Téma: Síla myšlenky - video Poselství naděje 2012

13.03.2013 14:02
Uživatel: indiánka
img_bestpage3279.gif
Odpovědí na téma: 12
Text: 

V tomto videu je hodně zajímavých informací.

Jednou z nich je dávno známá skutečnost, že myšlenka je energie, která dokáže formovat své okolí a prostor a je v tomto prostoru přenositelná. Nejednomu z nás se stalo, že jsme na někoho mysleli a ta dotyčná osoba nám zavolala, nebo jsme od ní dostali mailík, či dopis. Někdo tomu říká telepatie. Ano, tohle vše je přenos myšlenky, jako formy energie prostorem.

Je to podobné, jako když telefonujete mobilem, nemáte k volané osobě žádný drát, přesto se s ní dokážete dorozumět, ikdyž jste od sebe vzdáleni na kilometry. Na tyto vlny v prostoru si nemůžete sáhnout, nevidíte je, a přesto existují.

V jednom městě Spojených států byla provedena studie, kdy se na 4000 lidí uvedlo do stavu meditace. V této době rapidně klesla zločinnost. Pokus byl proveden několikrát, se stejně příznivým výsledkem. Ano, kolektivní vědomí dokáže divy, myšlenka je opravdu silná.

 

V tomto dokumentu je rovněž zmínka o naší planetě, jakožto živém organismu, který reaguje na destruktivní myšlenky lidí, po svém. Vlnami Tsunami, zemětřesením a podobně. Co to znamená v praxi? Pokud se zklidní myšlenky lidí, zklidní se i celá naše planeta…

Citát A. Einsteina: "Lidská bytost je součástí všeho zvaného námi Vesmír. Část omezená v prostoru  a čase. "

V poslední třetině dokumentu jsou slyšet hlasy indiánů a přírodních národů, které chtějí lidem něco říct.

Není rozdílu mezi lidmi různých ras a barev pleti. Jsme si všichni rovni.

Ještě bych touto cestou využila dotazů lidí, kteří se mne ptají, proč v některých svých odpovědích  používám silná slova. Vím, co dělám, je to pro dobrou věc. A účel světí prostředky.

 

Na závěr použiji citát, jež je obsažen v mnou odkazovaném videu a podobných rčení je tam více

"Velcí duchové se vždy setkávali s násilnou opozicí průměrných myslí "

Albert Einstein

 

Tento video dokument jsi možná již viděl čtenáři, je celkem známý, ale říká se, že opakování je matka moudrosti alt

Video se vám zvětší do celého okna kliknutím na název videa v rámečku. Video si zvětšete, má titulky, které jsou důležité.  

 


 

Poselství naděje 2012 - video


 

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 4829x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Síla myšlenky
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
13.03.2013 14:16 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Síla myšlenky - video Poselství naděje 2012
Text uživatele: 

účel světí prostředky … Tak to ani nemůžeš myslet vážně.

 
13.03.2013 14:24 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: Síla myšlenky - video Poselství naděje 2012
Text uživatele: 

Myslím, že kdyby byly myšlenky tak silné. můj exmanžel by zemřel tak půl roku před rozvodem alt

 
13.03.2013 14:29 Uživatel: indiánka
img_bestpage3279.gif
Téma: Síla myšlenky - video Poselství naděje 2012
Text uživatele: 

Ještě něco o nebezpečných úsporných žárovkách.

Pokud se někomu podaří ji rozbít, zvláště, je- li ještě horká, musíte si okamžitě nasadit masku na obličej. alt A okamžitě opustit kontaminovaný prostor, protože rtuť, kterou žárovka obsahuje se dostala do vzduchu. Její vdechnutí může způsobit "otravu" organismu, jelikož napadá a ničí nervové buňky. Více ohroženy jsou děti. V dokumentu je popsán příběh chlapce, kterému několik týdnů po rozbití žárovky začaly vypadávat vlasy, řasy i obočí a měl vážné zdravotní problémy.

Jsou tam popsány i jiné náležitosti ohledně žárovek, jak klasických, tak nebezpečných úsporných.

Hnutí Greenpeace, respektive jejich zástupci podepsali prohlášení, že souhlasí s povolením úsporné žárovky používat, přestože byli mnohokrát varováni o jejich nebezpečnosti.

 

Takže, pokud jsi čtenáři tento dokument ještě neviděl, je to opravdu zajímavé

 
14.03.2013 14:55 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Síla myšlenky - video Poselství naděje 2012
Text uživatele: 

Video jsem zatím neviděl, ale informaci o škodlivosti úsporných žárovek se budu zabývat, ještě jsem o tom neslyšel.

Video z tématu se mi líbí.  Cituji závěr videa: „Nesmíme cítit nenávist. Zlost posiluje, co je založeno na strachu. Namísto toho musíme do hloubky našich srdcí zkusit najít odpuštění. V každé bytosti, jakkoli temné, se skrývá světlo. To, čemu věnuješ svoji energii a své emoce se stane tvojí realitou. Čemukoli věnuješ, své emoce se pro tebe stane skutečností. ZVOL LÁSKU. “♥

Přidávám také jedno video.  

 Zastavte se na 6 minut a otevřete své srdce.


 
13.03.2013 18:36 Uživatel: megera
Věk:  50
sim1.jpg
1000-2000
Téma: Síla myšlenky - video Poselství naděje 2012
Text uživatele: 

souhlasím s tím, že myšlenka, zejména pozitivní má obrovskou sílu, souhlasím s tím, že všechno je energie a se vším lze pracovat… Nesouhlaím s tím, že účel světí prostředky, a to ani u morálně daleko vyspělejších lidí… nicméně ano, opakování může být matka moudrosti pokud se nejedná o vymývání mozků méně odolných nesamostatnýh, nesebevědomých lidí… protože ani 100x opakovaná lež se nestává pravdou, jakkoli se to může zdát.

 
14.03.2013 09:17 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Síla myšlenky - video Poselství naděje 2012
Text uživatele: 

Indi, píšeš, že síla myšlenky má neuvěřitelnou sílu. Souhlasím.  

Ale taky píšeš, že se tě ptají, proč používáš silná slova?  

Totéž se ptám i já, protože tvá slova mají náboj, negaci. A když je vyšleš, ať už vyslovíš nebo napíšeš, vrátí se ti. To přece taky musíš vědět.  

Takže tady nesvětí účel prostředky, ale naopak, ubližuješ sama sobě. A to přece musíš vědět.  

 
16.03.2013 14:37 Uživatel: indiánka
img_bestpage3279.gif
Téma: Síla myšlenky - video Poselství naděje 2012
Text uživatele: 

Milá sorbonos, v tématu jsem řekla několik slov pro vysvětlení. Více říkat nebudu, nemám to zapotřebí.

Tak se nezlob

Měj se pěkně

 
22.03.2013 17:46 Uživatel: Trinity
1429307679_carrie-ann-mos-as-trinity-in-the-matrix-reloaded.jpg
1000-2000
Téma: Síla myšlenky - video Poselství naděje 2012
Text uživatele: 

Indiánko, i já se ptám proč tolik negace? V tématu jsi nic nevysvětlila. To že napíšeš, že víš co děláš, není vysvětlení. Souhlasím se Sorbi, že ubližuješ jen a především sobě.

Píšeš o síle myšlenky, ale buď to do důsledku nechápeš, tudíž píšeš o něčem čemu nerozumíš nebo tomu nevěříš, proto používáš i hodně neg. slov v rozporu s tématem a s tím, co se tady snažíš prezentovat.

No, je to tvoje věc, ale já už Ti nevěřím ani slovo. je mi líto.

 
22.03.2013 17:32 Uživatel: Broňa
Věk:  44
Téma: Síla myšlenky - video Poselství naděje 2012
Text uživatele: 

Něco podobného jsem už viděl. Dělají z nás hlupáky i z celou EU. Tomáš Edison před 100 lety vynalezl žárovku a vydržela svítit 1500 hodin a dneska jenom 1000 hodin, jestli nebude jádro pudla někde jinde. Ruka ruku myje, Osram si namastí kapsy. Všechno se dělá tak aby vydrželo co jak nejmíň a aby jsme pořád kupovali nové věci. Tím je jenom živíme a oni se jenom smějou. Rtuť se prý dává i do očkovacích injekcí, naše dcera několik dnů po očkování dostala vysoké horečky, které trvaly dva týdny a nevěděli co s ní mají dělat. Pak byla půl roku ještě nějak nemocná. Nevěřím, že to s náma myslí tak dobře jak říkají. Nejdůležitější jsou prachy.

 
28.03.2013 13:16 Uživatel: indiánka
img_bestpage3279.gif
Téma: Síla myšlenky - video Poselství naděje 2012
Text uživatele: 

Broňo, děkuji za Tvůj příspěvek. Jsem ráda, že se tady našlo pár lidí, které zajímají skutečně důležité věci, jako je prostředí kolem nás, které je ve velmi špatném stavu.

K těm žárovkám - vzhledem k tomu, že byla patentována obyčejná žárovka, jejíž svítivost je cca 150 000 hodin, myslím, že komentář netřeba. Fa Osram si zkrátka koupila výsadní právo na výrobu "svých" žárovek a jakýkoli zásah zvenčí "není povoleni".

S dcerkou je mi to lito. Ano, po očkování u některých dětí i dospělých skutečně dochází k nežádoucím reakcím, většinou se jedná o silnou reakci na hliník, rtuť, které vakcíny obsahují. Samozřejmě, náchylnější jsou především děti, jejichž imunitní systém ještě není natolik vyvinut, aby čelil tak obrovskému náporu najednou, co se týče velkého množství příjmu rtuti do organismu, který někdy mnohonásobně překračuje doporučené dávky dle směrnic Světové zdravotnické organizace. A například u hliníku  je toto povolené množství také vyšší, navíc hliník může již ve velmi malém množství vyvolat zánětlivou odpověď v místě vpichu, a také i v některých částech mozku. Hliník také zvyšuje citlivost mozku vůči působení jiných toxinů, jako je např již výše zmiňovaná rtuť.

Mimo těchto látek Broňo, vakcíny obsahují i jiné, které mají její tekutý obsah "chránit" např před rozmnožením bakteriií apod. - mezi ně patří např glutamát, vepřová želatina, telecí sérum, antibiotika, streptomicin, formaldehyd, hydroxid sodný, fenol a další. Když si přečteš, co tyto látky způsobují v lidském organismu, bude Ti jasné, že u Tvé dcerky mohlo k takovéto rekci dojít.

Jelikož k takovýmto nežádoucím reakcím dochází u menšího počtu dětí, lékaři se tím příliš nechtějí zabývat.

Každopádně, program očkování v ČR patří i přes určité nedostatky!! k nejlépe propracovaným, pokud se to takto dá nazvat.

Nevím, zda se na tuto stránku ještě vracíš, u Tvé dcerky by byla velmi vhodná celková detoxikace organismu. V této oblasti jsou na tom lépe naši sousedé např v Německu, kde se detoxikací organismu zabývají několik desítek let. Ale i u nás je již několik desítek lékařských pracovišť, kde můžeš najít odbornou pomoc.

Takže, pokud se zde vrátíš- víš, co máš dělat.

Hezký den přeji

 
02.02.2015 11:53 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Síla myšlenky - video Poselství naděje 2012
Text uživatele: 

O úsporných žárovkách jsem našla, že se jedná o Hoax, ale říká se, že na každém šprochu, pravdy trochu.

http://hoax.cz/hoax/rozbita-usporna-zarivka/

 
04.02.2015 17:13 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Síla myšlenky - video Poselství naděje 2012
Text uživatele: 

Přesne tak Pavlo.  alt

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Síla myšlenky - video Poselství naděje 2012
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Jsem sociopat, ale chci milovat 4 1661x
Asi začínám být zakoukaná do kamarádky, která je lesba 3 1727x
Výhra jackpotu na automatech 1.000.000 Kč - potěšující náhoda 2 1899x
Nález vzácných starověkých mincí - můžu je prodat nebo si je nechat? 3 1929x
1. máj - lásky čas, líbáte se pod rozkvetlou třešní? anketa 3 1847x
Život je fajn - i já už jsem to zjistila 35 2513x
Úvaha o tom, že je život vlastně moc fajn 11 1740x
Umíte být sami se sebou - bez mobilu a lidí v okolí? 10 1928x
Citáty o životě 10 2364x
Těším se až rodiče zemřou a já budu dědit - už aby to bylo 23 3090x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny