Téma: Frage s.r.o., pan Floreš, Blašek - zkušenosti, reference, recenze, diskuze

19.03.2013 17:59
Uživatel: Cvrčislav
Odpovědí na téma: 7
Text: 

Důrazně varujeme před „obchodními“ praktikami Slovenské společnosti FRAGE s. r. o. vedené pány Floreš a Blašek, který je jednou obchodním, někdy výkonným či jiným ředitelem společnosti.

Praxe: Tato firma odebírá zboží, nejčastěji stavební materiál, železo apod. , najímá živnostníky případně zaměstnává lidi na stavební a jiné práce, za které následně neplatí. Neplatí také za ubytovny, půjčovny nářadí a jiné. Vtip je v tom, že zejména pan Floreš umí věci navléknout tak, že nakonec za ubytování či jiné služby budete muset zaplatit vy sami a to i přesto, že ve smlouvě (pokud nějakou máte) máte jasně specifikováno, že ubytovnu hradí objednavatel, tedy FRAGE s. r. o.

 

Pár odkazů:

 

Posledním fórem této „firmy“ je česká pobočka této firmy, kde je pan Blaško jednatelem. Nebylo by na tom nic zvláštního, kdyby pobočka FRAGE CZ, s. r. o.  existovala vizte https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-dotaz?dotaz=FRAGE+CZ%2c+s.r.o.

Na uvedené adrese Nám. Míru 9, Zlín, žádná taková firma nesídlí.

 

DEJTE SI POZOR AŤ SE I VY NEDOSTANETE DO ARMÁDY NEŠŤASTNÝCH.

 

V tuto chvíli evidujeme nezaplacené pohledávky ve výši cca. 2,5 mil Kč (zdokladovaných) realita je bohužel podstatně drsnější.

 

Kontakt pro poškozené: blackfrage@seznam.cz nebo info@fastwork.cz

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3422x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Frage s.r.o. a pan Floreš
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
23.03.2013 17:41 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Frage s.r.o., pan Floreš, Blašek - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Zagooglila jsem a našla jsem jakousi PODIVNOST, které ani za mák nerozumím. Zavání to jakýmsi diletantským bojem.

 
28.03.2013 14:55 Uživatel: ingwar
Věk:  40
Téma: Frage s.r.o., pan Floreš, Blašek - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

No nevím, nevím. Až Vás dotyčný připraví  peníze a vy i s rodinou nebudete mít co do huby, zřejmě pochopíte. stránka http://veritelfrage.eblog.cz/  je stránka původní. Stránka veritelefrage. eblog. cz je provokace pana Blaška z FRAGE. Myslím, že není třeba cokoliv vysvětlovat, stačí zadat do google (když tak ráda goooglíte) " Frage Floreš podvod" a možná budete překvapená a nebo také ne, pokud jste jeho dcera nebo milenka, kterých má po celém Česku a Slovensku víc než dost a rád se tím výše zmíněný chvástá. více na www. fastwork. cz

 
28.03.2013 15:09 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Frage s.r.o., pan Floreš, Blašek - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Napsala jsem to, co jsem napsala. Pokud víte víc, fajn. Zbytek jsem nepochopila a ani nechci. Lidi zajímají informace o podvodech, ne milenky a už vůbec ne já. To jste přehnal. Dosud jsem si myslela, že řešením je právní cesta a ne nějaké blogy a protiblogy.

 
28.03.2013 22:43 Uživatel: ingwar
Věk:  40
Téma: Frage s.r.o., pan Floreš, Blašek - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý večer, v žádném případě jsem se Vás nechtěl dotknout, či Vás urazit a pokud se tak stalo, pak se hluboce omlouvám. Právní cesta existuje v právním státě, což ČR bohužel pro nás všechny, není. Pan Floreš byl již 2x ve vězení za činnost, kterou právě provozuje a v momentě, kdy podvedl mnoho lidí o mnoho mnoho peněz, v momentě, kdy je na něj podáno přes desítku trestních oznámení se děje co? Neděje se nic. Proto považuji za nutné, varovat všechny ostatní touto cestou.  

 
02.02.2017 13:03 Uživatel: Plšek
Věk:  48

Město:Holešov

Téma: Frage s.r.o., pan Floreš, Blašek - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Pozor!!!! Tento hajzl se teď nachází v Holešově!!!  Kde dělá u stejného hajzla který se jmenuje Jiří Plšek a je to stejný zmrd jako Floreš neboť ještě nedávno Radek Floreš pro Plška pracoval dokud ho neokradl o miliony a nezmizel a místo sebe nenasadil tohoto zkurvysyna Blaška, který má dokonce na sebe napsaný kontaktní telefon na bráně této  ''firmy'' na zloděje a podvody!!! Tady si ho můžete najít a klidně si ho podat hezký den BTW   ZPL  Stav (ve zkratce Zuzana Plšková - jeho dcera) je o5 nová firma na které ještě není udělaný milionový dluh, tak jako na předchozích… napřiklad JIP Group nebo JIP Industries.  nebo Stavosteel A tento slovenský zmrd dělá tomuto zkurvovi Plškovi pravou ruku do prdele!!! a zhání mu chudáky na špinavou práci které o5 obere o peníze! Viz odkaz

http://prace.kurzy.cz/urad-prace/nabidka-prace/ridici-nakladnich-automobilu-krome-tahacu-ridic-c-holesov-2cd1f146d.html

 
02.02.2017 13:34 Uživatel: Plšek
Věk:  48

Město:Holešov

Téma: Frage s.r.o., pan Floreš, Blašek - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Tady je ješte adresa kde se nachazi a dlouho nacházet bude!

Zaměstnavatel ZPL Stav s. r. o. Holešov

Tovární 1244. Holešov 769 01

Kontakt. Pavol Blažko 733 534 711

 

 
23.05.2017 18:26 Uživatel: Mtn
Věk:  35

Město:Madrid

Téma: Frage s.r.o., pan Floreš, Blašek - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Poprosim kde najdeme floresa nema niekto info. znicil my firmu a to mu nedarujem

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Frage s.r.o., pan Floreš, Blašek - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Neodborně provedená oprava PC, notebooku v Brně - zkušenosti, recenze, reference 1 338x
Milan Dočkal z Brna 9 1123x
Gabriela Techlovska /Mělník-podvodnice 463x
Progress project s.r.o. Prostějov 562x
Jan Kraus IČO: 87635194 z Podluh 10 1602x
Abvest Olomouc - zkušenosti, diskuze, reference, recenze zaměstnance 1 649x
Plast - mark, s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze 2 857x
Vermione clinic Praha - zkušenosti, reference, recenze, diskuze 4 1012x
Dodavetel energií Envona - zkušenosti, praktiky, manipulace s lidmi a nefér jednání 2 2871x
Binatex - ruský broker pro obchodování binárních opcí, podvod 1 942x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 7
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 5 témat
Počet témat celkem: 15841
Počet odpovědí celkem: 171932
Počet registrovaných: 4774 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Jenom rozptýlení na pár měsíců?
Nejkomentovanější za 7 dní: Flirt s o hodně mladším mužem.
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny