Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory

21.02.2018 13:02
Uživatel: bigalex
Věk:  39

Město: Praha

Odpovědí na téma: 15
Text: 

Společnost MEDIKHAUS www.medikhaus.cz provádí různé kosmetické zásahy na vašem těle. Objednal jsem si injekční lipolýzu, která měla odstranit tuky. Píšou u toho samozřejmě, že máte u toho držet dietu a aktivní pohyb. To jsem držel už dávno předtím. Na doporučení lékařky jsem aplikoval určité množství. Nejen, že to vůbec nefungovalo, tak když jsem tam napsal negativní hodnocení, tak ho okamžitě smazali a kontaktovali mě, že tedy ať se domluvím s klinikou, že mi určitě výjdou vstříc (veškerou dokumentaci mám v archivu).

 

Výsledek byl asi takový, že když jsem po měsíci znova přišel na kliniku, tak nikdo o ničen nevěděl, musel jsem všem znova přeposílat historii, a poté mě stejně jen doporučili další návštěvu. Nic nenabídli byl to pouze falešný zájem. Jediné kdo mi napsal byla jednatelka agresivním způsobem, že útočím a haním kliniku a to pouze na základě velmi slušné recenze, že mi něco nefungovalo jak předesílají. Takže pokud vám bude divné, že u všech svojich služeb mají pouze kladné reference, tak je asi píší sami nebo jejich známí. MAŽOU NEGATIVNÍ HODNOCENÍ zákazníků. Nejsem ten kdo píše někam nějaké stížnosti,  ale takovéto chování jsem snad nezažil alt

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 5942x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: MEDIKHOUSE - mažou negativní komentáře, nefungující služby
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
21.02.2018 20:09 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Nj, jenže je to oficiální klinika České Miss, a to, že: "Náš zákazník, náš pán" všude neplatí, to už vím dávno i z několika jiných situací. Bohužel to tak je.

 
22.01.2019 18:05 Uživatel: Aneri
Věk:  58
Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Objednala jsem si 4x liposukci Ulthera Slim a bohužel jsem do Prahy jela zbytečně, protože zrovna tuto aplikaci  / po předložení souhlasu klienta před zákrokem/ jsem vzhledem ke svému zdraví nemohla absolvovat. Proto jsem souhlas nepodepsala a žádala o vrácení  3000, -Kč.   na dotaz jak dlouho trvá jedno ošetření jsem dostala nepřímou odpověď do cca 10 min. Takže za 1 minutu klient zaplatí více než 75 Kč. Napsala jsem REKLAMACI a bylo mi sděleno, že jsem podepsala všeobecné podmínky při nákupu a tudíž nemám nárok na vrácení celé částky ale pouze 50%. S timto jednáním nesouhlasím a podávám  žalobu.  

 
18.02.2020 11:56 Uživatel: Kamil Kamil
Věk:  70

Město:Pelhřimov

Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

              Připojuji se k podání hromadné žaloby. Je to jediné, co jim snad může omezit to jejich podvodné jednání.                                                                                   klokockaj@seznam.cz         Kamil             

 
17.05.2019 14:30 Uživatel: Juki
Věk:  53
Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Koupila jsem si Voucher na botox se slevou. Sleva byla z ceny 2500 Kč na 990 Kč. Na místě jsem se dozvěděla, že na ošetření potřebují voucherů 5. Peníze za voucher mi odmítli vrátit.  

 
13.08.2019 17:50 Uživatel: HJ
Věk:  46

Město:Hodonín

Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

V květnu 2019 jsem u nich zakoupila 3 wouchery na Verjú a 2 wouchery na aplikaci kyseliny hyaluronové. Protože jsem z Hodonína, domluvila jsem se tak, že aplikaci kyseliny hyaluronové využiju v moment, když budu čerpat wouchery na Verjú, ať nemusím jezdit zvlášť. Mudr Králová mně 19.5. napsala e-mail, viz níže: Dobrý den, v Praze jsou objednací termíny 2 měsíce, naštěstí v Brně 2-3 týdny : -)  Zdraví, Dr. Králová. Vzhledem k tomu, že mně bylo přislíbeno, že v Brně je objednací doba 2-3 týdny, proto jsem se rozhodla, že u nich wouchery zakoupím (pokud bych věděla, že ani v srpnu nebudu mít laser za sebou, určitě bych objednávku nezaplatila). Již jsem měla 2 termíny, které mně byly následně zrušeny, protože laser na Verjú pořád nemají. Nyní čekám ve 30-ti denní lhůtě na vrácení peněz.

 
27.08.2019 17:31 Uživatel: Marcelka. Krocilova
Věk:  41
Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobry den, ja mela mit liposukci v cervnu a teď je srpen a stale nic. Dnes (27.08.2019) jsem jim napsala email ze odstupuji od smlouvy a vouchery nechci a at vrati penize. Jsem zvedava, pokud se budou otalet budu to hnát dál. Jsou to podvodnici.

 

 
27.08.2019 22:06 Uživatel: Majka60
Věk:  58
Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, já jsem dopadla úplně stejně. Na Verjú jsem měla od dubna zaplacené 4 wouchery na aplikaci v Brně, potom mi odložili 2x termín a slečna se prořekla, že ten přístroj v Brně dosud nemají. Již 2 měsíce z nich doslova tahám peníze. Komunikuji se slečnou Menšíkovou, ale prý reklamace a odstoupení od smlouvy je schválené, ale peníze pořád nemám. Tak jsem dnes (27.08.2019) zašla do advokátní kanceláře s tím, že pošleme předžalobní výzvu. Paní advokátka tam zavolala s tím, že pokud pošlou peníze zpět do konce měsíce, tak nebude výzvu posílat. Argumentovali jí tím, že přístroj mají rozbitý a velkou spoustu reklamací a nestíhají je vyřizovat. Tak jsem zvědavá, jestli peníze do pátku přijdou. Ale rozhodně hodlám kontaktvat ČOI a možná i Černé ovce (pořad na ČT 1).  

 
15.10.2019 11:49 Uživatel: Draha
Věk:  60
Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Podobné zkušenosti. Již 2 měsíce čekám na vrácení fin. částky za neuskutečněné 4 ošetření "Verjú" v Brně. Nezbývá nic jiného než podat žalobu. Na předžlobní výzvu z konce srpna 2019 nebylo ze strany společosti vůbec reagováno. Stále jen výmluvy.

Písemné i telef. urgence jsou absolutně bezpředmětné.

 

 
18.10.2019 11:39 Uživatel: lucinda
Věk:  38
Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Tak vidím, že se asi taky nedočkám a jsem jen další, kdo jim naletěl, v pondělí jsem měla termín na Vejrů (21.10.), dnes (18.10.2019) mi volala slečna, že mne musí přeobjednat na listopad, jelikož nyní mají přístoj v Praze a do Brna ho přivezou v listopadu, dala mi tedy termín na listopad, s tím, že to už určitě bude přístroj k dispozici, počkám tedy do listopadu a pokud to znovu odloží a se pokusím dostat z nich peníze za poukaz zpět.

 
19.01.2020 12:39 Uživatel: Sněhurka 48
Věk:  48
Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Já jsme vznesla na kliniku MedikHaus  pouze informační dotaz. Jako odpověď mi přišla přímo objednávka na 21.000,-Kč. Odepsala jsem, že jsem objednání nežádala, že jsem se pouze ptala na nějakou informaci. Následovalo několik e mailu od Dr. Králové, která mě i urážela tím způsobem, že bych měla navštívit,, jiné oddělení ''

Maily mám uložené a docela mě její nátlak na objednání udivil. Asi nouze o klienty. Prostě takhle se to nedělá.  

 
21.01.2020 09:17 Uživatel: Jolana
Věk:  45
Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Já mám také velmi negativní zkušenosti- zmatek při objednání, neustálé přehazování termínů, lajdáckost a ošetření bylo odbyté - prostě jen aby něco udělali a bylo vidět, že je klient vlastně obtěžuje. Výsledek vyhozené peníze a čas.  

 
28.01.2020 13:15 Uživatel: B
Věk:  55
Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Mám také špatné zkušenosti s touto klinikou. Zaplatila jsem wouchery na laserové ošetření. Laser však nemají.  Již 2 měsíce se dohaduji o vrácení peněz. Jsem rozhodnuta poslat stížnost na obchodní inspekci a podat žalobu. Je zajímavé, že to dělají systematicky. Vědí, že někdo se nebude chtít soudit kvůli menší částce a vždy jm zůstanou za prstama nějaké peníze za neprovedené výkony. Je to normálně plánovaná krádež.

 
09.02.2020 11:45 Uživatel: Letlová
Věk:  51

Město:Praha

Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Negativní zkušenosti. A ne jedna. Injekční lipolýza - nejen že jsem bezhubla ani cm, ale od té doby mám nad břichem/pod žebry/ nevzhledné tukové bouličky. Zákroky neprovádí lékaři a to ani botox. Druhá zkušenost - dermální výplň. Bez efektu. A to už je skutečně umění : -). O čekacích lhůtách ani nemluvím…

 
06.03.2020 12:24 Uživatel: L
Věk:  56
Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Tak nevím, zda budu jen bílá vrána, ale před třemi týdny jsem byla na laserové liposukci v Medikhaus klinice. Neměla jsem po zákroku žádné otoky ani modřiny, a už teď je vidět zhubnutí – o 1,5 cm ????. Jsem spokojená, mohu všem doporučit.

 
27.05.2020 08:44 Uživatel: N
Věk:  30
Téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

S klinikou vedu už delší dobu "boj". Zakoupila jsem si vouchery na lesarovou epilaci (první koupě byla 24.5.2018),  objednala a vždy těsně před termínem mi volali a posunuli mě o měsíc někdy o dva. takhle to trvalo skoro dva roky, kdy jsem jim řekla, že už vážně déle čekat nebudu. Dohodli jsme se 27.2.2020 na vrácení penež a čekám na ně až do dnešního dne. Bylo několik urgencí ale bez významu.  

 

Zákroky jsou celkem fajn, personál je milý, alespoň v Brně, ale když dojde na problém, nejde s Medik Haus vůbec pohnout, natož aby plnili své povinnosti. Takže mi přijde, že využívají toho, že lidé se nebudou možná chtít soudit za malou částku…  

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Medikhaus Praha - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
IPrice Recare s.r.o. Zlín - recenze, upozornění 3 956x
Mudr. Alexandra Pávková Kaštáková PhD a Bohumil Kašták 1 641x
Autoservis v Praze - Fusion Cars s.r.o , Oleg Antipov , Varování 1 571x
František Kuchař, Říčany te. 608336... 5 635x
Rexcom s.r.o. Podvodníci 1 551x
První dačická, s.r.o. 1 520x
Neodborně provedená oprava PC, notebooku v Brně - zkušenosti, recenze, reference 1 776x
Milan Dočkal z Brna 30 3547x
Gabriela Techlovska /Mělník-podvodnice 5 1411x
Progress project s.r.o. Prostějov - recenze, upozornění 1443x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny