Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze

29.11.2011 01:20
Uživatel: ˇMARKI
Věk:  52
Odpovědí na téma: 47
Text: 

Co si myslíte o sociálním webu poraďte.cz (poradte.cz)?

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 7319x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Co si myslíte o webu Poraďte.cz
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
29.11.2011 04:48 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nic, neznám a nemám potřebu poznávat;).

 
29.11.2011 11:13 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Smějící se Pohodový

 
29.11.2011 08:11 Uživatel: Julie
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

  Taky neznám. Usmívající se

 
29.11.2011 08:59 Uživatel: Medvěd
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Vím, že existuje... Nicméně tam nechodím, páč spoustu volného času trávím na webu mojestarosti.cz a nemám potřebu sedět jedním medvědím zadkem na dvou pařezech... Tady je dost prostoru lidem radit a předávat zkušenosti, pokud má někdo zájem... Mrkající

 
29.11.2011 11:14 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobře děláš ...

 
29.11.2011 08:59 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nějak nerozumím ˇMARKI , na co se ptáš? Co vlastně chceš vědět? Je to normální poradenský web, ale jak tam umí poradit, nebo jestli je tam nějaká komunita lidí, jako tady, to vůbec nevím...a hlavně nechápu, co tím dotazem chceš říct?

 
29.11.2011 14:36 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak už vím, že tam nějaká komunita je....

 
29.11.2011 15:14 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ne, celý to fakt číst nebudu, bohatě mi stačila část. Odstrašující. Teď už se vyjádřit musím = zlaté naše starosti (web MS).

 
29.11.2011 10:23 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

No je to hlavně konkurence. To si myslím.

A z toho důvodu není ideální, když se o tomto komerčním webu tady píše. Ale budiž ... svoboda slova.

On každý web tohoto typu má nějakou svou charakteristiku. Zatímco mojestarosti.cz je spíše "rodinný" web (hodně lidí se tu zná), tak poradte.cz je užitečný hlavně v materiální sféře - na dotazy typu "klepe mi karburátor, co s tím" smile Tady jsme víc zaměření na duši - problémy ve vztazích a jiné lidské starosti.

Každý si musí vybrat, co se mu líbí a tam chodit ...

 
29.11.2011 12:09 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Plně souhlasím. Neznám, podívala jsem se - nebudu komentovat = zbytečné, ať si každý vybere web podle sebe. To není téma k diskuzi = je to konkurence, jak píšeš. Jsem tady na MS a tady zůstanu.

 
29.11.2011 13:06 Uživatel: rybka
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Souhlasím s Avatárkem, že na tomto webu je to více o duši a zažije se tu spousta legrace

Mrkající , což se o tom druhém webu říci nedá....a navíc to mám jako Medvěd....nepotřebuji svojí zadní ploutvičkou sedět na dvou říčních balvanech...Usmívající se

 .

 
29.11.2011 13:33 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Týýý..joooo...ale co si budou myslet na Poradte.cz, že je tady klepem, nebo probíráme --- Překvapený

 
29.11.2011 13:41 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Třeba nic, třeba se ptá konkurence sama? Usmívající se

 
29.11.2011 14:01 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To si nemyslím, ale díky tomu jsem narazila na zajímavost, která stojí za přečtení.

 
30.11.2011 21:20 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Taky mě to napadlo. Nebo je to snaha "stáhnout" lidi z MS na konkurenční web. Mě ten stručný dotaz tématu je podezřelý ....

 
30.11.2011 21:59 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já myslím, že kdo se tam podíval, rychle běžel zpátky sem na MS. Alespoň mě to přišlo hrozný.

 
30.11.2011 22:08 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Byla jsem se podívat, ale jen zvědavost. Tady jsem doma.

 
01.12.2011 03:54 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Taky to tak cítím ...

 
01.12.2011 09:20 Uživatel: Julie
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

   Já též, ale mám čerstvou zkušenost s jiným webem. Šlo o to, že se u oběda jeden náš mladý pán inenýr rozčiloval, že mu na jistém webu zamítli už třikrát registraci. Ta registrace spočívá v tom, že musíte napsat takový jakoby motivační dopisek a buď projdeš a nebo ne. Hodně si hlídají koho tam pustí. Vysoké IQ a členství v mense je nutnost (já nevlastním).  No a tak mi to vrtalo hlavou, manžel říkal nežádej o registraci, nevezmou tě. No a vzali. Jo a asi mě vyhodí, protože vůbec nediskutuji a nepřispívám názory a nápady. Zodpovědně můžu říct, že tam nerozumím vůbec ničemu a donedávna jsem si myslela, že mensa je žrádelna na VŠ. Tady je to opravdu lepší.

 
01.12.2011 09:36 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jo, Julie, někdy to taky není od věci. Lidi třeba nadávají, že se nemůžou dostat do diskuzí na Novinky.cz, ale když to pak tam čteš, ty názory, tak bys kolikrát blila. A to nemluvím o pravopisu.

 
01.12.2011 18:48 Uživatel: Julie
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

  Tak ty novinky to je hrůza. . . . .   Ono i lidé. cz stojí za to. Njn. . .

 
02.12.2011 23:02 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Njn, na tomto webu taky pár lidí (většinou cizí neznámí návštěvníci) bojují se stylistikou (nedělají čárky ve větách nebo mají všechny věty slepené jako jeden text a nepoužívají velká písmena a tečky ve větách. Či bojují s tvrdým, měkkým i y atd. atd. V tématech to opravuju, ale v reakcích ne, samozřejmě. To bych nezvlád. Když někdo chrupkal v hodinách ČJ, nic nenaděláme. Tímto se omlouvám dysgrafikům, těch se to netýká.

 
02.12.2011 23:13 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tady se to Avatárku zas tak nebere, je to tu takové lidové, ale Novinky.cz jsou na titulní straně Seznamu a tam už by to mělo trošku vypadat, ne?

 
04.12.2011 19:46 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Njn, já fim wink

 
02.12.2011 22:53 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Njn, tady cítíš teplo kamarádů, ne chlad chytrých IQ mozků smile

 
01.12.2011 03:54 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak on ten web není hrozný. Má dobrou myšlenku, ale chybí tam asi takové to srdečno a taková ta pospolitost, která je tady na mojestarosti.cz

Jak jsem psal, je to tam hodně takové otázka - odpověď bez emocí. Ale že by to tam bylo přímo hrozné, s tím až tak úplně v jádru nesouhlasím. Ale je to jak píše Barča - TADY SME DOMA smile

 
01.12.2011 07:33 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Avatárku, já bych se ale přiklonila ke slovu hrozný docela taky... Víš, lidi tam se předhánějí o ceny, které jsou tam slibovány, jako třeba trička a podle toho to tam vypadá. Jeden tam sleduje druhého, nebo mi to tam z těch jejich diskuzí aspoň vyplynulo. Navíc, admin tam má autoritativní chování, z jeho poznámek k uživatelům jsem cítila nadřazenost. Ne, nic pro mě.

Pokud to tu čte někdo, kdo tam "bydlí", pak prosím o prominutí, ale tak to tam na mě působí a to jsem tam strávila čtením jen cca 30 minut.

 
02.12.2011 23:06 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jo? To jsem nevěděl smile Že bych začal rozdávat třeba vyšívané kapesníčky? wink Aspoň vidíš prodejnost lidí. Se mnou by tričko asi nehlo. (Třeba i proto, že rád chodím v obnošených věcech. )

 
29.11.2011 15:53 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To je mazec. Jenže pokud si předáváme zkušenosti či recenze, nelze jméno firmy "vypípat". Takže pro nás asi jediné, nedávat to do nadpisu, čímž zase se ztratí význam a podstata otázky. Že by kruh a jak z něj ven?

 
29.11.2011 16:25 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já můžu říct jen něco k MS. 
Myslím, že se tento web nádherně rozjel, že je opravdu konkurence schopný a že ji dokonce převálcuje.
Taky že krásně splnil svůj účel a to ten, pomoci jiným. Stalo se, že pár lidičkám jsme tady uměli pomoci, ať tak či onak a třeba pro mě byla zpráva, kterou jserm obdržela od jedné registrované uživatelky, která ovšem ani tady nenapsala, jen pročítala odpovědi, obrovská výzva k tomu,  abych tady zůstala. Protože pokud mi jen jeden jediný človíček poděkuje za odpovědi, je to pro mne obrovská pocta a vím, že moje plkání někomu ulevilo. A o tom to tady je.  

 
29.11.2011 18:20 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Taky si říkám, jak je to dobře, že se tu sešli slušní lidi...a bla...bla...zkrátka že je to tady tak, jak si vždycky libujeme, když má web nějakou významnou událost, např. výročí, nebo dosaženou určitou míru návštěvnosti. Je mi tu fajn, nějaké to díky do vzkazníku už taky přišlo a co chtít víc. A jak říká Avatárek - rodinný web. Na nic lepšího jsem na internetu nemohla narazit.

 
11.04.2015 11:54 Uživatel: křižák
Věk:  50
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jen je Vás tady registrováno 6 xméně než na P.

 
11.04.2015 12:14 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

A??? Kvantita o ničem nevypovídá…

 
11.04.2015 18:54 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Vždyť tady nemusíš být. Když se Ti tady něco nelíbí, tak běž tam kde si myslíš, že Ti bude líp.

 
29.11.2011 20:42 Uživatel: marki
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

náhled obrázku

 
29.11.2011 20:50 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ten dotaz jsi sem dala Ty, marki?

 
29.11.2011 21:07 Uživatel: marki
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ano já, a nejsem konkurence. Teď vidím že to byla blbost. Nelamte si tím hlavu. ZAvedeme téma jinam ano?

 
29.11.2011 21:13 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

A nechceš třeba upřesnit smysl Tvého dotazu, když už jsi řekla A, že by jsi třeba řekla i B? Mě by to celkem zajímalo, možná i ostatní. Jestli se můžu zeptat?

 
29.11.2011 21:37 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já se taky na to ptala o něco výš v příspěvku....taky mě to zajímá.

 
02.12.2011 23:05 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

A jo. . . tos byla Ty.

Njn, chtěla ses zeptat na názor. Tak to je fér, že ses práskla sama smile Já jsem IP adresu pisatele nezkoumal, ale už to vidím.

 
12.12.2011 23:07 Uživatel: marki
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já mám takový hodnotový měřítka: fér play, vzájemnost, upřímnost, solidaritu a neubližovat. A s vámi se učím humoru a taky žasnu jak jste šikovní s počítačem.    A ano, je  to tu  to srdíčko. Tak já nevím, že bych se zaregistrovala? Nebudete mě mlátit?

 
13.12.2011 08:18 Uživatel: Julie
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

   No já tedy ne. Mrkající

 
27.12.2011 14:18 Uživatel: Narf
Věk:  38
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já myslím, že  je tam dodržovaná snaha poradit s čímkoli.

 
01.01.2013 17:39 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Hm, to možná je, nic proti uživatelům. Ale když tamní admin rozvíjí pomlouvačnou kampaň směrem ke konkurenci,   namísto aby se snažil udržet slušné a seriózní prostředí, pak si o onom webu můžeme myslet každý své.

 
01.01.2013 18:12 Uživatel: Trinity
1429307679_carrie-ann-mos-as-trinity-in-the-matrix-reloaded.jpg
1000-2000
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Souhlasím, myslím že je to nešťastné a admin má nějaké problémy se svým nezdravým egem. Všimni si že na poslední příspěvek už ani nereagoval.

Jinak za mě, jinam nechodím.

 
01.01.2013 18:56 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já také ne.  wink

 
13.04.2015 07:46 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

altKaždý web je něčím specifický. Na "Moje starosti" je to víc "rodinné" prostředí. Mimo to Avi je admin, který vždy jedná slušně, ochotně a vstřícně.  

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Názory na web Poraďte.cz (poradte.cz) - diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny