Téma: Tomáš Vavera - klempířství pokrývačství, mytí střech - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory

22.10.2014 11:19
Uživatel: Majlu
Odpovědí na téma: 14
Text: 

alt

POZOR, POZOR, POZOR  na 

TOMÁŠ VAVERA
Edvarda Beneše 1416 
Hradec Králové 
50012 

mobil: 774928319, 776 567 401 , 774449106  

web: http: //mytistrech.webnode.cz/ 
email: mytistrech@centrum.cz 

IČ: 668 28 368 

 

 

Jeho práce je nekvalitní - opravy jen slibuje.

Dne 30.7.2013 nekvalitně položil střechu na garáž při dešti do garáže zatékalo. Chybu uznal a slíbil střechu opravit. Ani po 10 měsících nebyl schopný opravu provést.

Opravu udělal jiný řemeslník. Tomáš Vavera písemně slíbil, že opravu zaplatí. Ani po 4 měsících a 12 dnech  není schopný fakturu za opravu zaplatit. ------Na moje upomínky mi odpovídá  například toto, cituji:  Jdi do hajzlu čubko. Ještě jednou mi napiš a najdu si tě.

Firmu Tomáš Vavera nikomu NEDOPORUČUJI 

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2043x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Tomáš Vavera - Klempířství pokrývačství, Mytí střech
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
22.10.2014 12:29 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Tomáš Vavera - klempířství pokrývačství, mytí střech - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

jeste jednou a najdu si te? kdyz ti delal strechu tak to asi problem nebude ne

 
22.10.2014 18:04 Uživatel: Majlu
Téma: Tomáš Vavera - klempířství pokrývačství, mytí střech - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

altJe to samozřejmě od Tomáše Vavery výhrůžka, abych mu přestala psát upomínky. Předpokládám, že s takovými výhružkami u nespokojených zákazníků již nejednou uspěl a tak to zkouší i na mě.

 
22.10.2014 18:10 Uživatel: Majlu
Téma: Tomáš Vavera - klempířství pokrývačství, mytí střech - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Na webový portál Podvodné firmy - nenechte se napálit mi na moji negativní recenzi (upozornila jsem ho na to, že je budu psát pokud střechu neopraví) napsal toto, cituji: 12.8.2014 o 07:09 komentoval Pí… o Marvanová. Za 20 let praxe jsem neměl žádný koflikt krom vás a ty vaše zprávy o mé neschopnosti sv

      Pí… Marvanová. Za 20 let praxe jsem neměl
žádný koflikt se zákazníkem krom vás a ty vaše zprávy o mé neschopnosti svědčí jen o tom jaká jste neskutečná čubka. Slušnějšího o vás nedokážu napsat. Jediná vy píšete sračky. Za ty léta se krom vás nenašel nikdo, ba naopak všíchni jsou spokojeni. Vše svědčí o Vaší inteligenci

 
22.10.2014 18:21 Uživatel: Majlu
Téma: Tomáš Vavera - klempířství pokrývačství, mytí střech - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Za těch 15 měsíců, co mi Tomáš Vavera odepisuje na mé emaily, které se týkají jeho nekvalitní práce jsou to  pro něj běžné výrazy.

Tomáš Vavera podniká od roku 1997 tedy ne 20 let.

 

 
22.10.2014 19:33 Uživatel: Majlu
Téma: Tomáš Vavera - klempířství pokrývačství, mytí střech - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Na webovém portálu dTest.cz paní Michaela Kubínová píše cituji: “Panu Tomáši Vaverovi byla proplacena zálohová faktura na nákup materiálu pro zhotovení střechy zahradního domku v hodnotě 18.000. Faktura byla vystavena 4.11. 2013. Od té doby pan T. Vavera nereaguje na telefonáty ani na písemné výzvy

 
22.10.2014 19:22 Uživatel: Majlu
Téma: Tomáš Vavera - klempířství pokrývačství, mytí střech - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Tomáš Vavera píše - že všichni jsou krom mě jsou spokojeni - NEJSOU

Na webovém portálu Recenze a hodnocení píše 28.5.2O14 pan Filip Pavel, cituji: pan Vavera mi dluží 60 tis. nevíte kde ho mohu najít? Adresu? Bydlel ve Vysoké nad Labem, ale odstěhoval se. Myslím, že osobní "kontakt" bude lepší než telefon nebo registr dlužníků. Tomu se jen směje.

----

Pan Filip Pavel, kterému dluží Tomáš Vavera 60 000 Kč mi 17.6.2014 kromě jiného napsal, cituji:

V loňském roce p. Vavera bydlel ve Vysoké nad Labem, kde jsme ho kontaktovali. Odtud se odstěhoval neznámo kam. Podali jsme na něj trestní oznámení a na Policii jsme se dozvěděli, že ho již kontaktovali a stále vyšetřují. Již 4 měsíce.

 
22.10.2014 19:30 Uživatel: Majlu
Téma: Tomáš Vavera - klempířství pokrývačství, mytí střech - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Na webu Nejřemeslníci.cz  píše paní Smolíková, které Tomáš Vavera  špatně oplechoval komín toto, cituji: Pan Vavera svou praci odvedl spatne a k reklamaci se postavil zady. 4x nam slibil, ze se dostavi a zavady odstrani, dodnes se tak nestalo. s realizaci nejsme vubec spokojeni ani s jeho pristupem. Jeho webove stranky pusobi velmi profesionalne, on sam vsak profesionalem rozhodne neni!

Na můj dotaz zda nakonec oplechování opravil mi odpověděla, cituji:

Pana klempire jsme se jiz nedopatrali, oprava oplechovani z jeho strany nebyla realizovana. Na opakovana volani nereagoval, sidlo firmy mel v te dobe (nevim, jak je to nyni) uvedeno na jine adrese nez kde skutecne pusobil. Coz take o necem svedci. –

 
22.10.2014 19:41 Uživatel: Majlu
Téma: Tomáš Vavera - klempířství pokrývačství, mytí střech - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

    Na webovém portálu nedlužím.cz píše 30. říj 2012 16:11:03  o Tomáši Vaverovi pán, cituji: Nedoporučuji. Vyhnout se mu obloukem. Vybere zálohu a práci nedodělá.

Tehdy měl Tomáš Vavera adresu své firmy:

Brněnská 154/123, 50008 Hradec Králové - Nový Hradec Králové
Email: tomas.vavera@centrum.cz

 
27.01.2015 16:56 Uživatel: Majlu
Téma: Tomáš Vavera - klempířství pokrývačství, mytí střech - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

A je tu rok 2015 a kdo si myslí, že "podnikatel" Tomáš Vavera i do tohoto roku vstoupil s dluhy, tak se nemýlí. Ano je stále tím člověkem, který nejen že neumí odvést kvalitní práci, ale ani dodržet dané slovo, že svoji nekvalitní práci opraví a dluhy za opravu zaplatí. Dluhy mu samozřejmě každým dnem narůstají.
Co myslíte není schopný si narůstající dluhy spočítat?
Vypadá to, že Tomáši Vaverovi není zjevně ve všech směrech z hůry dáno …

A tak je  nutné každý den mu stav dluhu připomenout, jak emailem, tak SMS.
Tomáš Vavera změnil taktiku po různých výhrůžkách, jako. -  Jdi do hajzlu čubko. Ještě jednou mi napiš a najdu si tě. se teď schovává za hradbou mlčení… .
Dnes to je 7 měsíců a 17 dnů, kdy měl Tomáš Vavera  zaplatit fakturu za opravu střechy na garáži, kterou 30.7.2013 zfušoval.
Na internetu jsem zjistila, že švagr Tomáše Vavery pracuje u Policie České republiky. Zavolala jsem mu na služebnu. Co jsem se od ně dozvěděla? Řekl mi, že Tomáš Vavera je černou ovcí rodiny. Byl bezpočtukrát  hledán a vyšetřován Policií ČR pro různé přestupky, podvody a trestné činy. Roky podvodů, nekvalitní práce, braní záloh a podrazů vyřešila rodina a příbuzní Tomáše Vavery tak, že s ním přerušili veškerý kontakt.
 Tak takový člověk je Tomáš Vavera i vlastní rodina se od něj odvrátila.
Na Facebooku má Tomáš Vavera profil Tomáš HK.
Opět všechny před tímto "podnikatelem", varuji.
Pokud chcete kvalitní práci a profesionální jednání Tomáši  Vaverovi se i v roce 2015 obloukem vyhněte.

 
10.03.2015 18:14 Uživatel: Majlu
Téma: Tomáš Vavera - klempířství pokrývačství, mytí střech - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Aaaaaaaaa  opět na pořadu dne "podnikatel" Tomáš Vavera.

Dnes je to 9 měsíců kdy měl tento "mistr - podnikatel" zaplatit za opravu střechy na garáži, kterou zfušoval.

Tomáš Vavera se po dnech mlčení postavil ke svému dluhu opět tak, jak je pro něj typické. na moje upomínky mi odpovídá vulgárními výrazy například, cituji: JDI DO HAJZLU KURVO.

Přesto že jsem ho předem upozornila na to, že napíši do recenzí jeho vulgární reakce dál v nich pokračuje… .

Je zjevně zatížen na slova ČUBKA a KURVA při vyjadřování se vůči NESPOKOJENÉ ZÁKAZNICI … . A vůbec mu nedochází, že těmito vulgárními výrazy zchlazuje nejen sebe, ale i výchovu svých rodičů…

Pokud chcete zjistit, jak vypadá tento "podnikatel" s vulgarismy Tomáš Vavera podívejte se na Facebook. Najdete ho tam pod nickem Tomáš HK.

 

 

 
07.07.2015 12:56 Uživatel: MajLu
Věk:  30
Téma: Tomáš Vavera - klempířství pokrývačství, mytí střech - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Na netu se můžete dočíst o Tomáši Vaverovi kromě jiného i to:

 

Pavel Filip-  kdy: 08. 04. 2015, 08:30:44 »Forum Měšec.cz

rád Vám napíšu pokračování naší ságy Tomáš Vavera. Jak bylo zmíněno, dluží mi 60 tis, které se písemně zavázal vrátit do konce roku 2013. Jednalo se o vyúčtování zálohy, kdy práci odvedl jen částečně a zbytek zálohy měl vrátit. (přesněji řečeno dluží je mojí matce, za kterou jednám) Samozřejmě nic nevrátil. Samozřejmě jsem na něj podal trestní oznámení. Pan Vavera si udělal za moje peníze hezké loňské Vánoce a já měl celou zimu střechu odkrytou. Policie vyslechla p. Vaveru, který ji sdělil, že peníze utratil jinde. Na zálohové faktuře je jasně napsáno, že za tyto peníze má nakoupit přesně definovanou střešní krytinu (což neudělal), že na vyúčtování je jasně napsáno kolik a do kdy má vrátit na jaký účet.

 Policie udělal  jednu dobrou věc. A to, že Vaveru okamžitě našla. Protože všechny adresy a jména která kdy uvedl jsou falešná.

 
29.08.2015 18:58 Uživatel: MajLu
Věk:  30
Téma: Tomáš Vavera - klempířství pokrývačství, mytí střech - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Tomáš Vavera změnil svůj nick na Facebooku klikněte na :

http://facebook.com/tomas.vavera

 
26.06.2015 21:06 Uživatel: MajLu
Věk:  30

Město:Tomáš Vavera - klempířství pokrývačství, mytí střech

Téma: Tomáš Vavera - klempířství pokrývačství, mytí střech - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Aaaaaaa opět na pořadu dne. jak jinak."podnikatel" Tomáš Vavera.  

 
26.06.2015 21:12 Uživatel: MajLu
Věk:  30

Město:Slibotechna - "podnikatel"Tomáš Vavara

Téma: Tomáš Vavera - klempířství pokrývačství, mytí střech - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Aaaaaaa opět na pořadu dne. jak jinak."podnikatel" Tomáš Vavera.  

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Tomáš Vavera - klempířství pokrývačství, mytí střech - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
IPrice Recare s.r.o. Zlín - recenze, upozornění 3 833x
Mudr. Alexandra Pávková Kaštáková PhD a Bohumil Kašták 1 597x
Autoservis v Praze - Fusion Cars s.r.o , Oleg Antipov , Varování 1 531x
František Kuchař, Říčany te. 608336... 5 618x
Rexcom s.r.o. Podvodníci 1 537x
První dačická, s.r.o. 1 505x
Neodborně provedená oprava PC, notebooku v Brně - zkušenosti, recenze, reference 1 755x
Milan Dočkal z Brna 30 3450x
Gabriela Techlovska /Mělník-podvodnice 5 1382x
Progress project s.r.o. Prostějov - recenze, upozornění 1370x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 16295
Počet odpovědí celkem: 174094
Počet registrovaných: 4926 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Rychla odpověď
Nejkomentovanější za 7 dní: Rychla odpověď
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny