Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy

27.02.2013 12:39
Uživatel: Knobos
Věk:  50
Odpovědí na téma: 28
Text: 

Zdravím,

Vloni jsem měl velký problém u nás na při práci v lese s ohromným výskytem klíšťat a komárů. Běžný repelent absolutně nefungoval nebo pouze velice krátce. Byl jse nešťastný, každý den cca 5 přisátých klíšťat a měl jsem obavy z boreliozy nebo encefalitidy.

Objevil jsem na internetu Xxxxxxxxx repelent. Na zkoušku jsem objednal na netu 1 ks a výsledek mě ohromil. Ani jeden přisátý klíšťák a mohu s klidem dělat v lese. Dokonce krásně odpuzuje ovády a komáry. Celý den je klid. Doporučuji všem, je před klíšťovou sezonou www.NedovolenaReklamaVeWebuMojeStarosti.cz 


 

Podezření na reklamu, název repelentu a www stránky smazány správcem webu.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 8135x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Účinný australský repelent proti klíšťatům BushMan
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
27.02.2013 15:04 Uživatel: jancaho
Věk:  32
500-1000
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

1) Reklama?

2) Pokud máš obavy z encefalitidy, proti té je očkování.

3) Souhlasím s tím, že repelenty  nejsou moc funkční a jsou to chemické koktejly- fuj. Kamarád mi říkal, že viděl, jak pomalu vytékal repelent z lahvičky a to rozežralo plastovou polici.

 
27.02.2013 18:51 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Já su taky pořád v lese nebo na loukách, ale zatím jsem žádný repelent nepotřeboval. Vono pivo je ten nejlepší. A hlavně funguje.

Jináč stejný dotaz: Není to reklama?

 
27.02.2013 20:01 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Pivo, nebo B-komplex z lékárny. Změní to pach potu a prý je to odpuzuje.

 
28.02.2013 12:09 Uživatel: knobos
Věk:  50
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Zdravím,

Ano je to reklama na opravdu funkční repelent OD OŽIVATELE a pro lidi, kteří se hodlají ochránit třeba od boreliozy na kterou není OČKOVÁNÍ. Od nikoho jsem zde v diskusi neslyšel BORELIOZA a řeknu vám není to sranda. Trochu chemie na kůži proti tomu co JÍME je LEGRACE. Je vidět, že nikdo z vás nikdy nebyl v oblasti, kde po vás leze za půl hodiny 10 klíšťat. Zde nic jiného nepomůže ani pivo ani b komlex atd. Komáři a všechen tento bodavý hmyz vás detekuje tím, že člověk vylučuje z kůže kysličník uhličitý , POT  jakchcete smradlavý ho nezajímá ani za mák. Tyto repelenty s účinnou látkou DEET vás poze maskují nic víc a komár, klíšťe atd vás pouze nevidí. Byl jsem ve světě v pblastech že bez opravdu DOBRÉHO repelentu po 1 hod. pobytu zešílíte. Nemusíme chodit daleko, po záplavách na jižní Moravě to bylo také husté. Snad jsem svým doporučením a zkušeností neurazil zapřísáhlé odpůrce chemie, i když jde o zdraví.

 
01.05.2013 13:55 Uživatel: Sláva
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Nejsem chemik, snad nesmrdím, ale. Budeli v místnosti jeden nebo sto komárů budu poštípaný k zbláznění, zatím co manželka ne bude ani jednou  štípnuta.

 
08.07.2013 15:17 Uživatel: rumcajs
Věk:  40
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Zdravím, můžete mě prosím poslat na adresu:rumcajsz@centrum.cz, název toho repelentu? Mám stejné problémy jako Vy. Díky, Josef

 

 
27.02.2013 19:03 Uživatel: Rybka
539188_316716321756941_829215329_n.jpg
5000-6000
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Je to reklama…. Já doporučuji pro změnu pár hřebíčků ( koření )  do alpy, protřepat, pár dní nechat uležet  a před cestou do lesa si tím potřít nohy…. také to funguje bezvadně….

 
28.02.2013 12:25 Uživatel: knobos
Věk:  50
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Zdravím,

Ty hřebíčky musí být ocelové, jinak to nefunguje.

 
27.02.2013 19:08 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Rybko než se patlat kde jakým svinstvem z chemičky, tak radči přestanu v lese růst.

 
28.02.2013 09:46 Uživatel: Taj3
Věk:  30
srnka2.jpg
0-100
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Souhlasím s Rybkou a mně osobně se osvědčil výluh z 1 pytlíku rozmarýnu, 1 lžíce bílého vinného octa, 1 l vody. Příprava je jednoduchá vodu přivedeme do varu, hrnec odstavíme a vložíme rozmarýn, louhujeme do vychladnutí a po vyluhování a vychládnutí přefiltrujeme a přidáme 1 lžící bílého vinného octa. Přelijeme do sklenice a uchováváme v ledničce. Před návštěvou lesa naplníme do rozstřikovače a  pocákáme se tím

Není to žádná chemie, vím co v tom je a je to účinný.

 

 

 

 

 
28.02.2013 12:18 Uživatel: knobos
Věk:  50
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Zdravím,

Ještě jsi tam zapoměl dát 2 lžíce panenské moči odebrané o půlnoci na mísním hřbitově. Někdy se stane, že těmito lekváry komáry a klíšťata spíše přivábíte jako na vonnou květinku co mají rádi. Účinné to bude asi jako kecy našich politiků o zatočení s korupcí.

Větší nesmysl jsem neslyšel.

 
28.02.2013 14:29 Uživatel: Taj3
Věk:  30
srnka2.jpg
0-100
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Zajímalo by mne místo, kde žijete, když se na vašem místním hřbitově běžně vyskytují o půlnoci panny a navíc ještě po okolí trousí moč … musí to být velmi zajímavé místo nevábného zápachu.

 

Jinak, nejsem Ten, nýbrž Ta, takže jsem nezapomNěl, ale nezapomNěla.

 

Psala jsem jen to, co se mi osvědčilo a pomohlo.

 
28.02.2013 17:45 Uživatel: knobos
Věk:  50
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Zdravím,

Ještě snad poznámka. V případě, že by tento váš prostředek dobře fungoval byl by problém s bodajícím hmyzem odstraněn. Je to stejné jako když se řekne, že již existuje náhrada za benzín a naftu. Neexsistuje. Stejně není náhrada za DEET v repelentech, které skutečně fungují. Zatím tedy. Jinak vám přeji s vaším prostředkem co nejméně bodanců a přisátí. Máte smysl pro srandu a to se mi líbí. Zdravím.

 
23.03.2013 12:55 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Tak já nevím, no, píšete, že je před sezónou klíšťat a já venku vidím sníh Žijete taky v ČR nebo píšete z jiného státu či kontinentu?

 
24.03.2013 10:48 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Avatárku.

To je vize do budoucna.

 
24.06.2014 09:25 Uživatel: dlouho vyd
Věk:  30

Město:Ostrava

Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Já teď vyzkoušela repelent Protector, který mi doporučili v lékárně. Moc jsem tomu nevěřila, ale překvapil hned z několika důvodů: 1. dlouho vydrží - cca 7odin, 2. působí na komáry i klíšťata, 3. neobsahuje toxický deet, 4. je vhodný i pro děti od 6 měsíců. Já opravdu mohu doporučit.

 
31.08.2014 20:56 Uživatel: Majka50
Věk:  50
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Také se připojuji s tím, že jsem velmi spokojená s repelentem Protector. Už jsem to tady psala, že mě velmi přikvapila dlouha doba účinnosti, také že je bez deetu a je vhodný jak pro dospělé, děti, ale i domácí mazlíčky.

 
31.05.2016 13:14 Uživatel: sandram20
Věk:  25
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

a co bkomplex misto takovych tech obycejnych repelentu, zda se mi ze pusobi jen chvili.

 
24.06.2016 00:15 Uživatel: Magdaa
Věk:  26
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Jak ti může pomoci b komplex což je vitamín proti komárům? To se mi nezdá.

 
24.06.2016 07:30 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
3000-4000
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Precti si diskuzi nahore! Po vitaminu B nebo i pivu tvuj pot odpouzuje komary a klistata! Ale musi se uzivat pravidelne po dobu nekolika tydnu.

 
24.06.2016 09:48 Uživatel: Dara007
Věk:  33
500-1000
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Obdivuji ty, co mají pravidelně několik klíštat a nic jim z toho není. Já měla jedno ve čtrnácti, a léčila jsem se na boleriozu. Minulou sobotu jsem měla druhé za život, nechtěně jsem ho seškrábla a uteklo mi. Ted mi tady doma určtiě někde chodí, a já mám z toho nervy   pořád chodím po čtyřech a snažím se ho najít. Asi ho jen tak nenajdu

 
26.06.2016 21:52 Uživatel: Magdaa
Věk:  26
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Aha jo díky, nečetla jsem si to. A Daro to teda je blbý pocit určitě.

 
28.06.2016 18:13 Uživatel: Mišul
Věk:  40
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Já běžně používám vitamíny B proti komárům a hmyzu. Což je lepší forma než jiné chemické co jsou na trhu. Bůhví jaký mají účinek na tělo.

 
29.06.2016 21:44 Uživatel: Magdaa
Věk:  26
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Já to vyzkouším, protože jsem na komáry jak magnet.

 
15.05.2017 08:41 Uživatel: Radko.80
Věk:  37
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Já třeba osobně nesnesu repelent ve spreji : / Jako super alternativa se mi osvědčil repelent v tabletach alt

 
24.05.2017 12:43 Uživatel: Andrejka.25
Věk:  25
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

jako jak repelent v tabletach?

 
08.06.2017 08:46 Uživatel: Andrejka.25
Věk:  25
Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

to jako vazne existuje? A ma to jako nejakou prichut nebo jak to funguje?

 
20.04.2019 09:43 Uživatel: Jolana
Věk:  25

Město:Brno

Téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Text uživatele: 

Nám se zatím nejvíc osvědčil bylinný koncentrát od altaherby, který je na všechny tady ty havěti a pak taky repelent od té stejné značky, který se dá aplikovat normálně i na oblečení a peřiny.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Kvalitní a účinný repelent proti klíšťatům a komárům - zkušenosti, reference, recenze, tipy
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Jak se zbavit otravných lidí? 3 522x
Kamarádka mě chce psát v 5 hodin ráno. 8 747x
Eco korejská kosmetika - zkušenosti? 1 483x
Jak opravit notebook? 1 1376x
Obnovování očkování 4 1219x
Ubrousková metoda zdobení předmětů - znáte postup a líbí se vám? 3 2176x
Jak ukončit animované video z obrázků - vaše nápady a inspirace 1 1502x
Psychologický test osobnosti v obrázcích - zkuste to 11 7398x
Zajímavá videa - co udělá hadí jed s lidskou krví, jak nabírá pes vodu jazykem při pití ad. 4 2566x
Sklenice zaseknutá v hrnku - jak ji vytáhnout? 6 6516x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny