Téma: Hodnocení dlouhodobé aktivity uživatelů MS

12.01.2012 01:25
Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město: Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Odpovědí na téma: 18
Text: 

Ahoj. Jak jste si asi všimli, u registrovaných uživatelů jsou u jmen hvězdičky, které symbolizují dlouhodobou aktivitu návštěvníka. Víme, že lidé, kteří tu jsou kratší dobu, ale jsou také aktivní jsou tímto trošku diskriminováni, proto se v budoucnu pokusíme vymyslet něco, co by zachycovalo aktuální aktivitu třeba za poslední měsíc.

Budu rád, když se nikdo nebude snažit "uměle" vytvářet hvězdičky tím, že bude psát nějaké reakce na témata, které nebudou přínosem. Z hvězdiček si moc nedělejte. Jde o to, aby se nový registrovaný návštěvník zorientoval, kdo je tu už velmi dlouho a přispívá do webu pravidelně a kdo jen krátkou dobu a teprve je tu začátečníkem.

Slíbil jsem, že pokud někdo nebude chtít zobrazit hvězdičky, může je zneviditelnit a to volbou ve svém profilu. Svůj slib jsem i splnil.

Vypnutí hvězdiček uděláte editací profilu, kdy u volby ZOBRAZIT HODNOCENÍ zvolíte NIKDO.

Filbarovi děkuji za několik úprav ve webu a kdyby něco nefungovalo či zlobilo, napište prosím přímo jemu. (Připomínám, že jsem jen obsahový správce webu, ne programátor a že bohužel technické problémy poradny řešit nedokážu. )

Ať se Vám tu i nadále líbí přeje Avatárek smile

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
12.01.2012 01:37 Uživatel: MitsCa
Téma: Hodnocení dlouhodobé aktivity uživatelů MS
Text uživatele: 

Díky za úpravy.

Jen si na to budu muset zas nějak zvyknout. Zatím se v tom neorientuju. Přijdou mi ty příspěvky (jako témata na uvodní straně) moc nahromaděné na sobě a je tam spousta informací a mate mě to a přechází z toho trošku oči. Ale asi je to jen můj pocit.

 

 
12.01.2012 02:17 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Hodnocení dlouhodobé aktivity uživatelů MS
Text uživatele: 

To matení a přecházení očí mám i já:).

 
12.01.2012 03:14 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Hodnocení dlouhodobé aktivity uživatelů MS
Text uživatele: 

Na tabulku na titulní straně si musím taky zvyknout. Z důvodu aby oči nemátlo téma a tzv. drobečková navigace (tzn. TÉMA > KATEGORIE) jsme dali to písmo šedou barvou.

 
12.01.2012 07:21 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Hodnocení dlouhodobé aktivity uživatelů MS
Text uživatele: 

Zvolila jsem - nikdo....a vidím je tam pořád Mlčící

 
12.01.2012 08:03 Uživatel: Chiquita
Věk:  24
Banana.png
1000-2000
Téma: Hodnocení dlouhodobé aktivity uživatelů MS
Text uživatele: 

Já ti je vidím taky Smějící se

 
12.01.2012 14:34 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Hodnocení dlouhodobé aktivity uživatelů MS
Text uživatele: 

Ee, hvězdičky tam nemáš, tzn. možná že bylo nutné ologování a zalogování ("restart účtu").

 
12.01.2012 14:38 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Hodnocení dlouhodobé aktivity uživatelů MS
Text uživatele: 

Už tu byl filbar, spravil to. Odlogování nepomohlo.

 
12.01.2012 08:14 Uživatel: Chiquita
Věk:  24
Banana.png
1000-2000
Téma: Hodnocení dlouhodobé aktivity uživatelů MS
Text uživatele: 

Hvězdičky jsou super, líbí se mi Usmívající se a ostatní změny jsou jen o zvyku... Možná mi víc vyhovovalo když se nové příspěvky zobrazovaly jako téma s pěti odpověďma, nikoliv jako 5 jednotlivých položek, ale myslím že si zvyknu i na to Usmívající se každopádně vím jaké je to s prominutím "s*aní" něco změnit, a jak je hrozné, když to pak všichni jen zkritizují, takže bych chtěla určitě v první řadě poděkovat za každou tímhle strávenou minutu (a za každý rozteklý nerv, když něco nefungovalo tak jak by mělo, přestože všechno bylo napsáno správně) Usmívající se takže DÍKY!!! Smějící se

 

PS: aktivita za poslední měsíc podle mě asi ani není potřeba - dobré, ale málo aktivní uživatele to stejně "nespasí"... spíš opravdu nějakou možnost pro registrované hlasovat o "důvěryhodnosti", nějaké tlačítko na které kliknu pokud se mi zdá názor dobrý a použitelný, případně pokud se mi zdá dobrý a použitelný jeho autor... Usmívající se

 
12.01.2012 10:43 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: Hodnocení dlouhodobé aktivity uživatelů MS
Text uživatele: 

Já jsem z toho v lese :o 

 
12.01.2012 11:16 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Hodnocení dlouhodobé aktivity uživatelů MS
Text uživatele: 

Já tu včera nebyla, jen na skok v noci, a jsem v něm taky, a hodně hlubokém Rozpačitý

 
12.01.2012 11:22 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: Hodnocení dlouhodobé aktivity uživatelů MS
Text uživatele: 

Dany mě vyvedla Barča, ale jinak zůstaň kde jsi než Tě najdou....je tu Filbar s motorovou pilou, Cufe s křoviňákem, Avatárek s nůžkama na plot a Medvěd je teď pekelnej vraník a sbírá zaběhnuté uživatele...  laugh laugh

 
12.01.2012 11:29 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Hodnocení dlouhodobé aktivity uživatelů MS
Text uživatele: 

Smějící seBarča je šikula, to vím, ale otázka je, když zůstanu kde jsem, jestli do té doby nezmrznu Smějící se

 
12.01.2012 11:42 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: Hodnocení dlouhodobé aktivity uživatelů MS
Text uživatele: 

Tak v tom případě Ti dám mapu. Dívni se kolem seba a uvidíš téma o TomTom navigaci. Jdi kolem něho kousek nahoru a budeš pod paloučkem Nejnovější témata a odpovědi, Jdi podle něho  pravo až dojdeě k poli registraci/přihlášení. Tam se zapiš! Pak jdi dolů kolem odkazů/reklam a ještě kousek...CHAT....a už jsi u nás! :D :D :D

 
12.01.2012 11:35 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Hodnocení dlouhodobé aktivity uživatelů MS
Text uživatele: 

 
12.01.2012 11:42 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Hodnocení dlouhodobé aktivity uživatelů MS
Text uživatele: 

Smějící seSmějící seSmějící se

 
12.01.2012 11:46 Uživatel: Merlin
Věk:  44
oko.jpg
0-100
Téma: Hodnocení dlouhodobé aktivity uživatelů MS
Text uživatele: 

Barčo dík za to video. Je to úžasnéééééééééééééééééééééééééééé. Mám rád tuto muziku. Merlin

 
12.01.2012 15:53 Uživatel: rybka
Téma: Hodnocení dlouhodobé aktivity uživatelů MS
Text uživatele: 

Barčo, taky jsi mě moc potěšila videem s Rusalkou......takový malý svátek ve všední den... Usmívající se

 
14.01.2012 16:00 Uživatel: r
Téma: Hodnocení dlouhodobé aktivity uživatelů MS
Text uživatele: 

Hezké. moc.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Hodnocení dlouhodobé aktivity uživatelů MS
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 6
Nová témata dnes: 2
Dneska bylo odpovězeno na: 4 témata
Počet témat celkem: 15699
Počet odpovědí celkem: 171261
Počet registrovaných: 4645 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Dospělý nevlastní syn
Nejkomentovanější za 7 dní: kam nahlásit závadnou reklamu
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny