Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory

16.05.2011 07:32
Uživatel: Novák
Věk:  52
Odpovědí na téma: 123
Text: 

Podovné jednání perfekně udělaný web, ale po zaslání peněz nic neuvidíte, prosím info, kdo má s tímto zkušenost.
Podvod   obchod internetový dnes na žádost policie a šetření ukončen - prosím kdo má zkušenost s podvodníky účet u České spořitelny  - 2145678399/0800

 

MAGNEX CZ s. r. o. , Střádalů 473/64,71800 Ostrava - Kunčičky

Adresa kamenné pobočky

Vltava-shop.cz, Stankovského 1691, Čelákovice, 25088

 

Jiří Mikuš (vedoucí, odpovědná osoba)

Telefon: +420721596631

Děkuji Novák

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 44840x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: www.vltava-shop.cz - pozor, podvod
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
16.05.2011 10:26 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Pokud mají kamennou pobočku, jak to můžou být podvodníci? No i když je všechno možné ....

A co Vám napsali nebo řekli do telefonu, když jste je kontaktoval, že jste jim předem poslal peníze za zboží a oni Vám ho neposlali? Trošku se zkuste rozepsat co se stalo, ať můžete případně varovat ostatní.

 
17.09.2012 15:36 Uživatel: důvěřivá-už-ne
Věk:  63

Město:Praha

Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Napíšou vymyšlenou adresu v jiném městě, kam byste se stejně nevydali. Já jsem přesně na tohle narazila a stálo mě to 9 tisíc. Vy si ověřujete správnost adresy, když je uvedená? To se budete divit.

 
16.05.2011 10:55 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

V první chvíli, když jsem viděla nadpis, jsem si myslela, že jde o Vltavu, která funguje na Praze 8. S nimi jsem obchodovala často a vždycky v pořádku.

Nicméně teď vidím, že jde o jiný obchod, s nímž zkušenosti nemám... i když ...firma Magnex je mi povědomá. Kdysi...opravdu hodně let zpět.. jsme platili zboží předem na účet firmě s podobným názvem a zboží nikdy nedorazilo ani žádná odezva. Může ale taky jít jen o podobnost, moje paměť už není tak dokonaláMrkající.

 
16.05.2011 12:06 Uživatel: Novák
Věk:  51
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Píši celý problém - 1. Také jsem si toto spojil s firmou vltata, kde jsem kdysy objednával, Eshop vypadal perfektně profi udělanej, nejprodávanější věci atd.. prostě super.  Objednal jsem zboží večer a byla akce  platba předem  doprava zdarma.  Tak jsem na toto druhý den zareagoval a ihned zaplatil.  Chtěl jsem si ještě něco doobjednat a tak jsem  napsal email a během 3 hodin žádná reakce, tak jsem použil jedinný telefon mobil - nedostupný !!! Již mi toto začalo být divné, tak jsem se snažil zrušit příkaz u bank u komerční i české spořitelny, protože transakce trvá 1 den, byl jsem zklamán - toto nejde a  ani nemohu vědět komu jsem peníze poslat. Jedinné co může obrátit se na policii na ni čekám již od pátku, že mi někdo zavolá???
Psal jsem emaily, aby byl účet zablokován  a to nejde.   Díval jsem se do obchodního rejstříku a všude bylo uvedeno pouze jedno číslo ten mobil !! Pozor pokud něco vypadá dobře a je web luxusní prvně vždy zavolám předem a zjistím si údaje, zbrklost se nevyplácí!!!  Jenom je mi divné, že vše tak trvá a nechápal jsem, že bankda nemůže nic dělat - lump si vyzvedne pěkně peníze a budeme čekat. než se někdo rozhoupe.
Když si dáte do seznamu vyhledávání vltava-shop, tak se Vám toto pořád zobrazí, ale správce stránek, na žádost policie toto zablokoval
http://www.firmy.cz/detail/2636314-magnex-cz-e-shop-vydejni-misto-celakovice.html
vpravo vidíte jak vypadal web. Pozor!!!!!!!

 
16.05.2011 12:09 Uživatel: novák
Věk:  51
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Omlovám se za chyby, ale jse hrubě rozrušen ( kdysi)  Podvodníci úmyslně kolaborují na firmě známé viz Vltava, jsem zvědat co na to policie.
Děkuji Novák

MAGNEX CZ, s.r.o. - e-shop (výdejní místo) (pobočka Čelákovice)

Internetový prodej spotřebičů, elektroniky, počítačů a hodinek.

http://www.vltava-shop.cz

 

 !!!!  2145678399  /  0800   Česká Spořitelna !!!

 
17.05.2011 07:21 Uživatel: NovákF
Věk:  51
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 


Pozor na podvodný účet u  ČEské spořitelny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2145678399 /  0800 Česká spořitelna

MAGNEX CZ, s.r.o. - e-shop (výdejní místo) (pobočka Čelákovice)

 

Internetový prodej spotřebičů, elektroniky, počítačů a hodinek.

 

http://www.vltava-shop.cz



 
17.05.2011 11:00 Uživatel: Petr
Věk:  23
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Jsem další kdo se nechal napálit.Řekl bych že udal i jméno a ičo na úplně jinou osobu z Ostravy.Telefon je mrtvý a kamenný obchod prý neexistuje.

 
17.05.2011 14:45 Uživatel: LucieL
Věk:  24
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ach jo, bohužel, jsem se nechala taky napálit. Web už je nefunkční. Co s tím?

 
17.05.2011 15:18 Uživatel: Jarda
Věk:  48
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den. Dopadl jsem úplně stejně jako Vy. Stránky věrohodné, proto jsem poslal peníze na účet, ktarý uvádíte. Jméno Jiří Mikuš se v objednávce také objevuje. Prostě zase nějací hajzlové, kteří nechtějí pracovat a touto cestou se živí.

 
17.05.2011 15:28 Uživatel: Martin_Martin
Věk:  33
0-100
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

 

Stal jsem se obětí stejného podvodu na internetovém obchodě www.elektroprovsechny.cz. Bankovní spojení 2145678399/0800 je shodné. Podvodníček tedy rychle mění internetové adresy svých fiktivních obchodů, ale bankovní účet používá stejný. Dávám podmět k šetření na policii.

Vyzývám všechny, abychom podali hromadnou žalobu. Jen tak budeme mít větší šanci. Ani mi nejde o ty peníze, ale o to, že vychcánkové a podvodníci mají v tomto státě stále výhodu. Kdo to nechce nechat bez reakce, tak se zde zaregistrujte a ozvěte se mi. Nebo mi rovnou pošlete co nejvíc informací (účet, adresa obchodu, částku, jméno) na můj e-mail atanas@seznam.cz. Spojíme se, shromáždíme informace a podáme trestné oznámení společně, aby celková částka překročila 5000,-. Jen tak budeme mít větší šanci.

Díky. 

 

 
17.05.2011 16:23 Uživatel: Miroslav
Věk:  61
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Tak jsem také naletěl

 
17.05.2011 17:26 Uživatel: kecal
Věk:  65
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

hm hm tak číslo účtu máte, kdo má známého v bance ?

 

zjistí se adresa, vemou se opasky a jede se ne ?

 
21.05.2011 12:44 Uživatel: Kuveman
Věk:  33
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Jsem pro tu žalobu, take jsem naletěl , Kuveman

 
17.05.2011 18:51 Uživatel: Martin_Martin
Věk:  33
0-100
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dávejte sem prosím více informací (adresu webu, číslo účtu,....) může to pomoci nám nebo ostatním, kdo se teprve rozhoduje jestli peníze poslat smile

 
17.05.2011 19:37 Uživatel: Julie
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

     KLIKNI   Potom klikni na úplný výpis.

 
17.05.2011 20:54 Uživatel: novák
Věk:  51
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Zdravím poslední info, dnes jsem byl na policii zapsat zápis o tomto podvodu, řeší to policie v Olomouci a žalob je již více,  jenže já měl zboží za 3000 a to není trestný čin, ale jak vidím tak toho bude více a nad 50 000 to šetří kriminálka.  Jediné co nechápu je podvodné jednání banka na tento účet jsem upozornil minulé pondělí a co se stalo nic. Prý nemohou nic zablokovat bez policie, jsou to také potvory!!!  Beru je za stejné podvoníiky jako toho grázla - celý týden není účet zablokován to je katastrofa.
Jinak prý toto šetření trvá dlouho a opravdu  v této společnosti, kde podvodník má výhodu tak nevím.
Je to drzost, takže pozor -

 
16.10.2011 12:57 Uživatel: MP
Věk:  42
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den,
jak je možné, že jsze dal v květnu trestní oznámení na podvodnou firmu a policie doposud účet nazblokovala a nyní opět dělají na jiném internetovém obchodu www.nextelktro.cz a peníze dále chodí na stejný email?

 
17.05.2011 21:03 Uživatel: novák
Věk:  51
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Hlavně prosím všichni kontaktujte  policii okamžitě!!! se žádostí o okamžité zablokování účtu!! našel jsem odkaz na internetu na policii u nás. Napište všechny podrobnosti, ale jednoduše v datech, pošlete výpis z účtu atd..
Je potřeba tlačit nebo ted grázl bude využívat systému v našem státě. Je mi z toho blbě!! Prosím všechny o okamžité reakce. Dnes  jsem se právě dozvěděl na Policii o

 
17.05.2011 21:09 Uživatel: Novák
Věk:  51
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Prosím všechny dejte co nejvíce informací na web a prosím pište všichny na českou spořitelnu přesný problém ''', třeba je to trochu probere, protože oni musí na všechny problémy odpovídat!!!!! Pište emaily a volejte !!!!! csas@csas.cz  + kopii na policii ve Vašem městě, pozvou Vás během týdne na sepsání jako mě
7 dnů jsem čekal!!!??

2145678399/0800  účet podvodníka
Adresa: Česká spořitelna, a.s. Olbrachtova 1929/62, 140 00  Praha-Krč http://www.csas.cz

Telefon WORK:               +420 956 711 111         +420 956 711 111

Zelená linka WORK:               +420 800 207 207         +420 800 207 207

 
18.05.2011 05:54 Uživatel: Petry
Věk:  40
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

!!!Pozor podvod internetové obchody - účet  2145678399 / 0800 Neposílat v žádném případě peníze !!! Všichni podvedení informujte policii  a  Českou Spořitelnu, je potřeba co nejvíce emailů, ať lump nepokračuje v této činnost což mu banky a systém umožňují: csas@csas.cz  800 207 207

 
18.05.2011 08:28 Uživatel: ing.boura
Věk:  45
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Podvodný účet, okamžitě jsem kontaktoval policii a napsal email na spořitelnu, ale ta chybu nepřijímá. Pište prosím všichni poškození ať si toho někdo všimne. Připadá mi, že krýt podvody není správné a banky nejsou pouze prostředníky mají snad větší zodpovědnost - chránít naše peníze.

 
18.05.2011 08:30 Uživatel: ing. Boura
Věk:  45
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

 Email náš nejlepší bankovní ústav?????????   csas@csas.cz  800 207 207  Kontakt na Českou Spořitelnu !!!!!!!!!!!!!!!!

 
18.05.2011 20:49 Uživatel: cuchac
Věk:  26
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

stalo se mi to same. ceska sporitelna to evidentne resit bez policie nebude.no a policie taky nevypada moc akcne aspon teda u nas.....prachy se v prach obratily a spravedlnost nikde

 
19.05.2011 06:22 Uživatel: Milan1
Věk:  35
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Řvoucí Česká spořitelna je ostuda národa, jako všechny kdo kryjí lumpy a schovávají se za zákony a je jim vše jendo. Peníze to brat ano, ale pokud je problém jsme jen prostředník. Zakázal bych této bandě používat slova Česká!!!!!!!!

 
19.05.2011 06:26 Uživatel: Milan1
Věk:  35
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Také jsem napsal email, ale nikdo prozatím nereagoval,  budu v boji proti blbosti dále pokračovat, prosím i ostatní pište než odpoví. Podvodný účet
csas@csas.cz   Kontakt na Českou Spořitelnu !!!!!!!!!!!!!!!! Tuší někdo zda již je tento účet zablokován, když první případ byl před 14 dny co tedy vím, ale mohlo to být již dříve. Policie je pružná, také dle zákona, tak uvidíme, tedy spíše neuvidíme nic.

 
19.05.2011 12:40 Uživatel: pajec
Věk:  22
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Tak jsem další co jsem naletěl - jsou to neskutecni darebaci a patri na ne GULAG!!!

 
19.05.2011 13:24 Uživatel: Lena
Věk:  35
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
 
20.05.2011 06:55 Uživatel: Venca M.
Věk:  38
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

taky jsem naletělfrown zajdu podat trestní oznámení-snad to bude k něčemu!!

 
20.05.2011 15:04 Uživatel: Hanysek
Věk:  45
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Taky jsem jim to sežral i s navijákem. U spořky a i u ostatních bank (no v podstatě na co se kouknete) je drobnou chybkou že ačkoliv mají v názvu ČESKÁ (Ý, É) mají s Čechami společný opravdu, ale opravdu jen ten název.
"Komunisti nás 40 let vedli do prdele, ale teprv Vláda Veselých Vendů objevila zkratku..."

 
21.05.2011 12:41 Uživatel: Kuveman
Věk:  33
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ahojky, tak jsem další co jsem naletěl na tento účet. Ale byl použit v internetové prodejně elektroprovšechny.cz. Peníze jsem hned taky poslal a bohužel nic, žádna reakce na mail, prostě jsem nalítl. Takže pozor i na tuto prodejnu, Pavel 

 
22.05.2011 16:44 Uživatel: Radši nikdo
Věk:  30
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

jsou to kurvy. policajti nevyřeší nic.

jako nechápu co je tak těžký zablokovat účet ve Spořce, zjistit majitele účtu, toho zabácnout a je klid.

700 v prdeli, a jak vidět tak celkem to budou deseti až statisíce v prdeli nás všech, a nic se neděje... ani v bankách, ani na Policajtech. Pěkny...

 

 

 
23.05.2011 08:42 Uživatel: blbec který také naletěl
Věk:  28
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

No tak pěkný - připojuji se k ostatním - zboží jsem objednal začátkem května - zaplatil předem - 1600,- a dnes ráno jsem pátral po tom jak to že to ještě nemám -zjistil jsem, že jejich web nefunguje a pak jsem narazil na tuto diskuzi - to je v pr...., má cenu podávat nějaký trestný oznámení - bude to k něčemu?? Máte s tím někdo zkušenosti????Díky

 
23.05.2011 11:01 Uživatel: novakf
Věk:  51
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Zdravím, všichni prosím dejte okamžitě podmět na policii, ale při tomto šíleném systému co v naší republice je, tak si myslím, že nikdo neuvidí ani Kč, ale ať vidíme jak to tady funguje. ??? Takže na policii - já jsem napsal email s popisem a  pak jsem to tam šel pouze sepsat a podepsat.

 
23.05.2011 11:04 Uživatel: jarda
Věk:  56
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

! Nevěřte ničemu českému viz Česká spořitelna - je to jedna banda, která zákony kreje lumpy

 
23.05.2011 12:59 Uživatel: tynag
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

dobry den, rada se  s Vami podelim, jiz je to tri trydny, co jsem si koupila parfem, nemuzu se nikam dovolat a omylem jsem zavolala na VLtava shop,ale ten ma jine cisla objednavek, jedna se o podvod, jdu to resit na policii petikilo v prdeli...

 
24.05.2011 06:55 Uživatel: Marek
Věk:  37
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Kdo chce ušetřit moc, nakonec nemá nic. Sami svoji hloupostí takové podvodníky podporujete.

 
24.05.2011 07:26 Uživatel: hanysek
Věk:  45
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

K registru dlužníků:
Po tzv. bezplatné registraci (nutné k zápisu) nemůžete stejně dlužníka vložit, neb systém požaduje vytisknout formulář s osobními údaji, nechat ho notářsky ověřit, zaslat jim ho a pak možná... To se ale nikde nedozvíte! Tak daleko jsem ale nedošel a pokusil se účet zrušit. Co byste řekli že se stane? Zase na vás vypadne ověřovací formulář! Takže:
1) máte povinnost účet do 30 dnů ověřit, za pouhých 100,- Kč jinak vám bude správce účtovat 1000,-Kč za každý další měsíc.
2) tím pádem dáte těm ksindlům do ruky ověřené osobní údaje
3) teprve pak se můžete bavit o zrušení účtu
4) zrušení je zpoplatněno 500,- Kč
5) volat na call centrum je na nic, neb se dozvíte akorát že si na www... bla bla... máte vybrat z levého menu.

 
24.05.2011 07:27 Uživatel: PavlaM
Věk:  33
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
 
24.05.2011 07:31 Uživatel: PavlaM
Věk:  33
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den,

 

Také jsem nalítla  - jenže jsem nakoupila v jiném internetovém obchodě - elektroprovsechny - bohužel číslo účtu na který jsem odeslala peníze je stejné jako to na které jste odesílali peníze Vy.Podvedených lidí bude asi hodně.....  PavlaM

 
24.05.2011 07:45 Uživatel: petrg
0-100
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Oni jsou i jiné podvodné kamenné obchody - ALFASOFT - Zdeněk Myslík, Praha-pozor,má teď i jiný okrádající eshop na stejné jméno (mám dojem s vůněmi a elektro), nepoctivý eshop s mobilními telefony  - MOBIL-BAR, M.Beneš, Petřvald.

 
24.05.2011 09:22 Uživatel: kateřina
Věk:  27
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, narazila jsem na Vás. Asi  14 dní řeším totéž s firmou elektroprovsechny.cz a ted jsme zjistila,že čísla jejich účtů se shodují,mje to jedna a tatáž firma... Byla jsme podat tr. ozn. a policie mi sdělila,at seženu seznam podvedených (jméno,bydliště,tel, částka). Seznam mám, je to zhruba 15 lidí a suma zhruba 35.000,- Chci Vás Velice poprosit, všichni,kdo jste touto firmou Vlatav shop byli podvedeni,napište mi na meil  katarinka.kathon@seznam.cz alespon nějaké údaje o sobě (město,tel,částka,jméno) a já vás všechny púřipíši an seznam.  Pokud by někdo z vás měl zájem, přepošlu vám meilem ten celý seznam a můžete ho zanést na policii ve věci jendání firmy vltava shop a ono se možná něco začne dít,když nás bude tolik a škoda vysoká.... Mnohokrát Vám předem děkuji,Katka tel 604376384

   
24.05.2011 16:05 Uživatel: naštvaná
Věk:  45
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Taky jsem objednala - za 899,-  12.5., zaplatila  a nic. V pátek jsem napsala e-mail a dnes, když se pořád nic nedělo, jsem zkusila hledat. Koukám ale, že se všechny příspěvky

 
24.05.2011 16:16 Uživatel: naštvaná
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

datují od 16.5.2011. Víte někdo, jak postupovat v takovém případě? Je možnost nějakého "dovolání se"? nebo jsem HOLT naletěla a příště si dám pozor?

 
24.05.2011 21:00 Uživatel: petry
Věk:  40
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Zdravím okamžite informovat policii i spořitelnu, kde ten dobytek má účet. Email najdete v příspěvku, já  jsem podal hlášení protože do 5000 nejde podat trestní oznámení,  já jsem přišel o 3100,-  Vše mi připadá jako jeden velký bordel, je plono podvedených a nad 50 000 tis to šetří kriminálka, ale s postupem šneka to nejde já jsem čekal týden na výslech a to jsem upozornil ten den co jsem poslal peníze a až druhý den měly peníze dojít do České spořitelny na účet lumpa a nic nešlo zastavit. !!!!!!!! Bordel a jen bordel nikdo nic nemůže. Všichn i napište na policii seznam je na internetu, řeší to prý v Olomouci. můj email : solcpetros@seznam.cz

 
02.06.2011 21:25 Uživatel: Noak F
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Zdravim všechny, nějak se to vleče a nic!!! Máte někdo jiné info, prosím napište sem.
Nevím jak policie???? Prý jsou nějaké peníze zablokovány??? Uvidíme zda lumpové jsou zde chránění. Pozor nic českého ani Spořitelna - nevěřit, je to banda co kryje lumpy, kteří mají zákony od dalších lumpů co je tvoří  nebo to neumí. Držme se !!!

 
20.06.2011 07:43 Uživatel: valls
Věk:  40
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Zdravím všechny,nevím jestli to má nějakou spojitost ale mám podobnou zkušenost s prodejcem na dobírku adresa asi rusky : YURI SVULY P.O. BOX 22 Naimpi 389/3 psč. 100 04. Telefony : 722 005 483 nebo 773 186 431. Telefony sice poslal (objednal jsem tři kusy) ale ne co sliboval byly to čínské kopie nokia bez faktury,záručního listu a pokud mu zavoláte zpět že je nějaký problém tak už vám telefon nebere. Zaplatil jsem na dobírku 14 000 kč a mám doma kopie telefonu odhadem za 4 000. Pokud má někdo podobnou zkušenost rád se přidám k podání trestního oznámení. Podotýkám že jsem nevěděl o jakou adresu se jedná měl inzeráty na internetu jen s mobilním číslem.

 
20.06.2011 08:02 Uživatel: Novak
Věk:  56
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Zdravím všechny, tak jsem byl v pátek na poliicii sepsat lejstro k trestnímu řízení, podvedených je asi 500. Nyní to bude řešit za nás kriminálka, ale jak jsem se informoval, tak výsledek bude špatný. Včera v televizi bylo  toto podné s mobilníma telefonama byl vidět i barák majitele a je nedostupný. Je to bordel přímo neskutečný. Jsem opravdu zvědav, jak toto skončí, určitě tam bude nějaká osoba bez majetku a vše utraceno. Sekat ruce těmto dobytkům !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
27.06.2011 18:06 Uživatel: Oskar386
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Jsem jeden z prvních, kdo podával TO na našeho společného kamaráda. Pokud vím, vyšetřování dostali nakonec na starost Olomoučtí policajti. Shodou okolností jsem se v pondělí 20.6 díval na pořad "Na stopě" - možno shlédnout ze záznamu zde: http://www.ceskatelevize.cz/porady/1100492707-na-stope/411236100132024/ Pro ty kdo, neumí nebo nemají možnost si výše uvedený pořad znovu pustit alespoň pár fotek pana Mikuše, který si momentálně úžívá naše peníze a na policajty dělá dlouhý nos: http://oskar386.galerie.cz/ Je to chlapík přičinlivý - a nás pitomců cca 650. Pan "chytrolín" si přišel minimálně na 3,5 mega. Kdyby mu tak chtěly popraskat všechny zavařeniny.......

 
28.06.2011 12:48 Uživatel: novák
Věk:  54
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Tak to mě dokáže nasrat, ještě ten den co jsem peníze poslal, jsem okamžitě volal do obou bank, aby tohoto dobytka zavřeli a toto je výsledek. Takže nic nikdo nedostane, protože zákony jsou na govno!!!!!!  a česká spořitelna taky. Dnes už dvacetkrát kontroluji nikomu z internetu nevěřim atd... je mi z toho nanic

 
28.06.2011 12:58 Uživatel: novák
Věk:  54
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Myslím si, že to není on, ale když vidím, že o něm policie ví, škoda je dle mého opravdu veliká a nic se neděje vazba - proč??????  Tak to ať jsou páni kriminalisti někam. Vidím, že to byla ztráta mého času upozorňovat policii. Fuj.!!!!!

 
11.07.2011 18:53 Uživatel: ryzl
Věk:  40
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Tež jsem naletěl  a přišel o 3880 kč. Tady neni demokracije , ale zlodějskej bordel .

ryzljan@seznam.cz 

 
25.07.2011 12:15 Uživatel: Michalal
Věk:  44
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Mě to stálo "jen" 198 Kč, jak jsem stará - tak jsem blbá. Peníze předem UŽ NIKDY!!!

 
09.09.2011 07:54 Uživatel: novák
Věk:  54
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Tak vidím, že se nic neděje a peníze jsou v p....  Bordel nad bordel, příště ani na policii nepudu je to ztráta času a nemám v tuto justiti důvěru. Když někdo na tohoto exota upozorní, tak je tak tolik času než něco někdo podnikne, že je mi z toho zle.

 
11.10.2011 09:22 Uživatel: Richard
Věk:  29
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Zdravím,

jen pro všechny myslím, že nové eshopy jedou dál viz:

http://www.orionelektro.cz/kontakt

http://www.nextelektro.cz/

Nikde jsem zatím nenašel info. Ale pořád je to stejný.
Stačí se jen podívat na IČO - jedno Polsko, druhý Velké Británie.

 
01.11.2011 11:49 Uživatel: BM
Věk:  32
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

zkuste zavolat (poslat) svoji stížnost na spotrebitel.net (právní ochrana spotřebitelů) - oni samy hromadně podávají trestní oznámení - mají svoje právníky. Většina poškozených (jako já) nakupuje do částky nepřesahující 5000, -Kč - což je pouze přestupek, hromadná žaloba je daleko úspěšnější a levná. Informoval jsem se na spotrebitel.net a je potřeba nahlásit - předat svůj případ.  Já nakoupil na Orionelektro.cz

 
11.10.2011 10:55 Uživatel: Novák
Věk:  54
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Takže výsledek měl být do měsíce a nic se neděje, je to bordel, policie, soudci a banky jsou jeden velký bordel a kokoti! !!!!!!!!! i já jsem, protože jsem věřil ve spravedlnost.

 
11.10.2011 11:03 Uživatel: novák
Věk:  54
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Je někde linka na policii, která se těmito podvody bude zaobírat

http://www.orionelektro.cz/kontakt


 

http://www.nextelektro.cz/


 
24.10.2011 08:25 Uživatel: MP
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Na policii jsem poslala již ve čtvrtek podnět k zastavení stránek orionelektro - jasný podvod na stejném principu. Zřejmě je to nezajímá, stránky běží dál..... Asi nejlepší to bude dát tv nova, na tu koukají všichni a třeba se konečně něco stane.

 
12.10.2011 05:28 Uživatel: Novák
Věk:  54
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Včera jsem zkoušel napsat na všechny emailové kontakty, které uvedl Richard a nikdo se neozval. Takže pozor, na policii psát nebudu, protože beru, že to je jejich práce a mají si toho všímat a pokud není škoda, tak je jim to jedno a když je tak taky - to jsou zastánci !!!???
http://www.orionelektro.cz/kontakt

http://www.nextelektro.cz/
pozor Lumpové!!!!!!!!!!!!!!!!

 
12.10.2011 13:11 Uživatel: novák
Věk:  54
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

našel jsem i vídejní místo next elektro na mobil se nedá dovolat!! Pozor a pořád si můžete objednat !!!! Je to tady bordel, policie bude čekat až  někoho okradou, jako vždy!!!

http://www.nextelektro.cz/

Marek Dopierała - e-shop (výdejní místo)

Jilešovská 105

747 92 Opava, Háj ve Slezsku-Chabičov

Internetový prodej domácích spotřebičů, elektroniky a výpočetní techniky.

Otevírací hodiny:

Pondělí 9:00 - 15:00
Úterý 9:00 - 15:00
Středa 9:00 - 15:00
Čtvrtek 9:00 - 15:00
Pátek 9:00 - 15:00
Sobota
Neděle

Telefonní čísla:

Mobil: +420 721 825 437
 
13.10.2011 11:28 Uživatel: Ivan
Věk:  30
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, podvod www.nextelektro.cz  zaplatil jsem za TV 11.344,..Kč, ale jedná se o podvod, jedná se o nový založený účet u spořitelny č. 2262165349 / 0800.

POZOR  !!!!!!!!!!!!!!!!! 

 
13.10.2011 11:44 Uživatel: novák
Věk:  54
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Zdravím,
je to tady bordel, včera jsem poslal info na obchodní ispekci i na policii a vidím, že se zase čeká,až zloděj nakrade peníze a utratí je. Nechápu toto jednání!!!!!!!!!

 
13.10.2011 11:43 Uživatel: novák
Věk:  54
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Okamžitě to pošlete na policii a na Českou spořitelnu, kontakty jsou nahoře a pokud již s tímto nic neudělají, tak to jsou lumpové také!!!!! Dnes mi od nich došel email, ale jméno je úplně jiné než na všech kontaktech a když jsem napsal 3 další emaily, abych dostal odpověď na všechny uvedené kontakty, tak nikdo nekomunikuje úplně stejné jednání jako v minulém případě a stránky pořád fungují!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!































 
13.10.2011 12:48 Uživatel: Novák
Věk:  54
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Zdravím všechny toto mi dnes došlo z obchodu www.nextelektro.cz a když jsem paoslel email, tak nikdo nereaguje, j a telefon je již nedostupný je to dobytek. Psal jsem i na obchodní inspekci a policii, ale tam musí být nahlášená škoda a až se vyšplná na velkou částku, tak jednají a to už je pozdě je to bordel roku!!!!!!!!!!!!

Dobrý den,
prosím uskutečněte objednávku, následně bude zboží přepravováno z
externího skladu na prodejnu. Jakmile bude zboží připravené,kontaktujeme
Vás a můžete si jej vyzvednout na pobočce:
Jilešovská 105
Chabičov
74792

S přátelským pozdravem

Bc. Anna Moudrá
info@nextelektro.cz
nextelektro.cz

 
24.10.2011 10:36 Uživatel: Arwen
Věk:  35
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den,

jen chci upozornit že firma NEXTELEKTRO zneužila moji babi,která na uvedené adrtese bydlí a o ničem neví, hnusně zneužili její adresu, je to paní 84 let, dozvěděli jsme se to až od kriminálky, humus.P.B. 

 
13.10.2011 18:59 Uživatel: Ivan
Věk:  30
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Číšlo účtu 2262165349 / 0800  patří společnosti akáda s.r.o. , pravděpodobně podvodně založené.

 
14.10.2011 05:21 Uživatel: Novák
Věk:  54
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

!!! Všechny účty jsou u České Spořitelny - dávjte si na ně pozor, pokud tam má někdo účet, tak raději neplaťte !!!! Kryjí podvodníky a tak se k nim přidávají!!! Stydím se za název Česká a na tom  profitují!!!! Toto kryje všechny zloděje a pokud to banka respektuje a nepřijde s nějakým řešením, tak ať jdou někam!!!  Banka nemůže pouze na základě e-mailového oznámení zablokovat účet. Informace o majiteli účtu spadá pod bankovní tajemství a je možné ji sdělit pouze vybraným subjektům podle § 38 zákona č. 21/1992 Sb., o bankách v platném znění, tj. například Policii ČR.

Minule jsem upozornil na podvod  předem a účet a vše pořád fungovalo cca 14 dnů, protože policie potřebuje vše sepsat a čekat na další poškozené - kdyby se zamezilo hned od počátku, tak s tím každý má méně práce, ale ne policie a všichn čakájí a poté sepisují 1000 žalob a nestíhájí, ale podstata uniká  to je náš systém debilů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
14.10.2011 06:55 Uživatel: martin58
Věk:  52
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

nextelektro a orionelektro, různá IČO, různá sídla, různé osoby pod IČO, ale podobné telefony a nefunkční, dobře vypadající weby a především !!! stejné č. účtu u ČS = 2262165349/0800. Jasný podvod, bohužel jsem rychle potřeboval zboží a zaplatil předem. Podávám trestní oznámení na PČR, ale nevidím dobrý konec - viz příspěvky výše..Skutečně obrana neplatit předem bez důkladného ověření  mkn. funkčnosti uvedeného  telefonu a prověření z podobných diskuzí. Martin

 
14.10.2011 09:34 Uživatel: Kubik
Věk:  22
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Stejný problém jako pán nademnou. Zaplatil jsem 4000 Kč předem na orionelektro, potřeboval jsem monitor v nejkratší době. Byl jsem na policii i poslal email na obchodní inspekci, ale nevidim to na zdárny konec.

 
14.10.2011 09:36 Uživatel: jana123
Věk:  33
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Také jsem zaplatila cca 12000,-. Má smysl vůbec chodit na policii? Je nějaká šance na vrácení peněz?

 
14.10.2011 09:41 Uživatel: Kubík
Věk:  22
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Určitě.Sepíšete to a pak se tím budou zabírat.Čim víc lidí se přihlasí tim větší bude šance že se tím bude policie zabívat.Určitě bych neváhal a zašel na policii a popřípadě zašel i na Obchodní inspekci a nebo jim aspon napsal email na: http://www.coi.cz/cs/epodatelna-1/

 
14.10.2011 10:59 Uživatel: novák
Věk:  54
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Mě hlavně štve, že pokud něco takového nahlásím, tak se musí okamžitě jednat a zablokovat účet a chytnout tyto přížívníky. Já jsem byl na policii 2x jednou jsem to nahlásil a poté ještě na doplnění, níkdy mi nebyl schopen říci, zda byl okamžitě zablokován účet atd.. spořitelna ta čeká na příkaz od policie a ta na hodně svědků a policie toto nedává přímo, ale nějaký orgán nad ní.
Jak jsem uvedl je to 4 měsíce a vůbec nic!!!   Řeší se to někde v Ostravě nebo Opavě, kde je těchto případů spousta, ale jak jsem řekl není žádná prevencea pořád stejný postup, který nahrává grázlům a tresty směšné, jak někomu můžete něco vzít, když nic vlastně nemá!!! 
a jak jsem viděl v televizi oni toho grázla již měli a poustili ho a on v tomto pokračoval a nyní je asi nezvěstný a bylo to přím o v televizi. Na obchodní inspekci jsem psat již v pondělí, když jsem si přečetl zde, ať si lidé dají pozor a po kontaktování prodejců a jejich nezájem, tedy až na včerejší odpověď,že si zboží mohu vyzvednou na adrese a už nic mobil nefunkční  a email všechny 4 také. Nikdo doposud z inpekce neodpověděl, vidím že rychlost těchto institucí je přímo katastrofická.  Uvidíte na policii kolik dávají šanci na odškodnění???? Závěrem  na policii to nahlašte to musíte a příště je potřeba si dávat velký pozor a i profesionální web je podvod !!!!

 
14.10.2011 11:12 Uživatel: Jety
Věk:  36
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

dravím.Takže jsem si taky naběhl a stálo mě to 3000 na nextelektro.

 
14.10.2011 11:35 Uživatel: novák
Věk:  54
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Zdravím, takže web pořád funguje, dnes mi došla tato informace vidíte datum 14. 10. v 12:03, takže vidím,že policie a obchodní  inspekce, které jsem psal již v úterý nereaguje!!!!!
Včera jsem jim psal asi v 10 hod, jak je monžé, že mají 3 kontakty a ani jeden neodpovídá a tato osoba co píše nikde uvedena není. chtěl jsem také jiné číslo, než jedinné které je na internetu a včera nefungovalo!!???? Vidím, že účet určitě také funguje ??  
toto je dnešní odpověď:

info@nextelektro.cz

Předmět: Re: prosím info, kde máte kamenou prodejnu

Datum: 14.10. 2011, 12:03 - dnes v 12:03
Dobrý den,

po uskutečnění objednávky můžete zboží osobně převzít a zaplatit v
hotovosti na prodejně. Jakmile bude zboží připraveno, kontaktujeme Vás.

S přátelským pozdravem

Bc. Anna Moudrá
info@nextelektro.cz
nextelektro.cz

 
14.10.2011 12:22 Uživatel: Martin Cicha
Věk:  20
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Zdravim vespolek,

 stalo se mi uplne to same, poslal jsem penize prevodem na nextelektro.cz na ucet v Ceske sporitelne a prisel mi mail o potvrzeni objednavky. Ale nikdo na me maily nereaguje, takze jsem prisel o 2134 kc. Docela to boli, je to zvlastni pocit, byt takhle osklive podveden.

 
14.10.2011 12:27 Uživatel: novak
Věk:  54
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Horší pocit je, že selský rozum nefunguje a než někdo tyto špíny zablokuje, tak bude dalších 1000 podvedených. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To je pravý bordel.  http://www.nextelektro.cz/ pořád funguje a objevuje se v zadání na prvních místech nejlepší ceny.   A Česká spořitelna čeká až jí někdo z policie osloví, aby tento účet zablokovala, jak vidím je víkend a bude dost času pro další důvěřivce.!!!!!!!!

 
14.10.2011 13:44 Uživatel: walach
Věk:  50
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Těchto firem se objevuje stále víc, po objednání a převodu peněz v polovině srpna zpráva, že zboží není dočasně na skladě, po urgenci vrácení peněz na konci srpna po týdnu odpověď "Zašlete své kontaktní údaje vč. čísla konta", po urgenci koncem září bez odpovědi, začátkem října telefonát řediteli s ujištěním, že vyhledá, zařídí, po týdnu opět písemná urgence s potřebnými údaji a zase bez odezvy... Jak v takovém případě postupovat? Nemáte někdo obdobné zkušenosti s touto "seriozní firmou", jak sama sebe nazývá?

Kontakt

http://schema.org/Corporation">

Rádi zodpovíme jakékoliv Vaše otázky, prosíme, neváhejte nás kontaktovat.

Provozovatel

Seriozní obchod, s.r.o.

Za Zámečkem 744/9
15 800 Praha 5, Jinonice

http://schema.org/PostalAddress" itemprop="address">

Cejl 58/72
602 00 Brno


IČO: 28887212
DIČ DPH: CZ28887212

Naše účty

Náš účet v Raiffeisen bank eKonto: 44 06 09 50 01 / 5500
Náš účet v ČSOB ČSOB: 23 01 07 196 / 0300
Náš účet v České spořitelně Česká spořitelna: 214 982 7339 / 0800

Jako variabilní symbol uvědte číslo faktury.

 
14.10.2011 16:26 Uživatel: Peta
Věk:  37
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Co mohu poradit do budoucna : vždy si prověřte nejprve E-shop na Heureka apod. Cena není důležitá... a když budete platit předem (platím vše předem), plaťte to kartou nebo PayPal! Obchod, kde nejde zaplatit kartou už trochu neoplývá důvěrou. Asociace Visa i MasterCard totiž v těhle případech podvedeným klientům peníze vrací (eBay apod.) a pak sama vymáhá od obchodníků. Banky bohužel nemohou nic moc dělat, pro ně platí hloupý zákon, policajti u nás nepracují jak mají, protože jsou zamořený biokracií a je jich málo. V Americe zavoláte policii, že vás někdo chytl silně za rameno a do hodiny je ten člověk ve vazbě, dokud se to nevysvětlí.. podvodníci tam jsou taky, ale policie je schopna okamžitě reagovat. Jediné kdy může banka zakročit je pokud se jedná o "praní špinavých peněz". V určité míře se v tomto případě o praní špinavých peněz jedná, jedná se možná i o financování dalších nelegálních aktivit, terorismu apod. Takže pokud banka bude jednat v souladu se zákonem o praní špinavých peněz, měla by zakročit.

 
14.10.2011 16:35 Uživatel: Peta
Věk:  37
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

www.nextelektro.cz 
účet č. 2262165349 /0800 je vedený na společnost AKÁDA s.r.o.  Účet byl pravděpodobně založen sice na existující firmu, ale na základě falešných podkladů. To už zjistí policie ve spolupráci s Českou spořitelnou. Policie nám pak dá údaje osoby, která disponuje s účtem (to nemusí být majitel firmy) a toho si najdeme. Mrkající

 
14.10.2011 18:08 Uživatel: Novak
Věk:  54
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Jsem opravdu zvědav s  jakou rychlostí dojde k zablokování  stránek ??? očekávám 14 dnů a déle. Nejhorší je, že pokud tomu hajzlovi  něco uděláte, tak si Vás policie velice rychle najde, to oni umí.  http://www.nextelektro.cz/ Já když jsem měl škodu 3000, tak jsem musel čekat, protože to je jenom přestupek, trestný čin je myslím nad 5000,- a najednou to bylo celkem u všech možná kolem milionu, ale čekalo se.

 
15.10.2011 07:04 Uživatel: Peta
Věk:  37
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

www.galerie-korunka.cz
www.nextelektro.cz
 www.orionelektro.cz 

POZOR!!!! Všechno jsou to podvodné eshopy!!! PODVOD!!!!!!!!
 
Orionelektro Nextelektro  Galerie-korunka

 
15.10.2011 12:53 Uživatel: lucka zednickova
Věk:  36
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Vážený zákazníku,

právě jsme přijali Vaši objednávku.


web normálně funguje,
i dnes vše.

Seznam Vámi objednaného zboží:

Název Množství Cena s DPH DPH Celkem s DPH
Nikon 500 mm F4 G AF-S VR IF-ED (next040448) 1.00 ks 175 497,39 Kč 20.0 % 175 497,39 Kč
Česká pošta - obchodní balík
Doručení objednaného zboží obchodním balíkem České pošty. Doručení probíhá do 24 hodin od odeslání. V případě nezastižení adresáta je zásilka uložena 7 kalendářních dní na Vaší poště.
99,00 Kč 20.0 % 99,00 Kč
Platba dobírkou
Platba dobírkou při převzetí zboží
69,00 Kč 20.0 % 69,00 Kč
CELKEM bez DPH
CELKEM s DPH
146 387,82 Kč
175 666,00 Kč


Číslo objednávky : 1348381
Datum : 15.10.2011 13:48:24


 
17.10.2011 05:20 Uživatel: jirka f.
Věk:  53
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

www.nextelektro.cz - jak vidím pořád páchá nekalé praktiky - to je tedy opět síla. Policie a banka se snaží i obchodní inspekce, asi mají málo poškozených a čeká se na dalš, aby bylo s tímto více práce.

 
17.10.2011 07:44 Uživatel: Peta
Věk:  37
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Potřebuji od vás čísla trestních oznámení, jsem trochu vlivný člověk a urychlím to, ale dejte mi ještě další čísla tr. oznámení, napište je klidně sem do diskuze. Díky Petr

 
17.10.2011 10:21 Uživatel: novak
Věk:  54
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Zdravím, takže eshop pořád funguje odpovídá tedy pouze 1x denně a ne na co se ptáte, ale poslal jsem to na obcodní inspekci a týden je pryč a ono nic.

Od:
info@nextelektro.cz alt

Předmět: Re: prosím info, kde máte kamenou prodejnu

Datum: 17.10. 2011, 09:15 - dnes v 09:15

  //

Dobrý den,

prosím uskutečněte objednávku.

>> S přátelským pozdravem
>>
>> Bc. Anna Moudrá
>> info@nextelektro.cz
>> nextelektro.cz
 
17.10.2011 13:24 Uživatel: Peta
Věk:  37
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Pane Nováku, stránky www.nextelektro.cz už nefungují, ale ještě stále běží Orionelektro.cz 

 
18.10.2011 11:56 Uživatel: rumburak66
Věk:  45
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Tak jsem čekal od čtvrtka 13.10. potvrzení o přijaté platbě za zboží na http://www.nextelektro.cz/ . No vidím, že už se nedočkám. 1 970 Kč nenávratně zmizelo. A to jsem uvažoval o televizi za 15 000 Kč !

-- 
 
19.10.2011 16:09 Uživatel: Peta
Věk:  37
 
25.10.2011 16:04 Uživatel: mischa
Věk:  27
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Já jsem taky naletěla na orionelektro,bohužel jsem si nezjistila dopředu,že jsou to zloději,poslala jsem jim 13 348,42 Kč za počitač ktery mi nedošel...přišti tyden jdu podat trestni oznameni až si vytisknu všechny doklady....

 
26.10.2011 21:09 Uživatel: Robert-Kadaň
Věk:  35
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

orionelektro.cz
Také jsem na ně dnes podal TRESTNÍ OZNÁMENÍ!!!
Pokud jste se podobně jako my stali jejich obětí, neváhejte a zajděte na Policii. Takové podvody by se dít neměly. Na internetu nakupuji již několik let a toto je má první negativní zkušenost.

Bohužel jsem se také nechal napálit, a provedl platbu předem na výše uvedený účet u České Spořitelny. K tomu mne zlákala přesvědčivá nabídka dopravy přes PPL zdarma. Peníze (3300,- Kč) pryč a objednané zboží asi také nikdy neuvidím. Vůbec nekomunikují a uvedená telefonní čísla jsou nedostupná.
Robert - Kadaň

 
28.10.2011 09:23 Uživatel: jaro
Věk:  45
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

česká spořítelna jsou podvodníci a grázlové a lumpové, u nich si každý grázl udělá účet a jim je to jedno,

 
03.11.2011 18:28 Uživatel: Josef_
Věk:  38
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Bohužel jsem také naletěl na orionelektro.cz Zamračený
Jsem na sebe naštvanej že jsem si obchod neprověřil před vlastní platbou ... ale ještě víc mě štve že jak jsem se tu dočetl spousta podvedených lidí učinila co mohla (tresní oznámení, oznámení ČOI) a přesto obchod stále funguje a bankovní účet stále není zablokovaný není !!!

 
04.11.2011 15:52 Uživatel: Bar
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Také jsem podala TRESTNÍ OZNÁMENÍ!!!
Č.j. : KRCP-74777-6/ČJ-2011-020817

Barbora, Soběslav

staňte se členem (boj proti podvodné firmě)

https://www.facebook.com/event.php?eid=285382574818383

 
04.11.2011 18:10 Uživatel: adamwe
Věk:  30
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dnes jsem podal trestní oznámení na orionlektro.cz

Částka sice (díkybohu) nevelká (860 kč), ale i tak...

Oznámení podáno ve Znojmě. Podnět na Čoi podán 3.11., ale iluze si nedělám...

 
16.11.2011 08:12 Uživatel: Novák
Věk:  56
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Jenom pro informaci všech, já jsem naletěl na www.vltava-shop.cz a dále zde spadají tyto www.elektronakupka.cz, www.elektroprovsechny.cz, pckasa.cz celková škoda byla v tomto případě 1 605 000 a co se přihlásilo, tak 224 poškozených a to většina ne!!
Páchaná činnost od 27.4 - 15.5. 2011 docela dobré ne, to je rychlost !!! Dříve to řešil Olomouc a nyní to řeší Brno, ten dobytek se jmenuje Jiří Mikuš, účet byl: 214567899/0800 naše známá Česká spořitelna -lumpové!!!  Takže se většina má na co těšit!!! Přeji hodně zdaru v tomto bordelu.

 
29.11.2011 21:55 Uživatel: JarVol
Věk:  34
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den.


Pan Jiří Mikuš je i 100% podílníkem ve firmě  BATTSEAS s.r.o. Odstoupení od smlouvy případně další upomínky lze tedy poslat i na jejich adresu BATTSEAS s.r.o. Bořivojova 878/35 Praha 130 00. Do adresy bych uvedl jeho jméno. Každopádně je to funkční společnost vzhledem k jejich daň. přiznáním. Pan Jiří Mikuš si každopádně pěkně zadělal na velký problém s tím, , že v trestné činnosti pokračuje.

 
18.09.2012 06:29 Uživatel: 56
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den,

 

máte někdo peníze zpět, nebo to zase utichlo?? Je to bordel roku, policie nanic

Pokoušel se někdo kontaktovat Miklušovu společnost Battseas s. r. o. kontakovat, když to neudělal sam policie????

 

 

 

 

 

 

 

 

 
07.11.2012 09:27 Uživatel: Robert-Kadaň
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

orionelektro.cz

 

Zdravím, řekl bych, že to asi utichlo. Dříve mi alespoň občas přišel od policie dopis o probíhajících krocích (postoupení jinam), ale cca 3/4 roku žádná další zpráva.

Podvodníci si asi pěkně v teple třeba někde na Bahamách opalují bříška za naše penízky.

Co dodat? Na každou svini se někde vaří voda.

Doufám, že je to jednou bude bolet.

 
07.11.2012 10:31 Uživatel: novakf
Věk:  54
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 
Dobrý den,
 
také mě to štve, nic ticho po pěšině  peníze v prčicích.
Chci se zeptat o tom Mikušovi je toto pravda je to v příspěvcích:

Pan Jiří Mikuš je i 100% podílníkem ve firmě  BATTSEAS s. r. o. Odstoupení od smlouvy případně další upomínky lze tedy poslat i na jejich adresu BATTSEAS s. r. o. Bořivojova 878/35 Praha 130 00. Do adresy bych uvedl jeho jméno. Každopádně je to funkční společnost vzhledem k jejich daň. přiznáním. Pan Jiří Mikuš si každopádně pěkně zadělal na velký problém s tím,, že v trestné činnosti pokračuje
 
05.02.2013 12:47 Uživatel: 120
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den,

co ten grázl sedí nebo dostal amnestii, Jdu se pomstít, šmíky šmik hlava na 3 půlky.

 
12.01.2014 20:14 Uživatel: Robert-Kadaň
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Tak se zdá, že to policie pomalu dotahuje ke zdárnému konci a snad se nám nějaké ty zatoulané penízky vrátí.

 
13.01.2014 06:36 Uživatel: novak
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Chci se zeptat, dostal již někdo peníze zpět. Soud skončil nyní musí vrátit peníze a zatím jsem na něj nesehnal kontakt - prosím kdo má funkční kontakt dejte info. Je to hrůza 3 roky podmínka a všichni musí čekat - bordel, který nahrává takovým ¨šmejdům, když vidím to co nám zde vládne, tak se ani nedivím.

 
23.01.2014 09:46 Uživatel: MartaD
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den. Soud už skončil? Vám přišla od soudu nějaká zpráva? Nám ne.

 
23.01.2014 09:53 Uživatel: Novak
Věk:  57
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ano došlo veškeré info, že má vrátit peníze i jména komu, ale není na něj kontakt, prý je ve spisu, ale do Brna zatím nejedu. Posílal jsem mu z protokoku na všechny 3 adresy doporučený dopis a vše se vrátilo, že není k zastižení. Takže ten dobytek má 3 roky, aby peníze vrátil, ale nějak nechápu,

jak  neví naše účty. Soudy jsou na 2 věci slouží této pakáži!!!!!!!!!!!!!!!!

 
23.01.2014 13:59 Uživatel: MartaD
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Díky za odpověď. Budeme tedy urgovat u soudu, aby nám vše zaslal. Předpokládala jsem, že když policie zabavila asi polovinu nakradených peněz, tak že z této sumy buou naše pohledávky částečně vyplaceny. Kde ty zabavené peníze tedy jsou?

 
23.01.2014 14:22 Uživatel: novak
Věk:  54
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Zdravim, policie zabavila  peníze, ale soud to zrušil a s penězma ten jednatel a zároveň rozvozce piza může nakládat, z čehož jsem měl opravdu šok. A u soudu mi napsal nějaký doktor, že soud už své vykonal a když bude problém, tak toho lumpa za 3 roky zavřou to je vše.

Prosím sežeňte někdo na toho grázla kontakt. děkuji novák

 
14.05.2014 17:21 Uživatel: kami
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobry den, prosim nemate kontakt na nekiho, kdo to z toho Brna resi? diky

 
28.05.2014 08:04 Uživatel: JarčaK
Věk:  40
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, stále čekám na odpověď brněnského soudu na mou stížnost proti jejich usnesení ze 17.9. 2013 a nic se neděje, odpověď žádná. Mám pocit, že se to potichu zametlo pod koberec, a ten hajzlík se ze všeho vyvlíknul…. Známý právník mi k tomu řekl, že to prostě soud hází na nás poškozené. Ať se s ním každý soudí zvlášť a uvalí na něj exekuci. Jenže kdo tohle podnikne, když samotný exekutor může stát víc, než činí částka, o kterou jsme byli okradeni? Prý jediná možnost byla, že okradení napíší soudu právě stížnosti proti jejich usnesení, že ruší zajištění nároku všech 79 uvedených poškozených. Zajímavé je, že rozsudek nám poslali, ale že je někde u spořky zajištěná jistá částka peněz, ze které bychom mohli ty své peníze dostat zpět, tak to už nikdo neposlal. Však si ani jeden okradený o peníze nezažádal. Divné, ne? A pak jen přijde dopis, že ruší toto zajištění. Nejradši bych to poslala Klímovi, ať to v televizi pořádně rozmázne.

 
28.05.2014 08:10 Uživatel: novak
Věk:  54

Město:Nové Město

Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Zdravím,

 

také  jsem přímo naštvaný, je to dobytek. Mě došlo, že jsou peníze zajištěny a pak, že se zajištění ruší!!!   Soud řekl, že ve spisu  na něj kontak je, ale já jsem psal na  4 adresy a vše se vrátilo.

Co to je za dobytek a co ty naše soudy to je příšerné.  

 

další věc je, že se nikdo již neozval, kdo bych chtěl peníze zpět?? !!

 
28.05.2014 08:14 Uživatel: novák
Věk:  54

Město:nove

Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den,

 

s tím Klimou by to bylo ok, Ale již jsem viděl jednou v televizi, že tam byl stejný kretén a policie ho opakovaně chytla ¨, pak znovu pustila atd…

 

U nás v tomto zlodějově je to šílené, něco vymoci. + bral jsem, že soud vydá rozhodnutí a ten dobytek

musí řádně toto vrátit a zatím je nedostižitelný a má několik let čas.

Když jsem viděl, že je to brigádník rozvoz PIzza a na druhé strané jednatel firmy, tak to je u nás super.

 
28.05.2014 12:07 Uživatel: JarčaK
Věk:  40
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Jj, je to hnus. Už je to 3. rok, co nás Mikuš okradl, a on si nakonec užívá těch našich penízků a je vysmátý na celé kolo. V rozsudku bylo, že během zkušební doby nám má uhradit dlužné částky. Dostal 2,5 roku se zkušební dobou 4 roky. Pochybuji, že někomu něco zaplatí. Pokud se s ním někdo bude soudit, tak možná. Taky jsem se musela smát, když jsem četla, že jeho zaměstnání je brigádník - rozvoz pizzy. Vlastně chudáček bez majetku. na sebe nic psaného mít nebude, takže ani exekutor si na něm nic nevezme.

 
28.05.2014 12:39 Uživatel: novak
Věk:  54

Město:nove

Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Když vidím, jak soud rozhodl, tak nevím jak bych se mohl soudit dál??   Nakonec ještě půjde exekutor po mě, abych zaplatil poplatky za soud, nebo kdo mi je dá???

Podvodník má větší práva než slušný občas - kam toto dospělo. Já přišel o 3000, - za stan pro děti, ale viděl jsem, že tam jsou velké částky.

Kdyby soud rozhodl řádně, tak mohl být klid.

Jenom nechápu, jak on ty peníze má vrátit nikoho z nás ten dobytek  nekontaktoval, aby zjistil náš účet a já jsem ho zase nezastihl písemně na žádné adrese, vždy vráceno nedoručitelné. Tak na co je podmínka??? Soud měl udělat řádné rozhodnutí  a ještě zabaví peníze, které mu potom vrátí???????????????

Prosím kdo má jinou zkušenost nebo ví adresu a kde ten lump je napište.


Dnes mě mrzí, jak jsem byl štastný, že byl soud vyhrán a peníze zablokované a jaký je výsledek to je k pláči!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 
28.05.2014 13:27 Uživatel: JarčaK
Věk:  40
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Kdysi jsem volala na pevnou do Kyjova, Marie Mikušová. Najdete ji na netu v telefonním seznamu. Na její adrese byl zapsán Mikuš, když figuroval v MAGNEXU CZ http://rejstrik.penize.cz/jiri-mikus

Třeba se od ní něco dozvíte. Jinak jak si vzpomínám, tak jak od soudu přišel rozsudek, byl tam uvedený nějaký pán, co na Mikuše měl telefon, měl figurovat i jako svědek u soudu. Po zavolání mu Mikuš peníze hned vrátil. Tak určitě tam na něj bude nějaká adresa.

 
28.05.2014 13:35 Uživatel: novak
Věk:  54
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, můžete se prosím podívat na to tel. číslo. Nikde jsem v rosudku nenašel pána na kterého je uveden telefon?   A info, že mu Mikuš peníze hned vrátil jsem také nikde nevyčetl?   V rosudku jsem našel 4 adresy a na všechny jsem napsal. Mám zpět 4 dopis adresát nezastižen.

To pevné číslo na Marie Mikušová  kyjov, také nemohu najít. Pokud máte přímo čísla bylo by dobré je napsat. Děkuji

 

Ptám se je zde někdo komu Mikuš  dobytek vrátil peníze?

 
28.05.2014 13:56 Uživatel: JarčaK
Věk:  40
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Mikušová Marie

Telefon: +420 518 614 461 Havlíčkova 1102/1, Kyjov, 697 01 Na zbytek se podívám doma a zítra písnu. Ten pán, co mu vrátil ty peníze, by tam měl mít aspoň adresu. Telefon určitě ne.

 
29.05.2014 10:02 Uživatel: novak
Věk:  54

Město:nove

Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Zdravím všechny, tak jsem se dovolal na pí. Mikušovou včera jsem chtěl kontakt na syna a ona, že mu zavolá. Zavolal jsem opět dnes a bylo mi řečeno, že Jirka by opravdu rád vrtátil peníze, ale má pořád zablokovaný účet ty peníze co soud uvolnil, tak uvolněné nejsou. Někdo se odvolal, takže prý musí čekat. Máte někdo ifno, zda ty peníze dostal nebo ne???? Tomu lumpovi se mi již nechce věřit!!!!

 
29.05.2014 11:15 Uživatel: novak
Věk:  54

Město:nove

Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

toto jsem poslal na infocentrum@msoud.brn.justice.cz

je to Brněnský soud. + přílohu jsem dal obrázek o zrušení zajištění peněz. Dobrý den Vážení,

 Je to již rok co jsem žádal – připojil  se se svým nárokem o navrácení peněz a doposud nic.

 Dostal jsem kontakt na Mikušovou Marii, kde jsem žádal o telefonní číslo nebo adresu kam mohu napsat.  

Zde mi bylo sděleno, že syn by rád zaplatil, ale nedostal žádné peníze zpět, že je to stále pozastaveno viz příloha.  

Prosím o Vaše vyjádření kde je pravda a co nyní mohu dělat. Váš soud rozhodl, ale nic neupřesnil.  

Prosím o kontakt na p. Mikuše + jeho adresu.   Psal jsem na všechny čtyři adresy v rozsudku a vše se mi vrátilo jako nedoručitelné.

 Opravdu již nevím co se v našem soudnictví děje, ale toto mi nepřipadá správné.  

Požaduji Vaše písemné vyjádření.

 
29.05.2014 11:18 Uživatel: novak
Věk:  54

Město:nove

Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

dobrý den, tak ta příloha se asi nenačetla, kdo má zájem info ohledně  usnesení zrušení zajištění finančních prostředku do částky 1 891 933, - napište mi na email novakf1954@email.cz pošlu Vám to oskenované

 
30.05.2014 06:26 Uživatel: JarčaK
Věk:  40
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, tak jediný, kdo dostal peníze zpátky, je Jiří Šíbl. Není uveden v rozsudku ale v obžalobě na poslední straně a adresa na něj není. Byl vyslechnut jako svědek. U brněnského soudu toto má prý na starosti MUDr. Hrabal.

 
30.05.2014 06:45 Uživatel: novak
Věk:  54

Město:nove

Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den,

děkuji za info.   Od p. Mgr. Hrabala Martina mám dopis, který cituji je to ze dne 17. 5. 2013

 

Ve shora uvedené trestní věci  8T 2/2013  - Městký soud v Brně v dané trestní věci není oprávněn jakkoliv zajištovat vrácení finančních prostředku poškozeným, toto je povinností odsouzenéno, kterému pro případ negace takové povinnosti hrozí přeměna trestu podmíněně odloženého v trest nepodmíněný,   poškození samozřejmě mají právo se na odsouzeného obratít s žádostí o úhradu způsobené škody.

 

Ta poslední věta to je přímo výsměch. Dle nařízení jsem to udělal a  napsal jsem dobyčnému, že bych chtěl peníze zpět, ale jak jsem uvedl ani na jedné ze čtyřech adres to nepřebral!!!!!

Beru, že když soud rozhodně a přesně určí peníze a poškozené, tak není důvod, abych ještě žádal o peníze zpět je to bordel největšího kalibru a jak je vidět, tak to moc lidem nevadí, protože tady komunikují, tak 3 lidé.

infocentrum@msoud.brn.justice.cz  toto je ta adresa a oni po tím číslem 8T 2/2013   to předají panu Hrabalovi.

Nyní čekám na info, zda soud uvolnil prostředky a nebo nikoliv, ale je to již skoro rok, tak je mi to divné, kde to stojí. ????? !!!!!!!!!!!!!!!

 

Pokud má někdo další info a může pomoci, tak tam prosím napište a nebo sdělte co se děje. Nejlepší a nejjednodužší je pro někoho z Brna dojet na soud a nahlédnout do spisu.

 

 
30.05.2014 07:10 Uživatel: JarčaK
Věk:  40
Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Tak pár lidí se proti tomu zrušení zajištění odvolalo. Je to můj případ a ještě vím o dvou lidech, se kterými jsem ve spojení. Ale že od října 2013 nikdo není schopný ze soudu se ozvat. No objednala jsem se v lednu na oční a také čekám půl roku.

 
30.05.2014 08:12 Uživatel: Novak
Věk:  54

Město:nove

Téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Díky za info, také jsem se chtěl odvolat a nestihl jsem to. Bylo mi divné, že když to jsou peníze z podvodu, tak mělo být soudem rozhodnuto, že z těchto peněz někdo,  sice nevím kdo, ale někdo zajísti, aby byla naše částka vyplacena?

Také mi bylo divné, že nakonec měla být ůhrada pouze cca 480 000, -  a v první řadě to bylo cca 1, 8 mil.   Já jsem mezi poškozenými i v těch 480 000, -, protože jsem ještě poslal dopis a žádal, že souhlasím, aby mi peníze ten lump vrátil. toto mi poradil p. Hrabal v emailu. Mě to bylo divné, že když jsem mezi poškozeným v těch 1,8 mil, tak ještě stejně musím napsat, že peníze chci. Já ¨jsem přišel pouze o cca  3200, -, ale štve mě ta naše česká spravedlnost.

 

Můžete  poslat email na soud viz infocentrum@msoud.brn.justice.cz  ohledně zrušení zajištění, ať víme něco více?   Čas běží a  jestli soud pracuje, jak to vidíme, tak se němůžeme divit, že nic zde nefunguje.

 

Pro mě je toto banální řešení - podvovník chycen, prostředy zajištněy - okamžité vyplacení  peněz poškozeným,   z kterých tomu dobytku  jdou ještě úroky  a jeho samozřejmě zavřít.

Jak vidím, tak zákony jsou dělané pro politické lumpy, kteří kradou miliardy. Protože kde nefunguje selský rozum a lupm dostává podmínku, tak z čeho se má poučit. Když peníze nevrátí, tak dostane za 1,8 mil 3 roky to jde ne???

 

 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: www.vltava-shop.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
IPrice Recare s.r.o. Zlín - recenze, upozornění 3 840x
Mudr. Alexandra Pávková Kaštáková PhD a Bohumil Kašták 1 599x
Autoservis v Praze - Fusion Cars s.r.o , Oleg Antipov , Varování 1 536x
František Kuchař, Říčany te. 608336... 5 619x
Rexcom s.r.o. Podvodníci 1 538x
První dačická, s.r.o. 1 507x
Neodborně provedená oprava PC, notebooku v Brně - zkušenosti, recenze, reference 1 760x
Milan Dočkal z Brna 30 3455x
Gabriela Techlovska /Mělník-podvodnice 5 1382x
Progress project s.r.o. Prostějov - recenze, upozornění 1379x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny