Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze

20.11.2016 12:46
Uživatel: parek
Věk:  34

Město: vesnice

parek.jpg
3000-4000
Odpovědí na téma: 37
Text: 

mate nekdo zkusenosti, pripadne se zivi prodejem LED zarovek do domacnosti? nejvic se tam pouzivaji asi E27, jde mi o to jestli je tam nejaka uspora, pokud zapocitam i nakupni cenu, oproti uspornym zarovkam! ne oproti klasickym beznym starym zarovkam ale oproti uspornym

A jeste tak aby ta LED zarovka svitila stejnou silou jako bezne dostupne zarovky, protoze dat LEDky ktere mi budou svitit jak napul zdechle svetlusky v tom usporu moc nevidim.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3195x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Led žárovky E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
20.11.2016 16:08 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj parku.

Mám velké zkušenosti s LED žárovkami, mám je v celém domě. 10W LED žárovka svítí asi jako 80W žárovka klasická. Pokud chceš mít opavdu největší výkon žárovky, sundej krycí difuzér. Mám ho sundaný v kuchyni a světlo svítí fantasticky. Podobné to mám ve venkovních světlech.  

Prostá "trubicová" úsporná žárovka není špatná, ale má zásadní vadu a to že se musí po nějaké době vyměnit. S LED žárovkou můžeš svítit jak totálně pominutý a hned tak se Ti neoptřebuje.  

 

Je důležité vybrat dobrého výrobce a to vzhledem k tomu, že LED žárovky vydrží pekelně dlouho.  
Já jsem se beznadějně "zamiloval" do značky EMOS. Pokud tedy chceš ušetřit, kup tyto žárovky. Ceny jsou dobré a pokud to nastrkáš do celého baráku jako já, časem se to opravdu vyplatí.  

 

Mně baví LED žárovky nakupovat, ale bohužel jsem dospěl do fáze, kde jsem je nastrkal už všude, takže aktuálně už je nemůžu nakupovat, protože už nemám "volné patice"  

No ať je to jak chce, určitě JDEŠ SPRÁVNÝM SMĚREM  

 

Tak čest práci a rukám klid

 
20.11.2016 17:12 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

protoze se blizi vanoce tak ti splnim tvoje prani

 

muzes mi nakoupit LED zarovky do celeho baraku, postovne si zaplatim

 

 

ja to prave dneska (20.11.2016) trochu studoval a ve vetsine psali ze neni nejdulezitejsi kolik ma w ale svitivost, jako jasne ze nejaka 2w nebude svitit jako 15w ale ze je dulezite se divat i na tu svitivost, jakou mas teplotu svetla? vsude pisou ze domu lepsi tepla - to sviti spis do zluta ale ja zas treba u vsech tech uspornych chtel studenou protoze mi pripada ze ta bila vic sviti

 
20.11.2016 17:43 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

OK, řeknu Santovi nebo Ježurovi, on to za mě vyřídí Jak se k Tobě přiřítí kočár s rolničkama a do krbu Ti spadne balík, tak honeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem has oheň, to jsou ty LED žároFky!  

 

Mám teplou bílou Studená bílá je ble. Stejně i u LED pásek. I s těmi jsem už začal experimentovat.

Svítivost je důležitá vlastnost, tou se řiť … nebo radši řiď Ale když sáhneš po tom Emosu, splést se můžeš jen těžko.

 
20.11.2016 18:41 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

no u LED pasku mam prave taky studenou bilou aby to svitilo pekne do bila

 

LEd pasky mam na schodisti pod zabradlim, asi 5 metru a kdyz sem meril tak berou 9w, v loznici metr a ted kdyz delali malemu novy nabytek do pokoje tak sem to dal do kazdeho schodu k patrove posteli - tam ma prave tu teplou bilou a sviti do zluta, pekne hnusne

 

ty led pasky maji nevyhodu ze i kdyz das nekde par cm tak to potrebuje svoje trafo, tady u nas chteji za trafo nejmin 170, - a pasky s koncovkama na propojeni LEd pasku taky maji drahe, nakonec sem objednal 10 traf z ciny, kus 35, - posta zdarma

 
20.11.2016 19:21 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Je víc odstínů teplé bílé, právě. Je spíš do žluta a pak je takový odstín jakoby do růžova či fialova.  

Vzhledem k tomu, že budeš mít LED pásku a žárovky opravdu dloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouho, tu teplotu bílé si určitě vylaď podle své potřeby.  

Mám teplou bílou např. v obýváku a pak LED pásku v koupelně a ta teplá bílá je opravdu úplně jiná - ale oba odstíny mi vyhovují.  

Jsem moc spokojen. LED technologie mám rád.

Mám v zásobě i "tepelné koule" (klasické wolframové žárovky), ale velmi pravděpodobně z nich udělám dětem muzeum  

 
20.11.2016 18:34 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Máme také rádi pořádné světlo, takže máme většinou ty studené, svítí víc a jasněji.

 
20.11.2016 19:17 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak jde i psychickou pohodu. Já bych studenou bílou za teplou bílou nevyměnil ani náhodou. Připadal bych si jak v pohádce Sněhová královna od Andersena  

 
20.11.2016 19:21 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

no vidis, ja mam treba jednu teplou usporku namontovanou a kdyz to svetlo sviti tak hnusne zlute tak chytam nerva, takze ho nikdy nezapinam a manzelka vi ze kdyz tam sem tak ho taky nema zapinat protoze bych ho jinak asi vyrval ze steny

 
20.11.2016 19:52 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 
21.11.2016 01:05 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak ono to s těmi LED žárovkami není tak jednoznačné, ono jde taky o barevnou teplotu či teplotu chromatičnosti. Obyčejná žárovka, respektive její rozžhavené vlákno, má teplotu cca 2700 K, denní světlo odpovídá teplotě cca 5000 - 6500 K.

Studené bílé neboli denní světlo (cca 5000 - 6000 K) neznamená pouze ledové království. Obsahuje více modrou barvu = pocitově působí neutrálně, navozuje aktivitu, je vhodné v kuchyni, v pracovně, na místech s nedostatkem denního světla, prostě tam, kde potřebujeme něco dělat atd.

Teplé světlo (cca 2700 - 3000 K) působí příjemně a útulně, je vhodné do obývacího pokoje, ložnice, dětského pokoje, chodby a všude tam, kde se chceme cítit příjemně.

 

Samozřejmě je jasné, že v ložnici nebo např. všude v obýváku nemáme studené světlo (obývák máme velký, stejně tak pracovnu a kuchyň, takže tam máme kombinaci obou světel), protože to narušuje navození pohody, klidu a přípravy organismu na spánek a jeho regeneraci. Ono vlastně to studené a teplé světlo v žárovkách korensponduje se světlem přírodním. Ve dne je obloha modrá, při setmění se mění na žlutou, oranžovou, případně až červenou. Ráno pak nastává proces opačný. Tomu odpovídají i barvy teplých a studených světel, a měl by dle mého názoru tomu odpovídat i jejich výběr. Čili já nejsem pouze pro teplá nebo pouze pro studená světla, ale minimálně pro jejich kombinaci, nebo tam kde potřebuji více něco dělat preferuji světlo studené, tedy denní s tím, že mně/nám to tak vyhovuje zejména nyní, kdy je podstatně méně denního světla alt

 
23.11.2016 12:38 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

jak si sundal ten kryci difuzer z te zarovky? pokud teda mas tu zarovku co na fotce, nejak mi to nejde anebo potrebuju vetsi silu ale to myslim ze neco krupne

 
23.11.2016 16:52 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dal jsem to (ten difuzér, ne žárovku!!! ) do svěráku a pomalu utahoval, lup a byl dole  

 
23.11.2016 17:28 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

aha, tak to zkouset nebude, kdyby svitily malo tak mozna jo ale ty 12w sviti jak hrom (studene svetlo), ty 15w mam teple svetlo a opet se mi potvrdilo ze je to hnus ale silu maji taky poradnou

 

takze asi objednam dalsi varku ale ted uz jen 12w a studene jak psi cumak

 
20.11.2016 22:00 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Parku u nás postupně vyměňujeme všechny žárovky za led. Jenom v obýváku máme smolíka, protože máme stmívač s dálkou a tam to prý nemůžeme mít, aby světlo fungovalo tak jak jsme zvyklí. I když manžel tvrdí, že když necháme jednu původní žárovku, možná by to fungovat mohlo. Zatím jsme to nezkoušeli.

 

Nicméně zpět k led žárovkám. Moje zkušenosti jsou takové, že není žárovka jako žárovka. Úplně na počátku jsme koupili pár celkem levných, cena cca 100, - za jednu a ani jedna nám dlouho nevydržela. Takže je už kupujeme jenom u nás "ve speciálce", s těmi problém nemáme jediný. Akorát je ta obměna na delší dobu, protože jsou prostě dražší.

 

Na počátku jsem chtěla žárovku do své lampičky, která svítí nonstop, ale ta cena nás odrazovala. Dostala jsem k zapůjčení dvě různé, ať si je vyzkouším. Obě byli dobré, ale jedna byla lepší, když jsem pak šla platit, málem mě kleplo, stála 600, -, ale fakt je, že je špičková, svítí prostě dokonale.

Ostatní kupujeme spíš o něco levnější, podle toho kam jsou potřeba. Nejdříve tam kde se svítí podstatnou část dne, nonstop a nebo naopak často rozsvěcí a zhasíná. Jsme zhruba na půlce s tím, že jsme dost světel přidali či zvýšili frekvenci svícení.

 

No a k faktům, jak se to u nás projevilo. Spotřeba elektřiny, přestože svítíme mnohem víc než dříve, nám nijak nevzrostla, spíš se ještě o něco málo snížila. Žárovky minimálně hřejí, což je u nás žádoucí zejména tam kde svítíme hodně. Svítí velice dobře, je třeba jenom si vybrat správnou intenzitu a příjemný odstín světla, já dávám přednost žlutému teplejšímu, je mi příjemnější pro oči.

Přestože žárovky stáli už teď celkem dost, považuji jejich koupi za výhodnou, protože prostě pořád máme (kromě těch prvních levných) všude tytéž, které jsme koupili, žádná výměna za novou.

Dál jako pozitivní efekt vidím to, že svítí okamžitě a bez mihotání či blikání, stále stejnou intenzitou. Drží stále všechny stejně bez ohledu jak dlouho svítí nebo naopak se často zhasínají.

 

Nepřepočítávám to striktně v poměru cena pořízení a délka svícení, ale když si vezmu, že jsme do roka vyměňovali docela dost žárovek a za poslední dva roky žádnou, tak i to mi stačí. Nehledě na to, že se nemusíme ve svícení omezovat a na elektřině to není znát.

 
22.11.2016 20:09 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Veselko, ale stmívací led žárovky jsou. (Odkaz máš u sebe.)

 
22.11.2016 23:18 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Díky, díky Hříbečku, už jsem se dívala. Jsi zlato

 
21.11.2016 07:20 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

tak sem objednal 15 LED zarovek od Emosu takze otestujem

 
22.11.2016 01:48 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

15 ks nebo 15 wattů?

 
23.11.2016 12:33 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

15 ks     par 12w a par 15w

 
23.11.2016 10:27 Uživatel: Rypoušice
Věk:  27

Město:Brünn

1586900513___1015685lll.jpg
2000-3000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahojte, zrovna řeším velikou záhadu žárovek a možná zde najdu odpověď. Žárovky měním s chutí, připadám si hrozně zručně, šikovně a důležitě, takže si dokonale kompenzuju mindráčky - asi jako, když jsem vzrušeně sama poskládala zábavnou skladáčku v podobě Ikea stolečků. Nicméně teď už sice svítím, přesto je tu jeden hlavolam, který jsem zatím nevyřešila.

Rupla mi žárovka v pokoji, tak jsem odšroubovala starou žárovku a narvala tam novou. Prvně nějakou šetrnou z Alberta. Vypadalo to dobře, chvilku svítila. Na to, že má údajně 15 W svítila parádně. Po chvilce jsem se chtěla znova pokochat světlem a pochválit se, ale nic. Prostě nesvítila. Tak jsem ji vyšroubovala a zkusila tam dát klasickou stovkovou ze zdejších zásob. A opět nic. Tak jsem přešroubovávala a zkoušela a takhle několikrát dokola… a furt nic. Zkusila jsem jakousi halogenovou z Alberta… (předevčírem měl svátek alt) opět nic. Už jsem se lekla, že jsem pokazila dráty, páč jsem podědila jako lustr takový papírový cosi, vypadá to jak lampion a drží to na drátkách. A za drátek se to musí zachytit na oušku, hned vedle drátů, který tam trčej a z nichž leze žárovka. Bohužel se mi ale drátek vysmekl a dráty projížděl. Už jsem to chtěla rozstřihnout nůžkama a žárovku vysvobodit, ale to jsem už nezbedný drátky napravila. Mno, hezký, zděsila jsem se, že jsem něco pokazila a bude se muset volat elektrikář. Už jsem si chystala výmluvu a cvičila nevinnej pohled. Zkusila jsem třetí žárovku v pořadí, opět klasiku, tentokrát Tes-lamps, stovkovou… a ejhle, světlo svítí. Hned na poprvé. Dokonce jsem na něj narvala i ten lampion a svítí pořád.  

Dodávám, že projíždění drátů drátkem se dělo hned v prvním případě, u té šetrné, páč byla jakási tučná, tak se blbě manipulovalo, špatně na to vidím a nasazuji to vždy spíš intuitivně.

Ta objímka je pofidérnní, šroubuju to vždy opatrně a je to vlastně jediná možnost, která mě napadá - je možný, aby některý žárovky do ní přesně nezapadaly, přesto, že je jsou to vše E 27? A jen ta stará klasika byla vyvolená? Nechce být eko?

Přešroubovávala jsem se znova a znova několikrát a prostě nic, no a ta první teda na chvilu svítila a pak si to rozmyslela. Ruplé nebyly. Tak nevím, kde je problém?  

Díky za případné tipy alt

 
23.11.2016 12:36 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

asi nekde kontakt, kdyz ji dotahujes se pohne a sedis po tme, dej tam zarovku, zapni lampu a zkus s tim hybat nebo odsroubovavat zarovku jestli se nechytne a nezasviti

 
23.11.2016 18:16 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj Rypoušice, myslíš tenhle lustr?

 

Tak u toho na netu na různých stránkách prodejců píšou, že není kompaktibilní se všemi druhy žárovek. Tak to může být i tím. A jinak pozor, myslím si, že u tohoto lustru může být žárovka max šedesádka, tak ať pak nesvítíš více, než by jsi chtěla a přála si (aby to nechytlo, když by se to přehřálo) alt

 
23.11.2016 19:10 Uživatel: Rypoušice
Věk:  27

Město:Brünn

1586900513___1015685lll.jpg
2000-3000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jo! To je ten lampion! Aha a vidíš, už svítím stovkou po několikáté - mám ráda hodně světla - a zatím dobrý, ono se to nedotýká přímo toho papíru.  No ale dík za upozornění, budu pozornější .  

 

 
23.11.2016 20:40 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ono nejde pouze o ten papírový lampion, ale bude se přehřívat objímka, která je určitě plastová alt

Něco takového:

 

A taky ty dráty ve šňůře nejsou na klasickou stovku žárovku, ty se mohou taky přehřívat alt

 
23.11.2016 19:57 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

tak po spokojenosti ze zarovek ktere prisly dneska (23.11.2016) a hlavne abych udelal doktorovi radost tak objednano dalsich 30 LED zarovek

 
23.11.2016 20:09 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Párku, to jdeš dělat venkovní vánoční osvětlení baráku??

 
24.11.2016 16:52 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

ne, na to sem si objednal 50 metrovy barevny vanocni retez od EMOSu, protoze ten co tam visel ted sem omylem strihnul i s nejakyma odpornyma hnusnyma kytkama ktere lezly po stene

 

proste jen par zarovek doma, mam tam hodne svetel v kterych jsou 2 zarovky

 
30.11.2016 08:11 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

takze ze skoro 50 LED zarovek E27 a par E14 je jedna vadna, ona teda svitila ale blikala sem tam, tak sem ji kuchnul a 2 LEDky cerne jak uhel, pekne ohorele, tak sem ji mrsknul do kose

 

byl sem se podivat na prodejne elfetexu a zarovku kterou sem kupoval na EMOSu za 104, - maji za 236, - (stejna znacka, stejne w, stejny obal)

 
30.11.2016 19:38 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To víš, na něčem musejí vydělat. Chudáci.

 
08.03.2018 09:43 Uživatel: arikusasna
Věk:  30
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Kvalitní LED žárovky E27 abys pohledal, ale aktuálně už se vyrábí i velmi kvalitní. Cena je trochu vyšší, ale vypadá to, že se stále snižuje a tak přibývá i domácností, které nahrazují starou klasiku právě za ledky.

 
01.05.2018 16:47 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

vysoka cena vzdycky neznamena kvalitu, mozna sem to tu nekde psal ale zarovky ktere sem kupoval na netu za neco malo pres 100, - staly v kamennem obchode 236, -, uplne na chlup ta stejna, takze kvalitu podle ceny nejde porovnavat

 
01.05.2018 07:43 Uživatel: ariaana
Věk:  29

Město:Praha

Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

LED žárovky E27 mají tu velikou výhodu, že mají stejný závit, jako klasické žárovky, takže je můžete instalovat namísto nich, aniž byste složitě zasahovali do stavby.

 
01.05.2018 11:48 Uživatel: Paní Colombová
Věk:  33
pani-colombova.png
500-1000
Administrátor
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.


Přezdívky:

► arikusasna
► ariaana

 

 

 

 
01.05.2018 16:43 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

jestli to nebude tim ze E27 znamena u zarovky prave ten klasicky (nejvic pouzivany) zavit, v tom bude mozna to kouzlo

 
06.10.2018 08:45 Uživatel: Marianus
Věk:  25

Město:Praha 2

Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

LED žárovky E27 jsou skvělé hlavně v tom, že s nimi můžete nahradit staré žárovky s klasickým velkým závitem, to ale není jejich jediná výhoda. stále hovoříme o velice úsporných svítidlech

 

 
06.10.2018 13:33 Uživatel: Paní Colombová
Věk:  33
pani-colombova.png
500-1000
Administrátor
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.



Přezdívky:


► arikusasna
► ariaana

► Marianus

 

 
06.10.2018 11:28 Uživatel: Patrik Chrz
Věk:  43

Město:Praha

500-1000
Téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já je kupuji na chodbu panelového domu v Alze, vždy ty nejlevnější, takže každý pes jiná ves, různá barva světla. Na tento účel dobré, až na 1 ks (vyreklamováno) zatím všechny svítí.  

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: LED žárovky s paticí E27 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny