s tím někdo zkušenost?

 
08.02.2013 22:11 Uživatel: fanie
Věk:  35

Město:praha

Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

stimulen určitě funguje, prsa jsou citlivější, pevnější, nalitá, bohužel po vysazení splasknou do původního stavu.

 
08.06.2016 00:52 Uživatel: Fdtzg
Věk:  25
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Píše se tam ze ne. Třeba Nadrain působí pry měsíc 

 
30.04.2013 14:05 Uživatel: Janaxxx
Věk:  30
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Stimulen teprve začínám užívat, zakoupila jsem v lékárně poté, co neměli Decolen a bylo mi řečeno, že má podobné složení. Z Decolenu jsem byla nadšená. Mám prsa 3 a po 2 dětech a s věkem šla mírně dolů. Decolen mi je vyplnil, zpevnil a vrátil do původního stavu. Pokud někdo očekává, že se mu z jedniček udělají trojky, tak je pochopitelně zklamaný. Tyto přípravky podle mé zkušenosti FUNGUJÍ, ale ve smyslu, že zlepší kvalitu a pevnost prsou. Myslím, že je nelze užívat jako náhražku za plastickou operaci a muži, kteří si tady myslí, že budou mít s ženy s malými prsy rázem sexbombu jsou pochopitelně zklamaní.

 
30.04.2013 14:28 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

to bude asi neco jako tablety ktere prodlouzi ptaka o 5 cm ne

 

myslim ze kdyby byly tablety na zpevneni prsou tak by tolik zenskych netlacilo desitky tisic do operaci

 

urcite bude velky rozdil kdyz ma zenska pevne dvojky nebo dvojky ktere visi jak usi kokrspanela, tak proc se hned rezat kdyz by se stacilo nacpat tabletama

 
06.06.2013 12:02 Uživatel: Sisa
Věk:  23
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Tak stimulen používám teprve týden a musím říct že me už napínají prsa, cítím úplné napínaní. Asi mám rychlejsí organismus a zabírá to fakt rychle…

 
06.06.2013 12:22 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

To nemáš "rychlejší organismus", to se organismus zřejmě chystá menstruovat, nebo jsi v očekávání 

 
06.06.2013 22:23 Uživatel: Trinity
1429307679_carrie-ann-mos-as-trinity-in-the-matrix-reloaded.jpg
1000-2000
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Myslím že Tě zklamu Siso.   Troufám si říct, že to bude nejspíš tak jak píše Barča.

 
20.10.2015 20:02 Uživatel: Renča
Věk:  43
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Stimulen užívám týden a už mam prsa nateklá

 
07.06.2013 08:27 Uživatel: Sisa
Věk:  23
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

No menses mám dostat až 20tého a těhotná být nemuzu jelikoz to hlídáme tak mě nestrašte holky Mám 14měsíční holku a zatím stačí.

 
30.01.2014 16:32 Uživatel: Beruš
Věk:  20
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

ahoj musim ted bohužel souhlasit s uživatelem Sisa začala jsem před nedávnem použivat stimulen a pomohl mi košíčky mam plne a prsa dostaly plný tvar rozhodně budu pokračovat dále

 
30.01.2014 18:28 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

To můžete děvčata napsat tak do Bravíčka … tady jste mezi dospělými 

 
10.11.2014 10:54 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

moc to neprezen, at pak jeste pres ty balony vidis na klavesnici

 
30.01.2014 17:03 Uživatel: Medvěd
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Proč těm kladným referencím vůbec nevěřím?

 
09.05.2014 16:13 Uživatel: berunka
Věk:  36

Město:Plzeň

Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Mě Stimulen pomohl, beru 4 tablety 10 dní. Mám pocit šimrání tlaku a hlavně mi zduřelya zcitlivěly bradavky. Pro mě toto vše velmi příjemné.

 
09.05.2014 17:56 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Pomohl ke zduření bradavek?   A já si tady celou diskuzi myslím, že děvčata chtějí větší prsa …

 
14.10.2014 00:52 Uživatel: Tami3
Věk:  20
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Mohu začít brát Stimulen, když užívám antikoncepci??

 
14.10.2014 11:01 Uživatel: Tami3
Věk:  20
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Tak jsem si pro něj dnes byla do lékárny a tam jsem se teda informovala, že antikoncepce a Stimulen na sebe nijak nepůsobí. Hned jsem tedy sezobala 3 tablety a snad se začne brzy něco dít . Je fakt, že se mi prsa nikdy nezvětšila ani po antikoncepci, takže myslím, že větší šanci v tomto případě mají asi ti, kterým se tak poštěstilo, ale co, vyzkoušet se musí všechno.

 
10.11.2014 09:20 Uživatel: Kamik
Věk:  27
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Já jsem vyzkoušela toho více, ale stejně jsem zůstala u Xxxxxxxxxxx, které mě prsa i zpevnily! Cítím se mnohem líp teď a doporučila bych to všem!

 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
22.05.2015 21:32 Uživatel: Inka
Věk:  48

Město:Olomouc

Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Užívala jsem Dekolen ale efekt žádný uvidím co se mnou udělá Stimulen.  

 
13.06.2015 13:47 Uživatel: pusina
Věk:  24
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Tak jsem ho zacala proste uzivat nema cenu kuli 80 korunam se vlastne dohadovat zda to funguje nebo ne V zivote clovek prijde o vic si teda myslim. Nezadouci ucinky to nema je to jen doplnek stravy. A kamoska mi to doporucila. Prsa se urcite nezvetsi, ale jen vyplni. Uvidim zda budu mit vysledek Ale psat tady, ze to maji uzivatelky psat do Bravicka nechapu. znam opravdu par holek, kterym to prsa vyplnilo a kdyz ne tak vlastne o nic nejde ne? Nebo je problem 80 kc. Samozrejme velikost to nezvetsi spis je vyplni.

 
18.07.2015 10:58 Uživatel: Tina
Věk:  30
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ahoj holky, nedalo mi a musim pridat svuj nazor. Uz 3 mesice stimulen uzivam. Ne teda jak je psano, ze 3 tablety, ale jen jednu. Mam prsa male, jednicky. Urcite mi prsa nenarostla, ale pekne se vyplnila a maji kulatejsi a pevnejsi tvar. a jak uz se tady rikalo, 80 kc. To prece nejsou vyhozene penize!!! Duvod proc jsem je zacala uzivat, 'ne kvuli prsum, ale 12 let jsem brala antinu, to proto, abych vubec mela menzes. Jinak jsem je treba mela i jednou za 4 mesice. a musim uznat. ze v tomhle, to zarucene funguje!  Jinak bych rekla, ze pokud chce mit nekdo vetsi prsa, tak proste plasticka operace. Ja osobne o ni taky zacinam uvazovat.

 
31.08.2015 13:11 Uživatel: Monica44
Věk:  24

Město:Brno

Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Já vyzkoušela Xxxxxxxxxx a s ním jsem byla spokojená moc! prsa se mě jak zpevnily, tak i zvětšily a zatím mě to stačí alt


Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 

 
31.08.2015 13:31 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ňadra - in, co? Už ten název dává tušit, že si výrobce dělá z naivních kozy 

Možná bude stačit si počíst ZDE

 
31.08.2015 13:57 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

 Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.


Přezdívky:

  • Kamik
  • Monika44

 

Vzhledem k tomu, že bylo porušeno i další pravidlo webu (zákaz vkládání reklamy do webu - pravidlo č. 1), IP adresa pisatele/pisatelky byla zablokována.  

 
31.08.2015 14:04 Uživatel: Rybka
539188_316716321756941_829215329_n.jpg
5000-6000
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

 

Nějak mi to nedá, abych to sem nevložila, když je tady tolik humoru.

 

 
25.02.2016 12:09 Uživatel: Petra28
Věk:  28
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Vykašlala bych se na prášky a raději našetřila na plastiku. ségra byla v Brně v Xxxxxxxxxx si nechat zpevnit prsa po děckách a je spokojená.

Ty prášky to do sebe akorát cpe člověk chemii a výsledek je stejně neurčitý…

 


 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 

 
25.03.2016 16:22 Uživatel: Andrea40
Věk:  35
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Absolvovala jsem zvětšení prsou v NedovolenaReklamaNaWebu v brně a jsem spokojená, moc příjemný personál a šikovný plastik. A prsa se hojí krásně, měla jsem z toho strach ale ted jsem ve výsledku ráda že jsem se k tomu odhodlala. Práškům určitě nevěřte ženy! alt

 
25.03.2016 16:26 Uživatel: Máša
Věk:  33
1451916129_ma.jpg
1000-2000
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Mit v sobe kus plastu. dekuji. Nechci.

 
25.03.2016 17:28 Uživatel: Plamínek
364.jpg
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ještě štěstí, že jsem tak povrchní, mně by plast nevadil. Snad to netlačí, když spí člověk na břiše. Ale ta velká čísla možná kapku vadit můžou.

Ale vzpomněla jsem si na starý vtip, kdy se manželka ptá muže, zda li si myslí, že by měla investovat do zvětšení poprsí  nemalé peníze.  

A muž odvětí, že mnohem hospodárnější a účinnější by bylo potírat si poprsí hajzlpapírem. Šokovaná manželka se ptá proč a muž odvetí, ať se jen žena podívá, co jí ten záchodový papír provedl za dvacet let se zadkem!

 
25.03.2016 18:08 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

 
29.03.2016 19:18 Uživatel: anděl
Věk:  48
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Vůbec jsem netušila, že Stimulen je na zvětšení prsou a beru ho na jiný problém. Zabralo to na problém a ještě mi narostla prsa. Po dvou měsících. Doporučuji. Vyhozené peníze to nejsou.

 
29.03.2016 19:39 Uživatel: Rypoušice
Věk:  26

Město:Brünn

1557248325_54522676_10214135589005360_4667749961708863488_o.jpg
1000-2000
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Na netu píšou, že je to na plnost prsní tkáně, nic jiného. To tedy nevím, na co jiného jste to omylem brala. Asi na pěkně kulatý panděro, že alt A jako zázrakem vám to zvětšilo prsa, hmm, tak po tom se teď v lékárnách jen zapráší!

A tohle je samozřejmě absolutně pravdivá výpověď

alt

 
10.10.2016 17:29 Uživatel: Katlea
Věk:  26
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Bere na srovnání menstruace a hormonu v těle. Takže paní to mohla brát na toto. Někdy stačí trošku číst a né hned odsuzovat.  

 
05.11.2017 13:13 Uživatel: white tina
Věk:  32
Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Zdravím  Tak mě stimulen pomohl hodně! z trojek se mi zvětšily prsa na pětky!   opravdu mohu doporučit. Také se mi krásně vyčistila pleť a jsem vic v pohodě a co se týče sexu tak orgasmy jsou daleko silnějšíí! . -) a tento produkt není drahý tak proč ho nevyzkoušet

 
05.02.2019 08:15 Uživatel: KarolínaSpa
Věk:  41

Město:Svitavy

Téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Takových oblbováků na zvětšení prsou existuje miliony. Koukni třeba SEM. To fakt si jako někdo může myslet, že mast ti zvětší kozy? Nechápu, jak může být někdo tak tupý 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: STIMULEN na zvětšení, zpevnění prsou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny