Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory

21.02.2018 13:02
Uživatel: bigalex
Věk:  39

Město: Praha

Odpovědí na téma: 8
Text: 

Společnost MEDIKHAUS www.medikhaus.cz provádí různé kosmetické zásahy na vašem těle. Objednal jsem si injekční lipolýzu, která měla odstranit tuky. Píšou u toho samozřejmě, že máte u toho držet dietu a aktivní pohyb. To jsem držel už dávno předtím. Na doporučení lékařky jsem aplikoval určité množství. Nejen, že to vůbec nefungovalo, tak když jsem tam napsal negativní hodnocení, tak ho okamžitě smazali a kontaktovali mě, že tedy ať se domluvím s klinikou, že mi určitě výjdou vstříc (veškerou dokumentaci mám v archivu).

 

Výsledek byl asi takový, že když jsem po měsíci znova přišel na kliniku, tak nikdo o ničen nevěděl, musel jsem všem znova přeposílat historii, a poté mě stejně jen doporučili další návštěvu. Nic nenabídli byl to pouze falešný zájem. Jediné kdo mi napsal byla jednatelka agresivním způsobem, že útočím a haním kliniku a to pouze na základě velmi slušné recenze, že mi něco nefungovalo jak předesílají. Takže pokud vám bude divné, že u všech svojich služeb mají pouze kladné reference, tak je asi píší sami nebo jejich známí. MAŽOU NEGATIVNÍ HODNOCENÍ zákazníků. Nejsem ten kdo píše někam nějaké stížnosti,  ale takovéto chování jsem snad nezažil alt

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 4007x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: MEDIKHOUSE - mažou negativní komentáře, nefungující služby
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
21.02.2018 20:09 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Nj, jenže je to oficiální klinika České Miss, a to, že: "Náš zákazník, náš pán" všude neplatí, to už vím dávno i z několika jiných situací. Bohužel to tak je.

 
22.01.2019 18:05 Uživatel: Aneri
Věk:  58
Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Objednala jsem si 4x liposukci Ulthera Slim a bohužel jsem do Prahy jela zbytečně, protože zrovna tuto aplikaci  / po předložení souhlasu klienta před zákrokem/ jsem vzhledem ke svému zdraví nemohla absolvovat. Proto jsem souhlas nepodepsala a žádala o vrácení  3000, -Kč.   na dotaz jak dlouho trvá jedno ošetření jsem dostala nepřímou odpověď do cca 10 min. Takže za 1 minutu klient zaplatí více než 75 Kč. Napsala jsem REKLAMACI a bylo mi sděleno, že jsem podepsala všeobecné podmínky při nákupu a tudíž nemám nárok na vrácení celé částky ale pouze 50%. S timto jednáním nesouhlasím a podávám  žalobu.  

 
17.05.2019 14:30 Uživatel: Juki
Věk:  53
Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Koupila jsem si Voucher na botox se slevou. Sleva byla z ceny 2500 Kč na 990 Kč. Na místě jsem se dozvěděla, že na ošetření potřebují voucherů 5. Peníze za voucher mi odmítli vrátit.  

 
13.08.2019 17:50 Uživatel: HJ
Věk:  46

Město:Hodonín

Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

V květnu 2019 jsem u nich zakoupila 3 wouchery na Verjú a 2 wouchery na aplikaci kyseliny hyaluronové. Protože jsem z Hodonína, domluvila jsem se tak, že aplikaci kyseliny hyaluronové využiju v moment, když budu čerpat wouchery na Verjú, ať nemusím jezdit zvlášť. Mudr Králová mně 19.5. napsala e-mail, viz níže: Dobrý den, v Praze jsou objednací termíny 2 měsíce, naštěstí v Brně 2-3 týdny : -)  Zdraví, Dr. Králová. Vzhledem k tomu, že mně bylo přislíbeno, že v Brně je objednací doba 2-3 týdny, proto jsem se rozhodla, že u nich wouchery zakoupím (pokud bych věděla, že ani v srpnu nebudu mít laser za sebou, určitě bych objednávku nezaplatila). Již jsem měla 2 termíny, které mně byly následně zrušeny, protože laser na Verjú pořád nemají. Nyní čekám ve 30-ti denní lhůtě na vrácení peněz.

 
27.08.2019 17:31 Uživatel: Marcelka. Krocilova
Věk:  41
Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobry den, ja mela mit liposukci v cervnu a teď je srpen a stale nic. Dnes (27.08.2019) jsem jim napsala email ze odstupuji od smlouvy a vouchery nechci a at vrati penize. Jsem zvedava, pokud se budou otalet budu to hnát dál. Jsou to podvodnici.

 

 
27.08.2019 22:06 Uživatel: Majka60
Věk:  58
Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, já jsem dopadla úplně stejně. Na Verjú jsem měla od dubna zaplacené 4 wouchery na aplikaci v Brně, potom mi odložili 2x termín a slečna se prořekla, že ten přístroj v Brně dosud nemají. Již 2 měsíce z nich doslova tahám peníze. Komunikuji se slečnou Menšíkovou, ale prý reklamace a odstoupení od smlouvy je schválené, ale peníze pořád nemám. Tak jsem dnes (27.08.2019) zašla do advokátní kanceláře s tím, že pošleme předžalobní výzvu. Paní advokátka tam zavolala s tím, že pokud pošlou peníze zpět do konce měsíce, tak nebude výzvu posílat. Argumentovali jí tím, že přístroj mají rozbitý a velkou spoustu reklamací a nestíhají je vyřizovat. Tak jsem zvědavá, jestli peníze do pátku přijdou. Ale rozhodně hodlám kontaktvat ČOI a možná i Černé ovce (pořad na ČT 1).  

 
15.10.2019 11:49 Uživatel: Draha
Věk:  60
Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Podobné zkušenosti. Již 2 měsíce čekám na vrácení fin. částky za neuskutečněné 4 ošetření "Verjú" v Brně. Nezbývá nic jiného než podat žalobu. Na předžlobní výzvu z konce srpna 2019 nebylo ze strany společosti vůbec reagováno. Stále jen výmluvy.

Písemné i telef. urgence jsou absolutně bezpředmětné.

 

 
18.10.2019 11:39 Uživatel: lucinda
Věk:  38
Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Tak vidím, že se asi taky nedočkám a jsem jen další, kdo jim naletěl, v pondělí jsem měla termín na Vejrů (21.10.), dnes (18.10.2019) mi volala slečna, že mne musí přeobjednat na listopad, jelikož nyní mají přístoj v Praze a do Brna ho přivezou v listopadu, dala mi tedy termín na listopad, s tím, že to už určitě bude přístroj k dispozici, počkám tedy do listopadu a pokud to znovu odloží a se pokusím dostat z nich peníze za poukaz zpět.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Neodborně provedená oprava PC, notebooku v Brně - zkušenosti, recenze, reference 1 330x
Milan Dočkal z Brna 9 995x
Gabriela Techlovska /Mělník-podvodnice 438x
Progress project s.r.o. Prostějov 552x
Jan Kraus IČO: 87635194 z Podluh 10 1593x
Abvest Olomouc - zkušenosti, diskuze, reference, recenze zaměstnance 1 647x
Plast - mark, s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze 2 853x
Vermione clinic Praha - zkušenosti, reference, recenze, diskuze 4 1007x
Dodavetel energií Envona - zkušenosti, praktiky, manipulace s lidmi a nefér jednání 2 2854x
Binatex - ruský broker pro obchodování binárních opcí, podvod 1 938x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 9
Nová témata dnes: 1
Dneska bylo odpovězeno na: 6 témat
Počet témat celkem: 15836
Počet odpovědí celkem: 171896
Počet registrovaných: 4768 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Matka mě pořád kontroluje
Nejkomentovanější za 7 dní: Matka mě pořád kontroluje
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny